עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מדפסת HP 7260 עם מקום להכנסת כרטיסי זיכרון. התקנתי את כל הדרייברים וכשאני מכניס את הכרטיס למדפסת ולוחץ על הכונן שנוצר לי הוא מבקש ממני להכניס את הכרטיס ואותו דבר שאני נכנס מאחת התוכנות ומבקש לעלות תמונה הוא לא מזהה שיש כרטיס בתוך המדפסת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by mazoneli,

החלפתי אתמול כ.מסך ל 7300GT של POV והמחשב עבד בסדר, היום בבוקר הדלקתי את המחשב, המאווררים התחילו סיבוב ונכבו, בלי צפצופים ובלי כלום. החזרתי את הכרטיס AGP ואותו הדבר. שאני מוציא את הכ.מסך המחשב עובד אבל לא עושה פוסט כמובן. מה הבעייה ? יכול להיות שהתעייף הספק הגנרי ? , בדיוק אתנמול קראתי בחוברת הוראות שמומלץ להחליף לספק איכותי שיחזיק את צריכת הזרם של כרטיס המסך. עזרה ודרכים לבדיקה תתקבלנה בברכה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  3. לפני זמן קצר המחשב שלי סירב לעלות את הווינדוס ונתקע בשלב של מסך שחור הצלחתי להפעיל אותו במצב בטוח וגם במצב בטוח הוא עבד נורא לאט וכל התוכנות שהפעלתי נתקעו ונאלצתי להפעיל מחדש את המחשב מחדש בפעם השנייה הוא סירב לעלות את המצב בטוח וכתב שיש לי בעיה בקובץ בשםntoskrnl ולכן חשבתי שפשוט נהרסו לי כמה קבצים בווינדוס והפעלתי את התקנת ווינדוס מחדש במצב של תיקון התקנה קיימת וגם זה לא עזר הבעיות נשארו גם לאחר מכן כשניסיתי לפרמט בתור פתרון אחרון הוא מגיע ל-100% אבל לא מסיים אלא מוציא מסך כחול עם שגיאה היה כתוב בראש השגיאה IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ובאמצע הדף הוא כתב שיש לי צורך לבדוק חומרה חדשה שהכנסתי או את החומרה הקיימת ובסוף השגיאה כתב את זה 0X0000000A ניסיתי מספר פעמים לפרמט ועדי…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by yochze,

שלום, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב וניקיתי את האבק שהצטבר בפנים המארז. הדלקתי את המחשב, הוא פעל כרגיל ולאחרי כמה דקות קצרות פשוט נתקע לגמרי ולא היה ניתן להזיז את העכבר\לפעול בשום צורה אחרת. המחשב נשכח (עקב היותי עסוק בדברים חשובים יותר) והשתמשתי במחשב אחר, לפני כמה זמן היה לי קצת זמן פנוי וניסיתי להפעיל את המחשב, הבעיה חזרה על עצמה. החלטתי שיכול להיות שהזכרונות לא מחוברים כראוי או שיש איזה בעיה בחיבורים השונים. פתחתי את המחשב והתחלתי לחבר מחדש את הרכיבים (זכרונות, מעבד וחוטים שונים) חיברתי הכל בצורה מושלמת וכשהפעלתי את המחשב צצה בעיה חדשה. המחשב הראה, לפני שה-Windows עלה בכלל, את השגיאה הבאה: [tt]A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart [/tt] כאשר אנ…

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by adiras,

קניתי צורב חדש , ערום ללא תוכנות או כבלים. אני זקוק להדרכה כיצד מתקינים אותו בנוסף ל CD ולא במקומו כפי שהתקנתי אותו בינתיים. הוראות בבקשה בשפה של אנשים ולא של טכנאים (למרות שיש סיכוי שאבין גם מושגים מעט מתקדמים) תודה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by brum,

אהלן. מקווה שזה המקום הנכון לבעיה שלי. לאחרונה בכל כיבוי של המחשב הוא פשוט נדלק מחדש ועולה כאילו עשיתי לו ריסטרט. זה קורה גם כשאני עושה לו "התחל" -> "כיבוי וגם בלחיצה קלה על כפתור ההדלקה. פשוט אי אפשר לכבות אותו...! אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Rachel Inbari,

חלונות 10, נתב אלחוטי וטלויזיה חכמה. הכל הוגדר אבל אינני יודעת איך להעביר סרטים מהמחשב לטלויזיה. מישהו?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי ברשותי מחשב HTPC הכולל מארז של EZCOOL. לצערי ספק הכוח של המארז הוא רק 400W. כאשר קניתי את המחשב לא חשבתי על ספק רציני ולכן לא בררתי את הנושא לעומקו. כרטיס המסך של CLUB3D דורש ATX2.2 ובדרישות המינימום של הוא מבקש 450W. כאשר אני מחבר ומנצל את כול חיבורי החשמל כלומר: 2 כוננים קשיחים וכן צורב אחד פלוס כמה יציאות USB המחשב מתחיל לעבוד מוזר ולפעמים הוא נתקע על BLUESCREEN או לא מזהה חלק מההתקנים אחרי RESTART. כאשר אני מנתק את הצורב - חיבורIDE העסק שובחוזר לעבוד. אתמול חשבתי שיש לי בעיה בחיבור IDE והחלפתי ל צורב SATA אך שוב אחרי זמן מסוים המחשב קרס על הודעת BLUESCREEN. שאלותי הם איך אני יודע בוודאות שהבעיה בספק הכוח? האם יש תוכנה כלשהי שמודדת האם הספק מספיק חזק? האם ספק ה…

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  9. אורח
    Started by אורח,

כל פעם שאני עושה ריסטרט למחשב יש מן צפצוף כזה שבא כנראה מהלוח אם, הוא נמשך כמה שניות ואז מפסיק. מעבד e8400 לוח אם GIGABYTE ep43-DS3l :s05:

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by zivgev,

אהלן, ניתקלתי לאחרונה בכ.קול הנ"ל: Creative Sound Blaster Z השאלה שלי היא איך הולכים החיבורים לרמקולים נניח מהסוג הזה: Microlab SOLO 3C 2.0 לקבלת הצליל האיכותי ביותר? האם יש הבדל בין חיבור שכזה לחיבור לכ.קול בלוח אם מובנה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום. לאחרונה המחשב שלי החל לכבות את עצמו או להתקע לעיתים קרובות. זה קורה בדרך כלל כשאני מפעיל תוכנות רבות (לא תמיד, אבל רוב הפעמים). המחשב עבד עד לא מזמן בלי שום בעיה, ועכשיו אפילו אם אני מפעיל כמה תוכנות, אבל פחות ממה שהפעלתי בעבר, המחשב נתקע או נכבה. מה יכולה להיות הסיבה לזה וכיצד אפשר לתקן? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by abarbotel,

אהלן יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב המסך נדלק מראה נורה ירוקה ואז היא הופכת לאדומה והוא רושם no signal ןעוד איזה משהו rgb או משהו כזה.. מה הבעיה יכולה להיות? בנוסף לפעמים שאני מדליק תמחשב המסך נשאר כבוי עם מורה מהבהבת בצבע כתום עד שהויינדוס עולה ואז המסך נדלק זה לא בעיה של דריבר כי תכלס המסך לא נדלק עוד לפני שהוינדוס טוען דריברים.. במצב של הפוסט. רק שוינדוס עולה נדלק המסך למה זה?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by cooper,

אחרי דחיפת הביוס לבצועים מקסימלים המחשב לא מהתחל ולא מצפצף ,ניסיתי להוציא את הסוללה מלוח האם וזה גם לא עזר .האם ניתן לאפס את הביוס בדרך כלשהי או שמדובר בזה שלוח האם נפגע בבקשה עיזרו לי לפני שאני יקנה חומרה שלא לצורך וסתבך עם הוצאות מיותרות.. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by Opie,

יש לי מחשב AMD עם כרטיס רשת ONBORD הוא מוגדר כמו שצריך(My computer>>properties>>hardware>>Device Manager) אך לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט, חיברתי כרטיס רשת נוסף וניסיתי להתחבר באמצעותו אך שוב הוא הוגדר אך לא אפשר להתחבר לאינטרנט. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  15. Started by orpa,

יש לי PIII 800MHZ, WINDOWS XP, וכרטיס רשת ETHERNET 100MBPS. XP מזהה מצוין את הכרטיס ואני חולק קבצים עם הכרטיס, מדפסת ומה שאני רוצה. הבעיה היא שהכרטיס לא נקלט במשחקים. המשחקים שניסיתם הם RED ALERT 2 ו-COUNTER STRIKE. עזרו לי!

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by ilaysk,

יש לי שתי דיסקים קשיחים עם 80G כל אחד עשיתי ריסטרת למחשב ופיתאום כונן אחד נעלם (זה שלא מותקן עליו הוינדוס) כיביתי את המחשב הוצאתי את הדיסקים הקשיחים ואז הפעלתי את המחשב כיביתי הכנסתי את הדיסקים הקשיחים הדלקתי ואז הכל עבד מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by avishai1b,

לא מזמן הורדתי פרט בסדרה נמלטים באיכות HD720P הוא שוקל 1 ג'גיה בערך. התחלתי לראות את הפרט בעזרה המדיה פלייר ורואים ממש גרוע שיש תמונה חשוכה,(זה לא המסך) וגם לפעמים בתמונה רגילה רואים לא משהו, יש רק מצבים מסויימים שבאמת אפשר להבחין בהבדל. יש איזה קודק שכדאי לי להוריד? או שאולי הכ. מסך שלי לא תומך מספיק טוב? יש לי Radeon X1900XT אין לו תמיכה ב HD.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  18. כפי שמבינים מהכותרת, מצאתי מסך 14 אינץ' של פיליפס ליד פח הזבל , עכשיו הוא בבית שלי ;D. אתם חושבים שיש סכנה לכרטיס מסך או למשהו אחר, אם אני אחבר אותו למחשב ??? נגיד שחיברתי והוא עובד (קשה לי להאמין), מה יכולים להיות השימושים בו (אין לי מחשב בלי)? אם אתם חושבים שזה קשור יותר לפורום גרפיקה ותלת מימד, תעבירו. תודה רבה, IP.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by amisu,

אני רוצה להרכיב את המחשב החדש שהזמנתי בעצמי.. בשביל החוויה באילו תוכנות משתמשות החנויות לבדיקת הרכיבים החדשים במחשב?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by zaroor,

שלום לכולם לפני עידכון הביוס רציתי לדעת לגבי ה VER. במקרה שלי כאשר בדקתי אצלי יש בלוח (אסוס P5GD ) יש 1006 כאשר אני בוחר חיפוש עידכון אוטומטי לתוך האתר של אסוס הוא מציג אפשרות לגירסה 1011 בלבד אבל אם מחפשים בכל הפשרויות באתר יש כל מיני גירסאות כולל הסוג שלי 1-האם אני יכול לבחור את הסוג באוטומט של 1011 או חייב רק את ה 1006 לעדכן ? 2-אם מעדכנים למספר גירסה גבוהה יותר ורוצים להחזיר לישן יותר זה אפשרי? 3-המקרה לשאלה זו ,הוחלף לי הלוח עקב קילקול בלוח החדש הרכבתי גם את סוג המעבד שהיה לי 64 BIT אינטל 775 3.00 וכנסתי לביוס SETUP ב CPU קופיגורצייה צריך להפתח אפשרות נוספת בשורה תחתונה של EIST , וכאן פתאום אין אפשרות זו ובלוח הקודם היה וגם בחוברת הלוח זה רשום כך עשיתי עידכון ביו…

21. Started by Nimale,

מישהו יודע או למישהו יש במקרה מדריך להרכבת מחשב AMD או שהחוברת הדרכה של הלוח אם תספיק?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by Gregorian,

היי... חיברתי דיסק דרך סקאזי...שעליו מותקן הווינדואוס... השאלה שלי...זה איך אני מוסיף לו דיסק דרך IDE...?? איך אמור להיות מחובר....?? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  23. שלום, קיבלתי פנטיום 4 ישן ואני רוצה לנסות לגרום לו לעבוד. המחשב הגיע ללא ספק כוח והמעבד היה מחוץ לסוקט. הפרדתי את המעבד מהקירור, יישרתי את הפינים וחיברתי את המעבד לסוקט(נראה לי שזה עבד בסדר) ואת הקירור מעל(ללא משחה טרמית בנתיים - אני רק רוצה לבדוק שהכל בסדר). אחרי כן חיברתי את הספק. המחשב נדלק אבל יש ביפ ארוך והוא בעצם לא עולה, ניסיתי לנתק את כל רכיבי החומרה חוץ מהמעבד וזיכרון(יש כמה, כל פעם ניסיתי אחד אחר בסוקט אחר) אך עדיין יש ביפ ארוך. איך אני יכול להתקדם מכאן? הגיוני שהחוסר במשחה טרמית גורם לבעיות אפילו אם זה ל-5 שניות? תודה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  24. לא יודע למה אבל רק שאני מפעיל את המשחק הזה{ג'נרלס} באה השגיאה וזה לא קורה לי במשחק אחר .קודם המשחק עבד חלק אני לוחץ להפעיל את המשחק ואז כתוב "please make sure you have directx 8.1 or higher installed.asio verify that video card meets the minimum requirements ואז אני לוחץ אישור וזה יוצא מהמשחק . הדברים שנסתי כבר.1 למחוק את המשחק ולהתקין שוב 2 לסרוק וירוסים זה מצא 5 וריגולים מצא 130 3 לשחזר מערכת גם דרך מצב בטוח {לא הצליח} 4 לבדוק במידע מערכת אם ה dirtxt 789 טובים{כולם טובים} 5 לנסות להתקין מחדש את הלוח והכרטיס מסך {לא הצליח } מי שיש לו פיתרון שעוד לא נסתי שירשום לי .ויחסוך לי לעשות פורמט ואני יודה לו.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Proww,

אהלן. חזרתי מחו"ל אחרי חודש. אתמול הדלקתי את המחשב, הוא נידלק, השארתי אותו פתוח (לא נגעתי), אחרי חצי שעה שחזרתי הוא היה קפוא ולא הגיב. אחרי שהדלקתי אותו הוא לא נידלק - הייתי צריך להוציא אותו מהחשמל, להוציא ולהכניס חיבורים מבפנים, ורק אחרי חצי שעה זה עבד. היום היה לי מסך כחול כאשר נכנסתי למשחק כלשהו. בנוסף היום שנכנסתי לראות סירטונים ביוטיוב - פתחתי כמה לשוניות של סירטונים (שירים) - אחרי דקה וחצי שוב המחשב ניקפא ולא הגיב. ושוב הייתי צריך לעשות מה שעשיתי בפעם הקודמת. כאשר זה קורה, אני מדליק את המחשב מחשב - אך מופיע לי Monitor going to sleep. הייתי אומר שזה הכרטיס מסך אבל אין מצב.. אני אסביר למה. יש לי מקלדת - G15 של לוג'יטק. כאשר המחשב ניקפא - המקלדת לא מוארת, היא שחורה לגמ…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.