עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. השתמשתי בתוכנה של WD והיא העתיקה את הקבצים מהקונן הישן לSATA החדש ובמסך עליה של הווינדוס הוא ניתקע לי הצילו ?????????????????????????????????????????????????????????????????

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by bobo3,

שלום לכולם אני מבקש עזרה דחופה אני לא יודע לקנפג את המחשב החדש שלי יש לי לוח של ASUS P5B DELUX מעבד E6300 HD SATA2 2 צורבי DVD כרטיס מסך GF 7600 GT זיכרונות של 512 X2 800 MHZ אני מבקש עזרה ממשית לכול המבינים שמעונינים לעזור אני נואש תודה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  3. טוב ככה כמו תמיד אני מוריד דברים משאיר בלילה ואז בקור בודק מה המצב כמה ירד איך וכול זה היום שבדקתי את המצב ההורדות שלי ראיתי הודעת שיגאה בהודעה היה רשום שאין מספיק זיכרון וכול זה עכשיו יש מצב שאין מספיק זיכרון בגלל שלפני כמה שבועות הוא גם הודיע לי על זה יש לי זיכרון 2X256 של מושיקין וכיאילו מחשב די חדש לפני איזה חודשיים שלוש קניתי אותו המצב באר דיסק הוא שיש לי 39.5 גייגה מקום פנוי (בכללי יש לי 80 גייגה) עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לפנות מקום בזיכרון ??????????????? תודה לכול העוזרים !!!!!!!

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by ilya83,

כל זמן התנתק ותוקע מודם (usb adsl modem ale 130) של נטויטיון אני הוריד מיני הורדות אח"כ חצי שעה מיד הנתק מודם שלי גם תוקע מערכת הפעלה שלי חלונות 98 מהדורה שניה מה פתרון בעיה? אני מחכה תשובתך תודה מראש

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by ofer2409,

יש לי הארדיסק של 60 ג'יגה היו לי כמה בעיות וניסיתי לפרמט את מחיצה C כנראה שהיתה תקלה באמצע ופורמט רק חלק נכון לעכשיו הBIOS מזהה את הדיסק אך מתי שאני מעלה את המחשב עם דיסק הפעלה המחשב כותב שהדיסק בסטטוס BED ולא מזהה את הדיסק (אין C וכוו')ואומר ששום הארד דיסק לא מחובר למחשב ניסיתי לעשות FDISK אבל זה לא עזר אם למשהו יש רעיון אשמח לשמוע בתודה עופר

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  6. אתמול בבוקר זה התחיל כשהפעלתי את המחשב ופתאום הוא התחיל לעשות קולות מוזרים כאלה כאילו הוא מתכבה ונדלק. אני חושב שהקולות באים מההארדיסק והמחשב כתב משהו על READ ERROR. כיביתי את המחשב ושיחקתי קצת בחוטים והפעלתי וזה עבד. היום בבוקר אני שוב מפעיל את המחשב והכל טוב. אני נכנס לאיזשהו משחק משחק רגיל חצי שעה~ ופתאום אני שוב שומע את הקול הזה והמחשב נתקע. עכשיו החלונות עלה וכתב שה-USERS MAY BE CORUPTED או משהו כזה והעלה לי סתם איזשהו שולחן עבודה. מה הבעיה של המחשב ואיך אני פותר אותה?

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  7. חבר'ה ש לי תכרטיס מסך: RADEON X800XL ואני מנסה להתקין לו דריבר וזה פשוט לא הולך. אני מנסה להתקין תדריבר מהדיסק מתי באיזה חלק הוא עושה לעצמו ריסט מגיע לוינדוס מבקש ממני לטעון איזה קובץ טוען תקובץ ועושה אותו דבר. אז הורדתי את הגירסה האחרונה של הדריבר 5.6 התקנתי הכל טוב מבקש ממני לעשות ריסט עשיתי. עכשיו הוא מגיע לדף טעינה עם הריבועים הירוקים (לטעון כזה תוינדוס) ואז מופיע מסך כחול. עשיתי ריסט נכנסתי ל- safe made שם עשיתי הוספה והוסרה העפתי משם תדריבר של הכרטיס מסך עשיתי ריסט והוינדוס עלה כרגיל. עשיתי אותו דבר עם הגירסה של הדריבר 5.5 וקרה אותו דבר כמו שב-5.6. מה אני יכול לעשות כדי לתקן תבעיה הזאת? כמה תמונות: http://imgsrv.pic4u.co.il/35adc6945a14ba44b24aa1a182440ca0030000.as…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם דיסק - עשיתי בדיקה והכל תקין לאחר מכן עשיתי בדיקה של זכרון וגם שם הכל תקין אבל משום מה אחרי שעובדים על המחשב הוא מבצע ריסטרט למחשב. כאשר המחשב עולה ישנה הודעה מוזרה CPU is unworkable or has been changed האם יש תוכנה שמבצעת בדיקה היקפית למחשב ומגלה האם יש תקלות כלשהן ?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  9. יש בעיה במחשב שכל פעם עולה הטבלה הזאת של הקונטרסט אין לי ממש מושג במה הבעיה אם זה במחשב או במסך..

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  10. יש לי את המחשב שבמפרט שלי עם אוברקלוקל מעבד 3X375=3GHZ ואובר לכרטיס מסך מ XT ל XTX קירור למעבד יש לי BT ולכרטיס מסך ZALMAN עכשיו הכול יציב בכול התוכנות בדיקה אפשריות..הקטע שבמשחק TOM CLANCY VEGAS אחרי כמה זמן של משחק הוא מכבה לי את כול המחשב! פשוט מכבה...חייב להדליק עם כפתור כדי להפעיל בחזרה את המחשב...עכשיו חשבתי של זה אולי בגלל אוברקלוק...אבל אין מצב.. הכול יציב.. וזה קורה רק במשחק הזה... יש מצב זה ביגלל עומס גרפי מסויים שפשוט מכבה את המחשב?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  11. אהלן הורדתי סרט בפורמט avi שכאשר אני צופה בו ב media player הוא נראה ממש טוב (סאונד, תמונה...) צרבתי אותו לפורמט svcd בעזרת nero (כמובן שהורדתי גם plug-in מתאים...) הצריבה הסתיימה טוב מאד. אך כאשר רוצים לצפות במכשיר dvd הסרט נראה הפוך !!! זאת אומרת התמונה הפוכה (לשם המחשה, אפשר לצפות בו רק אם עומדים על הראש) חוץ מהבעיה הזאת הסרט בסדר גמור מבחינת איכות התמונה והסאונד. ניסיתי בכמה נגני DVD אבל התוצאה היתה אותו דבר. מה עשיתי לא טוב ? ?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by yoram yoramovich,

נגיד כשאני ביוטיוב (או כל אתר אחר של צפייה ישירה) או כשאני רואה סדרה שהורדתי או כשאני משחק במחשב אז כל כמה זמן הסאונד במחשב נהיה מקוטע לשנייה ואז הוא חוזר להיות רגיל ומה לא עשיתי כדי לנסות לסדר את זה (עדכנתי את הדרייברים+ עשיתי סריקה יסודית ב nod 32+malwer bytes+פירמטתי את המחשב+שידרגתי את הווינדוס 10 ל pro) והכי קטע שזה מחשב חדש מעבד: amd rayzen 5 2400g 16 ג'יגה ראם כרטיס מסך readon rx 580 8 ג'יגה 2טרה בייט+240 ג'יגה ssd לוח אם gigabyte b450m בבקשה תגידו לי שאתם יודעים על מה אני מדבר כי ניסיתי לשאול בפורומים אחרים ואנשים חשבו שאני משוגע אולי הבעיה היא בווינדוס 10? כי עד עכשיו הייתי עם 7 במחשבים האחרים שלי והכל עבד טובהכנס מדיה…

13. אז ככה קיבלתי ת'מחשב החדש שלי... AMD 64 3200 Asus A8N SLI Deluxe V-DATA 2X512 WD 80 GB SATA והוספתי לו לבד עוד הארד דיסק של 80 ג'יגה (לא SATA?) ואת הכרטיס מסך Asus EN6600GT כשאני מדליק ת'מחשב כל המסך מלא בכל מיני תווים וקשקושים (אם מסתכלים טוב יש תמונה ברקע) אני משתגע אני לא יודע מה זה...ואני לא יודע אם זאת בעיה של דרייברים כי אין בכלל מערכת הפעלה על המחשב... בדקתי 200 פעם ת'חיבור של הכרטיס מסך והוא בסדר... בדקתי גם כמעט כל חיבור אחר במחשב ואני פשוט לא יודע מה לעשות... מישהו יכול לעזור? תודה מראש... ערכתי - מקווה שזה בסדר...

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by shichio,

הרמקולים שלי עובדים אבל השירים שאני מוריד לא אבל הצלילים של הווינדוס פועלים טוב ואפילו טוב מאוד יש לי Ntfs וכשרציתי להפוך ל Fat זה לא נתן לי זה אמר שיש יותר מידי בעיות...אולי זה קשור .... מה עליי לעשות!?!?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by proevo4ever,

אז ככה המון פעמים שאני גולש ב GOOGLE CHROME פתאום הוא כותב לי דף שאינו זמין.. ושאני מריץ את הפקודה ipconfig /flushdns לאפס את ה CACHE זה מסתר בנוסף אתמול לא הצלחתי להתחבר לשרת של LEAGUE OF LEGENDS ואחרי שהרצתי את הפקודה זה הסתדר. ניסיתי להיכנס להגדרות במחשב ולהגדיר DNS של גוגל 8.8.8.8 אבל כלום.......... אני עם מודם של בזק וראוטר של TPLINK יש הצעות? זה משגע אותי

16. Started by עידן אברהם,

העכבר בינתיים עובד..אך לפעמים עכבר לא זז לפעמים זז ...וזה משתגע אותי ... מישהו יודע להתקין את הבעיה .. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  17. Started by אוהד הפועל בדם,

הוא לא מזהה דיסקים ועד שהוא מזהה אני מנסה להתקין למשל אז הוא לא מתקין,טוען שעה ובקיצר לא מתפקד. זה בעיה של הסי די רום שצריך להחליף אותו או שצריך דריברים או משהו כזה? אגב הסי די רום שלי הוא של LG *52MAX אם זה משנה תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by shay767,

שלום אני חדש פה... המליצו על לי על הפורום הזה אז ככה.. יש לי בעיה במחשב עם CPU FAN SPEED יש לי מחשב יחסית חדש (3 חודש) INTEL CORE2 CPU 6300, 1.83 GHZ ויחד עם זה יש לי את התוכנה (אני חודש של המעבד) שנקראת CoreCenter עכשיו.. שהמחשב עולה התוכנה מראה לי שיש בערך 1700 CPU לאחר כמה דקות זה יורד דרסטי ל800 ואז המחשב מתחיל לצפצף ולהשתגע. בתכלס אני לא מרגיש שהמחשב איטי והוא עובד סבבה פרט שאם אני משחק באיזה משחק אז שם אני מרגיש את האיטיות של המחשב, אני לא מפעיל איזה כמה מערכות ביחד ואין לי הרבה דברים על המחשב.. יש למישהו מושג מה זה אמור להביע כי זה קצת מתחיל לעצבן אותי העלתי תמונה של התוכנה עם הנתונים שלה : http://www.2send.us/picture.php?file=52b0fcff41.bmp תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by kob27,

יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4C800DELUXE ומערכת XP HOME . הבעיה היא שכשאני מוציא מכשיר מהUSB (לדוג': מצלמת אינטרנט או את הג'ויסטיק) המחשב מיידע אותי. אבל כשאני מחזיר חזרה הוא לא מזהה שנכנס משהו לUSB. רק אם אני עושה ריסטרט למחשב הוא יעבוד כשורה. ועוד בעיה היא עם מכשיר שניקרא TRACKIR (אם מישהו מכיר), שגם מחובר לUSB. הבעיה איתו היא שהוא לא עובד כשאני מפעיל את המחשב. כשאני מפעיל אותו כתוב לי לוודאות שהוא מחובר, והוא מחובר. גם אם אני מוציא אותו מהUSB אין את הצליל המוכר שמודיע שהוא יצא מהUSB, הוא כאילו לא מחובר כלל. רק אחרי מספר איתחולים למחשב (זה משתנה), המחשב מזהה אותו כמחובר. האם זה קשור ל PLUG IN PLAY\PLUG OFF PLAY ? האם זה אמור להיות ON בסטינג של הBIOS? האם אני צריך לעדכן את…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  20. לא ברור לי למה אבל הדלקתי את המחשב ומסיבה כלשהי נמחק לי הדריבר של הכרטיס קול כשאני פותח את מנהל ההתקנים בכרטיס קול כתוב High Definition Audio Device אבל זה לא הדריבר שהיה לי , אני כרגע יש לי אפשרות רק לשמוע סאונד אבל אין לי יכולת לדבר במיקרופון וכו' , כרטיס הקול שלי הוא SigmaTel לוח האם intel DQ965MT אני אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  21. Started by Raistelyn,

יש לי כונן דיסקים במחשב (כמו כולם..) רק ששלי הוא צורב דיוידי.. והבעיה שלי די מוכרת: הרכיב (הצורב דיוידי) מחובר למחשב, אבל המחשב לא מזהה אותו, הוא מזהה רק את ההארדיסקים.. מה הבעיה? וכיצד אפשר לפותרה? *תודה רבה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by Yakir001,

אוקי יש לי Windows 7, ובתוך "המחשב שלי" לא מופיע לי הכונן דיסקים, לא יודע כאילו שהמחשב לא מזהה אותו, ונכנסתי למנהל ההתקנים ואני רואה שם שיש לו סימן קריאה צהוב עליו, הנה תמונה: הדגם של הכונן זה LiteOn iHAS322 8, תודה מראש על העזרה.

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  23. אז ככה מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש , 4760 של ASUS , הכרטיס מסך המובנה שיש לי לא מזוהה מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  24. אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by michaelr,

שלום. קניתי לפני שבוע כרטיס מסך של zotac 9800gtx+ כל עבד מצויין עד לפני יומיים. התחלתי לשחק ב GTA IV פתאום המסך של המחשב נכבה לי וכתב לי הודעה לבדוק עם הכל מחובר .בדקתי הכל היה מחובר כמו שצריך .בסוף עשיתי ריסטרט למחשב והמסך חזר לעצמו והכל בסדר כל עוד אני לא נכנסתי לשום משחק אחרי זה שנכנסתי היה בסדר עבד כרגיל אבל שרציתי לשחק במשהו אחר זה עוד פעם עשה לי את אותה הבעיה. תעזרו לי בבקשה. מפרט של המחשב . לוח אם ASUS A8N SLI DELUXE מעבד AMD 3000 1.81GHZ ספק ZALMAN 400W 2GB RAM kingstone WINDOWS VISTA 64BIT

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.