תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתמול ארד דיסק 250 גיגה והוא מזהה לי מתוך 250 גיגה רק 233 שזה הפסד של 17 גיגה שזה נורא משמעותי איך משחזרים או מוצאים את ה-17 גיגה בייט?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי מחשב חדש, ולהלן המפרט: Q6600 AC FREEZER 7-PRO CPU COOLING GIGABYTE DS3L GSKILL 2GM RAM 800MHZ CL5 WD 250GB 16MB BUFFER EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED LIBERY 400W UBER CHAKRA עכשיו, יכול להיות שאני סתם מגזים, אבל נראה לי שהמחשב שלי מרעיש. טוב, הוא לא באמת מרעיש, הוא לא עושה *כזה* רעש, אבל אני שומע אותו, וזה קצת מפריע לי. כשקניתי את המחשב הבטיחו לי (פה בפורום) שזה מארז ומפרט מאוד שקט. בסה"כ יש לי במחשב 5 מאווררים: 120MM בפאנל הקדמי של הUBER CHAKRA 250MM בפאנל הצדדי של הUBER CHAKRA המאוורר על הספק LIBERTY המאוורר על הכרטיס מסך 8800GT הקירור למעבד FREEZER 7-PRO עכשיו, כשאני עובד על השולחן עבודה שלי, כשהמחשב מתחת לשולחן, אני כמעט ולא מצליח לשמוע אותו. אבל כשאנ…
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כבר 10 ימים יש לי מסכים כחולים,ולא פניתי לעזרה מתוך עצלנות התופעה התחילה משומקום,סתם ככה באמצע עבודה הייה לי מסך כחול קרה לי עוד כמה פעמים... אבל מה ששמתי לב אליו זה שזה קורה לי רק באמצע עבודה!!! רק שאני גולש באינטרנט,ועושה כל מיני דברים זה קורה כי אני משאיר את המחשב דולק כל הלילה ולא קורה לו כלום! הפעם,זה עשה לי אחד,עלה מחדש ולאחר 2 דקות של שימוש בפיירפוקס בום!! חזר המנייאק... בקיצור הפעם זה מחק לי את כל הסימניות של הפייר פוקס!!! לא נשאר שום זכר לסימניות!והיו שם דברים ממש חשובים אז אני צריך את עזרתכם בשני דברים הראשון והכי חשוב-איך אני משחזר את כל הסימניות שהיו לי? ושני גם חשוב-איך לפתור את בעיות ה Blue Screen Of Death חח לא יודע אם עדיין קוראים לזה ככה אז כדי לחסוך כל מ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי הקטן העביר את המחשב מהמסדרון לחדר שלו, בלי שום ציוד היקפי כי בחדר היה לו ציוד היקפי נוסף. כשהוא חיבר את המחשב למסך שהיה בחדר שלו, המסך לא הגיב ולא הראה שום סיגנל (מצד שני הוא לא הראה הודעת חוסר סיגנל או משהו בסגנון) בפעם האחרונה שבדקנו את אותו מסך (לפני חודשיים בערך) הוא היה בסדר גמור בכל מקרה הוא העביר את המסך שהיה במסדרון והמסך הגיב עד הודעת הפתיחה של ווינדוס. הוא הראה סיגנל עד מסך הטעינה של ווינדוס (xp), כולל, ולאחר מכן לא הראה כלום (אבל כמו עם המסך הקודם, לא הראה הודעת חוסר סיגנל). ניסיתי להעלות אותו בsafe mode והוא אכן עלה והראה הכל בלי שום בעיה, אבל מכאן אין לי מושג מה לעשות. אחרי הנסיון הזה שוב עשיתי לו ריסטרט וניסיתי להעלות את הווינדוס רגיל. וקיבלתי אותה תוצאה…
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק עם מערכת הפעלה עליו הגודל הכללי שלו הוא 100 ג'יגה (זה PARTITION לא הרדיסק שלם). אנ בודק באפשרויות והוא אומר לי שהנפח שבשימוש הוא 96 ג'יגה מתוך 97. עכשיו אני נכנס לדיסק מאפשר לראות את כל הקבצים הנסתרים ואת קבצי המערכת הנסתרים , מסמן את הכל וסך הכל הוא מראה לי שיש לי 64 ג'יגה בשימוש. עשיתי בדיקת דיסק של WINDOWS וזה לא השתנה. עשיתי ניקוי ואמרתי לו שינקה גם את הRRECOVEY שלו פרט לנקודה האחרונה-גם לא עזר אני באמת לא יודע כבר מה לעשות ואני ממש לא רוצה לפרמט את הדיסק מכיוון שזה הרדיסק עם מערכת הפעלה. ??? תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחורנה , מופיע לי מסך כחול לאחר הפעלת ה-windows . לאחר מספר רסטרטים הוא מפסיק להופיע . שמתי לב שזה קרה לאחר שהוספתי 2 סלוטים של זכרון ( 512*2) . יש לי במחשב כעת ocz 667 512*4 . הלוח האם תומך בדואל צ'נל - msi k9n ultraf 570 . הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שע ' והכל היה תקין , התקנתי מחדש דרביירים , רוגלות - אין , וירוסים - אין . מה עוד ניתן לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני ניידים אחד עם כרטיס מסך Radeon 9000 והשני עם הצ'יפסט Mobile 945GM קניתי ספליטר ל8 מסכים השאלה שלי אם אני יכול לחבר את אחד הניידים האלה לספליטר ולעוד 4 מסכים ולעבוד עם כל המסך כיחידה אחת לא זהה לשניה ולעבוד עם Extended Desktop אחד ארוך??? כרגע אני מחבר אל הספליטר ואני רואה בנייד רגיל ובמסכים האחרים אני רואה את האקסטנדד אבל הם זהים. הם לא עובדים כמסכים בפני עצמם הם מראים אותו דבר כאילו יש לי רק שני מסכים אחד של הנייד והשני זה הם. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח DFI NF4 ULTRA D והמאורר עושה סימנים של מוות מתקרב...רועש, מגמגם ואפילו עוצר. הלוח: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US לפני שאני פונה לפירוק העסק - ברצוני לדעת אם משהו כבר טיפל בבעיה בעבר. האם יש אפשרות להחליף אותו בקרור צד שלישי? המיקום שלו די בעייתי מאחר והוא נמצא ישר מתחת לאפיק ה PCIE של הכרטיס מסך. טיפים לגבי הפירוק שלו גם יתקבלו בברכה....
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן הווינדוס החדש ויסטה...אתמול קניתי צורב דיוידי התקנתי אותו הוא עובד סבבה..הבעיה היא שאני מכניס דיסק של מוזיקה אני לא מצליח לשמוע את השיר כמו שצריך הוא מקרתע לי כל הזמן מפסיק 10 שניות ממשיך ומפסיק וככה זה חוזר על עצמו...השירים שנימצאים בווינדוס עובדים כמו שצריך וזה לא יכול להיות שהדיסק שרוט כי כבר בדקתי לפחות 10 דיסקים וגם הבאתי מחבר צורב אחר ועדיין אותה בעיה...יכול להיות שיש קשר שאולי דרייבר של הכרטיס קול לא מותקן נכון או שיש משהו בויסטה שצריך לסדר??.תודה רבה לכל העוזריםם!!!
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. אחרי שכיביתי את המחשב אתמול בלילה, והדלקתי אותו שוב בבוקר, גיליתי שמשהו הסתבך לי במחשב, והרזולוציה ירדה מ-1280X1024 ל-800X600 וה-Color quality ירד מ-32bit ל-4bit, בלי אפשרות להחזיר... איתחלתי את המחשב והעברתי לסייף מוד, כשבסייף מוד הרזולוציה והצבעים עובדים בסדר. אחרי ששאלתי בפורום "תצוגה וגרפיקה" על העניין, הציעו לי להתקין את הדרייבר של כרטיס המסך (Asus Geforce 7300GT) שוב. כאשר איתחלתי את המחשב שוב, כדי להכנס למצב רגיל ולהתקין את הדרייבר (כי הדרייבר מסרב להיות מותקן דרך סייף מוד), מסך בחירת המשתמש לא עלה, ופשוט נשאר מסך שחור. בכל הזמן הזה, הסייף מוד עובד כמו שצריך. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחרי התקנה במחשב חדש המדפסת HP deskjet 5150 הפסיקה לעבוד , במחשב הישן היא עבדה (כבר לא קיים) אחרי התקנת הדריברים שולחים הדפסה ואז היא לא מגיבה (בשום מצב היא לא מגיבה) ניסית לחבר אותה למחשב אחר ,כבל USB אחר גרסאת דריברים שונה , כלום יש למישהו רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכם. אני משתמש ב win xp pro בעברית. הבעייה שלי שהמערכת הפעלה עולה , הוא מגיע למסך של ברוך הבא , ואז יש לי את החשבון שלי (כאילו שם משתמש שאני צריך לשים סיסמא). אני לוחץ לו אנטר והמחשב עולה והכל בסדר. הבעייה היא שזה לא חשבון administrator, הוא לא נותן לי לבצע שום פעולה במחשב. אם זה שיחזור , אם זה התקנת תוכנה . הוא רושם לי שאין לי הרשאה , ורק למנהל המחשב יש הרשאה משהו כזה. נכנסתי ללוח בקרה ושם נכנסתי לחשבונות משתמשים , וניסיתי למחוק את המשתמש הנוכחי אוו להגדיר שהוא יהיה מנהל המחשב, אבל אין לי שם שום אפשרות כזאת. מה אני עושה ? איך אני מחזיר את המצב מבלי לפרמט את המחשב ? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
החלפתי מחשב ל AMD 6000+ .. אני בא לעשות BOOT לדיסק של ווינדוס ויסטה וזה לא עושה לי BOOT. מנסה לעשות ל XP וזה מצליח. בדקתי אולי הכונן לא בסדר אבל במחשב אחר שהוא INTEL הוא עושה BOOT לויסטה. איך אני יכול לתקן את הבעיה ? ולגרום למחשב שלי לעשות BOOT לויסטה.. והדיסק טוב ב100 אחוז.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב אז ככה: עד לפני כמה חודשים (2-3) המחשב שלי פעל מצויין בלי שום בעיות (בן שנתיים בערך), לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה של ארטיפקטים, ניסיתי המון דברים כדי לסדר ושום דבר לא עזר, לפני שבוע בערך המחשב גם התחיל להיתקע בזמן משחקים\דברים אחרים שמכבידים על הכרטיס מסך, אז החלטתי שאולי פירמוט יעזור (גם ככה רציתי לחזור ל XP) אבל זה לא והבעיות עדין נמשכות. אני לא יודע מה לעשות, אני מקווה שאתם תעזרו לי. הטמרטורה של הכרטיס מסך לא במאמץ היא בערך 51 מעלות, במאמץ אני לא מצליח לבדוק כי כל פעם המחשב ניתקע לי אחרי בערך שלושים שניות של 3DMark. Radeon X1900GT זה הכרטיס דרך אגב.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אממ יש לי בעיה במחשב כשאני נכנס למחש שלי לא מופיע לי כונן הדיסקים, זה רק עכשיו התחיל לעשות את זה ולא עשיתי שום פורמט או משהו *יש לי וינדוס ויסטה נכנסתי לדיויס מנג'ר וזה מה שמראה לי בכונן : http://img504.imageshack.us/img504/1729/problemcdpo5.jpg תודה מראש :'(
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך Evge Geforce 8800 GT SuperClocked קיצר הכרטיס מסך לא מופיע במחשב ... גם אם אני עושה בשולחן עבודה לחצן ימני ואז מאפיינים ואז הגדרות הוא לא מופיע וגם יש לי תוכנה Everest edition משהו כזה וגם שם הכרטיס מסך לא מופיע ... מה התקלה ומה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני כשבועיים אחרי שניתקתי וחברתי את HD שניהם SATA .כמובן עשיתי את זה כהמחשב היה מכובה. בהפעלה של המחשב אחרי מסך ה POST הוא עוצר ומחכה עד שאני אלחץ F1 לטעינה רגילה או DEL לכניסה ל BIOS יש אפשרות לבטל את זה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לפני כמה דקות המחשב שלי נתקע אז עשיתי לו ריסט וניסיתי להדליק אך המחשב לא עובד. המאוררים עובדים והנורות שעל הלוח אם דולקות אך המקלדת והמסך לא נדלקים. זה קרה לי מספר פעמים אך אחרי מספר ניסיונות המחשב היה עולה. היום זה גם לא. אני לא יודע אם זה קשור אך לפני מספר ימים המחשב עשה רעש שככל הנראה הגיע מהדיסק קשיחשל כל פעם שהייתי עושה פעולה אז היה רעש כאילו זה חושב.. לא משהו מכני אלא רעש שהייתי שומע דרך אוזניות וגם בלי. ניתתקתי את המחשב מהחשמל מספר פעמים ולא עזר. מפרט P3.2 1G DDR2 6600GT 120G WD אם צריך עוד מידע אני אברר תודה ובבקשה עזרו כמה שיותר מהר עדכון החלפתי ספק וניתקתי כל רכיב שאפשר בשביל לבדוק אולי הספק לא עובד טוב אבל גם עם הספק השני המחשב לא עלה. החלפתי דיסק קשיח וגם…
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום! לפני פחות מ3 שבועות קניתי מחשב חדש, הכל עבד יופי שבוע and then.. המחשב מאתחל את עצמו רנדומלית כל הזמן, לפעמים כשאני יוצא ממשחקים, לפעמים כשרק הwinamp פתוח, לפעמים בלי שום דבר רץ, בevent viewer אין אינפורמציה מיותרת לגבי האתחול. המפרט - ga-p35-ds3l / q6600 / G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 / evga8800 gt הקינפוג של הביוס הוא בסיסי לחלוטין. כשאני אחזור הביתה אני אריץ memtest בשביל לשלול זכרונות פגומים, אח"כ אבטל את הEIST (שהמאוורר של המעבד יעבוד סטטית בשיא העוצמה). אשמח לעוד רעיונות !
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI RADEON HD 2600 PRO. על המחשב מותקנת הגירסה האחרונה של הדרייברים (7.11) על וינדוס XP. כשאני מנסה להפעיל את ה S-VIDEO גם דרך ההגדרות במאפייני התצוגה וגם דרך ATI CATALYST CONTROL CENTER הוא מופעל ואז ישר נכבה. מה אני צריך לעשות כדי להפעיל אותו?
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח,לפני כמה שעות ולראשונה ששמתי לב הופיעה לי הודעה על אזהרה שמצביעה על מתח מעבד מחוץ לטווח. מכיוון שהכול חדש דנדש אני די מודאג(וגם יקר). אני מצרף תמונה של התוכנה "intel desktop utilities" משהו נראה לכם חריג? האם יש בעייה כולשהי ובכלל זה יכול לפגוע במעבד? אודה לכם על העזרה כי הבעייה הדירה שינה מעיני.. מודה לכם וחג חנוכה שמח לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
בגלל השיפוצים היו פה כמה הפסקות חשמל והמחשב השני חטף כנראה כמה מכות וכנראה נשרף לו משהו.. בעת עליית ווינדוס - הפס הכחול שרץ .. המחשב עושה לעצמו ריסט.. מה לדעתכם אני צריך לעשות או יכול לעשות לבד בלי ללכת לחנות? בעיקרון זה קרה לי פעם . המחשב הוא מחשב יחסית ישן - מ2002: 2.4GHZ . זיכרון: 512 בשני סטיקים של 256 מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הכול התחיל (נראה לי לפחות) כשנשבר לי הכיסא ששירת אותי כ5 שנים מול המחשב, נפלתי אחורה ובדרך הרגל שלי פגשה את מארז המחשב בעוצמה חזקה מספיק כדי לרגום לו להתקע, פה לא חשדתי עשיתי רסטרט, פה לא חשדתי מאוחר יותר שמתי לב שכשאני מעתיק דברים ממקום למקום (או ממדיה למחשב, או הפוך) זה מעתיק ממש לאט פה התחלתי לחשוד! קיצור, דיי לצחוקים כי הארד דיסק של 200 ג'יגה שהולך זה לא מצחיק! הורדתי ימבה תוכנות (snm, התוכנה של maxtorn, hd tune, hd tech...) ובכולן! הכול מראה בסדר (כנ"ל לגבי שאר חלקי המחשב) חוץ מהעבודה שההארד דיסק פועל לי על 3 מגה לשניה (במקום כ130 כשהו חדש, או משהו כזה....9 חיברתי אתמול הארד דיסק ישן של 20 ג'יגה מלפני X בריבוע שנים שעושה כולה 5200 סיבובים לדקה והסתבר.. שאפילו…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חיברתי הארד דיסק חדש למחשב איך אני מפרמט אותו תודה מראש (לא איך מפרמטים את המחשב. איך מפרטים הארד דיסק חדש שחובר)
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת המפרט שלי מטה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307170.new#new איזה וינדוס יתקין? ועם אני יתקין וינדוס (VUSTA/XP זה לא משנה) 32 או 64 בנתיים התקנתי את ה-32 השאלה עם זה בסדר, או שצריך וחייב 64 ולמה עם תוכלו לפרט תודה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-