עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, יש ברשותי כונן חיצוני WD1600XMS00 כשאני מחבר אותו ל USB המחשב עושה קול של חיבור ומייד לאחריו ניתוק ואז שוב חיבור וחוזר חלילה. הכונן עובד במחשבים אחרים. לדעתי זאת בעייה של ספק כח, יכול להיות? תודה רבה על העיצות והתשובות המועילות oshri8

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  2. תשמעו,המחשב עובד לאט,לאט לאט,בצורה שמרגישים זאת אני לא יודע איך לתאר את זה,המחשב עובד אבל כל כל כל הפעולות שהוא עושה לוקחות 20 שניות יותר ממה שהיה קודם אני לוחץ לפתוח סרטון במדיה פלייר,לפתוח תדפדפן,עד שהמחשב עולה זה עוד דקה בערך(הטעינה של הווינדוס) בקיצור,זה מה שקרה לו לפני שפירמטתי תמחשב,הוא התחיל לעבוד ממש לאט,פירמטתי ועכשיו עוד פעם אחרי שבוע בערך אני חושב שזה בגלל שהתקנתי פלאשגט 2.013 משו כזה,מאז המחשב ממש לא זז אני מבקש שתציעו כל פתאון אפשרי למה אני כבר מיואש...ובלי סריקות למה פירמטתי לפני שבוע ובלי שום קשר עשיתי בכל מקרה סריקות ואני לא חושב שזה וירוס או משו כי עשיתי כל סריקה אפשרית יש למישו רעיון?? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by Omerole,

בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש. המפרט, Q6600 8800GTS G92 4GB RAM 4-4-4-12 GA-P35-DS3L צורב SATA והדיסק הישן שלי 250 (יש עליו קבצים אבל אין עליו מערכת הוא שימש אותי במחשב הישן לאכסון מוזיקה וסרטים). החלטתי להתקין עליו את המערכת,אבל לא משנה מה שאני עושה הביוס לא מזהה אותו,הוא מזהה רק את הצורב. ניסיתי לנתק את הצורב,להעביר אותו פורטים,כלום לא עוזר. הדיסק היה תקין לחלוטין במחשב הישן. אני חושד כי ללוח יש יד בדבר,מישהו יודע אולי למה? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by מאור247,

משום מה בערך כל שעתיים שלוש מופיע לי במחשב מסך כחול כזה... ואחרי כמה שניות הוא מרסט את עצמו מחדש... מה צריך לעשות???. (הוא כותב מין ספירה כזאת (באחוזים) וכתוב משו בקשר לדיסק קשיח)

5. Started by avshalom05,

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by jeyjey,

זה קורה במשחק Call of Duty, פתאום המשחק קופא ואחרי איזה שתי שניות יש מסך כחול. זה לא קורה תמיד, אבל אם זה קורה זה מעיק כבר אי אפשר לשחק זה כל שניה רסטרט. זה מה שכתוב: KERNAL_STACK_INPAGE_ERROR *** STOP: 0x0000077 (0xC00000E, 0XC00000E, 0X00000000, 0X1C565000) עשיתי ריסטרט וכשנכנתי למשחק זה קרה שוב, והפעם זה כתב: *** STOP: 0x0000077 (0xC00000E, 0XC00000E, 0X00000000, 0X049BE000) ובסוף זה כותב: Beginning dump of physical memory physical memory dump complete מפרט: P4 1.6 512mb ram 1024mb זכרון וירטואלי radeon 9550 win xp

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by ratzabi,

שלום לפני כחודשיים קניתי מחשב נייח. וקניתי מסך בנפרד. כשהפעלתי אותו הכל היה סבבה. עד ש הופיעו לי מן ריבועים כאלה מוזרים על המסך שהם לא קבועים. הם יכולים להיות בכל המסך אבל גם להעלם פתאום. תראו תמונות : http://www.up2me.co.il/v.php?file=2813924.bmp http://www.up2me.co.il/v.php?file=57663524.bmp נסיתי להחליף מסך לשבוע וזה לא עזר זה היה גם על המסך שהחלפתי. לקחתי את המחשב לבדיקה לאיפה שקניתי והוא בדק את הכרטיס מסך בעומס רב גם ללא הצלחה. החלפתי את הכבל dvi וזה גם לא עזר. המוכר של המחשב שאל אותי אם יש לי מקלדת ועכבר אלחוטי ולא הבנתי למה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by oziz_2,

הי, מצ"ב תמונה המחשב שלי קצת איטי לאחרונה ושמתי לב שבתוכנת Easytune6 הוא מראה שהוא עובד על תדר של 1585 MHz. למרות שבמצב רגיל אמור לעבוד על 2400. מה הסיבה לתקלה? יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק מעולם(גם אם אני רוצה אני לא יודע איך). תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by yaniv.s,

יש לי מחשב די ישן 3 וחצי 4 שנים בערך.. לפני שנה בערך קניתי הארד דיסק של 150 GB (לפני זה היה לי 120) הוספתי אותו לקודם שהיה לי והוא לא עשה בעיות השנה רציתי להגדילל את המקום של המחשב אז במקום ה150 קניתי אחד חדש של 500 עכשיו ההארד דיסק היה חדש יחסית ועכשיו מאז שהחלפתי ל500 המחשב מתכבה לי מדיי פעם (עם המסך הכחול ) והוא עובד גם קצת לאט.. עכשיו חשבתי אולי עוד הארד דיסק מעמיס אבל לא נראלי הגיוני כי לפני זה הכל היה בסדר גמור.. עלה לי רעיון שזה אולי בגלל הספק.. יכול להיות שהוא חלש מדיי ?! ובגלל שהארד דיסק חדש אז הוא צורך יותר חשמל ובגלל זה המחשב מתכבה ועובד לאט.. יש מצב כזה? אם לא יש למישו עוד רעיון ?! תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by Guyn,

עדכון מספר הודעות מתחת ============= היי חברים, בעיה במחשב של אחי: זה התחיל אתמול, כאשר המחשב נכבה פעמיים ללא סיבה (תוך גלישה באינטרנט), הטמפ' של הרכיבים הייתה סבירה, הכי גבוה מעבד: 60 מעלות. היום כשהוא מפעיל את המחשב הוא מקבל חשמל, המסך נשאר שחור ואז הוא מציג הודעה של מצב חיסכון (כי הוא לא מקבל אות מהמחשב). אין צפצופים כלשהם גם לא הצפצוף של הבוט שאומר שהמחשב מנסה לעלות. * המחשב ללא OC. ניסיתי לנתק מקלדת+עכבר+ שאר הכבלים חוץ מהמסך וזה לא עזר. וידאתי שבמארז הכל מחובר כמו שצריך. * ישנם 3 קבלים נפוחים על לוח האם, האם זה יכול להוביל לבעיה? מה עוד לבדוק?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by buuhaa,

היי. אני די אובדת עצות ואשמח אם תוכלו לעזור. הסיפור הוא כזה: המחשב החל לקרוס קבוע פעם ביום (ווינדוס XP ) מעבד AMD DURRON 800 MHZ לוח אם שהכל ONBOARD (משהו של PCCHIPS). עד עכשיו הכל עבד מצוין . הוצאת דוחות מיני דמפ ובכל פעם היה סימפטום אחר - פעם זה היה KMIXER ופעם כרטיס וידאו ופעם מסך כחול עם שגיאה (0X0000008E ). שמתי לב שהדבר החל לקרות בעיקר לאחר שהמחשב התחבר למודם ADSL (עד עכשיו היה לו DIAL UP ) וקורה בעיקר כאשר מאזינים לרדיו רשת. איך לדעתכם אוכל להתמודד עם הבעיה ? האם זו בעית חומרה בכלל לדעתכם? (המחשב אחרי פירמוט ונקי מוירוסים). תודה רבה רבה.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by liron28,

שלום לעוזרים בזמן האחרון המחשב שלי משתגע. נשרף הספק ... החלפתי, נשרף הכרטיס מסך ... החלפתי אבל משום מה הבעיה זהה אבל עוברת מקום, זאת אומרת כאשר אני מפעיל את המחשב ורואים על הסך את רשימת ה-slavim (או איך שלא קוראים לזה) מופיע הודעת שגיאה Hardware Monitor ... משהו משהו. אני ניכנס ל- BIOS - POWER - HARDWARE MONITOR ושם אני רואה: VCORE Voltage: 1.5V +3.3V Voltage: 2.99V +5V Voltage: 5.05V +12V Voltage: 12.29V ה - 3.3V+ ו ה - VCORE יורדים מתחת למתח שצריך חהיות (ככה אני מאמין) ומוצגים באדום. למה זה קורה מאיפה זה נובע ומה אני צריך לעשות? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by tamir70s,

שלום אחרי שהלך לי דיסק קשיח חיצוני, הבנתי שהפיתרון הכי טוב לראות סרטים וסדרות זה כאבל HD ישירות מהמחשב לטלוויזיה. לטעמי הכי אמין והכי נוח בלי בעיות. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אני מחובר למסף בחיבור הלבן עם הרבה פינים. בכרטיס מסך שלי יש גם יציאת HDMI. האם אני יכול למשוך כאבל מהמארז מחשב שלי אל הטלווזייה ישירות, והמחשב יעבוד גם על המסך מחשב בחיבור הרגיל וגם בטלוויזיה? כלומר הם יעבדו במקביל? 2. ניסיתי לחבר כאבל HD מהמחשב לטלוויזיה. כרטיס המסך שלי Ati radeon hd 2400 הטלווזיה של סמסונג 46" חדשה סדרה 5 כשהעליתי את המחשב בטלוויזיה בכאבל HD תקין (כי הוא מראה את הממיר של יס ואקס בוקס בצורה תקינה), רואים מלא נקודות על המסך ואי אפשר לעבוד ככה ולראות סרט. מה הבעיה.? תודה מראש תמ…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by mironm,

טוב הורדתי את הדריברים מהאתר של המסך(Mag 786FD) ועכשיו שאני מנסה לעדכן את הדריבר אני אומר למחשב באיזו תיקייה לחפש את הדריבר והוא אומר שהוא לא מוצא משהו יותר טוב מברירית המחדל לכן הוא לא מתקין את הדריבר... מצטער על הפרסום פשוט אין לי מושג איך מעלים תמונה פה :\ http://www.fresh.co.il/dcforum/Hardware/5687.html

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by tintin,

בעיה מוזרה שקוראת לי כל הזמן מאז שקניתי את המחשב החדש. אני מריץ XP PRO 32BIT, ההתקנה של הווינדוס חדשה, בת כשבוע וחצי וזה קרה לי גם עם התקנות קודמות. למשל כשאני פותח את דפדפן AVANT, פתאום המחשב מפסיק להגיב, העכבר זז, שורת המשימות עובדת וגם הטמפרטורות של ה RIVATUNER משתנות כל שניה אבל אני לא יכול ללחוץ על כלום וכשאני לוחץ CTRLT + ALT +DELETE אז אני רואה שאחרי כמה שניות מתוסף לשורת המשימות האייקון שמודד את רמת ניצול הCPU שזה אומר שאני אמור לראות את ה- windows task manager אבל כלום, אני רואה רק את שורת המשימות משתנה אבל כל שאר המסך תקוע על AVANT או מה שזה לא יהיה. יכול להיות שזאת בעיה במעבד, איזה ERROR בייצור שגורם למעבד להינעל? אני לא מבין מה זה, אני חייב לעשות RESTART ידני …

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  16. Started by mrraz,

אני רוצה להתקין חלונות 8 על מחשב נייד Dell vostro 3300 כרגע יש לו חלונות 7 האם צריכה להיות בעיה בהתקנה כזו ?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by ron.segre,

שלום, אני מנסה להתקין כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 5450 512MB DDR3 על לוח אם ConRoe945G-DVI. מערכת ההפעלה windows 7, לא מזהה את הכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה? החיבור בלוח האם הוא בסלוט PCI Express x16 הכרטיס עובד על PCI Express 2.1. בבדיקה עם היצרן, הוא טוען שזה צריך לעבוד. לוח האם עובד על DDR2 וכרטיס המסך הוא DDR3 - אולי שם הבעיה? אם המוצרים תואמים - מה אני עושה לא טוב? תודה!

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  18. אחרי חיפושים רבים בגוגל מצאתי כמה בעיות זהות של אנשים אחרים,הבעיה הזאת מאוד נפוצה ולא קוראת רק לי עכשיו השאלה היא למה זה קורה ? וירוס ? חשמל בחומרה ? הנה דוגמה לפירסום תקלה של גולש שניסה לפתור את הבעיה הזו והיא פשוט נפתרה לבד . http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=8620 ניסיתי כל מה שהוא ניסה מאיפוס CMOS ועד להרכבת המחשב מחדש והפעלה בכל מיני קונפיגורציות כאלה ואחרות ...סטיק אחד של זיכרון 2 3 ו\או 4 . זה פשוט ענייןי של מזל ולקלוע לאיזה זמן מתאים שהחומרה "תיקלט" כמו שצריך. מישהו כאן מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה באופן חד משמעי ?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  19. אני קונה מחשב חדש ואת הנוכחי אני נותן לאחותי.. אז את ההארד דיסק שלה אני אמור לשים במחשב שלי. הבעיה היא שההארד דיסק שלה הוא עם חיבור IDE ואני צריך גם לחבר את הצורב שגם הוא IDE וכשאני מחבר את שניהם עם כבל IDE שמתפצל ל2 אז המחשב לא קולט את שניהם (אבל מתי שאני מחבר כל אחד לחוד אז הוא מזהה אותם- וניסיתי להחליף בין הפיצולים לכל אחד מהם ולא עבד) האם זה בעיה בכבל שמפצל את הIDE או שבאמת אי אפשר לפצל IDE מתי שמחברים גם צורב וגם HDD? האם עדיין אפשר לקנות כבל IDE שמתפצל בחנויות? תודה..

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by beatmachine,

שלום לכולם, ברצוני לקבל מידע/עזרה אם אפשר על מנת לפתור בעיה או יותר נכון תעלומה שקרתה לי עם הצורב שלי... אז הבעיה היא צורב שלי התחיל לעשות בעיות בצריבה של מוזיקה בפורמט CDA כלומר הצורב יכול לצרוב עכשיו רק קבצים או אמפי3 - ברגע שאני בא לצרוב מוזיקה למערכת אז המחשב שלי שפוט נכבה ועושה לעצמו ריסטארט... שמתי לב שהדבר קורה בדיוק ברגע שצורב מתחיל לקרוא את הדיסק לפני הצריבה... שומעים שהוא מתחיל לסובב אותו במהירות רבה ופתאום המחשב פשוט נכבה... בכל מקרה חשוב לציין שחוץ מתקלה זו הצורב עובד מצויין וקורא דיסקים בלי בעיה ככה שהבעיה היא אך ורק בצריבה של מוזיקה בפורמט CDA...הצריבה של קבצים או אמפי 3 עובדת מצויין בלי שום בעיה... אני אישית מבולבל ואין לי מושג למה יכולה להיות קשורה בעיה מן…

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by roe10,

היי מה קורה? לפני כ-3 חודשים רכשתי לפטופ Asus 32xvd i5. הזיכרון הפנימי הוא 4 ג'יגה. מותקן ווינדוס 7 64 ביט. פחות או יותר מתחילת העבודה על המחשב, הוא לא עבד במהירות מצופה ממחשב כזה...אני מדבר על ביצועים בסיסיים כגון עבודה באינטרנט, פתיחת חלונות.. לאיטים בזמן הקלדה, ההקלדה קופאת למספר שניות. לעיתים לוקח זמן רב עד שחלונות נפתחים. גם זמן העליה של המחשב (מרגע שמדליקים ועד תחילת עבודה) ארוך. היה מותקן אנטי וירוס avg אך מחקתי אותו (חשבתי שאולי זה קשור), והתקנתי לבינתיים windows essentials. אין איזה תוכנה שהתקנתי שלדעתי עלולה להשפיע... יש למישהו רעיון מה לעשות או מה לבדוק? לא נראה לי שאלו הביצועים של המחשב הזה. תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by IG,

מדובר בדגם T-40 עם מערכת הפעלה WIN XP לפני כשעה פירמטתי את המערכת, ותוך כדי שהתוכנות של IBM רצות ברקע ומתקינות דברים, שיחקתי בינתיים עם ההגדרות של התצוגה. אחרי שסיימתי, הווינדוס הזבל הזה ביקש ממני לעשות ריסטארט (כאילו ששיניתי משהו חשוב :bash: :bash: ) ובטעות לחצתי על האישור. ההתקנה של הקבצים כאמור נעצרה באמצע וזה כבר לא טוב עכשו אני לא יכול להיכנס לaccess IBM! ניסיתי להתקין אותו ידנית, אבל נכתב לי שחסר קובץ IBM.msi גם המרכז הודעות לא הותקן כמו שצריך- חסר קובץ massage center.msi אני אודה מאוד למי שיכול לעזור לי

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  23. שלום רכשתי מחשב חדש ויחד עמו רכשתי edimax kvm switch (שתי יציאות). לאחר שחיברתי את כל הכבלים ,המתאם מזהה את המחשב הישן,העכבר,המקלדת והמסך,אך לא מזהה את המחשב החדש דוקא (הנורה של המחשב השני נשארת כבויה והקשה על hot keys לא גוררת כל תגובה שהיא). כאשר אני מחבר את המסך ישירות למחשב החדש - הוא מזהה אותו. מה ניתן לעשות והאם יתכן שהמתאם פגום?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  24. בבקשה תעזרו לי יש לי לוח אם של אינטל

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by עדי נסטסה,

היי, נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה - לא ניתן להתקין דרייברים לצ'יפסט nForce (תחת WinXP). ניסיתי מספר גרסאות. מופיע הלוגו של nVidia, עם הסמל של ההתקנה, ולאחר מכן לא מופיע שום מסך, שום כלום. לא התקנתי חומרה\תוכנה חדש ... יש לציין כי לפני מספר חודשים, לאחר התקנת ה-Windows ההתקנה עברה חלק וללא שום בעיות. האם קיים כלי להסרה של הדרייברים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.