תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
4-5 שניות לאחר הדלקה נכבה, אין ציפצופים כלל בדקתי עם ספק חלופי, גם עם זכרונות חלופיים - לא עזר בדקתי את המעבד על מחשב אחר - עבד מה שנותר בעצם הוא הלוח שכנראה מקולקל או מקצר. איך אפשר לוודא את התקלה ? האם ניתן לעשות משהו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
גם לאחר שהחלפתי מאוורר המחשב עדיין מבצע מדי פעם ריסטרטים. יש לי את המחשב 5 שנים. (ראה במפרט) יכול להיות שזה וירוס\TROJAN\מזיק אחר? הטמפ' נעות בין 40-45 ללוח ו77-81 למעבד. האם לדעתכם משתלם עכשיו לקנות מחשב חדש והאם אפשר לקנות משהו סביר ב2500-3000 לצרכים משרדיים בעיקר? (בלי מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת)
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל את הוינאמפ מופיע הודעת שגיאה BAD DIRECTSOUND DRIVER משהו כזה חיפשתי בגוגל לא מצאתי פתרונות מועילים מה שניסתי לעשות זה להסיר את כל הדריברים של הכרטיס קול (מסתבר שיש שם מלא ) והפעלתי מחדש כמה פעמיים עד שזה יעדכן את הכל.. ועדין אותה הבעיה בדקתי בלוח הבקרה ובsound and audio devices ושם הוא לא מזהה לי את הכרטיס קול למרות שבמנהל ההתקנים הוא מזהה תקין.. אני יודע שהיתה לי פעם תבעיה הזאת שמעתי על זה שזה איזה וירוס מוזר בדקתי וירוסים בכל מיקרה אין.. לא בא לי על פירמוט מערכת ההפעלה .. ואין לי מושג איזה כרטיס קול יש לי הייתי בטוח שיש לי live מסתבר שלא לפי everst יש לי Device Description Type Creative EMU10K1 SB Live! Audio Processor PCI שלו לא מצאתי דריבר מקורי windows x…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש (שבוע). לאחר שהתקנתי אותו (ווינדוס XP) אני חווה תופעה ממש ממש מוזרה: כל ערב (בסביבות השעה 21:30) העכבר מתחיל להתנהג מוזר - אני לא יכול לגרור איתו שום דבר (המחשב מתייחס לזה כמו לחיצה), כל קליק אחד, מפורש לפעמים כדאבל-קליק. אני חושב שאולי מדובר באיזה פרוסס שרץ לי במחשב, אבל זה לא נשמע הגיוני, מה גם שנטרלתי את כל הפרוססים ועדיין התופעה נמשכת. אציין כי בבוקר ובמשך היום אין שום בעיה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה במחשב הוא לא רוצה לפעול אתמול הוא עבד בסדר גמור אבל עכשיו לא רוצה לפעול , זה לא הספק כי כבר החלפתי מה זה יכול להיות כל החיבורים בסדר ??! תודהההה
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הברגתי מאוורר לדיסק הקשיח ואני לא יודע לאן לחבר את החוטים של המאוורר. :s05: מישהו יכול לעזור לי???
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קניתי לבן שלי כמה משחקים שדורשים כנראה לעדכן דרייברים של תצוגה וקול ניסיתי להוריד NVIDIA אך לקראת סוף ההתקנה הוא לא נפתח ודורש לסגור את המשך ההתקנה מה עושים דחוףףףףף!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
כשאני עושה קליק ימני על השולחן עבודה ובוחר ATI CCC אני מקבל את ה-ERROR הבא : יש לי כרטיס מסך מסוג X1800GTO ואני עם הדרייבר הכי חדש שהורדתי מהאתר של ATI. מה עוד זה שגם אין לי את האייקון של ATI בצד ימין למטה איפה שיש את כל התוכנות שפתוחות.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים אחד מחובר בhdd cable עליו מותקן הwindows xp sp2 40gb הוא הmaster והשני כל הזמן עבד פתאום הפסיק לעבוד sata2 160gb שתי הכוננים מסוג NTFS אם זה עוזר הלוח אם ConRoe 945G-DVI של ASROCK הוא לא מזהה אותו בתוך הbios אני מנתק ומחבר אותו מחדש ועדיין הוא לא מוצא אותו
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שמפריעה לי כבר תקופה אני ב3 חודשים האחרונים קונה כל 3 שבועות אוזניות חדשות בהתחלה חשבתי שזה מקרי אבל עכשיו אני בטוח שיש בעיה כלשהי.בהתחלה זה מתחיל שאני שומע באוזניה אחת ואחרי קצת זמן לא שומעים כלום תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
הטמפ' של ה GPU שלי היא 61 מעלות ואני חושב שזה הרבה מדי מדי. האם זה נקרא טמפ' גבוהה מדי או רגילה? הנה תמונה : http://img441.imageshack.us/img441/7949/asbe9.png
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כשאני מחברת רמקולים מאחורנית פתאום לא שומעים, כשאני מחברת את הרמקולים מקדימה איפה שהיציאה לאוזיות אז כן שומעים. זה כבר עשה לי בעיה לפני כחודש שבאמצע ששמעו פתאום לא שמעו ואחר כך שוב שמעו. בכל אופן כרגע לא שומעים בכלל ביציאה שמאחורנית והיציאה שמקדימה מיועדת לאוזניות וזה מוזר שאיפה שהאוזניות כן שומעים ומאחורה לא שומעים. היה איזה קטע שכיביתי את המחשב והדלקתי ואז כשחיברתי את החוט מאחורה שמעו לשניה ואז זה הפסיק. הלוח שיש לי: gigabyte 965 ds3 rev3
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים היו לי מסכים כחולים יש את הקובץ DMP וגם תמונה: http://rapidshare.com/files/52942353/Mini090207-02.dmp.html http://rapidshare.com/files/52943965/01092007051.jpg.html מה הבעיה אצלי? כבר נימעס *חשוב לציין שזה קורה רק שאני יוצא ממשחק!!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס: 9600pro של גיגהבייט הקירור זהה לקירור שיש כאן: http://www.pcstats.com/articleimages/200307/gigabyter96p128D_front.jpg בכל מקרה,המאוורר פשוט לא מסתובב. פתחתי אותו (לאחר שהוא הפסיק לעבוד כמובן) ובדקתי אם אין שום דבר שעוצר אותו - שום דבר לא עוצר אותו. אני יכול לסובב אותו עם האצבע חלק. הלד של המאוור דולק,והכרטיס גם עובד,ככה שאני בטוח שזה לא עניין של מתח (הלד+מאוורר מקבלים חשמל מהמולקס,ככה שהסיכוים שזה בגלל מולקס מקולקל שואפים ל0) שמתי על הציר של המאוורר מנקה מגעים (לא שומני כמובן), זה לא עזר. ניסיתי להפעיל את הכרטיס ולבדוק אם הציר מסתובב,והוא לא,ככה שזאת גם לא בעייה בציר עצמו או במאוורר. אין לי מושג מה לעאזאל זה יכול להיות,כי הכל נראה תקין. לפני שאני הולך להחליף לו קי…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, הכונן מזוהה בביוס אבל הוינדוס לא מזהה אותו, התקנת RAID CONTROLER DRIVER לא עזרה, הלוח הוא EPOX 4GEA+, על XP-SP2 תודה מראש, לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום ... אני מנסה להתקין וינדוס עכשיו אני בטוח שהבעיה לא בדיסק או בסי די רום כי החלפתי סידי רום והדיסק עבד על מחשב אחר כשאני מנסה להתקין תוינדוס הוא נכנס לבוט ונתקע שםם יכול להיות שזאת בעיה בהארד דיסק??? תודהה
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם, מעבד וזכרונות חדשים למחשב. מה קורה עם כניסות USB? אני אשאר עם מה שיש לי או שזה מגיע עם לוח האם? לגבי הקנייה: כדאי להזמין בטלפון או להגיע לחנות? הרי הם בכל מקרה לא מרכיבים ובודקים אלא אם משלמים על הבדיקה. אז יש צורך להגיע לחנות? מה צריך לדעת כדי שלא יעבדו עליי? את הזכרון אני אקנה מחנות אחרת. מכירים חו"ד שליליות לגבי החנות(http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092)? כי מדובר במוצר הכי טוב והם מוכרים הכי זול יותר מחברות פחות ידועות. אפשר לסמוך?
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי... הנה 2 תמונות מסך. המחשב נתקע לפעמים ולא עובד, יכול להיות בעיית חום ? תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
בדיקת מאמץ עם S&M ב 100% USAGE מניבה על L1 שגיאה בשתי הליבות , המחשב ללא OC אבל היה עם OC והורדתי את הOC לפני הרבה זמן. כשעשיתי בזמנו OC בדיקת מאמץ כולל L1 הייתה תקינה. אשמח לעזרה , תודה.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
קניתי צורב dvd חדש של LG אבל כל פעם שאני מנסה להתחיל צריבה הוא נכשל וכותב לי את הבעיה הבאה: DMA-drvier error, CRC error D: HL-ST DVD-RAM GSA-H54N תודה מראש למי שיוכל לעזור... נ.ב. שמרתי באחד הנסיונות גם את קובץ ה-log אז הנה הוא: 5C80001080100000000247825696 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.0.1.2 Internal Version: 7, 0, 1, 2 Recorder: <HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H54N>Version: 1.00 - HA 1 TA 0 - 7.0.1.2 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : via Inquiry data (1) ->…
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
hi i`m using p5ad2-e-d mb + hd sata +ha ide , everything was perfect untill yesterday , didn`t make any hardware or software changes. i tried rebooting and the pc hangs showing the IT8212 ATAPI BIOS V1.7.1.591 please wait for ide scan thats all , it doesnt boot , doesnt allow me to enter the bios , i tried to ez flash my bios managed to do it but when booting after updating it freezes again. tried to switch hd tried many things tried to clear the cmos can anyone help ? sam.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
תגידו לי מה אומרת ההודעה שבתמונה......( ומה אני צריך לעשות)...... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אממ ליפני שפירמטתי היה לי מסכים כחולים והמחשב היה נתקע ומהאוזניות הייתי שומע רעש כזה עכשיו אחרי שפרמטתי את המחשב הכל היה טוב בערך שבועיםם ואז עוד פעם מתחיל להתקע בפרייז כזה ולא מגיב בכלל ולפעמים זה עם סאונד רועש כזה מה לעשות??????
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חברה הוצאתי את הבטריה שבלוח לכמה שניוות והחזרתי כדי לאפס את הביוס ואז פתאום לא עולה הוינדוס הוא רושם לי disk boot failure ד"א יש לי כונן קשיח sata 2 בקיצור אחריי ניסיונות עזרה של טכנאי בטלפון החלטתי לפרמט ואז פתאום בהתקנה מופיעה לי הודעה שאין גישה לדיסק קשיח חברה מה עושים...?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-