עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Anonymous1,

שלום רב, כמות החיבורים שיש לי מהמארז שונה מכמות הפינים בלוח האם שמצוין להשתמש בהם. איך לחבר? תודה. במארז יש את החוטים הבאים: GND פעמיים, R-out, Mic-BIAS, R-in, Mic-IN בלוח האם יש שני הגדרות Mic2_R,Line Out_R, ,AGND, MIC2_L :Legacy A97 Azalia Compliant definition: Port 1L Port 1R Port 2R Sense_send Port 2L GRD Presence Sence1_Retur Sence2_Retur

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by swisaman,

שלום לכולם,לאחר שהלך לי המאריך של הסיבריה V2 החלטתי להשתמש בחיבורי הקול הקדמיים של המארז,אך משום מה הם לא עובדים. (המפרט בחתימה אם יש צורך) תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by AVI.S.T,

יש לי זכרון 256 PC2700 PMI במחשב קניתי חדש KINGSTONE 512 PC3200 וחברתי את שניהם ושצריך להיות התעינה של הויינדוס הוא עושה לי משהו ללחוץ R ושאני לוחץ הוא עושה ריסט מה אני צריך לעשות זה קשר לויינדס או משהו?? דרך אגב : עכשיו ניתקתי תזכרון 256 (הקודם שלי) והמחשב פועל.

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by BIGBENG5,

קניתי את המעבד I5 760 וגם לוח+ראם אתם יכולים לראות פה את החלקים שקניתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483799.0 אני מחבר את החלקים ומדליק את המחשב ואז בזמן שהווינדוס(7) עולה יש לי מסך כחול הינה המסך: Yfrog Photo : yfrog.com/0zimg1178p עכשיו ניסיתי לשנות את הACHI וזה לא עוזר.. שיחקתי בביוס הורדתי את התדר שת המעבד ועדיין יש את המסך הכחול המרושע הזה יכול ליהיות שצריך להתקין תווינדוס מחדש?? אהה שהפעלתי את הווינדוס זה אמר לי לעשות ריפייר, אז עשיתי וזה את הריפייר ולא היה עם זה בעיה ואז שזה סיים אותו המחשב גם לא עלה.. חברים יקרים מה עושים??? תודה! סהר

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום שלום כאמור החלפתי את המחשב.... ורציתי להעביר כמה שירים תוכנות וסרטים מהמחשב הישן.... אז חיברתי את הארד דיסק הישן (15 גיגה של ווסטרן) למחשב החדש... ושהפעלתי אותו.. הוא זחל בטירוף... בסוף אחרי כ-10 דקות המחשב עולה כרגיל... אך הארד דיסק הישן לא מזוהה.... מה עושים? מערכת הפעלה XP וגם בישן היה XP למישהו יש רעיון? נכון בכבל ATA יש שלושה חריצים... אחד שמתחבר ללוח אם.. אחת להארד דיסק... והשלישי באמצע כזה בין שניהם.. אליו אפשר לחבר הארד דיסק נוסף נכון? לשם חיברתי אותו... ואין לי עוד פורטים בלוח אם.. זאת הדרך היחידה. מה עושים???? בבקשה תנסו לעזור לי! אני ממש רוצה כמה דברים משם..

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by oz12,

חיברתי את ההארד דיסק וזה הגדיר בביוס היה לי בעיה של גמפ'רים .... עכשיו אני נכנס למחשב שלי ואז בא להנכס לכונן וזה לא נותן לי זה נתקע .... אבל קצת לפני זה שמערכת ההפעלה עולה זה אומר לי שבכונן הזה בהארד דיסק לא מותקנת מערכת הפעלה אז להתקין ?? לא נשמע לי הגיוני כי מה סתכלו אם מישו בא רוצה להוסיף לעצמו עוד כונן הוא צריך להתקין על זה גם מערכת הפעלה ?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  7. היציאה מהכרטיס היא S-VIDEO חיברתי את הכבל לטלוויזיה דרך מתאם SCART ניסיתי להפעיל את המערכת גם אם צג וגם אם טלוויזיה בלבד.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה בחיבור HDMI אבל זה לא משמיע לי סאונד בטלויזיה.. יש לי לוח אם gigabyte ga-ma785gmt-ud2h עם כרטיס מסך מובנה ati radeon hd 4200 ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס מסך וגם דרייבר סאונד ללוח אם.. אבל שום דבר לא עזר לי תודה..

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by lisly,

טוב אז ככה, חיברתי דיסק קשיח למחשב שהיה בוא כבר אחד , עכשיו הדיסק הקשיח שחיברתי , התקנתי עליו ווינדוס והכל, עכשיו שאני מפעיל את המחשב זה רושם לי את ההודעה Searching for boot record frim IDE-0....OK NTLDR is missing press alt+ctrl+del to restart מה זה אומר NTLDR is missing? תודה.

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  10. חיברתי דיסק קשיח נוסף למחשב איך אני מפצל אותו?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  11. תראו, רציתי לפרמט את המחשב (יש לי 2 הארד דיסיקים) ובאחד היה מותקן כבר ווינדוס אז ניתקתי את אחד, עכשיו שהתקנתי את הווינדוס רציתי לחבר את השני בשביל לפרמט אותו להעביר דברים לארד דיסק החדש. עכשיו, כיביתי את אבל שחכתי להוציא אותו מהחשמל וחיברתי את הארד דיסק הישן ועכשיו המחשב שלי לא מזהה אותו.. הוא מת?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by Bengo5,

חיברתי הארד דיסק חדש שקניתי של סיגייט... וחיברתי והכל ושמתי מתאם בין החשמל הרגיל לחיבור שחור כזה.... ועכשיו שאני מדליק את המחשב המחשב עובד לשניה ממש ואז נכבה.. מה יכול להיות?בעיה בספק אולי?

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  13. שלום. מצורפת תמונה. הוא לא נותן לי לבחור בכלל את ה700 גיגה כדי לאתחל אותם. מה עושים יש לי מערכת ווינדוס 7, 64 ביט.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. וינדאוס מראה לי את הכונן השני, והוא אומר שהוא ריק, אבל שאני עושה פורמט הוא לא עושה לו פורמט, הוא אומר לי בסוף הפורמט "format did not complete" יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  15. תכלס אני רואה את המחשב ב TV והכל תקין אבל כשאני מחזיר את הטלויזיה לצפייה רגילה....יש לי פסים אופקיים שנעים למעלה באיטיות??? :-\ כשאני מכבה את המחשב = זה לא עוזר כשאני מנתק את כבל ה HDMI = הפסים נעלמים...והתמונת TV חוזרת להיות חלקה למה זה קורה? ???

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  16. המחשב,אבל לא מצליח לשמוע סאונד בכלל ברסיבר, למישהו יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shay45,

שלום. יש לי אר דיסק אחד בנפח 250 gb שמחולק :c: /f ב c מערכת ההפעלה win xp ב f שאר הקבצים במחשב חיברתי למחשב כונן חיצוני חדש. לאחר ההתקנה של הכונן המחיצה של f נעלם. בדקתי ב partition magic לא מצא אותו. וגם בניהול דיסקים הול לא מופיע. בניהול הוא מראה לי שהמחיצה הראשית c בנפח של 75gb תודה שי.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  18. חיברתי את הטלוויזיה ואת המסך של המחשב למחשב. אני רואה והכל טוב. מתי שאני נכנס למדיה פלייר אני רואה את המדיה פלייר והכל טוב בטלוויזיה אבל שאני מפעיל סרט אני רואה אותו במסך אבל בטלוויזיה אין תמונה.. אני רואה רק את המדיה פלייר וריבוע שהסרט אמור להופיע בו שחור.(בטלוויזיה) בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה. נ.ב אני הגדרתי בהגדרות של הכרטיס מסך CLONE THE SAME. ויש לי GEFORCE 7300GT

19. היי חברה מה שלומכם? אובכן הלכתי לחנות מחשבים לקנות מאווררים למארז , קניתי שלושה , אחד גדול ושניים קטנים הגדול חיברתי ללוח ואת השניים האחרים חיברתי לספק באתי להדליק , יצא עשן , כיביתי עכשיו אני מדליק אותו , דולקת במהירות נורה אדומה והמחשב נכבה מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, אני חושב שמדובר בבעיית חומרה יותר בכיוונים של ג'ימפור או חיבורים לא טובים יותר מאשר חומרה לא תקינה. אשמח אם תוכלו להפנות אותו למסמך שמסביר כל צפצוף או להגיד לי מה אומר צפצוף יחיד בפרק זמן קבוע של 1.5 שניות או 2 שניות +/-. תודה

21. ברגע ששני המסכים פועלים הרמקולים לא עובדים, ברגע שאני מכבה את המסך הנוסף הכל עובד. אשמח לעזרתכם , תודה רבה, יום טוב!

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  22. חיברתי ספק כח חדש והמחשב לא מפסיק לצפצף ויש נורה בלוח אם שנדלקת מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  23. שלום, חיברתי ספק כח חדש למחשב. בספק הכח החדש אין סוג של חיבור שהיה מחובר ללוח האם ממש ליד הגוש הגדול של ה20 חוטים. בתמונה יש את החיבור שלא קיים בחדש ולמרות זאת המחשב פועל. מה החיבור הזה? האם המחשב שלי בסכנה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  24. הרכבתי כמה מחשבים מאותו יבואן ומשהו מוזר קרה כולם איטיים ...אין הבדל משמעותי בינהם אולי 10 % בלחץ .. אבל לא יכול להיות הרי סלרון , או סלרון D , או AMD64 הם בעלי ביצועים שונים במהותם ... עם הסלרון יש לוח ECS 478 + ציפסט VIA עם הסלרון D יש לוח 478 ECS + צי'פסט INTEL עם וניס AMD64 3000 היה לוח ECS + ציפסט של ATI * לכולם ספקי כח ג'נרים ...של GYRO ואותם לוחות השאלה היא ככה 1 . או שהלוח הוא הבעיה ? ECS אבל הרכבתי מעבד נורפווד 2.66 FSB 533 על אותו מותג של לוח ועבד מצויין אז לא הגיוני ...FSB 533 2 . או שהספק כח הוא הבעיה ! לא מצליח לספק מתחים כמו שצריך למרות שבאברסט רשום שהכול תקין וגם בביוס .. 3 . או שהמעבדים חלשים :-[ 4 . או שהבעיה היא עם ספק האינטרנט "בזק בינלאומי " שהוא ספק…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום אני מתקשה לאתר מקור של בעיה מוזרה המחשב שלי בן חצי שנה 3770K עם 16 גיגה זיכרון ללא כרטיס מסך כונן הDVD היה בעייתי מהתחלה והוא אכן התחיל לחרוק החלפתי אותו לחדש (של טושיבה)ומאז הסרטים שאני רואה באמצעותו נראים כאילו הם ברזולוציה דפוקה . הסרטים מקוריים באיכות הכי טובה נראים מרוחים ומלאים רעש עברתי על כל ההגדרות הכל מעודכן פיקס חומרים שנמצאים על המחשב כמו תמונות וקטעים שצילמתי נראים בסדר כלומר שהליבה הגרפית מתפקדת רק חומרים מהכונן דפוקים בדקתי את כל האופציות שתוכנה מאפשרת לשנות בליבה הגרפית וכלום לא עוזר רק גורע אולי יש לכם שמץ רעיון איפה הקצר המחשבה היחידה שיש לי שבזמן שהמחשב ניסה להתמודד עם הכונן שעשה בעיות הוא עבר לאיזה מודול חירום תודה מראש

• 3 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים