עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה קופץ כל כמה דקות, ניסיתי לנקות את זה עם תכונות כאלה ואחרות וזה לא יורד, אני לא יודע מה לעשות

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by popop,

התקנתי היום windows 10 ltsc ואת הגרסת דריבר לכרטיס מסך האחרונה (425.06) והכל בסדר חוץ מבמקרים שבהם אני מפעיל משחקים ואז אני שם לב לחוסר אחידות בצבעים השחורים כאילו אני על 16 סיביות. תמונה: https://imgur.com/a/qqikIO5 המפרט שלי: i7 -8700K 1080ti 11GB 16 GB RAM אולי שכחתי להתקין רכיב מסוים?..מישהו נתקל בבעיה הזו? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by DrunkenMonkey,

יש לי geforce 4 4200 ti והיום שמתי לב שהמאורר שלו הפסיק לפעול. הכרטיס עובד כרגיל אבל כמובן שהוא מתחמם בתוך כמה שניות ולכן הוצאתי אותו. מישהו יודע היכן אפשר להחליף לו מאורר או לחילופין למצוא דרך אחרת לקרר אותו? האם במחיר של מאורר חדש כדאי לקנות כרטיס מסך חדש? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by dorkahn,

אהלן לאחרונה כל המשחקים במחשב שלי לא עובדים (tony hawk 2, need for speed underground, sonic heroes ועוד), או שאחרי שנכנסים אליהם המסך נהיה שחור, או שיש דו"ח שגיאה של ווינדוס כשניסיתי להיכנס ללגו סטאר וורס הייתה לי הודעה שהכרטיס לא תומך בפיקסל שיידר 1.1 הכרטיס שלי הוא radeon a9200. יש משהו לעשות בנידון? והאם הכל קשור בכלל לפיקסל שיידר הזה? תודה חג שמח

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by regev_m,

שלום לכולם, יש לי לוח אם מתוצרת GIGABYTE דגם GA-8S655FX-L (AGP אז הוא קצת ישן.....) לאחרונה רכשתי הרד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטל 500GB SATA כשאני מחבר את ההרד דיסק, לא תמיד הלוח אם מזהה אותו, ואם הוא כן מזהה אותו, זה תוקע את כל המחשב והמחשב לא זז.... מישהו יודע מה הפיתרון (חוץ מלקנות לוח אם חדש....)? האם זה בגלל שהלוח אם ישן? האם יש עידכון שאפשר להתקין? מרכיבי המערכת: 2 GB זיכרון כ. מסך - SAPPHIRE 2600 PRO הרד דיסק IDE 120 GB הרד דיסק 250 GB SATA VISTA תודה מראש לעוזרים רגב

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  6. המחשב קורס לי כל הזמן ניהיה מסך כחול ואני לא מבין איך אני מנתח את הקבצים שמראים מה הבעיה

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by BABA_Z_Z,

כל בעיה שייכת למחשב שונה 1 לאחר שהמחשב מתחבר לאינטרנט לא ניתן לראות אתרים או לעדכן אנטי וירוס וכ... מהירות החיבור תקינה הותקן מחדש אקספלורר מה יכולה להיות הבעיה 2 כשנגעים באיקון כלשהו בWIN המחשב נתקע בוצע format + fdisk התקנה מחודשת וכלום בדיקת שגיאות בH.D לא העלתה דבר

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by Shlagr,

המחשב עלה ונכבה לאחר הצגת מסך ברוכים הבאים. אני פירקתי את את גוף הקירור והמעבד על מנת לנקות אותם. הדלקתי את המחשב ויש לי NO SIGNAL על המסך.. ניסיתי להדק את הכרטיס מסך יותר אבל זה לא עבד. הנורות (אדום ירוק) דולקות קבוע. מה יכולה להיות הבעיה? *אין צפצופים...

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  9. Started by gazi12345,

הפרעה בקול המחשב בזמן צפייה ישירה(לא משנה איזה דפדפן בכולם) מתי שאני נכנס למצב מסך מלא במצב רגיל אין הפרעות בצפייה בקובץ וידאו במחשב עצמו אין בעיה רק כשאני מנסה לצפות וידיאו בצפייה ישירה במסך מלא בלבד הוא עושה הפרעות בקול יש רעיונות ? במחשב שלי מותקן וונדוס 7 אולטימייט מעבד dual-core cpuE5300 2.60Gz 4GB זיכרון פנימי של DDR2 כרטיס מסך של GFORCE 450 GTS הארד דיסק 1Tb כרטיס קול משולב עם הלוח אם אול כדי לי לחבר כרטיס קול חיצוני ?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by a-gold,

ראיתי פה כבר שאנשים רשמו שיש להם אותה בעיה כמו שלי ניסיתי לעשות מה שרשמו שם וזה לא הלך. אז ככה.....כל פעם שאני עושה משהו שנחשב "כבד" כמו למשל קיבוץ של קובץ ששוקל 300 מגה או שניונת לפני שאני מסיים להוריד סרט או לפעמים סתם ככה הוא פשוט נתקע פשוט קופא והאפשרות היחידה זה לעשות ריסטרט. בדקתי רגולות ווירוסים בדקתי זיכרונות שום דבר לא עובד.... מה עושים???? תעזרו לי?

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by Shilo Abutbul !,

יש לי בעיה במשחקים למשל שאני משחק CS (שיכול לעבוד על כל מחשב) עושה לי בעיות עם החומרה המסך נהיה שחור, לפעמים מסך כחול, ריסטארט. אני כבר לא יודע מה לעשות, שום משחק לא עובד לי על במחשב... תודה לעוזרים

12. Started by NaorYfrach,

זה מחשב דיי חדש מעבד E2140 האם זה בסדר?

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by snop,

שלום ! אז ככה יש לי מחשב "ישן" מלפני שנתיים בדיוק, בחודש-חודשיים האחרונים הוא התחיל לעשות בעיות של איטיות - נגיד אני לוחץ על האקספלורר להיפתח הוא מתעכב 3-4 שניות.. עוד כמה תוכנות גם ככה ואפילו יותר מכמה שניות... פעם זה היה ממש שנייה לאקספלורר ושאר התוכנות ממש מהר. אין לי וירוסים במיליון אחוז, אין תוכנות ריגול - סרקתי עם הרבה תוכנות. ביצעתי שני פירמוטים בתוך שבועיים וזה לא עזר. זה המפרט שלי ואם צריך יותר פירוט - בכיף תרשמו ואני אברר מהקבלות שלי : מעבד E6600 2.4GHZ, כרטיס מסך X1900XT 512MB, לוח אם ASUS P5WDH DELUXE, דיסק קשיח 250GB, זכרונות 1GBx2. מה אני יכול לעשות כדי לשדרג ולהאיץ אותו בחזרה ? אז אותו מחשב עלה לי עם כל המארז והמאווררים והצורב וכונן DVD משהו כמו…

• 14 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by Sunny Jim,

לפני חודש-חודשיים שמתי לב לבעיה במשחק FAR CRY, שהחלו אצלי ארטיפקטים במשחק. למשל ברגע שאני נע ומסתכל על איזשהו אובייקט, כאילו יוצאים ממנו עמודים ענקיים מעבר לשמיים, שנעים על פני המסך בזמן שאני מסתכל עם השחקן לכיוון אחר. חשבתי שהבעיה רק במשחק הזה ספציפית, כי אף פעם לפני זה לא היה לי נסיון עם ארטיפקטים, אז לא נתתי לזה תשומת לב גדולה. היום כשניסיתי לשחק בMEDIEVAL 2 TOTAL WAR, עוד פעם היו לי את העמודים שיצאו מכמה חיילים, ואחרי דקה המשחק נתקע, והמחשב קרס. הרצתי 3DMARK05, ואותו הסיפור. בסצנה עם הדרקון מים הענק, כל התמונה בעצם התעוותה ואז הכל נעצר ונתקע, והמחשב עשה RESTART. אציין ששום רכיב לא תחת אוברקלוק. האם הבעיה בכרטיס מסך? לפנות לחנות?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by The-Magician,

יש לי שאלה... יש לי 2 כוננים C ו D הווינדוס מותקן על C יש לי פעמיים את אותה התקייה בשתי הכוננים ככה בנוי המחשב?? ככה הווינדוס? למה זה?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by kobi_a,

מישהו יכול לעזור לי בבקשה יש לי מחשב עם לוח אם של ASUS P4S800D וה- hard disk של samsung דגם מ"ס sp0812c Serial ATA 80 GB פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני רוצה להתקין מערכת הפעלה אז אני מקבל הודעה שהוא לא מזהה את הארדיסק לפי מה שהבנתי צריך להתקין אותו לפני שמתקינים מערכת הפעלה אבל אני לא יודע איך .(יש לי את הדרייבר של הלוח אם) אם מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך מתקינים אותו ואם צריך להוריד איזשהו קובץ להתקנה (מאיפה?) אני אודה לו מאוד מאוד זה ממש חשוב לי . תודה מראש על העזרה!

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך אסוס ASUS V7700 GEFORCE 2 GTS DELUXE 32MB DDR ,XP פרו(לא SP1), מסך EIZO-NANAO 17 אינץ. הבעיה - כאשר אני מעדכן דרייבר לדרייברים של נוידיה חדש יותר ממה שמותקן לי המחשב מפסיק לעשות למסך כיבוי אוטומטי. מה שמותקן לי כרגע זה הדרייבר האורגינלי שמגיע בתוך XP שזה בעצם גירסה NVIDIA 12.40. זה קורה כאשר אני מנסה לעדכן - ניסיתי כבר לעדכן לכמה גירסאות שונות 18, 20.40 ,32 נראה לי ועוד איזה גרסא נראה לי. הסבר מפורט יותר - אצלי במחשב השומר מסך כבוי והפעלתי את ההגדרה של כיבוי מסך אוטומטי בתפריט POWER בלוח בקרה. לאחר התקנת הדרייבר החדש אז המסך לא נכנס למצב כיבוי מהמחשב אלא רק למצב חיסכון באנרגיה (במצב פעולה הוא צורך 110+W במצב חיסכון הוא צורך 90W ובמצב שהוא כאילו מכובה או…

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  18. הוא נתקע בשלב התחלתי ורושם לי בשורה האחרונה משהו עם sata, לקחתי את המחשב לתיקון תחילה אמרו לי שזה תקלה במערכת ההפעלה אבל ניסיתי לפרמט וזה לא עזר אז הם החליפו לי חלק, את הכבל sata ואתמול קרה לי אותו תקלה מישהו יש מושג מה התקלה יכולה להיות ככה אני יכול ללכת אליהם ולהגיד להם

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by idan,

כמה זמן אני צריך לטעון את הסוללה של המחשב הנייד של IBM? קניתי IBM r40e ואין לי מושג כמה זמן לטעון אותה לא רשום כלום בספר.. והאם מותר להפעיל אותו בטעינה.. בתודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by gshhar,

חיברתי את ההארד דיסק שלי SATA.. עשיתי ENABLE על הג'מפר של הלוח ל-SATA אבל המחשב לא מזהה לי אותו. אני צריך לעשות גם משהו בביוס כי אני לא מוצא?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  21. המחשב הנכה שלי נתקע באמצע משחק: אני משחק פתאום הכל נתקע כל הסאונד והתמונה נעצרת והכל נתקע וכשאני עושה ריסט זה לא עוזר צריך להוציא לגמרי מהחשמל.. מה לעעשות תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by Dalmedigos,

שלום. לפני יומיים קניתי מחשב חדש: Intel core 2 duo (Conroe) E6400 2.1Gh 1066FSB 512X2 667 DDR2 Intel 945G ספק 420W לא יודע של איזה חברה.. כל פעם שאני מתקין משהו / מעביר קבצים ברשת / מוציא מזיפ (קובץ גדול) המחשב עף לריסט.. בלי הודעות מיותרות =] אם למישהו יש רעיון מה זה יכול ליהיות לפני שאני רץ לצעוק שם בחנות? תודה איתי.

• 13 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by alone,

שלום, לפני כמה ימים רכשתי לוח אם חדש של אפוקס דגם 8RDAI3, הרכבתי את הלוח ועליו שמתי מעבד מסוג AMD XP 2000+ עם היטסינק של קולרמסטר. כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא עולה לבערך 30 שניות, מגיע לתפריט הבחירה של הווינדוס (98\XP) ונכבה, הכיבוי לדעתי הוא בלי קשר לווינדוס משום שהמחשב נכבה גם לאחר שאני נמצא 30 שניות בביוס. חשבתי על כמה בעיות אפשריות: - התחממות יתר של המעבד\ספק כוח\צ'יפסט. אבל כנראה שזה לא נכון, גם משום שיש לי מערכת קירור מעולה (מארז של אנרמקס, 7 מאווררים 3 מכניסים 4 מוציאים) והיטסינק של קולרמסטר (אירו 7+) וגם כי הטמפ' עומדת על 35-42 (מעבד) ו19-23 (לוח). הספק כוח הוא גם של אנרמקס ויש לו 2 מאוורים, ככה שקשה לי להאמין שהוא מחמם שם. - המידע בCMOS לא נשמר. כנראה שזאת באמת …

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by lexsus,

שלום יש לי בעיה מהחודשים האחרונים שאני מדליק את המחשב הוינדוס לא עולה ואני הגדרתי מיליון פעם בבוט על הדיסק קשיח והוא פשוט לא עוזר גם בביוס הגדרתי אותו שיהיה הראשי אבל שום דבר לא עוזר אך אם אני מחקה בערך יום זה פשוט מסתדר ושוב לאחר כיבוי המחשב שוב אותו המקרה.. מה לעשות מתוסכללללל...?? תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by zolder,

אני מנסה להעביר סרט מדיסק(סרט שהורדתי) למחשב ומתישהו בממצע זה נעצר ורושם לי: לא יכול להעתיק את הקובץ ו: invaild ms-dos function/ מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.