תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום בזמן האחרון אני נמצא בהכנות לקראת ביצוע OC במחשב שלי. שמתי לב שהטמפ' של המעבד גבוהות בערך 60 במנוחה ו בעומס הוא מגיע ל 75. האם זה נורמלי? אני עובד על קירור סטוק ו המארז הוא Compucase 6A21 Midi Tower.
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437890.0 כבר אבדתי עצות, ובדקתי כמעט הכל. הרצתי 12 שעות בדיקה לזכרונות עם memtest 86, בדיקה לכל הקשיחים 3 פעמים, פירמטתי את המחשב(ובהתקנה הוא קפא לי 6-7 פעמים), ועוד הרבה קפיאות בלתי פוסקות (לא חובה לקרוא את האשכול) עכשיו המצב הוא כזה: שמתי לב שהגוף קירור שיש על הלוח שלי, רותח ממש כלומר בחצי מאמץ של מחשב מגיע ל70-80 מעלות, אם לא יותר (שמים את האצבע ואחרי כמה שניות זה כואב ויכול לעשות כוויה קטנה) הלוח הוא EP45-UD3LR(המשך מפרט בצד) אני מנסה לבדוק בEVEREST Ultimate Edition(גירסה 4.5), והוא פשוט כל מזייף לי טמפ' לצ'יפ. גם ניסתי גירסאות אחרות הלכתי לאתר של ג'יגה בייט בשביל לחפש תפריט שיגיד לי טמפ' נורמ…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי מה קורה ? הרבה זמן לא הגבתי פה... אז ככה : יש לי AMD 64, וקיבלתי איתו מאורר למעבד Thermaltake Venus 12 שזה מאורר מצויין וחזק ביותר. בהתחלה שמתי אותו על הכי גבוהה זה עשה רעש של טרקטור, מעלות המעבד היו 35 שזה מצויי, ובהתחלה כשקיבלתי את המחשב שמתי אותו על האמצע אז הטמפ' היו 37-38. כל יום זה עולה לי במעלה אחת ואני לא יודע למה! היום המאורר היה על האמצע, שיחקתי CS והיה לי 45 מעלות ! שזה היה בהתחלה 40 גג במאמץ! אתמול היה לי 44, שלשום 43, היום 45. אני חושש שהמעבד ימשיך לעלות לי כל יום במעלה עד שהוא יתחמם מאוד... בבקשה נסו לעזור לי, אני לא יכול לשים את זה על הכי גבוהה יש רעש של טרקטור... תודה. עריכה : רציתי להגיד שיש לי מארז מצויין של TT שיש לו 4 מאוררים, למרות שיש שם גו…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן שנתיים בערך שיש בו 3 הארדיסקים. לפי בדיקה בתוכנה HDDLife הטמפ' של אחד מהם היא 55c בערך אני מבין שזה נחשב מאוד גבוה להארדיסק. יש משהו לעשות על מנת לקרר אותו אם אני לא טועה יש כבר במחשב שני מאוררים אם לא שלושה. אם זה חשוב זה הארדיסקים בנפחים של 250 ג'יגה, ושניים 500 ג'יגה של WD. בנוסף בדקתי גם בתוכנה everest ושם זה רשם לי ששניים מהם אלה של ה-500ג'יגה בטמפ' של c53-56 בערך והשלישי הישן יותר מביניהם בטמפ' של 82c!!! הייתי ממש שמח לעזרה יש לי המון מידע עליהם ולא הייתי רוצה שיקרה להם משהו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
תראו תAUX ותראו ל-GPU הAUX יושב על ממוצע 97~99 איך אני פאקינג מתקן את זה? (כן עשיתי עם שואב אבק והכל בלאט..) וכן!! המאוורר עובד!! מה שנגרם מיזה - המחשב מתחיל לעבוד לאט לאחר ככמה דקות לאחר זמן ההלדקה כשאתה עושה ריסטרט הוא נכבה, וכשאתה מנסה להדליק צריך לחכות 5 דקות עד שיידלק .. WTF למי יש הצעות!?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי את המעבד AMD Sempron 3000+ 64bit 128 וכשאני נכנס לביוס או לתוכנה אז תמיד כתוב לי שהוא עובד על 25 מעלות זה יכול להיות?? איך אני ועשה שהוא ימדוד באמת?
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
המעבד שלי AXP 1800 PALOMINO ועומד על 77 מעלות :\ והלוח (צ'יפסט KT333) על 42 (כמו שתמיד היה) האם לדעתכם החלפת HEATSINK תעזור משמעותית, או שאוטוטו המעבד\הליבה מתפגרים ואין טעם להחליף?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
דבר ראשון - יש לי radeon x1950 pro ללא שום OC (לא לכרטיס מסך ולא לשאר הרכיבים במחשב). כבר כמה זמן שיש לי בעיות במשחקים עתירי גרפיקה (COD4,AC, וכו') שבהם לאחר כמה זמן אני מתחיל לראות וקטורים של המשחק שאמורים להיות בלתי נראים (למשל קו שיוצא מהעין של הדמות ומייצג שדה ראייה, קו שיוצא מהראש של הדמות ומייצג את התנועה/תנוחה של הדמות וכו') לפעמים גם באגים אחרים, ויש לי גם הרבה קריסות. עדכנתי דרייברים וDX ואפילו (ללא שום קשר לבעייה הנכחית) פירמטתי את המחשב לאחרונה. לא חשבתי אף פעם לבדוק טמפ' של הכרטיס בגלל שאני לא מבצע OC וזה פשוט לא משהו שאני בודק. רק היום פתאום "נפל לי האסימון" שהתקלות מתרבות וגדלות בצורה שיכולה להיות מוסברת ע"י טמפ' גבוהה מידי בכרטיס מסך. לפני כמה דקות שיחקתי …
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, ולפי הBIOS הטמפ שלו היא 42 מעלות.... זה לא המון? למה זה ככה?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אנא עזרתכם יש לי לוח P5B DELUX ASUS טמפרטורת המעבד בממוצע 35 - 38 וטמפרטורת הצ'יפסט - 40 - 43 האם הגיוני שטמפ' הלוח גבוהה מטמפ' המעבד במחשב אמצעי קירור טובים - נמרחה משחה טרמית לפני שבוע והותקן קולר חדש
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני התקנתי MBM אחרי שעלתה לי המחשב שאולי התקיעות במחשב שלי זה בגלל הטמפ' אז נכנסתי וראיתי שהטמפ' של המעבד שלי היא : 45-50 מעלות והמאוורר היחיד שמנוטר בה מסתובב ב900RPM... זה יכולה להיות הבעייה ? עריכה : שחכתי לציין שיש לי Intel Pentium 4 , 2.27 GHz
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
חברה ההודעה כבר אומרת הכל מקווה שתעזרו לי בבעייתי. תודה גדולה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני משחק ב-world of warcraft, ובשבוע האחרון המשחק כל הזמן מתנתק לי או שקופא לכמה שניות כל הזמן וה-FPS לפעמים מגיע ל-10! בדקתי את הטמפ' של המעבד, ושמתי לב שהיא עומדת על 69-70C! זה נראה לי די גבוהה, אבל לא מעודכן יותר בדברים האלה, אז רציתי לבדוק אתכם. לבנתיים אני אנקה אבק במארז לבדוק מה קורה, מבחינת מריחת משחה לעשות את זה? פשוט יש לי את גוף הקירור טייפון 3, ויש שם חלק שהוא חד פעמי או שאני טועה? ספוג כזה. מבחינת איורור, המארז פתוח.
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני חודש ויש לי שאלה לגבי הטמפ' של המעבד,צ'יפסט וכ.המסך. (אני משתמש ב everest 2006 ו tat ) מעבד conroe 6300 עם מאוור golden orb , ובמנוחה (בתוכנה TAT )הטמפ' היא:42 וב100% הוא מגיע ל 56. לוח אם של gigabyte ds3 , הטמפ' :37-38 כ.מסך gainward 7300gt ובעבודה רגילה הוא על 53+- ובמאמץ 60-64. הטמפ' תקינות? (יש בתוך המארז 2 מאווררים של 12ס"מ) תודה
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אלו הטמפ שלי בזמן משחק..(שימו לב לכרטיס מסך, 88 מעולה!!) אני מבין שזה לא הכי תקין? מה אפשר לעשות? יש לי עדיין אחריות לכרטיס מסך האם היא תכסה על זה?
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים שדרגתי את המחשב מכרטיס מסך gt610 לgtx550 ti ונתקלתי בכמה דברים שנראים לי מוזרים כמו באמצע משחק crysis אז אחרי זמן מה המשחק נתקע לשנייה או שתיים לרוב בשמירה של המשחק ומדי פעם בפעולת המשחק עצמו התחלתי לחשוב כנראה שהחום זאת אולי הבעיה. הורדתי את התוכנה MSI Afterburner כי רציתי לעשות oc ולפי שביצעתי המרה כולשהיא בדקתי איך הוא עכשיו מבחינת טמפרטורה במאמץ תוך 5 דקות הוא הגיע לטמפרטורה של 77 מעלות בערך שלפי דעתי זה גבוה מדי בכל מקרה כרטיס המסך הזה אמור להגיע מהר לטמפרטורות כאלה? אם לא תוכלו להגיד לי איך לגרום להקטנת הטמפרטורה במאמץ של הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רב , רציתי בבקשה לדעת - יש לי מחשב בן שנה פנטיום 4 775 מהירות 3 GHZ זיכרון 512 כרטיס מסך סטנדרטי . החיישנים בתוכנת EVEREST + SANDRA מראים: חום מעבד 63 חום לוח אם : 51 חום ספק כוח: 71 מהירות מאוורר מעבד מקורי של אינטל 1500 RPM האם זה תקין , נראה לי שזה חם מאוד , וגם המחשב קצת איטי לאחרונה - ביצעתי ניקוי מסיבי של המאווררים והכל ועדין חם , מה לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חיברתי את הכריס שקניתי למחשב ועדכנתי לו את הביוס ולאחר מכן לא רואים את מד הטמפ' בהגדרות הכרטיס יש לציין שלפני זה ראו מה עושים?????
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכם, בעקבות לא מעט ריסוטים שהמחשב מבצע בזמן משחקים, ערכתי בדיקת טמפרטורה עם HWMonitor זה במצב ללא מאמץ: וזה במצב עם מאמץ.... אחרי 5 דקות עם תוכנת Real-Time HDR: מה נראה לכם??? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היה לי מסך כחול ובעקבותיו ריסטרט, אחריו עלה המחשב כרגיל. על כל מקרה, החלטתי לבדוק את נושא הטמפרטורות במחשב. על מה הטמפרטורה הזאת מצביעה? כתוב סתם Temp3
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המחשב בערך שנתיים וכשקיבלתי אותו הביוס לא היה מעודכן והטמפרטורה שהוא הראה הייתה גבוהה מאוד עידכנתי את הביוס הבעיה הסתדרה.... נשרף לי ההארדיסק לפני שבוע שמתי הארדיסק חדש ווינדוס חדש והבעיה חזרה המד טמפ מראה טמפ של 65 במצב מנוחה...ניסיתי לעדכן את הביוס שוב והוא מעוכן לאחרון מה עושים????
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כשבועיים מערכת מחשב חדשה: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2M Asus P5B DELUXe twinmos 667 2g WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII Asus GeForce 7600GS 512MB DVI/HDTV PCI-E והבעיה בה נתקלתי היא בטמפרטורת הAUX שנמדדת בסביבות ה-53 מעלות צלזיוס,מה אומר הAUX והאם הטמפ' הזו תקינה? בתודה מראש . דור.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מופיע לי ב speed fan שורה עם רכיב mb בטמפרטורה של 196 מעלות, אין לי מושג מה זה, השבוע כשבדקתי הכל היה בסדר ולא נעשה שום שינוי חומרה או תוכנה. אשמח לפענוח זה דחוף!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
TEMP 3.. אין לי מוש מזה זה ולמה זה כל כך חם [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-