עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BEN903,

בעיה בהתקנת כרטיס הקול המשולב בשלב התקנת הדריבר מופיעה ההודאה הזאת HDO SOUND DRIVER BUS NOT INSTALLD ניסיתי להתקין את הדריברים של הציפסט ולא עזר ניסיתי לעדכן את הBIOS כי ראיתי שהיו הרבה בעיות אם הלוח כמו הלוגו של המעבד שלא מופיע הסמל אם הHT אלא הרגיל התקנתי את הגירסה האחרונה שבאתר וזה רק שינה את הלוגו של הלוח אם בהעלאה . והמחשב גם עולה מאוד לאט ויש שם ווינדוס XP PRO SP2 המפרט של המחשב הוא : P4 3.0 GHZ EMT 64 BIT 2MB L2 ASUS P5GL-MX 2X256 TWINOMS 400 DDR GIGABITE 6600 256 DDR KSP PSU 300W 20 PIN

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  2. Started by expi,

שלום יש לי צורב חיצוני כבר שנתיים ולפני חודש שהוצאתי את הכרטיס של הצורב ואחר כך החזרתי אותו הוא לא עובד לי התקנתי דרברים של SONY (זה החברה של הצורב) הורדתי DRIVER CHEKER כלום לא עוזר עזרו לי אני מתחנן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אני גיימר ולכן אני משתמש במיקרופון לדיבור בזמן המשחק בתוכנה שנקראת וונטרילו, המיקרופון פעל לי מצויין עד שתקנתי את כרטיס הטלוויזיה שלי ועכשיו פתאום המחשב לא קולט אותו, יעני אני יכל לעשות ככה שאני ידבר וישמע את עצמי ואפילו לשלוט בעוצמה של המיקרופון דרך הווינדוס אבל שום תוכנה לא קולטת את הקול שלי, בכאילו זה לא עובד אפילו הרשמקול של ווינדוס לא קולט אותי, אני יכל רק לשמוע את עצמי אם אני יבחר? יש למישהו מושג מה הבעיה אני חושב בכרטיס הטלויזיה התחמן הזה? ???

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  4. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קיבצי WMV עם המדיה פלייר הוא אומר שמשהו אחר לא נותן לי ליפתוח אותו ולא אומר לי מה בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  5. טוב תקשיבו יש לי בעיה יש לי מחשב שקניתי לפני שניים מחשב דיי טוב. עכשיו כל כמה זמן המחשב נעשה איטי או לפעמים כל המחשב ניתקע או שלפעמים כל הצבעים במשחקים שאני משחק נידפקים וכאילו. השאלה שלי. עם לקנות מאוורר חדש או לא? (תמליצו לי עם כן) העם הבעיה בכרטיס מסך שהוא: gforce 8800gt וכמה זמן אחריות של NVIDIA

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  6. היי אני משחק RED DEAD REDEMPTION 2 כשאני רוצה לשנות את הגרפיקה זה כותב לי your chosen graphics settings are currently using more memory then your system has available . please reduce your memory usage in order to apply changes האם כדי לי לשפר קרטיס מסך (זה גם מראה לי מד של הזיכרון של הכרטיס מסך ורואים שם שהמד כמאת מלא) צירפתי תמונות של המפרט של המחשב שלי (התמונות מCPU-Z) אשמח לתשובה באימייל: odenigal@gmail.com

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by fire15,

יש לי בעיה ב RESTART ו ב-TURN OFF של WIN XP מתי שהוא מגיע ל"WINDOWS IS.... DOWN " הוא נתקה שעה ולא מיתכבה ואגב WIN XP PRO

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by LSeternalF,

טוב אז הבעיה שלי זה שאחרי איזה 20 דקות שאני מפעיל את המחשב, ה- DVD מפסיק לפעול ואז כשאני מכבה את המחשב לאיזה 20-30 דקות הוא שוב פועל. אני לא מבין מה לא בסדר איתו. אבל לא רק ב- DVD יש בעיה, גם המחשב נתקע לפעמים כשאני מעתיק קובץ גדול למחשב, או שאני משחק במשחק שהוא 500 מגה או יותר, כל מה שנמוך מזה פועל מצוין. וזה תקיעה שלא נגמרת עד שאני מכבה את המחשב.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by ronen_sig,

יש לי בעייה ב dvd אני יכול לצרוב בכל פורמט אבל דווקה dvd הוא לא צרוב מישהו יכול להסביר לי למה ואיך אני יכול לתקן את זה ???

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by shai7654,

כשאני מחבר את הhdmi למחשב יש קול במחשב ולא בטלוויזיה מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by roeepk,

הspeaker במחשב שלי התחיל לצפצף ללא הפסקה אז הוצתי וזה נשרף תודה לעוזרים רועי ???

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  12. כשאני מפעיל את האי סי קיו הכל נפתח מצויין וחלק .רק איך שאני מתחיל לכתוב .למשל לוחץ על הפרח של אחד המשתמשים כדי להתכתב ואז אני מקבל את השגיאה הבאה.{תיראו בתמונה למטא שעלתי לאתר .תורידו אותה} .ואז האחרי ההודעה הזאת שראיתם בתמונה האי סי שלי מתכבה .כמו שאמרתי הבעיה הזאת מתמשכת כבר הרבה זמן פעם אחת נסתי לשנות את הגירסה לגירסה יותר ישנה למשל icq 2003 וזה עבד אבל כרגע אני אחרי פורמט שעשיתי אתמול וגם האי סי בגירסאות אחרות עושות בעיות.אחלטתי שיש בעיה מסויימת שאני חייב לדעת אותה .כי נמאס כל פעם לנסות למצוא פיתרון ללא מוצא.מי שמכיר את הבעיה ויש לי פיתרון סופי לדבר אני יודה לו מאד [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by haim33,

אני פירמטתי את המחשב והוא לא מזהה לי את הארד דיסק מה הבעיה ולמה זה לא מזהה??

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by tazmnia,

מצטער על ההודעה הראשונה לא שמתי לב . יש לי הארד דיסק של w.d 200gb sata והוא כל הזמן נכבה לי באמצע הוא פשוט מאוד מפסיק לעבוד והווינדוס קורס ניסיתי לשים אותו בתור slave ואת הארד דיסק השני שלי בתור master ועדיין הוא עושה לי את אותה בעיה הוא פשוט מאוד קורס . שכחתי לציין שהארד דיסק השני שלי הוא maxtor 120gb sata למישהו יש פתרון ????

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by stone cold,

לא רואים תתפריט התחלה מישהו יכול לעזור לי בזה כי אני לא רוצה להתקין מיחדש דריבר ישן יותר

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by simon 23,

אני לא מצליח לסדר אותה !!! אוקיי , יש לי WINXP על כונן C , והתנקתי אתמול על כונן WIN98 - D . כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ישר 98. איך אפשר לעשות ב -98 כמו ב - XP שאני אוכל לבחור מרשימה של מערכות הפעלה ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש לי בעיה ואני לא מצליח להתקין את הדרייבר של הקול וגם התקנתי משחק ואז כשאני פותח את המשחק זה פותח לי חלון של !!DIRECTSOUND ERROR ומתחת לזה כתוב DIRECTSOUND 8

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by amittt,

טוב אז תראו אני רוצה לקנות עוד הארדיסק ולהוסיף אותו לשלי עכשיו אני יודע מפנים איך מתקינים והכל אבל אחרי זה שאני מפעיל את המחשב מה אני צריך לעשות??????????? תסבירו לי בבקשה שלב שלב מה אני צריך לעשות בכדי להפעיל אותו תודה תודה תודה לכל העוזר

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by amitbatito,

יש לי מחשב ויש בו בעיה הווינדוס לא עולה בו אני צריך לפרמט אותו למחשב יש לוח אם מסוג asus p4s800d-x וצריך להכין לו דיסקט raid מיוחד שבהתקנה צריך להכניס אותו ורק ככה הוא מזהה את הדריברים של הדיסק קשיח(ככה הוא אומר) הצלחתי להכין את הדיסקט והוא עבר את השלב הזה אבל אחרי שאני בוחר איזה כונן לפרמט ואחרי שהוא מפרמט שהוא מתקין את הווינדוס הוא עוד פעם רושם לי את הבעיה הזאת והדיסקט בפנים... מה אפשר לעשות?? בבקשה זה מאוד דחוף לי תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  20. שלום לכולם יש ברשותי פלאפון SK MUSIC SLIDER ומשום מה אני לא יכול להעביר את כל השירים שנמצאים עליו למחשב בעזרת התוכנה קניתי מקלט אינפרה אדום בשביל זה אבל אני לא מצליח לתפעל אותו הבעיה היא כזאת כשאני מחבר אותו לUSB אז ה WINDOWS עושה לי שהוא זיהה חומרה חדשה והוא קורא לה - USB DEVICE אני לא יודע איך להתקין את זה וליבא דברים מהפלאפון למחשב תודה לעוזרים ! עריכה : שכחתי לכתוב שעל המקלט רשום IrDA ואז יש את הסמל של USB וזהו .... אין שום פרט מזהה אחר

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  21. יש לי ארדיסק 120 ג'"ב אם חיבור סאטה. הארדיסק היה מחובר למחשב ואיזה יום אחד המחשב לא מזהה את הארדיק. עשיתי פירמוט למחשב ולהתקין וינדווס XP מחדש. ואחרי זה חיברתי את הארדיסק למחשב ושוב הוא לא מזהה.ארדיסק אם חיבור איידי כן מזה אבל סאטה לא מזהה. אני לא מבינה מה קרה למחשב אנא עיזרו לי איך ליפתור את הבעיה. דרך אגב המחשב מזה את הארדיסק אם אני מחברת אותו חיצוני דרך יואסבי. אבל פנימי הוא לא מזה. אני מודה למי שיעזור לי בבעיה...

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by idanshir,

בזמן שאני מעיל את המחשב עולה לי רק הרקע של שולחן העבודה ללא איקונים , ללא ההתחל וללא כלום מה ניתן לעשות מבלי לפרמט אודה לעזרתכם המהירה תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by bad boy,

אז ככה לפני מסך הWELLCOME יש לי מסך כחול כזה שרשום בו CHACKING SYSTEM ואני יודע שזה קורה רק אם המחשב מיתכבה בפיתאומיות אבל אצלי זה פתאום צץ וזה לא מפסיק לבדוק לי את הארד דיסקים אם מישהו יודע איך לבטל את זה אני רוצה לדעת תשובה...

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by DJ Clue,

שלום ברצוני להתקין קירור חדש למעבד.. הטכנאי אמר לי שלא כדאי לי לנסות להתקין לבד כי בהוצאה של הקירור הסטוק ( A64 3000 s 754) אפשר בטעות לשבור את הלוח.. ואז אין לי אחריות.. אז איך מוציאים את הקירור סטוק של המעבד הזה מבלי לפגוע בלוח?(אמרו לי משהו עם מברג)

25. שלום יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה יש לי מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ודרכו אני מכניס כבל עם בנה בקצה אחד ובננה בקצה שני RCA אם אני לא טועה עשכיו במחשב של אחותי זה עובד ובמחשב שלי לא לאחותי יש כרטיס מסך G-Force 5200FX ולי יש -G force 7600GT עכשיו למתאם יש אם אני לא טועה כ8 פינים מסודרים בשתי שורות אפשר להגיד שהם ממש זעירים! עכשיו ניסתי בהגדרות וכלום! תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים