תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
טוב אז הבעיה שלי זה שאחרי איזה 20 דקות שאני מפעיל את המחשב, ה- DVD מפסיק לפעול ואז כשאני מכבה את המחשב לאיזה 20-30 דקות הוא שוב פועל. אני לא מבין מה לא בסדר איתו. אבל לא רק ב- DVD יש בעיה, גם המחשב נתקע לפעמים כשאני מעתיק קובץ גדול למחשב, או שאני משחק במשחק שהוא 500 מגה או יותר, כל מה שנמוך מזה פועל מצוין. וזה תקיעה שלא נגמרת עד שאני מכבה את המחשב.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי בעייה ב dvd אני יכול לצרוב בכל פורמט אבל דווקה dvd הוא לא צרוב מישהו יכול להסביר לי למה ואיך אני יכול לתקן את זה ???
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הhdmi למחשב יש קול במחשב ולא בטלוויזיה מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הspeaker במחשב שלי התחיל לצפצף ללא הפסקה אז הוצתי וזה נשרף תודה לעוזרים רועי ???
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את האי סי קיו הכל נפתח מצויין וחלק .רק איך שאני מתחיל לכתוב .למשל לוחץ על הפרח של אחד המשתמשים כדי להתכתב ואז אני מקבל את השגיאה הבאה.{תיראו בתמונה למטא שעלתי לאתר .תורידו אותה} .ואז האחרי ההודעה הזאת שראיתם בתמונה האי סי שלי מתכבה .כמו שאמרתי הבעיה הזאת מתמשכת כבר הרבה זמן פעם אחת נסתי לשנות את הגירסה לגירסה יותר ישנה למשל icq 2003 וזה עבד אבל כרגע אני אחרי פורמט שעשיתי אתמול וגם האי סי בגירסאות אחרות עושות בעיות.אחלטתי שיש בעיה מסויימת שאני חייב לדעת אותה .כי נמאס כל פעם לנסות למצוא פיתרון ללא מוצא.מי שמכיר את הבעיה ויש לי פיתרון סופי לדבר אני יודה לו מאד [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב והוא לא מזהה לי את הארד דיסק מה הבעיה ולמה זה לא מזהה??
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מצטער על ההודעה הראשונה לא שמתי לב . יש לי הארד דיסק של w.d 200gb sata והוא כל הזמן נכבה לי באמצע הוא פשוט מאוד מפסיק לעבוד והווינדוס קורס ניסיתי לשים אותו בתור slave ואת הארד דיסק השני שלי בתור master ועדיין הוא עושה לי את אותה בעיה הוא פשוט מאוד קורס . שכחתי לציין שהארד דיסק השני שלי הוא maxtor 120gb sata למישהו יש פתרון ????
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לא רואים תתפריט התחלה מישהו יכול לעזור לי בזה כי אני לא רוצה להתקין מיחדש דריבר ישן יותר
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני לא מצליח לסדר אותה !!! אוקיי , יש לי WINXP על כונן C , והתנקתי אתמול על כונן WIN98 - D . כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ישר 98. איך אפשר לעשות ב -98 כמו ב - XP שאני אוכל לבחור מרשימה של מערכות הפעלה ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה ואני לא מצליח להתקין את הדרייבר של הקול וגם התקנתי משחק ואז כשאני פותח את המשחק זה פותח לי חלון של !!DIRECTSOUND ERROR ומתחת לזה כתוב DIRECTSOUND 8
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב אז תראו אני רוצה לקנות עוד הארדיסק ולהוסיף אותו לשלי עכשיו אני יודע מפנים איך מתקינים והכל אבל אחרי זה שאני מפעיל את המחשב מה אני צריך לעשות??????????? תסבירו לי בבקשה שלב שלב מה אני צריך לעשות בכדי להפעיל אותו תודה תודה תודה לכל העוזר
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי מחשב ויש בו בעיה הווינדוס לא עולה בו אני צריך לפרמט אותו למחשב יש לוח אם מסוג asus p4s800d-x וצריך להכין לו דיסקט raid מיוחד שבהתקנה צריך להכניס אותו ורק ככה הוא מזהה את הדריברים של הדיסק קשיח(ככה הוא אומר) הצלחתי להכין את הדיסקט והוא עבר את השלב הזה אבל אחרי שאני בוחר איזה כונן לפרמט ואחרי שהוא מפרמט שהוא מתקין את הווינדוס הוא עוד פעם רושם לי את הבעיה הזאת והדיסקט בפנים... מה אפשר לעשות?? בבקשה זה מאוד דחוף לי תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי פלאפון SK MUSIC SLIDER ומשום מה אני לא יכול להעביר את כל השירים שנמצאים עליו למחשב בעזרת התוכנה קניתי מקלט אינפרה אדום בשביל זה אבל אני לא מצליח לתפעל אותו הבעיה היא כזאת כשאני מחבר אותו לUSB אז ה WINDOWS עושה לי שהוא זיהה חומרה חדשה והוא קורא לה - USB DEVICE אני לא יודע איך להתקין את זה וליבא דברים מהפלאפון למחשב תודה לעוזרים ! עריכה : שכחתי לכתוב שעל המקלט רשום IrDA ואז יש את הסמל של USB וזהו .... אין שום פרט מזהה אחר
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי ארדיסק 120 ג'"ב אם חיבור סאטה. הארדיסק היה מחובר למחשב ואיזה יום אחד המחשב לא מזהה את הארדיק. עשיתי פירמוט למחשב ולהתקין וינדווס XP מחדש. ואחרי זה חיברתי את הארדיסק למחשב ושוב הוא לא מזהה.ארדיסק אם חיבור איידי כן מזה אבל סאטה לא מזהה. אני לא מבינה מה קרה למחשב אנא עיזרו לי איך ליפתור את הבעיה. דרך אגב המחשב מזה את הארדיסק אם אני מחברת אותו חיצוני דרך יואסבי. אבל פנימי הוא לא מזה. אני מודה למי שיעזור לי בבעיה...
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בזמן שאני מעיל את המחשב עולה לי רק הרקע של שולחן העבודה ללא איקונים , ללא ההתחל וללא כלום מה ניתן לעשות מבלי לפרמט אודה לעזרתכם המהירה תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אז ככה לפני מסך הWELLCOME יש לי מסך כחול כזה שרשום בו CHACKING SYSTEM ואני יודע שזה קורה רק אם המחשב מיתכבה בפיתאומיות אבל אצלי זה פתאום צץ וזה לא מפסיק לבדוק לי את הארד דיסקים אם מישהו יודע איך לבטל את זה אני רוצה לדעת תשובה...
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתקין קירור חדש למעבד.. הטכנאי אמר לי שלא כדאי לי לנסות להתקין לבד כי בהוצאה של הקירור הסטוק ( A64 3000 s 754) אפשר בטעות לשבור את הלוח.. ואז אין לי אחריות.. אז איך מוציאים את הקירור סטוק של המעבד הזה מבלי לפגוע בלוח?(אמרו לי משהו עם מברג)
-
- 40 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה יש לי מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ודרכו אני מכניס כבל עם בנה בקצה אחד ובננה בקצה שני RCA אם אני לא טועה עשכיו במחשב של אחותי זה עובד ובמחשב שלי לא לאחותי יש כרטיס מסך G-Force 5200FX ולי יש -G force 7600GT עכשיו למתאם יש אם אני לא טועה כ8 פינים מסודרים בשתי שורות אפשר להגיד שהם ממש זעירים! עכשיו ניסתי בהגדרות וכלום! תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחבר את הכונן למחשב הוא מראה לי נורה דלוקה בצבע ירוק בכונן וזהוא לא קורא כלום לא עושה כלום ! אני לא יודע למה בדקתי 3 כוננים חדשים הכול אותו דבר !
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני מדליק משחק, נגיד כמו DOOM 3, אז פתאום המחשב לא מגיב והנורה של המסך הופכת מירוק לכתום. רק לשם הבהרה, זה לא קורה כל פעם, זה פעם קורה ופעם לא, תלוי במצב רוח של המחשב. וזה גם קורה רק כשהמשחק עולה מבחינת הגרפיקה ולא התפריט. יש לי 6600GT חדש ו-f700p של LG. אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי אני כבר משתגע. תודה מראש, דור לוי
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני לא ממש יכול להסביר את התופעה... אבל זה מוזר מופעים לי קווים כאלה בלי קשר לכלום קווים מקבלים והרבה... כשאני למשל לוחץ על כפתור ימני בדסקטופ מופיע לי הקווים האלה מתחת לחלון של האפשריות... עושה רענן וזה לא עוזר... אני חושב שקרה משו לכרטיס מסך אבל אני לא יודע... אולי אפשר לסדר את זה או משו? תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מדליק מחשב הכרטיס קול לא היה מחובר ...ואחכ שוב מכבה ומדליק אחכ הכרטיס קול מחובר.....וזה משתגע אותי.. מישהו מכאן יודע לפתור את הבעיה ...
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
קיצר אני מנסה להתקין את התוכנה MPEGTOOL סבבה הורדתי מהאינטנרט פתחת עכשיו אני לוחץ על ההתקנה וזה כותב לי את זה : מה לעשות כדי לסדר את זה ולהתקין את התונכה זה דחוף תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי בעיה של זיוף טמפ'.... ובפורום "קירור ואוברקלוק" אמרו לי שאני צריך לעשות עידכון לביוס וזה יסדר את החיישנים... השאלה שלי... איך אני עושה את זה?! וזה יכול לגרום לי לנזק כלשהו? בתודה אלעד.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז ככה הLPT שבלוח אצלי משום מה לא פועל גם המדפסת שלי פועלת אצל חבר אבל אצלי לא אז טכנאי אחד אמר לי לקנות כרטיס מסויים שיוכל לשים לי LPT הוא הביא לי כרטיס שמתחבר לחיבורים הישנים בלוח בצבע שחור חום שקצת יותר ארוך מPCI אז ניסיתי להתקין אותו וכל מיני שטויות ולא הצלחתי אז נתתי לו שיתקין לי אותו וכל ההגדרות וכו' אז הוא אמר לי שהוא שינה דברים בביוס וגם ג'מפר שעל הכרטיס הזה ואז המדפסת שלי פעלה אבל אני פירמטתי ואז הכרטיס לא פעל ואני רוצה להתקין אותו בכדי שיהיה לי LPT וגם בשביל שאני יוכל להרכיב את הLCD אז הכרטיס עצמו יש לו חיבור של מדפסת ושל איפה שמחברים ג'ויסטיק ישנים זה כל מה שאני יודע או של העכברים הישנים יש בזה כניסה ל9 פינים אז אני מבקש ממכם שתעזרו לי בבקשה איכשהו שאני יצלי…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-