עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zombie,

כשאני מרסס עם הספריי אויר אז הוא משאיר מין רטיבות כזאת שהופכת ללבן קפוא כזה שמהר מיתהדה ונעלים כשאני נוגע בזה זה מרגיש כזה קר ואפילו רטוב למרות שזה לא ורשום שזה רק אויר בפחית.....אפשר לנקות עם זה או שזה מסוכן? גם עשיתי ניסוי וריססתי את זה על נייר...וממבט ראשון זה היה ניראה רטוב ואז זה יתהדה והנייר היה יבש לגמרי..

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by godis,

שלום, יש לי בעיה ממש מוזרה.. אתמול באתי למחשב והזזתי את העכבר ופתאום התחילו להיפתח מלא חלונות של מאפיינים וגם הכפתור הימני "נלחץ" מלא פעמים. הצלחתי לברוח מבעיה זו שעשיתי ריסט. היום באתי למחשב וניסיתי לפתוח את המחשב שלי ואז פתאום ההתחל נעלם וחזר. כאילו שאני אסגור את EXPLORER בטסק מנג'ר ואז אפתח אותו שוב. וגם היום בבוקר המחשב כתב שיש איזה שגיאה עם וינדוס והוא שלח דוח שגיאות. תודה.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  3. תראו בכונן C המערכת שלי כתוב לי שנשאר גיגה פנוי ואז שאני באה להכנס לתייקיה C:\Documents and Settings אז אני עושה מאפיינים וזה אומר לי ש 5 וחצי גיגה ביט תפוסים אבל שאני ניכנס אין שם שום דבר רק איזה 8 מגביט תפוסים. עשיתי איחוי דיסק וזה מצא לי תקובץ זה הקובץ FLT-PES08.ISO והוא שוקל 5 וחצי גיגה ביט ובאיחוי דיסק זה אמר שזה לא הצליח לאחה אותו והקובץ נמצא ב C:\Documents and Settings\Alik| local setting|temp|rar$dr00.750/flt-pes08.iso אז הבעיה שאני הולך לתייקיה C:\Documents and Settings\Alik ואני לא מוצא שום שום Local Setting בבקשה אני די לחוץ יש לי רק תתיקיות COCKIS /DESKOP/MY DECUMEND/תפריט התחלה/מועדפים מה עושים?< ??? ???

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by Internal,

היי. קניתי את המתאם למחשב לא מצאתי על הקופסה איזה חברה זה חח פשוט בצבא כחול ,חיברתי אותו למחשב הוינדוס מתקין את הדרייבר ואומר שהכל בסדר ואז לא עובד ורשום בהגדרות שיש בעיה קוד 43 דרך אגב זה ויסטה . דרייבר שהוא מתקין זה dafron מישו יודע מה לעשות?? אפשר לנעול.

5. Started by ORrrr,

שלום. יש ברשותי דיסק קשיח דיי ישן שנמצא איתי כבר כמה שנים טובות ואף פעם לא אכזב אותי(מפרט). לאחרונה שמתי לב שבוקעים מהמחשב רעשים מתכתיים כאלה ואני די בטוח שזה מההרד דיסק כי שוב דבר אחר לא יכול לעשות רעש כזה. לא היו לי ועדיין אין לי אף בעיה, לא של מהירות לא של שגיאות, הכל עובד חלק גם כשמתחיל הרעש הזה. עד עכשיו שמעתי אותו פעמיים אני מקווה שלא אשמע יותר, אבל אם כן מה אתם מציעים לי לעשות? זה בטוח מההרדיסק? להחליף אותו כמה שיותר מהר? תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by kipi-man,

התקנתי ווינדוס והכל פעל טוב , לאחר מכן עשיתי עידכונים של ווינדוס, כמו שצריך עם סיום ההתקנה עשיתי התחל מחדש למחשב ומאז כל פעם שאני מגיע לווינדוס המסך מראה לי מסך כחול ריק, ואחרי שני או שתים עושה ריסט

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  7. שלום לאחר הרכבת המחשב,התקנתי מחדש את ווינדוס על כונן c: ככה שהמחיצות האחרות לא נמחקו ולא נגעו בהם. המחשב עלה(הווינדוס),הוא פעל האינטרנט והתחלתי להתקין עידכוני ווינדוס אפדייט. לאחר מספר ריסיטים שהמחשב ביקש כולל התקנת הדרייברים של הלוח אם הווינדוס אפדייט התקין sp2. המחשב לא סיים להתקין וביקש ריסיט, לאחר הריסיט מסך הפתיחה של ווינדוס הופיע ואז לשנייה נהיה מסך כחול והמחשב עושה ריסיט לעצמו. בכל אפשרות שניסיתי שניסיתי(safe mode וכו'..) זה מגיע למסך הכחול ועושה ריסיט. מה אפשר לעשות?? ניסיתי repair אבל אני לא רוצה למחוק את החומר שמסמכים שלי אלא רק לעשות ריפייר וכאשר אני מגיע לריפייר אני לא יודע מה לעשות חוץ מסקאן דיסק שניסיתי וזה לא עזר. מה אני יוכל לעשות?? תודה

8. Started by gil_k,

OK i formatted my windows and put ENG edition, the problem is there is no HEB-Typing support I tried to install it somehow but there is only Hungarian, no Hebrew. How can I download hebrew or install it from somewhere? Thanks OPS! someone can move it to Technical Support plz?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  9. יש לי כונן קשיח של מחשב ישן יותר והייתי רוצה להפוך אותו לכונן הקשיח שלי, כאילו שכל הדברים שלי יהיה עליו והמחשב שלי יהיה די ריק, עכשיו פה הבעיה מתחיל, האם זה אפשרי לעשות את זה דרך כבל? אם כן אשמח אם תתנו לי מחירים ו\או המלצות. תודה לעוזרים מראש. סליחה אני יודע שזה לא שייך לפה אני מעביר לפורום כוננים קשיחים, מצטער.

10. שלום, יש לי בעיה בקשר לחיבור של USB במחשב מסויים. הוא שורף כל נגן MP3/4 שאני מחבר אליו (שרף לי כבר 2 [למזלי שניהם היו באחריות והוחלפו בחדשים]). אני לא בטוח אם זה רק חיבור מסוים של USB במחשב או כל חיבורי ה-USB. אני פוחד לחבר למחשב נגנים שלא ישרוף לי אותם שוב, אבל אני צריך לחבר ואני לא יודע מה לעשות ??? אם למישהו יש רעיונות מה לעשות/איך לפתור את זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  11. שלום רב, החלפתי עכבר במחשב כי הישן לא עבד כנדרש, ומאז המחשב מסרב לזהות אותו. ניסיתי להתקין ידנית דרך "אשף הוספת חומרה חדשה", הוא מדיע לי שהחומרה הותקנה בהצלחה ויש להפעיל מחדש את המחשב, ולבסוף הוא עדיין לא מזוהה. סוג העכבר הוא לוגי'טק (גולה) מחובר בחיבור PS2. סוג המחשב הוא פנטיום MMX מהירות מעבד 233MHz עם 128MB זיכרון שמריץ Windows 98. ניסיתי להחליף לעכבר אחר של מיקרוסופט שבוודאות עובד ואותו סיפור. תודה מראש, גיא.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by sa_ka,

יש לי בלוח מספר פינים המיועדים לחיבור כבל כלשהו כמו יציאה קידמית של USB בספר של הלוח כתוב שזה Trusted Platform Module )TPM) ושניתן לקנות כבל ולחבר אותו לשם השאלה מזה בכלל? תודה מראש, Sa_Ka

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולכם. אני מחפש את העצה כי אני כבר נואש! יש לי מחשב שעל פניו היה אמור להיות מכונת עבודה. (מתעסק באנימציה ווידאו) המפרט: מעבד - Q6600 לוח - GIGABYTE GA-P35-DS3P (מעודכן ביוס אחרון F6) זכרונות- Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5DHX 800MHZ X2 (שני סטיקים. 4 ג'יגה סה"כ) כרטיס מסך - 8600GT 3 הרדיסקים SATA לא ברייד מ. הפעלה - XP PRO 32 SP2 ידוע לי שמערכות הפעלה 32 BIT לא אידיאליות לעבודה עם 4 ג'יגה זכרון ובהחלט אני מתכנן בעתיד לעבור ל 64 BIT ואף גיליתי לאחרונה על אריזת הזכרונות שקניתי שכתוב שהזכרונות מהסדרה מתאימים למערכות הפעלה 64 BIT וCORSAIR לא ממליצה לשימוש ב32 BIT. למרות זאת אני עדיין לא משוכנע שזה קשור לבעיות המוגזמות שאני סובל מהם. המחשב אצלי כבר חודשיים. ומאז אלה א…

14. Started by AloN(-)KiLLeR,

לאחר שפירמטתי את כונן C, קיבלתי שגיאה שחסר NTLDR. הצלחתי להכנס שוב למסך פרמוט של הדיסק וינדוס. פירמטתי שוב. עכשיו כשהמחשב עולה , אני מקבל : http://img69.imageshack.us/my.php?image=dsc01460na7.jpg מה עליי לעשות?

15. אז ככה, כשבאתי להיכנס לווינדוס, פתאום היה לי כל הזמן ריסטים בזמן הטעינה של הווינדוס, ואחרי כמה פעמים הופיעה הודעה שאומרת שחסר או פגום קובץ בתיקיית סיסטם 32, אז צריך להכניס דיסק של ווינדוס ולעשות REAPIR. עשיתי את זה ואז זה כותב לי פתאום שזה לא מצא שום הארד דיסק מותקן במחשב שלי, איך זה יכול להיות? יש לי אפילו 2 הארד דיסק.... אז מה אני צריך לעשות עכשיו? בבקשה תצילו אותי אני לא רוצה לפרמט, יש לי המון דברים חשובים על המחשב, ואני צריך אותם, אז אני יודה לכם מאוד אם תמצאו לי דרך לתקן את זה בלי לפרמט. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by omri2423,

אני לא יכול לראות את הצורב(DVD) והכונן DVD(שנייהם LG) במחשב שלי ושום תוכנה לא יכולה להשתמש בהם(נרו לדוגמא) :-\ אין לי מושג מה לעשות,ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור : תודה מראש, עומרי

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by ymizrachi,

היי חברה.. אני פשוט רוצה לברר.. יש לי זיכרון של TWINMOS PC2-6400 DDR2 800MHZ. בדקתי כמה דברים מCPU-Z וPC WIZARD מראה שהמהירות לא 800 אלה 400. אולי חשבתי שהעיניין הוא שDDR2 שווה ל400X2 שזה כל DDR עובד במהירות של 400 >> וכך זה יוצא DDR2 800MHZ ??? מישהו יכול לעזור לי להבין את זה? זה מv שמופיע c PC WIZARD >> : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800] תודה [br]פורסם בתאריך: 29.10.2007 בשעה 19:52:01 vbv v,aucv ! xdur! Hi, Everything seems right with your memory. Here is the explanation: Clock: DDR, DDR2 and DDR3 memories are labeled with double their real clock rate. DDR2-800 memories run in fact at 400 MHz transferring two data per clock cycle.…

18. אז קניתי לוח אם,מעבד,כרטיס מסך,ספק,וזכרונות חדשים. המארז+כונן DVDRW+הארדיסקים נשארו. מה השלבים שעליי לעשות שאני מחבר את המחשב. צריך להתקין ביוס ללוח אם? איך זה הולך? עכשיו יש לי 2 הארדיסקים. 1 - 250GB מחיצה אחת מלא חומר. 2 - 250GB שלושה מחיצות. שניים מלאות חומר שאני רוצה לשמור, ואחת הSYSTEM שצריך לפרמט. איך אני עושה את זה בדיוק? אני רוצה בהתחלה להכנס לSYSTEM להעתיק חומר שאני רוצה למחיצה אחרת ואז לפרמט אותה. בבקשה עזרה,מחר אני מקבל את החלקים. תודה

• 46 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. המארז : טרנספורמר. הלוח אם: Gigabyte P35 DS3L המעבד: E2180 כרטיס מסך HD2900PRO זכרונות - Corsair 1024X2 CL800 ספק -Corsair 450W. חיברתי הכל, את שני הכבלים שאמורים להתחבר ללוח אם מהספק.. אבל המחשב לא נדלק. אולי זה החוטים הקטנים של הFRONT PANEL? למישהו יש תמונה לאן זה אמור להתחבר? הלכתי לפי ההוראות והציור בספר הדרכה של הלוח, ועדין המחשב לי עולה לי. עזרה חבר'ה. תודה מראש. _____עריכה______ שמתי כרטיס מסך אחר X800GTO2, חיברתי אליו את הספק. המחשב מתחיל לעלות, ואז נופל לאחר 10 שניות

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב השני בבית ( שהוא לאחים הקטנים שלי ) הבעיה היא התרחשה היום היום פשוט הדלקתי את המחשב ולא מופיע כלום על המסך ניסיתי לחבר למסך אחר וזה לא עבד , אני רוצה להדגיש שאין שום צפצופים וגם נוריות המקלדת מהבהבות בהדלקת המחשב, ונורית הדיסק דולקת בפנייה לכונן הדיסקטים/דיסק קשיח . וככה הגעתי למסקנה שיש בעיה בכרטיס המסך שהוא מובנה על לוח האם וגודלו 64 מגה ! והמחשב הוא פנטיום 4 , 2600 .

21. המחשב מחובר כך כבר מספר שנים ללא שום תקלה. לפתע,התמונה כבר לא ברורה. מה שמוזר הוא שהבעיה ניתנת לפתרון ורואים חלק רק כאשר מחברים גם את הכבל של הסאונד לכרטיס הקול בחיבור האנלוגי (כבל מהמחשב לרסיבר) ! ברגע שמוציאים את הכבל התמונה שוב לא ברורה. אין קשר בעליל בין הכבלים! כמו שאין קשר בין כרטיס הקול (אודיגי 2) לכרטיס המסך! הכרטיס מסך הוא של ATI 9800XT. הבעיה מגבילה אותי כי ברגע שאני מחבר כבל ביציאה הדיגיטלית לכרטיס הקול התמונה שוב משתבשת. בנוסף,הוצאתי את כרטיס הקול ואז בכלל לא היתה תמונה, המחשב לא מזהה את הטלוויזיה. ניסיתי כמעט הכל, אם יש לכם רעיונות או ניתקלתם בבעיה כזו אשמח לעזרה. דרך אגב,החיבור הוא ב S-VIDEO , האם יש מתאם מיציאת ה DVI שלא ניצלתי לכניסת הווידאו של הט…

22. שלום לכם המחשב שלי אחרי OC למעבד AMD ATHLON 64 3200+ וההתכניות שאני פותח בו כל הזמן נתקעות.. והמעבד נמצא כמעט קבוע על 100% עבודה.. מישו יודע מה הבעיה? איך מורידים את המעבד מ100%? תודה רבה אריאל

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by RoNeR,

הבאתי כרטיס טלוויזיה m205 עם שלט של winfast tv2000 אני לא מצליח לתפעל אותו מישהו יודע עם זה ביכלל אפשר? זה אותו חיבור..... ועם מישהו יודע לדרך אחרת להשתמש בו לא רק לטלווזיה.? (יש לו חיבור כמו של אוזניות 3.5)

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by MODI,

בדקתי את הזכרונות שלי עם התוכנה Memtest 86 ואחרי בערך 15 שעות התוכנה נתקעה תמונות מצורפות

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  25. יש לי 9800 פרו... עכשיו אני משחק נגיד במשחקים רגילים על 800X600 והכול עובד סבבה... אם למשל אני רק מעז לשים את זה על יותר ועושה APPLY הוא מראה לי ת'מסך על הרזולוציה רק קפוא... ואין לי מה לעשות חוץ מריסט... זתומרת המסך קופא העכבר לא זז ושום מקש לא עובד... נורת החיוות של ההארד דיסק לא דולקת אפילו לרבע שניה... המחשב דומם... מישהו יכול לעשות לי בבקשה?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים