תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
המקום בכונן C שלי תמיד הקטע המוזר שהוא סתם פתאום נגמר הקטע שכשאני מחפש בתיקיות (מסייר בהם) הסך בכל של התקיות לא באמת מגיע ל 20GB והקיבולת של הכונן היא 50GB יש לי ווינדוס XP 64X ויש לי אנטי וירוס אני אשמח אם מישהו יעזור לי... תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב עצמו משמיע קולות צפצופים(גם לאחרונה ניגמר המקום בהארד דיסק)..(זה קשור?)
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב P4 עם 512MB זכרון ב2 סטיקים של 333MHZ ddr. לאחרונה השגתי עוד 512MB של זכרון ב2 סטיקים של 266MHZ ddr. ואני רוצה לחבר את כולם, כדי שיהיה של 1GB במחשב. כל זוג בDual Channel. (בדקתי וזה אפשרי בלוח אם שלי) השאלה שלי היא: האם אפשר לחבר את כל 4 הסטיקים (יש לי לוח אם שיש לו 4 חיבורים, 2 זוגות של Dual Channel)? והאם מומלץ לעשות את זה, או שזה ישפיע רבות על מהירות המחשב? תודה מראש על העזרה, ניב
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום עשיתי בדיקת זכרון על מחשב חדש שקניתי מעבד e67500 לוח אם GAP35CDS3R של Gigabyte זכרון F2-6400CL4D-2GBHK של G.SKILL. השתמשתי בתוכנת memtest שמצורפת ללייב CD של Ubuntu האם זה מעיד על בעיה רצינית או שאפשר להתעלם? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני חצי שנה ויש לי בעייה שה- USB2 לא עובד הגעתי למצב שפתחתי את המחשב כדי לראות מה רשום על הלוח, ואכן כתוב ליד החיבורים של ה USB שזה SUB2 אני לא מבין גדול בחומרה לדוגמה ה-DiskOnKey אני מזהה שזה לא עובד במהירות של 2.0 בבית ובעבודה כן וגם בכל פעם שאני מחבר משהו הWindows מודיע שזה לא חיבור מהיר (וניסיתי לחבר לכל חיבור שקיים במחשב) אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם להלן צילומים של המארז silverstone LC16 עם ספק Enermax ולוח אם 35p-DQ6 Gigabyte הצילומים מראים שתי כיוונים שבהם הספק נמצא. 1. הייתי רוצה לדעת מהו המיקום הנכון (לאיזה כיוון צריך לפנות המאוור-לכיוון פנים המארז או החוצה)? 2. במידה והמיקום הנכון היינו לכיוון המארז אזי איך אני מחבר כרטיס הטלוויזה 150 Hauppauge , האוויר יחסם ע"י הכרטיס. 3. האם יש מצב שהספק אינו מתאים למארז+לוח אם?? מבקש עצות אני דיי תקוע תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני לא משחק משחקים כבדים...הבנתי המערכת שלי לא הכי חזקה אבל במשחקים בנונים יש לי קפיצות...fps כל המשחק עובד חלק ומדיי כמה שניות יש תקיעה ואז הוא ממשיך תקיעה ואז שוב המשחק ממשיך לעבוד חלק . ממה זה יכל להיגרם ? כרטיס מסך ראידון 9700 פרו דרייברים הכי חדשים .
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין מחדש את המערכת הפעלה(חלונות XP), אני עושה boot מהדיסק מקבל את ההודעה "setup is inspecting your computer's hardware configuration" או משהו דומה ואז המסך פשוט הופך ליהיות שחור! המסך עצמו דולק אבל לא רואים כלום. ניסיתי לחכות יותר מעשרים דקות וזה היה אותו הדבר, פירקתי את הכרטיס קול והכרטיס רשת ועדיין אותו הדבר, עשיתי Load fail-safe defaults בביאוס, עשיתי disable לכל מה שמצאתי בביוס(כרטיס קול מובנה, כרטיס רשת מובנה, USB ואפילו SATA - יש לי IDE), ניסיתי Load optimized defaults וזה עדיין אותו הדבר. בדקתי את הדיסק על המחשב הנישא שלי וזה עובד בסדר(ההתקנה ממשיכה). אני כבר מיואש, מה עוד אפשר לעשות? עריכה: פתרתי את זה ע"י שימוש ב- "lilo -M /dev/hda"
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אנשים מבינים בלבד יש לי בעיה רצינית עם המחשב כמו שאתם רואים המחשב חדש ואחד הטובים ועשיתי בדיקה בנורטון אנטי וירוס 2007 ובADAWERE 2007 מה עוד נשאר לבדוק אני לא מביןם למה המחשב עדיין איטי אם מישהו מכיר דבר אחר שיעזור לי לפתור את זה אני יודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי על הבארטון 2500 שלי קירור של thermaltake וולקנו 11, ויש לי שליטה על המאוורר בקדמת במחשב. עכשיו הוא התחיל כל הזמן לעלות ל4500 סל"ד, ולפעמים לעיתים רחוקות הוא מוריד קצת מהמהירות לאיזה שניה ואז ישר חוזר ל4500 מה אני עושה? איך אני מתקן את זה? זה ממש רועש אני לא יכול לסבול את זה.
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה די מוזרה (לפחות בשבילי) והאמת היא שבכלל לא הייתי בטוח איך לתאר את זה בכותרת, אני אנסה להסביר איך זה התחיל ומה קרה: היום, אני מבין שזה התחיל עוד לפני שידעתי על זה אבל הכל התחיל ברמקולים שלי, בזמן ששיחקתי GW שמתי לב שהסאונד לא טוב, לפעמים עובד ולפעמים לא, מקרטע קצת, האמת שזה הפריע אבל לא יותר מידי, חשבתי שזה מקסימום בעיה במשחק, אחרי זה כשניסיתי להפעיל קבצי אודיו ווידאו הבנתי שזה בעיה כללית ובכל המקרים הסאונד קירטע (חשבתי בעיה ברמקולים) אז החלפתי אותם לאחרים שהיו לי בבית וגם הם לא עבדו אבל קרה יותר מזה כשהחזרתי את הקודמים גיליתי שעכשיו אין סאונד בכלל (גם לא גרוע ועם קירטועים), לא הצלחתי לפתור את הבעיה והמשכתי ככה עם המחשב עד שחבר שלי טיפל בזה, הבעיה כאילו …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב מהיר יחסית עם ג'יגה ראם ו3 ג'יגה הרץ ואתמול פירמטתי את כל המערכת והוא עובד לי לאט ואני לא יודע מה לעשות מה אתם חושבים שהבעיה?
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הטמפרטורה בסביבות ה 60 מעלות לא במאמץ, אבל זה תמיד היה ככה והוא עבד בסדר. לוקח המון זמן לטעון ווינדווס ומשחקים. CUBASE קורס כשמעלים אותו. יש רעשים מוזרים מהרמקולים כשההארד דיסק חושב. זה לא מחשב חדש, והוא עבד בסדר גמור, פתאום זה התחיל. יש רעיונות? אולי זכרונות? ספק?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לנגוע בשום רכיב, רק להסתכל האם יש סכנה של התחשמלות או חבלה במחשב? בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אז ככה, כשאני מדליק את המחשב, הוא מגיע לטעינה של הווינדוס וטוען בלי סוף, פשוט ממשיך לטעון שעות ולא נכנס לווינדוס אף פעם ניסיתי להכנס לרקוברי קונסול דרך הדיסק של הווינדוס, וזה נתקע כשהוא כותב שהוא עושה Examing להארדיסק ולא ממשיך אותו הדבר בדיוק הוא עושה כשאני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס אז הבנתי שהבעיה היא לא בווינדוס, ואני גם לא יכול להתקין אותו מחדש מה לעשות? אפשר להציל את ההארדיסק או לפחות את כונן D? אין לכם מושג כמה הוא חשוב תודה רבה נ.ב. יכול להיות שזאת בעיה כלשהי בביוס . . .
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני ניסיתי להכנס למחשב שלי, ואז ישר בלי שום התראה הוא עושה מסך כחול (וגם ריסט מן הסתם) וזה קורה כל הזמן... וגם ניסיתי להכנס מתקיה אחת לכונן c הוא גם עושה אותו הדבר...
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי כונן D שיש לו 100 גיגה.. תפוס לי 72 גיגה.. וכתוב שפנוי רק 16 גיגה.. חסרים לי 12 גיגה.. עשיתי שיראו תקיות חסרות אולי יש TEMP אבל אין.. מה עוד צריך לבדוק?
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
נראה לי שהמסך שלי התקלקל או משהו איך אני יכול לבדוק את זה בשביל שאני יהיה שקט?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל כמה ימים המחשב קורס עם מסך כחול. זה קורה במהלך כל דבר - משחק , גלישה , מוזיקה , אבל זה קורה הכי הרבה כשהמחשב בIDLE אני חוזר מהעבודה ומוצא אותו עם BSOD זה DEBUGG של הדאמפ : Probably caused by : Rtenicxp.sys ( Rtenicxp+42b9 ) עכשיו זה קובץ שקשור לכרטיס רשת , ניסיתי לחפש פתרון ברשת לגבי זה לא מצאתי תשובה חד משמעית אז ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס רשת ובכלל את הדרייבר של הצ'יפסט ועוד כמה דברים. אבל שום דבר לא עזר. HELP
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
של המחשב באופן ניכר?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היה לי FX5200 והחלפתי אותו ל ati x9600 עכשיו יש לי בעיות עם הדרייבר, זה לא נותן לי להיכנס למשחקים למשל אני נכנס למשחק לא כבד במיוחד שה5200 הריץ טוב אז המסך נכבה לי נסיתי כל מיני דרייברים כמו ATI.COM DNA OMEGA מהדיסק מה אני עושה? |:
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד דל INSPIRION 6400 שמותכנת עליו ויסטה והמחשב לא משמיע שום קול (לחצתי על כל כפתורים הרלוונטיים) האייקון של הקול בשורת המשימות מסומן באיקס אדום וכשעומד עליו העכבר הוא כותב: NO AUDIO OUTPUTDEVICE IS INSTALLED וכשאתה מנסה להפעיל שיר מהמדיה פלייר הוא כותב לך: Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. התקשרתי לתמיכה של החברה וענה לי מישהו שלא נראה לי שהבין ממש מה הבעיה והוא אמר לי שאני צריך לבוא למעבדה כי יתכן שזו בעיית חומרה. אין לי את הזמן הזה! יש למישהו פתרון אחר?
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני הרכבתי מחשב חדש עם הלוח אם הנ"ל : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=332&l4=0&model=1312&modelmenu=1 בכל מקרה, אני לוחץ על הכפתור וכלום, בדקתי את החיבורים של הפאנל והכל תקין, ועדיין לא עובד. עשיתי בדיקה עם כפתור אחר ושוב לא עובד. הנורה שעל הלוח עובדת ומראה עי הלוח אם אכן מקבל זרם. מישהו יודע מה הבעיה? תודה על העזרה..
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האלן אני ממחשב של חבר הבעיה שלי זה שהכרטיס מסך לא מזהה את המסך.. כלומר המסך תקין אם אני מוציא את הכבל הוא רושם שאין סינגל מחובר... כאשר אני מדליק את המחשב הנורית של המסך בצבע כתום ,כלומר אינו נידלק ואני לא רואה.. אין לי שמץ של מושג למה זה ככה בכל מקרה המפרט שלי בצד <------- תודהההה רבה חברה זה חשוב אגב נ.ב האם כדאי לשלוח את המחשב לחברה (בחיפה -נועה מחשבים) בישביל הבעיה הזאת??? אני מבאר שבע זה בלאגן או שלתת לאיבורי או חברה אחרת לתיקון ??? (אגב מישהו מכיר מישהו אמין בבאר שבע)
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
משום מה העכבר שלי במחשב נכנס יתור מידי ימינה.... נראה כאילו שהוא ממשיך יותר ימינה כשאני מזיז אותו.. זה מפריע מאוד במשחקי אסטרטגיה.. אי אפשר ללכת ימינה. בדקתי את הגודל של המסך( אם הור רחב מידי) והכל בסדר , איך מסדרים את זה??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-