תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
בשבועיים האחרונים התחילו להיות ריסטרים לא מוסברים במחשב המחשב אינו יוצר קבצי דאמפ וגם אחרי שכיביתי את ה AUTO RESTART הוא ממשיך, ב EVENT VIEWER כתוב: + System - Provider [ Name] EventLog - EventID 6008 [ Qualifiers] 32768 Level 2 Task 0 Keywords 0x80000000000000 - TimeCreated [ SystemTime] 2007-12-01T20:38:55.000Z EventRecordID 4461 Channel System Computer Niv21-PC Security - EventData 22:35:54 01/12/2007 1544 D7070C00060001001600230036009001D7070C000600010014002300360090013C0000003C000000000000000000000000000000000000000100000000000000 -------------------------------------------------------------------------------- Binary …
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי שני ווינדוסים על המחשב ואני רוצה למחוק אחד מהם ...נכנסתי למאפייני מערכת - הפעלה ושחזור - הגדרות- ומפה אני לא יודע להמשיך. :s05:
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני משחק ב-world of warcraft, ובשבוע האחרון המשחק כל הזמן מתנתק לי או שקופא לכמה שניות כל הזמן וה-FPS לפעמים מגיע ל-10! בדקתי את הטמפ' של המעבד, ושמתי לב שהיא עומדת על 69-70C! זה נראה לי די גבוהה, אבל לא מעודכן יותר בדברים האלה, אז רציתי לבדוק אתכם. לבנתיים אני אנקה אבק במארז לבדוק מה קורה, מבחינת מריחת משחה לעשות את זה? פשוט יש לי את גוף הקירור טייפון 3, ויש שם חלק שהוא חד פעמי או שאני טועה? ספוג כזה. מבחינת איורור, המארז פתוח.
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה ריסט למחשב הוא מציג מסך כחול ועושה סריקת קבצים כללית ל-D ואז עולה הווינדוס מה עושים? האם זיכרונות של g.skill ו crosair יכולים לעבוד ביחד ?! לוח אם-Gigabyte 965sp-3 כאשר ה-ג'י סקיל 2 ג'יגה(2 סטיקים של ג'יגה) והקרוסאיר כל אחד 512 ועוד שאלה המחשב עושה ריסט לעצמו סתם וזה לא מוירוס מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית מראש
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום! אני חיפשתי בכל מיני אתרים מארז וראיתי את המושגים האלו ונהיה לי קצת בלגן. מישהו יכול לעשות קצת סדר בכל המושגים האלה שבכותרת . תודה
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בסוף השבוע המחשב שלי הפסיק לעבוד נראה לי שאחד החלקים נשרף דבר ראשון ניתקתי את כל חלקי המחשב כשאני מחבר את הספק רק ללוח האם , נורת החיווי (בקדמת המחשב) דולקת עם קצת הבהובים, המאוורר של המעבד עובד , ולא ניתן לכבות את החשמל דרך כפתור ההדלקה . אין גם שום פעולה של המחשב (העלאה של ה bios).
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
החלטתי שאני מסוגל להרכיב מחשב לבד (טעות), קניתי את הלוח אם asus p5b vm se ויש לו כרטיס מסך מובנה של אינטל שלא מספק אותי, החלטתי לחבר לו את הג'יפורס שהיה לי, אבל עכשיו המחשב לא מזהה בכלל שמחובר אליו כרטיס כלשהו, עם מישהו מכיר את הבעיה הזו, או יודע איך לפתור אותה (אולי לא סידרתי משהו בביוס או ג'מפר על הלוח), בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לפני כחצי שעה קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ASUS 8800GT 512MB חיברתי אותו ללוח אם ל PCE-E X16 הכחול העליון בלוח אם וכשהפעלתי תמחשב המאווררים והכל נדלק העכבר והמקלדת הופעלו אבל המסך נשאר שחור וכתוב בו NO SIGNAL ( הלוח אם שלי זה STRIKER EXTREME ) ניסיתי גם עם מסך CRT וגם עם מסך LCD וכלום לא עזר ניסיתי לחבר גם לPCI-E X16 האמצעי ( צבע לבן ) וגם לא עזר אפילו חיברתי תשקע 12V/5V מאחורי הכרטיס מסך בכבל עצמאי לספק ( בלי מאווררים או משהו ) וגם לא עזר למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? :-( יוגב
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חלקים של מחשב ישן מאד. CPU 300MHZ, לוח של אינטל MU440EX, 128MB RAM וספק כח בלי מארז. השאלה בכותרת! תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתנצל מראש אם זה לא המקום.ראיתי את המאמר ב"דביק" פה והוא לא ממש עזר לי אני מנסה להגדיר את הדיסק קשיח שלי שיפעל כSATA על המחשב שלי. משום מה בביוס הוא מוגדר כIDE (למרות שהוא SATA 2 ). הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים האחרונים מאתר החברה של הלוח אם,כולל הצ'יפסט (שאני לא חושב שזה קשור) התקנתי הכל ולפי מנהל ההתקנים הווינדוס מזהה את התקו הRAID ןהSCASI. שאני נכנס לביוס ומשנה את ההגדרה לRAID אן לSCASI המחשב מאתחל את עצמו ולא נכנס לווינדוס (אין מסך כחול,הוא פשוט עושה ריסט). שוב,הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים של כל החומרה ששייכת ללוח אם שלי. שכחתי לציין משהו חשוב שאני מניח שקשור אכשהו. אני לא מצליח להקין את הIntel® Matrix Storage Manager ,ניסיתי להתקין את הדרייבר הזה אך אני מקבל הוד…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי Windows XP Professional Edition 2002 SP2 מחשב AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.61Ghz 2.00 GB of RAM כרטיס מסך ATI Radeon x1950Pro 256MB לוח אם של ASUS וביוס של Phoenix עשיתי ריסטארט רגיל למחשב שלי, Start -> Restart ומאז, המסך לא נדלק לי... נשאר על נורה צהוהב, ובמקום שיעשה צפצוף 1 וידלק, הוא עושה מין ארבעה צילצולים, אחד קצת ארוך יותר ועוד שלושה מהירים כאלו. אני מנתק את הבטריה של הביוס, מדליק את המחשב, זה חוזר לעבוד הכל טוב ויפה, אבל כאשר אני עושה ריסטארט זה חוזר שוב והמסך לא נדלק לי. כל הדרייברים מעודכנים. כל הרכיבים לא שרופים, ארד דיסק יושב כמו שצריך, כולל זכרונות, אין ריח שרוף, מאווררים וספק עובדים כראוי. לוח אם, הנורה שלו דלוקה ואין קבלים נזילים ו/א…
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
איאפשר לצאת האינטרנט כדי להתחבר שוב . הוא לא יוצא ולכן צריך לעשות ריסט במחשב. למה זה קורה? זה כבר כמה ימים ככה ?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון שאני מעלה את המחשב עולה לי הודעיה HDD S.M.A.R.T....... ואני צריך ללחוץ F1 כדי להמשיך שאני מנסה לחבר USB מקדימה המחשב אומר לי משהו על החשמל תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי עד יום זה כשהייתי מחבר את הנוקיה 6131 שלי למחשב הוא היה מציג אותו בטור Removable Storage G, מהיום כבר לא, ללא שום סיבה לא נראית לעין(כמו רוב התקלות הנהדרות ב-XP). עכשיו, אם אני מקליד את שם הכונן ידנית בכתובת הוא כן מזהה אותו וניגש אליו כרגיל, וגם במנהל ההתקנים הוא מזהה אותו כרגיל(אבל עדיין לא מופיע במחשב שלי)... איך אני מסדר את זה? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
Hello... sorry I can't talk in hebrew I don't have hebrew on this computer. I'm using Linus (knoppix) Live CD because the hard disk isn't recognized in the windoes installation CD. The problem is: suddenly, when I've restarted the computer, is said the the "ntoskrnl.exe" file is missing. isn the next times, is says "Please insert boot cd" or somthing like that, like the operating system and the hard disk aren't installed. In the same time, the BIOS started to be slowww, it takes hour to load itself, and the hard disk is somtimes recogized and somtumes no.. what can I do? TY...
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
תראו..קניתי מחשב מאוד חזק... INTEL CORE 2 QUAD 6600 2400 mhz Asus Maximus Formula 4 גי'גה זיכרון ddr 2 800 mhz bfg 8800 gt 512 ddr3 oc 2 וספק של 480 w והטכנאי שלי אמר שהכל יעבוד טוב,והספק הזה יספיק. אבל..הוא אמר את זה לפני שהבאתי את כרטיס המסך 8800 ,איך ששמתי אותו במחשב,התחלתי לשחק בטיים שיפט.. בום היה לי פיצוץ מהספק (אני מקווה) אז אני לא מבין למה לעאזעזל הוא חשב שספק כזה יפעיל לי את המחשב בכל הביצועים? ואיזה ספק אני יכול לקנות שהוא יהיה פצצה?ושיהיה לי גם לעתיד.משהו כמו 700 w או יותר,של חברה טובה ועוד שאלה.גם שקניתי את המעבד הזה,הטכנאי שלי אמר שזה בא עם קירור.אז במחשב שלי מחובר שלוש מאוורים קטנים,האם יעזור לי הקירור הזה? או שאני צריך קירור לכל חלק במחשב?ואם כן, אז מה?ותוד…
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום יש לי קרוב מישפחה שיש לו מחשב פנטיום 4 מבוסס על הלוח שכתוב בכותרת בעבר שאלתי על הלוח עכשיו יש לי שאלה על דואל צאנל שלא עובד משום מה. לפי CPU Z אלה הזיכרונות שיש לו אחד מהם חדש לפני יומיים הישן : PC2 4300 נותן 266 מהצ החדש : PC2 5300 נותן 333 מגצ הבעיה שהתוכנה מזהה אותם ב single chanel ולא dual Chanel אני יודע שהתדירות השונה קובעת פה משהו אבל איך אפשר בכל לכפות עליהם "לעבוד יחד" לפי עולם המחשבים הנמוך ביותר קובע.אז איך פה זה לא משפיע? ניסיתי בביוס להגדיר ידנית ובכל זאת עדיין single chanel תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש השבוע, intel quad 8800gt 2gb ram.. כאמור המחשב אמור לעבוד יחסית מהר, אבל מאז שקיבלתי אותו אני מרגיש שהוא לא מפקד כמו שצריך, ומיד שמתי לב שההארד דיסק עושה רעשים חזקים כשהוא כותב או עובד.. אני לא יודע אם אלו רעשים שאמורים להישמע, או שהוא לא בסדר, כמובן שיש לי אחריות, אבל לפני כל הסיפור של להחליף, אני רוצה לדעת בוודאות שהוא אכן יוצר את הבעייה. הפעלתי את התוכנה MHDD וקיבלתי תמונת מצב, לצערי אני לא כל כך מבין אם המצב שם הוא בסדר או לא. ההארד המדובר הוא מדגם wd3200aaks עם SATA 2 ו 16MB CACH.. הנה התוצאות:
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חבר שלי היה לו בעיה במחשב הוא עשה reload setup defult בביוס אחרי זה הוא הפעיל מחדש את המחשב העלה את הוינודס ורשום invalid boot.ini ואז כתב booting from c:/windows ואז זה מחזיר למסך פתיחה של הוינדוס ומסך כחול. וזה גם מחק לו את הביוס שהוא מנסה להיכנס לביוס זה רושם לו raid וללחות F4 עם ALT או משהו ואז הוא נכנס לזה וזה רושם לו ליצור RAID חדש או למחוק RAID
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
במחשב שאני מסדר עבור חבר, נתקלתי בבעיה הבאה: בהתחלה הכל עבד בסדר,אח"כ הופיעה בעיית שגיאה ב BOOT לגבי SYSTEM CONFIG כפי שייעצו הכנסתי את הדיסק של WINDOWS העליתי ב BOOT התחיל להעתיק קבצים ופשוט נכבה המסך המחשב כאילו עובד אך לא קורה כלום. אני רוצה לבטל חשד לגבי: 1.שהלך לוח- אם היה הולך,הייתי בכלל רואה את הBOOT וה BIOS? 2.כרטיס מסך-היות ואני רואה את המסך של ה BOOT לא נראה לי ששם הבעיה. 3.זכרונות-נבדק 4.HDD- נטרלתי אחד ,אך עדיין הודעה שגיא על SYSTEM CONFIG שחסר ב WIN32 האם יש אופציה שקיימת בעיית חומרה ואיפה? חשבתי אולי על האופציה שהמעבד או רכיבים אחרים ,הדקתי הכל ,אך זה לא עזר. נטרלתי את הזכרונות הרכבתי אחד ,בדקתי,הכל בסדר. יש ריח שרוף מאחד המאווררים הוא גם הפסיק לעבוד. אודה…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רואה רק אופציה לקנפנג את הRAID אך לא מצליח להכנס לBIOS (למטרת קביעת סדר ה BOOT - צריך להתקין ויסטה). תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב שלום אז יש לי דיסק קשיח של WD 1.ה SYSTEM IDLE PROCESS ב TASK MANEGER כל הזמן מאתמול על 80 -98 + למה ? 2.אני לא יודע אם הדיסק קשיח יוצר רעשים לא רגילים כי אם אני פותח את המארז אז יש מקרוב רעשים ממש קלים סתם כמו של חומרה פועלת זה נורמלי או שבכלל לא אמור להיות רעש ? 3.מאתמול יש לי בעיות של קפיאות במחשב לדוגמה אם אני מפעיל סרט אז יש כפיות וגם בקול זה נשמע שששששששלללללללללללווווווווווווווווםםםםםםםםםם אחרי כמה שניות או דקות זה מפסיק ואז זה מתחיל שוב מה זה ? אותו הבעיה גם בWINDOWS הוא עושה עצירות 4.הורדתי את התוכנה של WD לבדיקה עשיתי בדיקה מהירה וזה רשם שהכל תקין מצד שני בבדיקה המקיפה זה 19 שעות עד לסיום זה לא יותר מדי זמן ? 5.המחשב יחסית חדש ואני החלפתי כבר דיסק קשיח של W…
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, היום בבוקר קניתי את ה8800GT החדש של Gigabyte. התקנתי אותו בחריץ הPCIE ובנסיון להדליק את המחשב נישמע 'טיק' מוזר ונכבה המחשב. חשבתי הלך הספק, קפצתי לחנות והבאתי ספק חדש (יש לי Thermaltek 420 אז הבאתי Thermaltek 550) לא עזר והמחשב פשוט לא נדלק! יכול להיות שהלך הלוח אם?? האם ספק טוב של 420 לא אמור להחזיק את הכרטיס הזה? מישהו מכיר את הכרטיס של gigabyte ויש לו נסיון חיובי איתו? תודה!
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני ניכנס למשחק אחרי 5 דק' בערך המחשב נתקע ונכבה לי המסך( לא עושה ריסטרט)... אבל המארז ממשיך לעבוד כאילו לא קרה שום דבר... משהו אולי יודע מה הבעיה? זה ממש מטריף אותי ... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-