תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של ג'יגה בייט עם מעבד אינטל Q6600 ואני חושב ביוס של AWARD (הכחול הסטנדרטי) משום מה שאני רוצה לאתחל את המחשב דרך הUSB ולא ההארדיסק הוא שומר את ההגדרות אבל בפועל מעלה את ההארדיסק. למרות שבבדיקה לאחר מכן בהגדרות כתוב במפורש שהDEVICE הראשון הוא USB HDD. אניפשוט משתגע המחשב לא מקשיב לי, אולי זה תופעה ידועה? יש הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כאשר מתקינים את הדרייוורים החדשים , ומריצים סרט , עושים לו ZOOM , מחכים 20 30 שניות , והמסך מחשיך , אני לפחות ניסיתי במדיה פלייר , לאחר שהמסך מחשיך , אי אפשר לראות יותר סרטים עד שלא עושים הדלקה מחדש. מישהו יודע איך אני שולח את המידע הזה ל NVIDIA ? אם מישהו מכם יעשה את זה במקומי זה גם יהיה נחמד. הדריוור , הכי "חדש" שלא עושה את הבעיה הזאת הוא : 41.09 ! אשמח לשמוע תגובות.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני עושה הפעלה ואז מכניס את הפקודה command ולוחץ אנטר ואז אני מקליד ipconfig והוא רושם לי: ipconfig is not recognized as a internal or external command, operable program or batch file
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לאחר עדכון ווינדוס 10 המערכת לא מתקינה דרייבר לכרטיס מסך עד מלפני העדכון הכל עבד מעולה בווינדוס 7 כרגע לא מתקין וגם לא מביא להתקין מחדש דרך אתר NVidia
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי משחב נייד של HP וכל לחצי האפים תפוסים לכל מיני קיצור מקלדת של המחשב לפי מה שאני יודע קיצור מקלדת במחשבים ניידים מבוצעים על ידי הכפתור fn ולחיצה על מקש בקיצור ואצלי זה לא ככה ובגלל שכפתורים האפים הם קיצורים של המחשב אני לא יכול להשתמש בהם לקיצורי ווינדאוס למיניהם אני ישמח אם תגידו לי איך אני מנשה את זה שהקיצורים בכפתורים האפים יקרו על ידי לחיצה על הכפתור fn+מקש האף הרצוי
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אחרי שעדכנתי לווינדוס 10 ניסיתי להתקין את הדרייבר של המדפסת אך לא הצלחתי (בד"כ זה אמור להיות אוטומטי). חשבתי שפשוט אין דרייבר למדפסת במערכת ההפעלה הזו, מאכזב. אבל אז חיברתי את הנייד ובו המדפסת כן עובדת בלי בעיות, וגם בו מותקן ווינדוס 10... אותה בעיה עם ג'ויסטיק אלחוטי של לוגיטק. למישהו יש הצעות, פתרונות? ממש לא בא לי לפרמט או להחליף שוב מערכת הפעלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. רכשתי היום כרטיס מסך חדש ויש לי בעיות FPS Intek i3 3220 16GB RAM DDR3 Sapphire R7 360X Nitro ויש לי 150FPS בCSGO ו30FPS בGTA V שלפני זה היה לי 200FPS + בCSGO ו 50FPS בGTA V
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המגרה של המקלדת נפלה על המחשב והוא קיבל מכה קצת חזקה אז עשה אתחול ועכשיו הכל נראה בסדר אבל מה בדיוק גרם למחשב לעשות אתחול?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב עם העכבר, יש לי לוח של אסוס מדגם P5GD1 ובזמן האחרון יש לי בעיות עם העכבר. אני משתמש בעכבר USB של מיקרוסופט אופטי ומידי פעם הוא נתקע לי ואני חייב לנתק אותו מה-USB ולחבר מחדש ורק אז זה מסתדר. קניתי עכבר חדש בחיבור של PS2 וגם הוא לא עובד. אני מחבר אותו מפעיל מחדש את המחשב והמחשב לא קולט לי אותו......כל הבעיות הללו מופיעות גם אחרי התקנה חדשה של וינדוס ודרייברים בבקשה אם מישהו יודע או מכיר מישהו שהייתה לו בעיה כזאת שיעזור לי בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי מסך 22" ורציתי לחבר אותו למחשב בנוסף למסך 17" שברשותי (שניהם LCD כמובן) כשחיברתי את המסך הנוסף ה WINDOWS קפא וביצעתי ריסטרט, אבל המחשב לא ביצע אתחול. במקום זה רק שמעתי את המאווררים נדלקים ואחרי כמה שניות נכבה לבד ומנסה שוב פעם. ניתקתי את המסך החדש והכל עבד, אחר כך ניסיתי לחבר את המסך החדש לבד וגם הכל עבד. כשניסיתי שוב פעם לחבר את שניהם הכל קפא והמחשב לא ביצע אתחול. המפרט שלי הוא מעבד Q9450 לוח אם Giaabyte ep-43ds3 כ.מסך asus en8600gt ספק כח Enermax pro82+ 525W יש למישהו רעיון ? יכול להיות ששני המסכים ביחד יוצרים איזה קצר חשמלי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המנורה ליפעמים נכבת והמחשב עדיין עובד רגיל למה המנורה ניכבת?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן אני נתקל בזמן האחרון בתופעה שהמחשב פשוט ניתקע ולא מגיב. כשאני ניכנס ל task manager אני רואה ש ה cpu usage מגיע ל 100 % איך זה מגיע למצב כזה? ברקע עובדים רק שני ישומים הדפדפן שלי וישום שניקרא win fax mod שאני לא בדיוק יודע למה הוא משמש אבל אני לא משתמש בו לשליחת פקסים. לאחר שאני סוגר את הדפדפן גם ה cpu יורד מישהו מכיר את התופעה? יש לי מערכת הפעלה של xp pro . :s05: מקווה שתוכלו לעזור . תודה
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה עם אאוטלוק 2010 שבגלל וירוסים לא רצה לעלות יותר אז עשיתי פירמוט ולפני הפרמוט גיביתי את קובץ הPST שהוא 15 גיגה בערך בהצלחה גיבוי מתוך תיקיית האאוטלוק אופיס.. אז לאחר הפירמוט התקנתי מחדש את אופיס 2010 ואני עושה ייבוא אבל הוא עוצר אותי בשגיאה: cannot expand the folder. errors have been detedted in the file c:\user\desktop\outlook.pst
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שמעו פירמטו לי את המחשב והתקניו לי את הדרייברים הכל יפה התקנתי את הקאונטר סטרייק עובד סבבה אבל כל המישחקים האחרים שלי כמו GTA SA ופיפא 07 לא עובדים זה אומר לי שאין לי מאיץ גפי עכשיו היה לי אותם מותקנים אז מה הביעה?? תמונה: למי שרוצה גם לינק: http://img463.imageshack.us/my.php?image=erorys9.gif
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כבר המון המון זמן שיש לי בעיה של התחממות של הכרטיס מסך 7870XT הבעיה היתה כשהכרטיס נימצא במצב IDIE אז הוא מראה לי שהוא פועל על 90%+ זה הוביל להתחממות של 80 מעלות+ זה היה ממש ממש מציק כי לא יכולתי לעזוב את המחשב ליותר מרבע שעה הכרטיס היה מתחמם יותר ויותר ואפילו הגיע ל90 מעלות! בכלל במשחקים למשל ב assassin creed 3 הייתי צריך לעשות הפסקה כל 10 דקות כדי לתת לכרטיס להתקרר! בקיצור חפרתי באינטרנט ומצאתי פתרון... http://www.tomshardware.com/forum/385979-33-high-idle-usage-7870 מסתבר שההתחממות יתר הזאת זה בעצם וירוס שהתלבש לי על המחשב... הוירוס בא בצורת תהליך בשורת המשימות בשם SVCHOST נכון שזה שם של תהליך ידוע במחשב אבל יש לו המון כפולות... אחת הכפולות שלו זה הוירוס! א…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי הארדסיק חדש 200 גיגה אחרי שהישן שלי... עבר זמנו.. היום קיבלתי אותו, באתי להתקין אותו הכנסתי הכל כשורה ואז שאני מפעיל שמעתי ככה "צפצוף ארוך - ואחריו 3 ציפצופים קצרים" מהר נכנסתי לmanual של הלוח אם וראיתי שזה בעייה בכרטיס מסך, ניסיתי להחליף כרטיס מסך וכלום לא עוזר יכול להיות שזה אבק בסלוט? ואם לא, אז מה הן האפשרויות?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי,כפי שאתם רואים את התמונה הזאת שלקחתי מהתרד הבא עד עכשיו לא ידעתי לתאר את זה,עכשיו ראיתי תמונה של זה. המון פעמים המסך הזה מופיע והמחשב עושה הפעלה מחדש. ליפעמים המחשב מפעיל מחדש את עצמו גם בלי ההודעה הזאת. אודה מאד למי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
עד אתמול הכל עבד פיקס....ואז התחברתי לרשת האלחוטית אצל אבא שלי בבית, זה עבד כ 10 שניות ומאז הכרטיס לא רואה יותר שום רשת (לא אצלי בבית ולא אצל אבא שלי וכמובן שהרשת בסדר כי ניידים אחרים מתחברים). הכרטיס הוא Intel® PRO/Wireless 3945BG Network Connection במחשב LENOVO 3000 N100 מה לא ניסיתי - הפעלתי/סגרתי את הכרטיס, תיקון, התקנתי דרייבר חדש מהאתר של אינטל.... כלום. בבקשה עזרה דחוף! אני שניה לפני פירמוט המחשב. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני חושב שמדובר בבעיית חומרה יותר בכיוונים של ג'ימפור או חיבורים לא טובים יותר מאשר חומרה לא תקינה. אשמח אם תוכלו להפנות אותו למסמך שמסביר כל צפצוף או להגיד לי מה אומר צפצוף יחיד בפרק זמן קבוע של 1.5 שניות או 2 שניות +/-. תודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המחשב לא עושה ריסטרטים, גם כשאני לוחץ על הכפתור ריסטרט במארז.... וגם כשאני עושה דרך הווידנוס... וכשאני משנה הגדרות בבוט, כאילו איזה כונן קשיח הוא הראשי... איך מסדרים את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של Reatlek שבא עם הלוח (יש לי ג'יגה ביט,וכרטיס הקול הוא גם איכשהו קשור לצ'יפסט שלי SIS) עכשיו, משחקים פועלים לי. אבל מה.. מרגע שהתקנתי את הכרטיס קול, משחקים לא עובדים לי עם קול! (משחקים שאמורים לעבוד עם קול) הדבר היחיד שעובד זה הסאונד. יש לכם עצות?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של INTEL מסוג D850MV . הלוח תומך בזיכרון מסוג RDRAM . ה CPU המותקן עליו הינו P4 1.7GHZ Socket 478 הבעייה שנתקלתי בה היא שאיני מצליח להדליק את המחשב. בדקתי את הספק כח והוא בסדר. הוא מוציא את כל המתחים כאשר מקצרים בין הפינים 13-14 שלו. המסקנה שהגעתי אליה, שכנראה הלוח אם - ה MB, התקלקל . האם אפשר לתקן כזה לוח ? אם כן היכן? האם יש למישהו רעיון איך לעקוף את הבעייה? האם כדאי להשקיע בחדש (כ 600 ש"ח) עם 3 שנים אחריות? האם לקנות יד שנייה במחיר של כ 350 ש"ח? האם לעבור ל MB שתומך בזיכרון מסוג DDR ואם כן איזה הכי מומלץ? תודה על התשובות. בברכה, ר.
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי, יש לי את הDOK המוזכר לעיל וכאשר אני מנסה להעביר אליו קבצים- למחוק הוא פשוט נתקע או פשוט לא נותן לגשת לקבצים. לבצע אתחול הוא לא מאפשר וERROR CHECKING נתקע על ההתחלה כשמתקבלת הודעת שגיאה: WINDOWS WAS UNABLE TO COMPLETE THE DISK CHECK. מה ניתן לעשות, האם הוא אבוד? לעיתים הוא גם מראה שיש 0 MB זמינים ואז לאחר ניתוק וחיבור מחדש חוזר לעצמו. אם יש נתונים אחרים שצריך לתת בשביל לקבל תשובה אני אשמח אם תעדכנו אותי מה נדרש... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני לומד MCITP, תפריט ה-BIOS קצת מסובך לי. הבקשה שלי היא: אם למשהו יש הצעות בעניין לימוד תפריט ה-BIOS. איך אפשרי לזכור כל דבר ? מה באמת הכי חשוב לטכנאי לדעת ? מקשי קיצור בתפריט הביוס במידה ויש). כל דבר שקשור לעזרה בתפריט הביוס, יעזור לי מאוד. תודה רבה. אמיל. ד"א אני ממש מצטער, אם טעיתי בפורום חשבתי לנכון לעלות פה את האשכול הנ"ל. (אנשים מתמצאים פה יותר ב-BIOS)
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה הזאת? ואיך אני פותר אותה??
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-