עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mazcom,

נכנסתי לאתר של GIGABYTE להלן כתובתו http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1450 וניסיתי לעשות עדכון לדרייברים..ירד איזה קובצ פתחתי אותו מרוב טפשות ודפק לי את כל הBIOS עשה לי בלגאן ברייברים איך אניי יכול לשחזר את מה שהיה מקודם לפני ההתקנה..דרך אגב הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-7VRXP ver2.0 מודה לכם על העזרה מראש..אתם אחלא [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by ninjadude333,

היי חברים, יש לי לוח אינטל 58SO2 X58 LGA 1366 עם מעבד אינטל אקסטרים X990 לפני כמה ימים היה לי מסך כחול בווידוס, ומאז המחשב לא עולה. בהתחלה הוא היה נותן לי 3 צפצופים, ואז הוצאתי את הסוללה מהלוח לכמה שעות, וכשהחזרתי פסקו הצפצופים ועכשיו הוא עושה ריסטארט כל 3-4 שניות, בהודעת ביוס PORT80 הוא נתקע על 17, או על 1C או על BF. מה עליי לעשות , לא כל כך פשוט למצוא לוח כזה היום, וממש חבל לי על המעבד...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום יש לי נייד Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 רציתי לשדרג את הזיכרון (מ 8 ל 16) ואת הכונן הקשיח מ 256 ל 1T איזה סוג כונן וזיכרון אני צריך לרכוש ? תודה

4. Started by eli1024,

הטיפ הוא : לא להשתמש ב-WD 40 לשמן מאווררים במחשב או כל סוג של שמן , הדרך הכי טובה היא לשים גריז עכשיו אני אסביר איך הגעתי לזה אז ככה: נתקלתי לפני שבועיים בסרטון שמסביר אין לשמן מאווררים אז החלתתי לשמן את המאווררים במארז והספק שלי כדי למנוע מהם נזק בעתיד לפני שבתחלתי צפיתי בעוד כמה מדריכים וכולם השתמשו ב-WD 40 אז פעלתי לפי המדריך ושהדלקתי את המחשב היה רעש של חריקות קטנות לאחר הרבה פירוקים והרכבות החלתתי לשים גריז אז פירקתי את המאווררים לחלקים ניקיתי את השמן ושאמתי מעט גריז במקום ועכשיו המחשב שלי שקט כמו ביום שקניתי אותו מה שמעצבן הוא שכל המדריכים מסבירים להשתמש בשמן וזה גרם לי לסיוט לא קטן אז עדייף לקנות גריז ב-30 שקל או להסיג מהמכונאים מעט מאשר להתעצל ולהישתמש …

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by shahar91,

משך יומיים אני קם בבוקר ורואה מסך כחול: http://img534.imageshack.us/img534/3897/imag0072l.jpg חומר חדשה שלאחרונה חברתי: כרטיס קול - C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device אחרי שהכרטיס קול המובנה של הלוח אם התקלקל לוח אם GIGABYTE P31-DS3L תודה רבה למי שעוזר :s05:

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  6. היי.. יש לי מחשב שכל פעם שאני מנסה להפעיל את הוינדוס (XP) הוא עושה ריסט כל הזמן, כל המאווררים פועלים גם זה שעל המעבד - יש משהו מוזר שבביוס הוא מציג טמפרטורה של 90-96 מעלות לא יודע אם זה הגיוני או לא. למישהו יש הצעה לפתרון? האם התקנה של וינדוס מחדש תעזור? או תיקון של הוינדוס בעזרת הדיסק תעזור לזה? אשמח לפתרון, תודה.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  7. היי, כבר תקופה שהופיעה לי תופעה של “שלג” כאשר אני מתחבר מרחוק (vpn) לתחנת עבודה שלי. ה”שלג” מופיע לאט לאט על המסך וכשאר עוברים עליו עם העכבר או אובייקט אחר, זה נעלם באותו מקום שעברתי עליו ואז חוזר לאט לאט שוב. בהתחלה חשבתי שזה קשור ליציבות האינטרנט, אז החלפחתי כבלים, החלפתי שיטת חיבור (חיבור ישיר\עקיף לראוטר) וגם עברתי דירה בזמן הזה ועדיין התופעה עברה איתי. בדקתי דרייברים במחשב ובכרטיס מסך והכל מעודכן. יש לציין שבהתחברות מרחוק ממחשב אחר אין את התופעה הזו. אשמח לעזרה מה יכול לעזור לסדר את התופעה. מצורף המפרט של המחשב שלי: Operating system: Microsoft Windows 11 Home, Version 10.0.26100 DirectX runtime version: DirectX 12 CPU: AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor RAM: 16.0…

• 3 תגובות
    • 7.8k צפיות
  8. קצת הקדמה קודם: הכל קרה כשהחלפתי כ.מסך ל R9 290, ובאותו זמן חיברתי גם ספק כוח ישן וככל הנראה לא תקין, כי ברגע שהפעלתי את המחשב הוא נתקע ישר כשהגיע לווינדוס. לאחר מכן קניתי ספק חדש והכל היה נראה תקין.. אבל ברגע שלא נוגעים במחשב כמה שעות (לא בזמנים קבועים) הוא לא מגיב, המסך לא מתעורר (אין מצב שינה או משהו) בעצם המחשב קופא, אני רואה שהאורות במקלדת לא נדלקים, למשל בלחיצה על Caps Lock. ניסיתי להסיר דרייברים ישנין וחדשים עם DDU, לא עזר. *תוך כדי עבודה זה לא קורה... בכל מקרה, אתמול קניתי מעבד, לוח וזיכרון חדשים. בעצם רק 3 דברים יש מהמחשב הקודם: SSD, כ.מסך וספק כח (וכמובן שהתקנתי את המערכת הפעלה מחדש) היום, לאחר מספר שעות שלא הייתי בבית, חזרתי ושוב זה קרה.. איך לדעתכם לאבחן את ה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, המחשב נקנה בערך לפני שנתיים והמפרט הוא: Q6600 8800GT 2GB abit IP35-E Corsair VX450W מערכת הפעלה: Windows 7 אז ככה- יום אחד הדלקתי את המחשב, הוינדוס עלה והמחשב עבד בסדר גמור. אחרי כמה דקות הוא פשוט קפא ולאחר מספר שניות הוא עשה ריסט. המסך היה שחור והמחשב לא עלה (אבל הוא כן פעל). כיביתי את המחשב. לאחר כמה דקות הדלקתי אותו שוב, ואז הופיע לי ההודעה הבאה: cpu is unworkable or has been changed please recheck-cpu soft menu נכנסתי לביוס, בחרתי ב-LOAD DEFAULTS (אני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב, אבל טענתי הגדרות ברירת מחדל), אז המחשב עשה ריסט ועלה בסדר, עד שהוא קפא (אחרי כמה דקות), עשה ריסט ושוב פעל אך לא עלה. ראיתי את ההודעה הזאת מספר פעמים נוספות מאז שהבעיה צצה. עכשיו, כשאני מ…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  10. Started by LoopXXX,

המאורר חדל לעבוד. יש איזשהו משהו שאפשר לבדוק איתו אם המאוורר הלך או שפשוט לא יודע השתנה משהו אולי בביוס אולי באיזה תכונה? לא התעסקתי בביוס אבל לפעמים יש באגים משןם מקום אז... בכל מיקרה איזה מאוורר כדאי לשים במקומו? מהחנות נאמר לי שכל 120 יהיה טוב אבל אני רוצ לאחד שדוחף אוויר בכמות לפחות כמו של מוג'ן המקורי.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by neFT,

אז ככה לא מזמן עברתי ל WIN7 PREMUIM 32 BIT בקיצור ישלי בעיה שכל כמה שעות הוא נכבה לי עכשיו אחרי הרבה נסיונות לתקן תחרא הזה אמרו לי שיש התקן USB במחשב שהוא לא תומך ב WIN7 וזה מה שגורם לתקלות אחרי המחשב נכבה הוא נדלק ועושה מסך כחול קוראים לזה BLUE CREEN ERROR ישלי מודם TERAYON TJ715 וזהו זה ההתקן היחיד שלי חוץ ממקלדת ועכבר שהם לא גורמים לבעיה[מאוד מקווה] ועם זה הבעיה יש דרך לתקן חוץ מלקנות אחד חדש?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Raz20,

{עשיתי חיפוש בפורום על הבעיה הזו ולא נמצאה לי תשובה} קופצת לי כל פעם הבועה של : התקן USB לא זוהה (מצורפת תמונה) במנהל ההתקנים אין שום סימן קריאה ! או סימן שאלה או איקס (מצורפת תמונה של מנהל ההתקנים) ניסיתי למחוק את כל התקני ה USB על מנת שהם יותקנו ויוגדרו מחדש , אבל זה עדיין לא עזר , עדיין הופיעה לי הבועה . מישהו יכול להגיד לי מה אפשר לעשות ? תודה מראש לעוזרים ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

קניתי דיסק קשיח בנפח 80GB למחשב Pentium 2 הישן של אחותי הקטנה, חיברתי את הדיסק הקשיח ללוח האם בתור Primary Master, הוצאתי את הג'אמפר על מנת שיזוהה בתור Single/Master (כי למעשה זה הדיסק הקשיח היחידי במחשב הזה) והחלק שאחרי מסך ה POST הראשוני פשוט נתקע. יש לציין שהדיסק הקשיח מזוהה אך ורק באופן אוטומטי בביוס ולא בצורה ידנית, יכול להיות שהתקיעה נגרמת מכיוון שהדיסק הקשיח גדול מידי על המחשב הישן? אולי כדאי לחפש עדכון ביוס ללוח אם או למשהו דומה?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by מיץ פטל,

שלום יש לי תקלה במחשב שמשגעת אותי.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... ~HELP~ יש לי מחשב פנטיום 4 3GHZ, לוח ASUS P4S800D, וכונן קשיח של SAMSUNG HD160JJ. אני מנסה לעלות את המערכת הפעלה אבל נתקלת במסך כחול (כמו בעיה של H.D) של שניה ואחרי זה המחשב מבצע ריסט לעצמו. רציתי לבצע פירמוט לכונן אבל נתקלתי במספר בעיות: 1. לא היה לי דיסקט RAID מקורי של הלוח, אז הורדתי אותו מהאתר של ASUS בלינק הבא http://www.driverstock.com/ASUS-P4S800D-driver-download/6-9-10052-80125/index.html אבל משום מה ההתקנה של הWIN לא זיההת את הדיסקט (אני מנסה להתקין מערכת הפעלה XP SP2) 2. חשבתי שהכונן הקשיח הלך לעלומו אבל כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא זיהה אותו בצורה תקינה, ניתן ליצור/למחוק בו קבצים, אז …

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  15. Started by hanank9,

שלום לכם אז ככה המחשב שלי יחסית חדש וטוב:מעבד q8300 ,זכרון 4 gb ,לוח אם asus p5qc וכרטיס מסך 9600gt. לאחרונה התחלתי לשחק במחשק כמו cnc4 והמחשב היה קורס חשבתי שהבעיה במחשק ואז ששיקחתי במשחב אחר הוא שוב קרס ראיתי את הטמט של כרטיס מסך ובמנוחה הם מגיעים 65-70 האם זאת הסיבה שאר הטמפ תמונה:http://tinypic.com/view.php?pic=29zlna&s=5 אני מבקש עזרה..אולי זה לא הכרטיס מסך תעזרו לי ....מה צריך לעשות קירור לקנות מחכה לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by pssheba,

שלום, קיבלתי מחשב נייד עם דיסק של דרייברים. לא עולה בידי להתקין את הדרייברים ואני מקבל הודעה חוזרת ונשנית כי: usbehci.sys לא נמצא על גבי הדיסק. חיפשתי ב "גוגול" ומצאתי שם עשרות ומאות הודעות הזועקות מרה על חסרונו של usbehci.sys בדיסק ההתקנה. כל הקישורים היו לאתרי סקס שביקשו "לבצע בדיקה" בדיסק שלי. מישהו נתקל אי פעם בסיוט הזה הנקרא: usbehci.sys? מישהו יכול ליעץ לי מהיכן מורידים את הדבר הזה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by davidreznic,

קניתי לא מזמן מחשב חדש. ויש לי שני כונני DVD בחיבור IDE, לאחרונה אני מרגיש איטיות בעבודה שוטפת, לא משחקים. ויש לי הרגשה שהכונן DVD לא עובד טוב. קורה שאני מכניס דיסק, וכשאני לוחץ עליו ב"מחשב שלי" הוא כותב שאין דסיק. בדקתי את זה עם כמה דיסקים. בדקתי את המעבד והזיכרון עם S&M ולא היו בעיות על 100% מאמץ לנסות לנתק את הכונן הבעייתי?

18. Started by tomiv,

יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים... יש לכם הצעה לתוכנה ?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום בזמן שאני משחק את המשחק far cry 2 +gta4 +crysis warhead המחשב פשוט יוצא לי מהמישחקים הנמחשב חדש מאוד (בין שבוע וחצי) לאחר כמה פעמים של יציאה ללא התראה היום הופיע לי מסך כחול פתחתי את הקובץ וקיבלתי שכתוב שם "ככול הניראה ניגרם ביגלל (senfilt.sys (senfilt+4c76d " עם מישהוא יכול לעזור לי (מישהוא שמבין) מה הבעיה אני ישמח מאוד כי אני לא הבנתי בתודה מראש לכולם ושבת שלום

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by asaf556,

שלום יש לי מחשב שסבל ממסכים כחולים רבים הורדתי את התוכנה לפיענוח קבצי הדאמפ וגיליתי שהבעיה היא בזכרון הרצתי בדיקה בmemtest שמצאה 70 שגיעות האם הדבר מבטיח בוודאות שהזכרונות תקולים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  21. יש לי רמקולים חדשים ומרגע שהחלפתי אליהם אין לי סאונד באנטרנט(סירטונים וכו...) **Firefox אין סאונד ו ב- Internet Explorer יש.... יש לכם מוסג למה?? :'( תודה מראש למגיבים :xyxthumbs: (**אני מקווה שפתחתי ת'דיון במקום הנכון....)

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by sza,

אחת לשבוע- שבועיים יש לי בעיה של מסך כחול מעצבן. אני לא יכול להעיד על פעולה ספציפית שאני עושה שגורמת לכך. בד"כ זה קורה לי בזמן גלישה באינטרנט. (או בWIFI או דרך נטסטיק, לא משנה.) עוד תופעה שנצפתה בערך ממתי שהתחילו המסכים הכחולים: הנטסטיק של חברת novatel שרכשתי לפני כשנה מפלאפון נתקע אחרי כ10 דק' גלישה במחשב הנייד שלי (שבו הבעיה של המסכים כחולים) ואילו במחשב הרגיל בבית אפשר לגלוש דרכו בלי שום בעיה. על שני המחשבים אותה מערכת הפעלה (WIN7 Ultimate) שהותקנה מאותו הדיסק. מצורף קובץ עם המידע של הDMP. אני לא מבין איך לקרא אותו אז אשמח אם מישהו שיודע יוכל להצביע לי על הבעיה... תודה רבה לכם! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  23. שבוע טוב לכולם, כרטיס מסך שברשותי HD 7870 XT של ספיר, נקנה ב-1000 שקל במכירה הקבוצתית שהייתה פה מ-TMS לפני שנתיים ככה... משחק אחד: COH2: Ardennes assault היה קופא ומשמיע רעש של נתקע, ככה שרק כיבוי והדלקת המחשב הייתה פותרת את הבעיה, ומשחק שני: Killing Floor 2, פשוט נתקע ומפסיק לעבוד ככה שעדיין אפשרי להמשיך בפעילות תקינה בלי ריסטרט. מצד אחד, אף פעם לא ראיתי ארטיפקטים, מצד שני - אני חושד שהכרטיס תקול מכיוון שכיבוי ה-AA ב-COH2 פתר את הבעיה כמעט לגמרי. איזה תוכנה להריץ בשביל לבדוק יציבות בכרטיס? איזה עוד בדיקות כדאי לעשות?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. היי, לאחרונה המחשב נתקע מדי פעם במשחקים. שמתי לב שבזמן שהמשחק נתקע, פעולת המעבד צונחת ל-0-2%. יש השערות למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? בתודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

לאחרונה שמתי לב שיש התנגשות בין השניים במקרים מסויימים. אחי קנה נייד והוא מחובר לנתב ברשת אלחוטית, כאשר יש תעבורה גדולה ברשת האלחוטית העכבר מתחיל לקטע בצורה מחרידה. לפי מה שהבנתי אמור להיות לעכבר מנגנון שצריך לטפל בבעיות כאלו. מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר ? (הנתב נמצא די קרוב לעכבר ולמקלט, שינוי מקום לנתב ברגע זה לא אפשרית)

• 4 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.