תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
מידי פעם שאני מחבר דברים לUSB המחשב לא מזהה אותם וכותב הודעה שזה התקן לא מוכר קניתי אייפון והמחשב שלי לא מזהה אותו, כל פעם שאני מחבר אותו המחשב כותב התקן לא מוכר חשוב לציין שבמחשבים אחרים אצל חברים המחשבים ישר מזהים את המכשיר באייפון גם שלא מותקן אייטונס על המחשב אני מצרף תמונה של ההודעה אני כבר חסר אונים אני ממש אודה למי שיוכל לעזור לי לסדר את זה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
החלפתי בין 2 מחשבים הארד דיסק אחד מהם הוא SCSI עכשיו העברתי את הכרטיס והכל וכמו שהבנתי לא צריך להתקין דרייברים האקס פי מזהה לבד.. הבעיה שהמחשב חושב שההארד דיסק בא מהכרטיס ולא הלוח.. צריך להגדיר לו את זה ואני לא יודע איך.. אגב הוא נותן לי כזאת הודעה כשאני מתחיל מחשב.. (קצת לפני שהוא אמור להגיע לווינדוס): Disk boot faliure, Insert system disk and press enter במקרה שאי אפשר להגדיר וצריך דרייברים אפ אפשר הנחיות התקנה ומאיפה אני משיג אותם.. נ.ב סידרתי בביוס שהבוט סיקוונס יהיה שהSCSI יהיה ראשון... מצטער על האשכול הכפול רק עכשיו שמתי לב שיש עזרה טכנית :\ מצאתי תדרייברים!! והנה פרטים על הכרטיס.. אני עכשיו ינסה לקרוא תהוראות התקנה.. מי שיש לו משהו להוסיף או לעזור בבקשה שיכתוב! htt…
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
מיפרט המחשב : p5b deluxs e6400 1g800 corser 7300 gt 420 w העינים הוא קזה ברגע שאני מוריד קובץ של 2 גיגה (עם אקספלורר) המחשב עושה ריסט זה עשה לי לפני חודשים ! עשיתי בדיקת מאמץ + בדיקת זיכרונות (m&n memtest ) הכול בסדר ! הגעתי להשארה שזה נפילה של מתח בבית (קרה כמה פעמים ) עכשו התקנתי תמישחק Stranglehold הכול עבד אד שאני מנשה להפעיל תשלב הרישון ב lod הוא עובד ועושה ריסט אין לי מושג למה אני בטח שזה הלוח עושה תבעיה יהיה לי בעיה לממש את האחריות ?(ksp) הייה ויש למישהוא רעיון אחר אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שניראה לי כשורה לחומרה כשאני מדליק את המחשב הוא ניפתח, מתחיל לעלות ובאת איתחול מארחת ההפעלה הוא נחבה. לאחר מכן אי אפשר להדליק אותו מחדש ללא הוצאה של המחשב מהחשמל. התקנתי אליו סוגים שונים של LINUX וזה כורה בכולם באירך באותו הזמן, עם איתחול מערחת ההפעלה. דבר מוזר הוא שאם אני מפאיל את ה-LIVE CD אז המחשב עובד בלי בעיה, גם אחרי ההתקנה של מארחת ההפעלה אין העיה, אני יכול ליפתוח וליסגור את המחשב אין סוף פעמים, אבל כשאני מחבה אותו לזמן ממושך (לילה), למחרת כשאני מדליק אותו הוא נחבה כפי שתיארתי. אני לא מצליח לחשוב על שום דבר שיסביר את התופעה אז אנה הושיעו!
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי כרטיס מסך Albatron GeForce 8600GT. התקינו לי את הכרטיס מסך בחנות מחשבים. אבל, כאשר המסך מחובר לכרטיס מסך PCIe, אז יש מסך אפור לפני המסך Welcome, ולא קורה כלום (רק נורית של דיסק קשיח מהבהבת). המערכת הפעלה כן עולה במצב בטוח עם הכרטיס מסך PCIe, והצלחתי להתקין את הדרייברים שלו במצב בטוח. אבל, במצב רגיל אין שינוי (מסך אפור). בביוס אפשר להגדיר אם לעשות init לכרטיס מסך OnBoard או לכרטיס מסך PCIe. עם הכרטיס מסך OnBoard הכל עובד בסדר. אבך, כאשר מחברים את המסך לכרטיס מסך PCIe, אז המערכת הפעלה עולה רק במצב בטוח, ובמצב רגיל יש מסך אפור (שחור) אחרי המסך של ה-ProgressBar, ולפני המסך של ה-Welcome. חשבתי שאולי הכרטיס מסך דפוק, אז החליפו לי אותו לכרטיס אחר זהה, וג…
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
מדי פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה מNVIDIA שמקור הכוח של הכרטיס מסך לא מחובר. בעיקרון גם שאני מפעיל משחקים אני לא רואה הבדל... נראה לי שהוא כן מחובר טוב.. אבל כדי למנוע את ההודעה הזאת... המסך שלי מחובר לספק כוח.. אם אני אחבר אותו ישירות לחשמל האם כך לספק כוח יהיה מספיק כוח להפעיל את הכרטיס כמו שצריך? המסך שלי הוא 17" דק של סמסונג. הכרטיס מסך 7600GS AMD X2 4200 ספק כוח 350 תודה..
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג דאייל לאחרונה לוקח לו זמן רב לעלות ממצב של כבוי להפעלה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון אם לא מנהלים בבקשה תעבירו לפורום הנכון. לפני מספר חודשים התחלתי לסבול מאיטיות של המחשב בגלישה באינטרנט המטבטט בכך שהיה לי מאוד קשה לגלוש בפייסבוק להפעיל ביחד סקייפ עם מסנג'ר, לפעמים פתאום הסמן היה הופך לשעון חול למשך כחצי דקה. בעקבות בעיות אלו פרמטתי את הדיסק הקשיח , חשבתי שזה יפתור לי את הבעיה, מה גם שהייתי מקבל הודעה שסמרט שאומרת לי שהדיסק במצב לא טוב. הפירמוט לא עזר לי. התקנתי דיסק קשיח חדש לגמרי אך גם זה לא פתר לי את הבעיה של האיטיות, בדקתי כרטיס זיכרון, הבדיקה יצאה חיובית, הוספתי עוד כרטיס זיכרון אך הבעיה של האיטיות נמשכה. הרצתי תוכנות של אנטי וירוס שלא מצאו וירוס וגם הרצתי תוכנה נגד רגולות. לאחרונה עקב נפילת מתח הלך לי הספק כוח במחש…
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
תראו פתאום המחשב עשה לי היום ריסט אז חשבתי אולי בטעות נגעתי עם הרגל ולחצתי בטעות על הריסט אבל לפני כמה דקות זה קרה שוב וכשהוא ניסה לעלות לונדוס עוד הפעם זה קרה אבל אז התחילו להיות צפצופים כאלו (בזמן שהוא בודק שהכל בסדר (כשהוא בודק כרטיס מסך זכרונות וכו') כיביתי הדלקתי ושוב זה קרה עזבתי אותו לכמה זמן איזה חצי דקה ואז הוא עלה יש למשהו מושג מזה יכול להיות??? ואם זה משנה למשהו אז היום הייתי קצת באינטרנט קצת משחקים והתקנתי כמה תוכנות(Sandra \cpu-z-125\AquaMark3\ואתמול שמתי easy tune5-אם זה בכלל משנה)
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שאני מכבה תמחשב הוא מגיע לסוף של הכיבוי ולא מתכבה עד שמכבים אותו מלמטה ניסתי להשאיר אותו דולק כמה שעות והוא עדיין לא מתכבה למה זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני מנסה להתקים לאחי הלוח אם הוא ASUS CUV4X http://www.motherboard.cz/mb/asus/CUV4X-M.htm הספק הוא ג'נרי חדש חיברתי את הצמה הגדולה ללוח אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק וגם אין חשמל לסידירום (כבל החשמל מחובר אליו מן הסתם ) אני מאמין שהבעיה היא שאני פשוט צריך לחבר עוד צמה ללוח, הבעיה היא שיש לי רק את החיבורים שמתאימים להארד דיסק, פלופי ועוד 2 של 4פינים בצורת קיבוע שלא מצאתי להם חיבור על הלוח, אני מפספס משהו או שיש מצב שיש תקלה במחשב?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
המשחה הטרמית איכשהו נגעה בפינים של המעבד, יש סיכוי לתקלה או משהו?
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
טוב בואו נתחיל עם המפרט שלי ואז נגיע לבעיה : Abit IC7-G P4 - 3.2 Prescott Corsair VS 512 X 2 Seagate 120GB 7200 SATA Albatron 6800GT Aspire 500W PSU מחשב דיי חזק לכל הדיעות שאמור להחזיק לעוד הרבה זמן , קניתי אותו לפני חצי שנה בערך בארה"ב . משחק איתו משחקים כבדים ופחות כבדים , והבעיה צצה כשהעליתי את NFSU2 לאחר 20 שניות במשחק המחשב פשוט כבה , לא נתקע ולא כלום פשוט נפילת מתח . כשניסיתי להפעיל אותו שוב אחרי כיבוי ה-PSU . אני רואה את כל נורות הלדים שבמאוורים נדלקות למאית השניה בהבזק זריז וכלום , לא פועל , ככה כמה וכמה פעמים . ניסיתי להחליף את הPSU מהמחשב הישן שלי , ואותו דבר קורה . דרך אגב הנורית שעל הלוח אם דווקא כן פועלת והיא מורה על כך שהמחשב במצב פעיל לגמריי , כלומר המחשב …
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן אנשים לפני כמה זמן פתחתי בו נושא שאמרתי שה-HDD שלי ביום בהיר החליט לא לעבוד. והביוס גם לא זיהה אותו. עכשיו, היה לי שם מלא תמונות ודברים שרציתי לגבות, התחלתי להתבאס. היום העברתי אותו למחשב אחר והפלא ופלא- הוא עבד! גיביתי הכל אבל חיברתי חזרה למחשב שלי ולא עבד. החלפתי כבל IDE- (כן אני מהדור הישן) לא עבד החלפתי כבל חשמל- לא עבד. כלום! הביוס לא מזהה, רק במחשב אחר הוא עובד ועד היום מלא שנים עבד אצלי מצוין. משהו יודע מה הבעיה? יש מצב שיש לי על המחשב בגלל וירוס או תוכנה זדונית אחרת? ואם כן, עשיתי סריקה ב-Norton 09 ולא מצא כלום וגם בסורק האון ליין של בזק וגם windows defender פועל אצלי 24/7 ואין לי וירוסים כל התוכנות אומרות שאין וירוסים! אשמח אם משהו יציע לי פתר…
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
באמצע משחק של HG:L המשחק נסגר ובWindows התקבלה שגיאה: Memory has been exhausted. WTF?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום רב! בבדיקה שערכתי על המחשב, המעבד (intel i5-3317u) לא עובר את רף ה47% ניצול, ולכן המעבד שרוי לרוב בתדר נמוך של 0.8GHZ במקום 1.7GHZ במצב הרגיל או ב2.4GHZ במצב הטורבו. ביטלתי את אופציית הenergy saver בBIOS אך זה הועיל רק להדלקה של המחשב (לאחר דקה מזמן ההפעלה, המחשב חוזר למצב הבעייתי). כמו כן, אני לא בטוח שהSSD המותקן אצלי כ expresscache עובד כראוי, כיוון שע"פ מנהל המשימות הוא תמיד ב-0% שימוש. מצ"ב תמונת מצב. המחשב רץ על windows 8.1 pro תודה רבה! זיו
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אז הבעיה היא כזאת... החלפתי קירור ל88GT שלי והחזרתי והכל סבבה אבל לא ראו כלום על המסך.. ניסיתי לחבר את ה7600GS וכן ראו על המסך... האם הבעיה היא באמת ב8800GT? רק החלפתי קירור, מה כבר קרה לו? *ראיתי מין ג'אמפר כזה, יש מצב צריך לעשות איתו משהו לאחר החלפת קירור? תודה על העזרה.. זה דחוף!
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
וגיסי כבר הלך שתי ספקים אחד התפוצץ לו במחשב(גנרי) ואחד פשוט נשרף(גנרי) והשלישי פשוט מתכבה כזה(של HEC) שלושתם 400W מה נראה לכם הבעיה? יש לו 3 הרד דיסקים (2 סטא אחד אידי)-40 מעלות +- 3GHZ של אינטל (הוא לא יודע איזה )-50 מעלות 2 כוננים-צורב ודיוידי כרטיס רשת כרטיס טלויזיה ולוח שהוא לא יודע איזה.. -40 מעלות... כל המעלות במנוחה
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה לחבר את כרטיס המסך שלי, ATI RADEON 9800 PRO, לטלויזיה עם חיבור S-VHS. חיברתי את המחשב לטלויזיה, אני נכנס להגדרות תצוגה->מתקדם->תצוגות, אפשרות הפעלת תצוגת טלויזיה איננה מאפשרת הפעלה, כלומר היא בצבע אפור, כלומר אי אפשר ללחוץ על הכפתור הזה. האם מישהו יודע כיצד לאפשר את האפשרות הזו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לפני כמה זמן המחשב שלי התחיל כל הזמן להפעיל את עצמו מחדש באמצע שאני משחק במשחקים מסויימים אז ניסיתי לשאוב אותו כדי לפתור את הבעיה והחלפתי אפילו את המשחה התרמית שלו אבל משום מה הוא התחיל לתפקד לי יותר לאט בטעינות של משחקים ובמשחקים עצמם או בכל דבר אחר כמו סרטוני וידאו באינטרנט ולפעמים הוא עדיין הפעיל את עצמו מחדש אבל בזמן האחרון לא. עשיתי אפילו סריקת וירוסים עם כמה תוכנות וזה שיפר את הביצועים שלו קצת אבל הם לא טובים כפי שהיו לפני שהתעסקתי איתו.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי HDD חדש ואני לא מצליח לזהות אותו במחשב שלי שאני נכנס לביוס הוא מזהה אותו וגם במנהל ההתקנים אבל אני לא יכול להשתמש בו למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?[br]פורסם בתאריך: 7.03.2008 בשעה 12:31:30 לא משנה מצאתי את הפתרון פה למעלה..
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק ניד פור ספיד ראן ושאני מפעיל אותו יש לי הודעת שגיאה של קובץ KERNEL32.DLL והבנתי שהקובץ הזה זה בעיה נפוצה. עכשיו השאלה שלי זה האם יכול להיות שהשגיאה של המשחק זה בגלל שיש לי וינדוס XP והדרישות של המשחק זה ויסטה ומעלה או שזה לא קשור
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ברשותי מחשב P4 1.5 וקיבלתי מחשב טיפה יותר טוב עם מעבד Athlon Xp 2400+ ולוח ASUS A7v400-MX... לאחר העברת הדיסק הקשיח מהמחשב שלי למחשב ה"חדש" ה WINDOWS לא מסכים לעלות זה מגיע לשלב שבו יש את אפשרות הבחירה "Start Windows Normally" ולאחר שאני בוחר באפשרות המחשב מבצע אתחול... יש לציין כי אני רוצה להתחיל את המחשב עם ה WINDOWS שנמצא בכונן הקשיח שלי (זה שאני מנסה לחבר) ... מה עושים?!
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
לפני חודש בערך כתבתי שאלה בפורום דיסקים- אני עורך וידאו ויש לי 5דיסקים גדולים של WD בנפח של 200 GB , שהם SATA. לאחרונה רכשתי גם 2 של 250GB. משום מה 4 מהם "נהרסו" - התחילו לקרקש ולהרעיש , בזמן קידוד (שנעשה דרך כרטיס קנופוס ולא רק מעבד). אני עכשיו 250 חדש גם עושה את זה. אני דיי חושד בספק כוח שלי- SUNSHINE 600W. האם זה הגיוני? יש לציין שיש לי 2 דיסקים של 120GB חיבור ATA רגיל, כבר שנה וחצי ולא השמיעו ציוץ אחד. ספק תקול? אשמח להסברים תודה
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-