תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום בעת ניסיון לדבר בתוכנת מסרים כגון סקייפי או מסנגר הצד השני שומע אותי בקושי רב עם רעשים צורמים. כמו כן הם מופיעים גם בעת הקלטה מכניסת המיקרופון. יציאת השמע מתפקדת בצורה יחסית טובה , אך עם רעשי רקע חלשים בעת הגברת הווליום מעבר לרמה של % 50. בעית המיקרופון נשללה , הדרייבר הוסר והותקן מחדש ולאחר מכן נפתרה הבעיה באפן זמני ושוב חזרה לאחר מספר ימים. בניסיון האחרון ניסיתי שוב להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה נמשכת. חשבתי לנסות ולהתקין כרטיס קול חדש אך איני יודע בוודאות אם ניתן מכיוון שיציאות וכניסות הקול בלוח האם מובנות. האם למישהו יש מושג מהיכן הרעשים הללו מגיעים ובהנחה שמשהו בכניסות או יציאות השמע נדפק , האם ניתן להתקן על לוח האם שלי כרטיס קול רגיל על מנת לפתור את הבעיה? להלן…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכם!!! שלום רציתי לדעת איך אני צורב דיסק ב nero כך שאחרי זה הוא יעלה באתחול המחשב. (כמו שדיסק של win xp עולה זה הכוונה שלי) בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני נמצא בהכנות לקראת ביצוע OC במחשב שלי. שמתי לב שהטמפ' של המעבד גבוהות בערך 60 במנוחה ו בעומס הוא מגיע ל 75. האם זה נורמלי? אני עובד על קירור סטוק ו המארז הוא Compucase 6A21 Midi Tower.
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
פתאום המסך של המחשב של אחי לא עולה, הוא מדליק את המחשב ואז מופיע הודעה הזאת: NOT OPTIMUM MODE RECOMMENDED MODE: 1280X1024 60HZ חיברתי את המחשב למסך אחר ורואים את המסך אבל אם אני מחזיר את המחשב למסך הקודם אז לא רואים את המסך! מישהו יודע מה הבעיה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב P4 ותיק וסבבה. החלטתי להתקין מחדש WINDOWS. אם כבר, אז אתקין על דיסק חדש ויפה ששוכב לי כאן חסר שימוש. אם כבר אני פותח את המחשב, אנקה את ערמות האבק שהצטברו שם. Big Mistake פרקתי את ה HEAT SINK של המעבד, ניקיתי היטב, עשיתי פווו מפחית אוויר על כל שאר המחשב, הרכבתי חזרה (אפילו הוספתי קצת Thermal paste) והפתעה הפתעה, המחשב לא עולה. המאווררים מתחילים לנשוב, דיסקים מתסתובבים, אין video output, אין ציפצופים. ניתקתי את כל מה שאפשר, פירקתי את הכל, חיברתי לוח אם ערום עם מעבד וזיכרון, כלום. האם מת הלוח אם ? יש עוד משהו שאפשר לעשות שלא חשבתי עליו ?
-
- 11 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש אתר ברוסית ושם אני מוריד וממש כמה שניות ונעלם ההורדה. והורדתי מאתר אחר משהו ואחרי 10 דקות אני לא רואה את ההורדה מוזר .
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אנשים! מה זה אומר אם היה לי מסך כחול ולא הופיע קובץ MINIDUMP בספרייה המדוברת בסטיקי?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965-DS3 ואני שם לב שלפעמים המאוורר על גבי המעבד עוצר ... לאחר כמה שניות \ דקה הוא חוזר לעבוד ... השאלה שלי אם זה מצב תקין (יש לו מין יכולת ניתור עצמית) או לא? אציין כי הטמפרטורה של המחשב נעה בין 20 -28 .... תודה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני עובד איתו פתאום הוא עושה ריסט לעצמו! בלי שום סיבה מיוחדת ניסיתי לפרמט אבל התקלה עדיין נשארה מה אני יעשה? כיצד אני יגלה מהיכן נובעת הבעיה? אני יכול לעבוד עם המחשב כמה שעות טובות אפילו ופתאום הוא יכול לעשות לי ריסט. הזמן לא מוגדר פה אני ממש משתגע מזה.. מה זה יכול להיות? מחשב פנטיום 4 3.06GHz לוח אם Motherboard Name Asus P5S800-VM זיכרון 1278 mb טמפרטורת לוח אם - 39 - 40 טמפרטורת מעבד - 34 - 40 טמפרטורת כוננים - 36 - 39 זה מה שצילמתי http://img146.imageshack.us/img146/4301/79115774rf9.jpg
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס טלוויזיה מדגם asus [לא יודע איזה דגם אבל רשום על הדיסק asus tv fm card] היום שעברתי לויסטה ואחרי התקנת הדריבר והתוכנה גיליתי שהמדיה סנטר לא מזהה את הכרטיס וגם התוכנה של הכרטיס לא עולה. מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ניסיתי הכל הוא מגיע למסך שחור ואומר לי ם משהו שאני יכניס איזה דיסקט קיצר נכנסתי לביוס וגם שם זה לא מזהה אותו מה אני עושה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אז ככה אני מכניס את הדיסק למחשב ונכנס דרך הדוס כמובן ... מגיע לי המסך הכחול... עם סיום טעינתו אני לוחץ על enter ואז f8 על פי ההוראות ואז המקלדת מפסיקה להגיב ... ואני לא יכול להמשיך יותר בהתקנה .. שתבינו אני כבר פירטמתי הרבה מאוד פעמים וזאת הפעם הראשונה שנתקלתי בבעיה כזאת ... תודה
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה מהמומחים יש לי מקלדת של לוגיטק, דיי פשוטה. לוח אם של גיגה בית DS3 משהו כזה לא יודע אם זה רלוונטי כאשר אני משחק במחשב ואני לוחץ על 4 מקשים ביחד המקשים נתקעים וישר יש ציפצוף מהלוח אם איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 9 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום החלטתי לכתוב פה כדי למצוא פתרון לבעיה שנמצאת במחשב שלי כבר מעל חודשיים. פשוט המחשב עושה מסכים כחולים. רוב הפעמים זה קורא כשאני משחק במחשקים כבדים כמו FIFA MANAGER 2007 ואמריכאס ארמי. חשוב לציין יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני קצת למעלה משנה. מעבד כפול ליבה של AMD X2 3800 קירור למעבד' ביג טייפון. כרטיס מסך EVGA 7800GT כרטיס זיכרון אחד של סמסונג 1024 לוח אם LANPARTY ספק כוח TOPPWER 550 ומארז טרנספורמר את המחשב הרכבתי פה בפורום וקניתי אותו בנועה מחשבים כאשר הם גם הרכיבו לי אותו במעבדה שלהם. בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעיה במסכים הכחולים. תודה רבה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום הדלקתי תמחשב של אחי ואחרי שהוא מגיע למסך של הווינדוס הוא נתקע ולא מראה את השולחן עבודה..אני יודע שזה בעיה כללית מדי אבל אם מישו יוכל להדריך אותי אני אשמח מאוד.. דרך אגב ניסיתי להעלות בSAFE MODE והמחשב עלה וביקש משו על שחזור מערכת והעדפתי שלא להסתבך...תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קודם כל אני יתן מפרט לגבי המחשב מעבד דואל קור פרוססור לוח אם DDR2 כרטיס מסך 7200 GT של נבידיה זיכרון ג'יגה ועוד אבל לא עקרוני.. הבעיה- באמצע המשחק, המחשב ניתקע ועושה ריסט אחר כך רשום לי שהתבצעה שגיאה חמורה וכל זה.. אין לי מושג מה קרה..זה מחשב חדש תודה לכל מי שיעזור!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שמעתי בגלל שיש לי פיתאום מסך שחור והמחשב נתקע במשחקים יש סיכוי שזה בגלל הספק כח יש מצב וזה נכון?
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שחוזרת על עצמה: יש לי מסך LCD אפל סינמה 23" שמחובר ב DVI. בזמנו, כשהיה לי כרטיס מסך ATI 800 GT, לא ראו את ה BIOS בזמן ה BOOT ב LCD הזה, שמחובר ב DVI כאמור. אח"כ היה לי 6800GT, והא כן הראה את ה BIOS על המסך הזה, ב DVI. היום יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם הדרייבר האחרון, ולא רואים את ה BIOS שוב פעם... כדי לטפל במחשב נאלצתי לקנות מסך LCD נוסף, שעובד אנלוגית (VGA) לצרכי ראיית הביוס. יש פתרון לתופעה הזו? תודה. איתי
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים המסך עם הסבר מאוד ברור . מבקש לעדכן את הביוס או לבדוק דרייבר . עדכון ביוס עדיין לא עשיתי אך למצב בטוח אני יכול להיכנס ולהכניס את מערכת ההפעלה למצב Diagnostic Mode ולפעמים אני מצליח להיכנס למערכת ההפעלה באופן נורמטיבי אך לאחר ביצוע כיבוי והדלקה למחשב המסך הכחול המעצבן הזה חוזר . ניסיתי להוריד כרטיס זיכרון אחד ועבדתי עם סלוט אחד ופעם זה עבד ובפעם השנייה לא . ניסיתי לבצע התקנה דורסת למערכת ההפעלה ( Repair Mode ) אבל כשהוא מגיע למצב של אתחול המחשב בשלב מסויים בהתקנה , המסך הכחול חוזר והוא לא נכנס בכדי להשלים את ההתקנה . אגב למי שזוכר אותי עם האשכול הארוך והמפרך עם ה GHOST והשחזור ( לבסוף הסתדרתי ) ואני מעלה בקרוב מדריך מפורט לביצוע פעולת השחזור לאנשים ש…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי הרצה של בדיקות גם של מג'יק פרטישן 8 וגם בתוכנה של ווינדוס נמצאו 8K Bite של סקטורים פגומים. כל כמה חודשים (הפעם האחרונה הייתה לפני 4 חודשים) המערכת מסרבת לעלות ופשוט קורסת לפני העלייה בכלל (מסך כחול, ריסטרט ישר וחוזר חלילה). בהרצה של הווידוס ב"מצב בטוח" הוא מעלה רשימה של דריברים שכשהוא מגיע לאחד מהם (bus347.sys או משהו מאוד דומה) הוא שוב קורס ולא עולה אפילו במצב בטוח. בגלל הנסיון הגרוע שלי עם ההארד דיסק הזה הכינותי מראש מערכת הפעלה על הארד דיסק גיבוי שאיתו אני מריץ סריקת שגיאות של ווידוס על הקונן המקורי, יש לציין בהפעלה ראשונית (של המערכת גיבוי) הוא לא נותן לי גישה להארד דיסק המקורי, לאחר בדיקת שגיאות יש גישה - אני מגבה מה שאני יכול, מריץ איחוי, פעם קודמת המערכת לא על…
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. המחשב שלי היה בתיקון במעבדה כיוון שעשה בעיות והווינדוס לא עלה. הם פירמטו לי את כונן C והצליחו לתקן את הבעיה, קיבלתי את המחשב והווינדוס שהם התקינו לי עולה. כאשר שלחתי את המחשב לתיקון היו בו 2 מחיצות. מחיצה C שבה הותקן הווינדוס ומחיצה E שבה היו החומרים החשובים במחשב כמו תמונות, סרטים, שירים וכו'.. עכשיו קיבלתי את המחשב בחזרה ואני שם לב שכאשר אני נכנס למחשב שלי רק כונן C מופיע שם. דיברתי עם הטכנאי מעבדה של אלה שקניתי מהם את המחשב והוא לא הצליח לעזור לי דרך הטלפון. כאשר לחצתי קליק ימני בשולחן העבודה על המחשב שלי ואז עשיתי Manage, Disk Management, ראיתי שיש לי שם 2 כוננים. כונן C שמזוהה כבריא ועליו מותקנת המערכת (system) ועוד כונן שלא רשום שהוא מוגדר כמשהו …
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
משחק מסרב לעלות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי במחשב dou core2 וזכרון פנימי 1 גיג'ה ומשום מה הוא קורא לי רק 512..למה הוא לא קורא לי את כל הזיכרון?! תודה מראשש
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי מסך ישן LG flatron 795ft plus. שמחובר למחשב ישן. כרגע לא מותקן על המחשב שום מע"ה ויש לי צורך להיכנס לביוס.. הבעיה היא שהמסך לא מראה את הביוס, הוא כאילו נכבה לכל הזמן שהמחשב עולה. רק אם אני מכניס דיסק התקנה נגיד של לינוקס, כדי שיעשה ממנו בוט, המסך מתחיל להציג. לא קורה עם מסך אחר. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באחד המחשבים נעלם לי קובץ במחשב ועכשיו בגלל זה הוינדוס לא עולה לי. שאני מעלה את המחשב יש לי את ההודעה הזאת: windows could not start brcause the following file is missing or corrupt: windows root\system32\hal.dll please re-install a copy of the above file האם יש איזה דיסק או משהו אני יכול להריץ וזה יסדר את הבעיה? תנו לי איזה עצה לפני שאני עושה פירמוט כי יש לי דברים חשובים שם ... תודה
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-