עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם אני ישמח אם למשהו יש פתרון לבעיה המוזרה הזאת גם ב- GRAW 2, CRYSIS , COD4 (מקוריים!) המחשב נתקע (קופא- תמונה קופאת עם לופ סאונד) בצורה ראנדומאלית לחלוטין- לפעמים תוך דקה לפעמים 40 דקות או יותר, המוזר הוא שזה קורה אך ורק במולטיפלייר ?!! סינגלפלייר אני יכול לשחק בלי בעיות עם הגדרות על מקסימום אז מה יכולה להיות הסיבה לכך שדווקא במולטי (אפילו עם הגדרות הכי נמכות) הוא נתקע ??!! - אני יודע שזה קורה בעיקר עקב התחממות - אבל שוב... סינגלפלייר עובד ללא בעיות, וגם כל 3D benchmark שעשיתי עבר ללא בעיות. מפרט asus p5w64 -ws pro(avg temp. 30-35) intel Q6600 2.4@3.0 (avg temp. 30-48) GEIL 1GB x3 DDR2 800 6400 BFG 8800GTX OC2 (fan:100% avg temp 58-68) PSU enermax 'libert…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by blitsi,

לחבר שלי יש מחשב בן חודשיים-שלושה ומאז שהמחשב פועל לפעמים המסך מהבהב ואחרי כמה דקות המחשב עושה ריסט בעצמו. לדעתי הבעיה בספק כי הוא ג'נרי 500W ולא בכרטיס מסך. מפרט המחשב של החבר: cpu: core2duo e2180 M.board:gigabyte 945 mem: 2GB 667MHZ gpu: 7300LE-7200 200GB ספק ג'נרי יש לכם מושג מה הבעיה-לדעתי היא בספק...

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by adamg,

שלום,כאשר אני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור שמכיל הודעה שאומרת "ווינדוס לא התחיל באופן מוצלח,שינויי תוכנה או חומרה שבוצעו לאחרונה ייתכן והם הגורם לכך". בהמשך יש טקסט נוסף ובסופו אני צריך לבחור בכמה אפשריות: -מצב בטוח -ההגדרות האחרונות שפעלו -להתחיל את ווינדוס באופן נורמלי לא משנה באיזו אופציה אני בוחר ווינדוס לא עולה ובמקומו מתקבל מסך כחול שמודיע כי התגלתה בעיה וווינדוס נכבה על מנת למנוע נזק למחשב. אנא עזרו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. המחשב שלי מתחיל לאחרונה להתנהג מוזר - הוא קופא או נתקע, מראה לי שכל הSERVICEים תקועים על NOT RESPONDING. בדקתי טמפרטורות עם EVEREST והם נראות נורמליות - לHD ולמעבד, אני לא יודע מה עם הזכרון או עם כרטיס המסך - יש תוכנות שבודקות את זה? תודה מראש רון.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by moshedj2005,

אהלן אנשים! בזמן האחרון יש לי בעיה מעצבנת! כאשר עושים הפעלה מחדש למחשב כול ההתקנים שמחוברים ב USB לא מזוהים! רק לאחר שאני מוציא אותם מה USB ומחזיר בחזרה ,הם שוב חוזרים לעבוד. בהגדרות USB שיניתי לכך שהמחשב לא יחסוך בצריכת חשמל וינתק התקנים. מישהו יודע מה הבעיה? בתודה משה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם! הבעיה היא כזאת, לאחר הפסקת חשמל ה USB פשוט הפסיק לעבוד עם XP. אבל לפני ש XP עולה - בביוס ובדוס, הוא כן עובד (מקלדת ועכבר). אפילו פירמוט לא פתר את הבעיה המפרט: intel Pentium D 3.4GHz לוח intel צ'יפסט 945P 1GB DDR2 G-Force 7300 מערכת הפעלה כאמור windows XP PRO למישהו יש מושג על הבעיה המוזרה? :s05:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Aviv C,

לעיתים קרובות כשאני מדליק את המחשב אני שומע רעש די חזק מהמארז שנמשך גם כמה דקות טובות. הרעש תמיד נפסק בסופו של דבר אחרי כמה זמן שהמחשב דולק אבל זה משהו כמו שתי דקות אחרי שמערכת ההפעלה גמרה לעלות. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנוגע לרעש כי הוא נורא חזק וגם האם זה בעיה חמורה.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by SIERRA GAMES,

יש לי פריזים מעצבנים בגלישה באינטרנט ... הרצתי תוכנה MHDD יצא תקין הרצתי MEM TEST 1.7 יצא תקין הרצתי S&M זה הגיע לשלב של הכונן קשיח זה נתקע ! והתוכנה קרסה !!! עכשיו יש לי זכרון שאמור לעבוד על 2V והוא עובד על 1.8 ... אני בטוח שהבעיה או בזיכרון או בכונן הקשיח ... המחשב עובד טוב עד שהרשת נכנסת לפעולה שהרשת עובדת יש פריזים מחשב אחרי פירמוט כמעט ריק * התקנתי כרטיס רשת חדש אותו דבר * יכול להיות שהפריז בא מהמודם ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by bz_amir,

טוב אז ככה, יש לי 2 מחשבים. במחשב אחד הMX עובד הכל טוב, יענו הכוונה שהוא מתחבר דרך USB והמחשב קורא אותו והכל ויש עוד אפשרות שמחברים על הUSB דבר ירוק כזה שזה מתחבר למחשב יענו למקום של העכבר. במחשב הראשון זה עובד הכל טוב עם הUSB וזה במחשב השני זה לא עובד עם הUSB רק עם הדבר הירוק הזה, ואני צריך שזה יהיה עם הUSB... איך אני מגדיר אתזה שזה ייקרא את העכבר, למרות שאני לאיודע למה זה ככה וב2 המחשבים מותקן הSET POINT של LOGITECH (ההתקנה של העכבר). היציאות USB תקינות, נסיתי לחבר בכולם... נראה לי שזה בעיה ברג'סטרי של על המחשב או משו כזה, בכל מקרה... תודה לעוזרים! זה מה שקורה שאני מחבר דרך הUSB *WINDWOS XP SP2*

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  10. Started by Tal14,

שלום אני משתמש במחשב חדש כחודש בערך,ועד היום לא היו לי שום בעיות היום נכנס לי SPY למחשב ורציתי להסיר אותו אז הורדתי את התוכנות Ad Aware וSpyBot הרצתי אותם וקפץ המסך הכחול ועשה ריסטרט למחשב בהתחלה חשבתי שזה בגלל עומס ואז כשעלה המחשב הרצתי רק את הAD AWARE ושוב זה עשה מסך כחול הנה שני המיני דאמפס שלי : http://rapidshare.com/files/75127101/2_MiniDumps.rar.html מה הבעיה ? תודה שכחתי לציין גם שהSPY הופיע כאשר האנטי וירוס שלי נתן אזהרה שהקובץ Services משתמש ביותר כוח ממה שהוא צריך(משהו כזה..) ואישרתי את זה ואז הכל התחיל.. אה ומיד שהתחילו הפופ אפים וכו' (שזה הSPY)עשיתי סריקה של אנטי וירוס וזה לא מצא כלום.

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  11. אבל בתוכנה של הכרטיסWinTV2000) כן רואים , הגדרתי לפי ארץ גרמניה ושיטת שידור PAL-B (ככה צריך לפי הפורומים, אין ישראל) חייב עזרה? תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  12. http://img88.imageshack.us/img88/3726/errorjo6.jpg אני מנסה לשחק קצת, יש מסך צבעוני(כל פעם צבעים אחרים) הכרטיס עושה רעש ואז מגיעה ההודעה הזאת לפעמים גם המחשב מרסט ניסיתי להחליף דרייברים, להוריד תגרפיקה למינימום, שום דבר לא עוזר מה עושים?

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by qwerty1987,

המחשב לא נדלק כלל - לא קורה כלום כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה. מדובר ב P III 866Mhz על לוח Asus cuv4x-c. עם הספק שהיה בו הלד על הלוח לא נדלק. שמתי ספק אחר (בו יש חיבור אופציונלי של 24פין וחיבור נוסף של 4פין, כלומר מתאים ללוחות של היום, את החיבורים הנוספים לא חיברתי מן הסתם). הפעם הלד על הלוח כן נדלק, אך עדיין לא קורה כלום כשלוחצים על כפתור ההדלקה, אפילו אם מקצרים ישירות את הפינים הרלוונטיים על הלוח. האם זה אומר שהלוח הלך? אילו בדיקות נוספות ניתן לעשות? במידה וידרש להחליף לוח, האם כל לוח Socket370 יתאים (יד שנייה כמובן)? תודה. ****מבקש לא לשמוע תגובות כגון "תמכור את המחשב הזה למוזיאון". המחשב משמש לעבודה משרדית עם מסמכים ואאוטלוק בלבד ומספיק בהחלט.

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by dyn,

שלום, משום מה ההארד דיסק שלי עושה הרבה רעש לפעמים והנורה האדומה נדלקת לפעמים בקביעות.. הדבר מתבטא גם באופן פעולה איטי של המחשב... עשיתי סריקות באנטי וירוס ובאנטי ספייוור, אבל עדיין אותו דבר והמחשב עדיין איטי מהרגיל. מפרט המחשבן מימין. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by Discreet,

שלום לכולם. אני צריך לפתור בעיות בסאונד של המחשב יש לי רמקולים logitech x530 עכשיו הם היו מחוברים לכרטיס קול של הלוח אם מובנה והיה לי כל הזמן רעשים ברמקולים חלשים כאלה שמפריעים לאיכות הסאונד. וגם היה לי כל כמה דקות שניות זה היה משתנה מין טוו כזה קצר שנמשך שניה אבל מציק. לכן החלטתי שזה בעיה בכרטיס קול וקניתי כרטיס קול אחר ‏Creative Audigy SE 7.1 (PCI) הסאונד קיבל נפח אבל עדיין יש את הטו והרעשים המציקים אבל יש לציין שהאיכות השתפרה.

• 8 תגובות
    • 526 צפיות
  16. שלום לכולם. לפני כשבוע רציתי לחבר את המחשב לטלויזיה , קניתי קבל S-VIDEO ל- S-VIDEO צד אחד חיברתי למחשב בכרטיס מסך מסוג NAVIDA GEFORCE 7600GT וצד שני למתאם 21 פינים בעל חיבור S-VIDEO , כאשר חיברתי לטלויזיה את המתאם שמחובר אליו הקבל כרטיס המסך שלי נשרף מיד... יש לציין שזהו כרטיס מסך חדש וזלגו הרבה דמעות. מתוך אימפולסיביות חשבתי שהבעייה היתה בגלל שהמחשב היה דלוק אז פניתי למחשב השני וניסיתי לחבר גם אליו את הקבל באותה צורה ומיותר לציין שגם הכרטיס מסך במחשב השני נשרף. באותו יום הלעתי לחנות חשמל וקניתי מתאם חדש ובחנות אמרו לי לכוון אותו על יציאה שהמידע יצא אל הטלויזיה ושהמחשב יהיה סגור ולא אמורה להיות בעייה , מצוייד בכרטיס מסך מיד חזרתי הבייתה וניסיתי לחבר שוב ..... שוב נשרף.…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by caikmh,

אז ככה בהמשך לבעייה שהצגתי לפני מספר ימים: גיליתי שהצפצוף מכרטיס המסך:8800 gts calibre בדקתי החיבורים וכו. הכל תקין, המאווררים שעל הכרטיס עובדים והמחשב עובד היטב, הצפצוף מופיע רק שהמחשב קר, 10-15 שניות ומפסיק מה יכולה להיות הבעייה? מתחים? ספק או כרטיס דפוק? תודה

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  18. שלום. יש לי כרטיס מסך PCI רגיל ישן של ATI 9250 שכולל DVI ויציאה כחולה רגילה וS-VIDEO. השאלה שלי האם הוא ייפעל על לוח מהלוחות החדשים? כלומר נגיד הלוח הזה: P31-S3L שהוא בלי כרטיס מובנה עם הכרטיס מסך הזה יעבוד? התצוגה תועבר אוטומטית לכרטיס מסך הזה כשאני ייחבר אותו? פשוט ניצלנו את כול התקציב הזעום במיוחד למחשב וזה מחשב לילדות ולא לביצועים של משחקים, אינטרנט וכאלה אבל צריך שיהיה לו אפשרות שידרוג, זה לא קשור אבל בכול מקרה השאלה היא אך ורק כזאת. יעבוד הכרטיס מסך PCI רגיל על הלוח הנ"ל שציינתי?[br]פורסם בתאריך: 8.12.2007 בשעה 12:25:43 חייב עזרה דיי דחופה, מיצטער על ההקפצה, אין לי זמן לשלוח ה"פ למנהלים אני חוזר מחר לבסיס, רק תשובה חד משמעית של כן או לא וזהו,תודה מראש ואני מיצטער,…

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by DeViL_BoY,

שלום אני חדש פה,נרשמתי במיוחד כדי לשאול אותכם ,כי חיפשתי תשובה ולא מצאתי בשום מקום.. כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק והכול סבבה, אבל במסך רשום No video input עכשיו בדקתי את כל החיבורים הכול בסדר חיברתי את המסך למחשב אחר וזה עובד.יש למישהו מושג מה הבעיה?או רעיון לפתור ?

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by RGod,

קיצר ,ככה פעם שעברה הייתה בעיית ארטיפקטים כבדה ,הבעיה נפטרה ע"י חיזוק ה HS לליבה . כרגע יש בעיה של נקודות ירוקות בזמן משחק אחד שהצלחתי להפעיל עד כה , למשל משחק אחר שניסיתי להפעיל הוא רושם לי להתקין DIR 8.1 כל שאר המשחקים לא עולים בכלל . גם ה ATI TOOL לא רוצה לעשות בדיקת ארטיפקטים בכלל,האופציה חסומה כאילו ,יש לי הרגשה שהליבה שלו או איזה חלק אחר הלך ,אבל מבחינה חיצונית הכרטיס תקין לגמרי . מה ההמלצות ?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  21. תמונה מצורפת. הכל התחיל מזה שהביוס הפסיק לזהות את כל ה2.5 ג'יגה של זיכרונות שברשותי. החלפתי מקומות ביניהם והבעיה נפתרה, לאחר מכן פתאום התחלתי לקבל את ההודעה הזו... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by david86,

כול הזמן שאני מדליק סרטים ומעביר סרטים בו זמנית ורוצה לראות המחשב עושה ריסטארת וגם שאני גולש באינטרנט אחרה כמה זמן הוא עושה ראיסטארת מתחמם ועושה ראיסטרארת בה מה הבעיה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by din707b,

שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!

24. שלום לכולם, יש לי windows vista ואני לא אוהב אותה ואני רוצה לחזור לwindows xp... מחר אני מתכנן לפרמט ואני רוצה לשנות את הגדלים של 3 מחיצות...: יש לי כונן אחד שמחולק ל-3 מחיצות... 1. כונן c שהוא 68 גיגה בייט... 2. כונן e שהוא 33 גיגה בייט... 3. כונן d שהוא 10 גיגה בייט.. עכשיו אני רוצה להעביר לכונן e שבע גיגה בייט מכונן c ואני רוצה להעביר לכונן d חמישה עשר גיגה בייט גם כן מכונן c.... זאת אומרת שכונן c יהיה 46 גיגה בייט כונן e יהיה 40 גיגה בייט וכונן d יהיה 25 גיגה בייט אז איך אני עושה את זה בתוך ההתקנה של xp?!?!? (בתוך תהליך פרימוט המחשב) תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by eggnoob,

באתי לפרמט את המחשב והלכתי לביוס בשביל להגדיר שהוא יקלוט את הכונן ראשון ושנכסתי היה רשום לי להקיש סיסמה שאני לא יודע מאיפה היא הגיע ועכשיו אני תקוע... איך אני יכול לבטל את הסיסמה?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים