תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, יש לי בעיה שלא הצלחתי לפתור כבר קרוב לחודשיים.. יש לי בעיה שהצג שלי במחשב מראה מסך שחור לאחר בערך כחצי דקה ללא שימוש במחשב, סוג של שומר מסך. זה מפריע לי בעיקר כשאני רואה סרטים, סרטונים, קורא וכו'.. מפרט: os: windows 10 CPU Type: Intel Pentium III Xeon, 2933 MHz Video Adapter: GeForce GT 730 ההגדרות שלי בpower settings כמובן מוגדרות כך שהמחשב לעולם לא ישן והמסך לעולם לא יכנס למצב של "שומר מסך". המסך מחובר בכבל DVI, והטלוויזיה מחוברת דרך כבל hdmi העובר דרך receiver. בדקתי והבעיה צצה גם במחשב וגם בטלוויזיה באותו זמן, ככה שאין בעיה עם אחד המסכים. לפני כמה חודשים רכשתי כרטיס מסך של nvidia, לא משהו…
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
היי, ראשית כל תודה רבה רבה למי שיעזור. הזמנתי מיקרופון מדגם BM800 אך כשניסיתי לחבר אותו בכל כניסה אפשרית במחשב שלי(נייח) זה זוהה אך לא הקליט ורק השמיע רעש רקע אחיד. כשחיברתי למחשב נייד של חבר שהוא ישן יותר מהמחשב שלי זה עבד מצוין ושמעו אותו טוב. איך אני יכול לעשות שגם אצלי זה יעבוד כמו שצריך? תודה רבה רבה למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אני חדש פה ויש לי שאלה האם טמפ' בלי מאמץ 40-43 CPU לפנטיום 4 זה סביר ? במאמץ זה מגיע לי ל 50-53 , זה טוב? יש לי מעבד Pentium 4 2.40GHz ואגב אני לא יודע אם זה שייך לפה אם זה לא תעבירו את זה בבקשה ואגב יש לי ספק כוח חדש קניתי 400W KSP PFC זה יחזיק לי 6600GT ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום חבריא, מחשב אחד הלך "קאפוט", נקנה מחשב חדש. השאלה שלי היא כזו, הכונן במחשב הישן חולק לשתי מחיצות אחת לווינדוז ואופיס, החלק האחר לשאר הדברים שעושים עם המחשב. במחשב החדש הארדיסק החדש מחולק כמו בישן. השאלה שלי היא איך אני מוחקת את החלונות מהארדיסק הישן, אך לא מוחקת את המחיצה האחרת בטעות, ואיך אני מחברת את הארדיסק הישן למחשב החדש, כאשר הארדיסק החדש צריך להיות הדומיננטי? בבקשה אם אפשר לכתוב בסבלנות רבה כי ההבנה שלי בתחום זה חלודה. רב תודות לכם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רקע כללי על המחשב: יש לי מחשב ישן מאוד שנמצא אצלי כבר מעל 14 שנה. הכל אצלו מקורי, לא החלפתי כלום מאז שקנינו אותו. (לפני שבוע המאוורר בספק הפסיק לעבוד. וגם המאוורר השני. חוץ מזה הכלל טוב)... אל דאגה. פתחתי את המחשב ומכוון עליו מאוורר. תיאור הבעיה: אין לי מושג מה קרה לפני שהוא לא עבד כי אני לא משתמש במחשב הזה. כשאני הגעתי לראות מה הבעיה, הדלקתי את המחשב וראיתי מסך שחור וכלום לא עבד. עכשיו ניתקתי את המחשב, ניקיתי אותו מאבק, ניתקתי חיבורים בתוך המחשב וחיברתי חזרה. הדלקתי את המחשב ומופיע לי במסך שחור ההודעה הזו: Windows coulld not start because the following file is missing or corrupt: system32\Drivers\Ntfs.sys You can attempt to repair this file by starting window…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: http://i41.tinypic.com/1zbtjx2.jpg הערה: הכרטיס מסך הוחלף והוא כעת ATI RADEON 4770 כפי שאתם רואים יש לי מעבד 4 ליבות. הקטע הוא שאני לא ממש מרגיש כאילו למחשב יש 4 ליבות, כלומר אני לא בטוח שהוא מנצל את ה4 ליבות האלה בצורה יעילה (אם בכלל). אני חושב שמחשב\מערכת ההפעלה כן מנצלת את כל ה4 ליבות כי שאני עושה CTRL ALT SELETE ואני רואה את הגרפים האלה (cpu history usage) בזמן שהמחשב עסוק אני רואה את כל ה4 גרפים זזים ומשתנים. אבל בכל זאת יש לי הרבה מקרים (לפחות זה נראה לי הרבה...בטח במיוחד למעבד עם 4 ליבות) שהמחשב קופא\נתקע. בדרך כלל זה לזמן קצר יחסית אבל יש גם מקרים (יחסית נדירים) שאני ממש צריך לעשות ריסט. כל זה פשוט לא נראה לי הגיוני ממעבד עם 4 ליבות... האם יש …
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן , יש לי i7 920 ועשיתי בדיקה ב 3DMARK VANTAGE על PERFORMANCE וקיבלתי בCPU 16521 אם אני לא טועה אני אמור לקבל בסביבות ה30000 . המעבד מעולם לא עבר אוברקלוק. אתמול רכשתי כרטיס מסך HD 6870 ולא החלפתי ספק... (יש לי Spire 550w) אני יודע שזה גבולי לכן יכול להיות הבעיה היא שלא מגיע לו מספיק מתח?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מממ...... כדי לא להטריח, לא אספר את כל שקדם לאירוע (אם יהיה צורך, אפרט), אבל האם אוכל לקבל עזרה עם הנושא הבא: [ראו תמונה מצורפת] מה המשמעות ולמה זה קורה? http://picasaweb.google.com/lh/photo/KFwV4bmY5bHcgLj95NSt2eCbiTIhBwRM9Ol7yw1YeGM?feat=directlink תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, במשך שבוע וקצת לא הדלקתי בכלל את המחשב מכיוון שלא היה לי מסך. היום קיבלתי את המסך ובאתי להדליק את המחשב והוא פשוט לא נדלק. חיברתי 3 כבלי מתח שונים כדי לראות אם הבעיה היא בכבל,אבל עדיין המחשב לא נידלק! יש סיכוי שזאת בעיה בספק כוח? אם כן,איך דבר כזה יכול לקרות אם לא השתמשתי במחשב בכלל יותר משבוע?! תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום חברים , לאחרונה הבאתי מ Ebay לוח חדש של XFX.. דגם 680I LT המפרט שלי לפני כדלהלן : Asus Striker Extreme (שעשה המון בעיות זכרון) 4Gb Kingston Memory 460W Thermaltake PSU 8800Gt 5 Hard drives 1 DVD היו לי המון בעיות עם הסטרייקר בנושא זכרון (המון מסכים כחולים שהפנו לבעיות זכרון) ואחריי בדיקה מצאתי שהסלוטים של הזכרון לא עובדים כראוי.. חיפשתי לוח מתאים עם FEATURE של SLI שארצה לעשות בקרוב ובסופו של דבר מצאתי את ה XFX 680I LT , הוא לא יקר ויש לו FEATURES נחמדים שקרובים ל STRIKER.. קניתי , שבועיים אחרי...הכל טוב ויפה , מצאתי אתמול את הזמן לפרק ולחבר את הכל למארז חדש שבמקרה הכינותי מראש (CM HAF 932 - מומלץ ביותר..) אחרי כל החיבורים , מנסה להדליק את המחשב וכלום..ב…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמאז שקניתי את המחשב יש לי אותה ותאמת סתמתי את הפה אבל זה נמאס נכון כאשר מפעילים את המחשב יש את הביפ של הלוח אם ואז הוא עולה? אז אצלי זה פשוט מגיע אחרי 15 שניות בערך, ואז המחשב עולה ממש לאט, כלום לא זז... CSGO למשל עולה על 15 FPS והכל תקוע... צריך לעשות כמה ריסטרטים רצופים עד שהמחשב עולה בצורה תקינה וגם זה לזמן מוגבל עד ששוב הכל מתחיל להיות תקוע... באמת שאין לי מושג מה התקלה, לא נשמע כמו SSD (כי אז לא היה את הקטע עם הביפ של הלוח אם) ולא הכרטיס מסך (כי אז זה בכלל לא היה עובד) ספק כח לא נשמע הגיוני... הכי הגיוני זה לוח אם. בקיצור התקלה הזאת לא קוראת בכל הפעלה שלך המחשב אלא כל 2-3 הפעלות... אני מפחד פשוט ש KSP ידליקו פעם אחת את המחשב, יראו שהוא עולה בסדר…
-
- 21 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני ניסיתי לחבר אליו 3 עכברים שונים שעבדו בעבר, ולאף אחד הוא לא מגיב גם אחרי התקנת הדרייבר. כשאני נכנס למנהל ההתקנים לא מופיע שום עכשיו שם וכנ"ל כאשר אני מנסה להוסיף חומרה חדשה למחשב או כשאני בודק את חומרת העכבר בלוח הבקרה (כמובן אחרי התקנת הדרייברים, כל אחד בנפרד). אני כבר לא יודע מה לעשות ונראה לי שהחיבור עובד בגלל שהעכבר האופטי שלי מגיב לתנועות כשהוא מחובר למחשב אבל המחשב לא רוצה להזהות אותו. נ.ב זה פנטיום 3 די ישן עם ווינדוס XP.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ניסיתי לשים על לוח p4vxasd2(לוח ישן התומך פנטיום 4) כרטיסי מסך 5700 / 6600 AGP8 ולא הלך כבר מרמת הביוס (מסך חשוך) ג'יפורס 4 ומטה הוא כן מעלה . את אותם הכרטיסים הצלחתי להפעיל על לוחות אחרים אפילו ישנים יותר של פנטיום 3 ופנטיום 4 שתומכים עד AGP4, אולי עידכון ביוס יפתור את זה? ומצאתי את זה: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?detailid=50&DetailName=Bios&DetailDesc=&CategoryID=1&MenuID=6&LanID=0 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אז הלוח הוא: GA Z77 DS3H לא נכנס לביוס בכלל! המחשב נדלק ל 2-5 שניות ונכבה.... וחוזר חלילה. היה פתרון של לאפס ביוס ולשחק עם מתג ההפעלה..... כן זה בהחלט ידליק את המחשב ... אבל לאחר כמה זמן... שוב המחשב קופא -> ולא נותן לעשןת ריסטרט, ובהדלקה זה שוב BOOT-LOOP. אין בעיה בזכרונות ואין שום בעיה במעבד או בגוף קירור. גם אין בעיה בחשמל! לדעתי זה הביוס דפוק. אצלי זה בדרך כלל ... כשהמעבד עוצא ממאמץ.. הוא יוצא ושניות בודדות לאחר מיכן המחשב קופא ואז צריך לכבות ידני.. ומתחיל ה BOOT LOOP. זה קורה תמיד במשחקים (לאחר סיום השלב) .. ותמיד תמיד לאחר סיום של רינדור או סתם המרת קבצים מ MP4 ל MKV. המעבד הוא 3570K על לוח אחר אין את הבעיה הזו אל…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 1 200, הוספתי לו 256mb זיכרון. עכשיו כשאני נמצא בהתליך התקנה של הונידוס (98), עוד לפני שמתבצעת העתקת הקבצים, ההתקנה פשוט נתקעת, שמתי לב שהייתה בעייה בסריקת הזיכרון, המחשב לא זיהה אותו כ256 אז ביצעתי עידכון ביוס, ולאחר מכן הוא זיהה, ועדיין נשארה הבעייה. מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב חדש. יש לי ויסטה. יש לי מיקרופון. חהחה. סתם אממ..יש לי מחשב עם ויסטה והוא לא מזהה תמיקרופון. שאני מחבר זה אפילו לא מראה שיש משהו מחובר יש למישהו עצה מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אם אני מחבר שני מחשבים באמצעות כבל USB פשוט האם אני יוכל להעביר ביניהם קבצים כמו לדיסק און קי? כנראה שהמחשבים יהיו ממערכות הפעלה שונות (XP וויסטה)
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
המצד הרגיל אצלי זה כך : כל פעם שאני נכנס ל Team fortress 2 אז עם אני מדבר במסנג'ר או בטים ספייק הקווים יורדים בתוכנת הדיבור ובמשחק. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של gigabyte [כרטיס משולב] :s05:
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש אתמול בערב, ואיך שניסיתי להתקין או להעתיק אליו קבצים הדיסק הקשיח התחיל להרעיש, מאז הוא מרעיש ללא הפסקה, במעין צפצוף מתמשך וחלש, שמעצבן בטירוף. כשאני מנסה להתקין משהו, הצפצוף מתחזק. מדובר בדיסק קשיח WD 1TB WD10EADS. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק את המשחק Counter-Strike, רוב המשחק בנוי על כמה fps יש לך.. לכן עד היום נכנסתי למאפינים של הכרטיס מסך , למחלקה של ה opengl ושם שניתי את ההגדרה מברירית מחדל למושבת תמיד! וכל קיבלתי בין 80 ל100 fps ! אבל, אחרי שהתקנתי את הדרברים החדים אפשרות זו נעלמה לי, ולכן יש לי כרגע 60 fps לא זז. אז השאלה שלי איפה אני יכול להחזיר את האפשרות של הopengl? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר חודשים רכשתי מדפסת מדגם - brother - mfc-g480dw והיא אטית מאוד מאוד. 4 דקות הדפסה לעמוד!! מה יכולה להיות הסיבה? מה עלי לעשות/ לבצע הלכה למעשה כדי לפתור את הבעיה? אשמח לתשובה מאוד מפורטת כי הידע שלי דל. תודה רבה אורית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני מרגיש שהביצועים של המחשב שלי לא תואמים את המפרט... אני מריץ משחקים כמו SC2 heart of swarm , BLCK OPS 2 , BF 3 והמחשב אמור להריץ את המשחקים ההללו במקסימום גרפיקה (במיוחד SC2) בלי יותר מידי בעיות , אלא שהמשחקים לא רצים חלק בכלל.... גם אם אני מוריד את הגרפיקות הדבר לא עוזר יותר מידי... אני לא יודע אם יש לי בעייה במעבד , כרטיס מסך , זכרונות , הארד דיסק... אני צריך את עזרתכם למצוא את הבעייה (אולי אפילו התקנה לא נכונה ב BIOS כי אני זוכר ששקניתי את המחשב היה עם זה בעייה). SPECS : i7 2600k , gtx 680 , 8gb ram , 128gb ssd , p8p67
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג במחשב לוח אם, מעבד וזיכרונות. האם אני צפוי לבעיות תאימות של הלוח על הדיסק הקשיח שיש לי ועם דיסק קשיח נוסף שמותקן לי?
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה כבר כמעט שנה עם ווינדוס אקס פי שלאחר שימוש של מספר שעות (3-4) פתאום חלונות לא נפתחים לי (מכל הסוגים, בין אם זה חלון רגיל או Popup נורמלי לחלוטין) עד שאני סוגר משהו קיים, בדרך כלל חלון של Internet Explorer שהיה פתוח לפני הופעת הבעיה, אבל אז התקלה חוזרת שוב אחרי שעה בערך. עוד מאפיין של התקלה הוא כשלוחצים כפתור ימני על הDesktop מקבלים תפריט מצומצם ולא את התפריט המלא (עם "Refresh" ו"Properties" וכו') שמקבלים בדר"כ מלחיצה כזאת, ואם לוחצים כפתור ימני בתוך חלונות אחרים (Internet Explorer, Visual Studio etc.) לא נפתח בכלל תפריט. ניסיתי הרבה גירסאות של Windows SP2. תמיד אותה הבעיה. בVISTA זה לא קורה אבל זה לא עוזר לי. מישהו אולי שמע על התקלה הזאת פעם או יודע איך לפתור א…
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-