עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by joni,

שלום, יש לי לוח Gigabyte P35-DS3P וכשאני שם בו כרטיס אחד של ג'יגה זיכרון הוא עובד ועולה והכל טוב אבל ברגע שאני שם עוד זיכרון באחד משלושת הסלוטים האחרים הוא לא נידלק! אני מחבר לחשמל מדליק יש חשמל לכמה שניות ואז הוא נכבה ואחרי 2 שניות הוא מדליק את עצמו וניכבה שוב לסרוגין נדלק נכבה. זה קורה גם כשאני שם את הזכרונות בדואל צ'אנל וגם כשלא.. זיכרונות Aenon 800Mhz :( מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by davidreznic,

יש ל בעיה קטנה. אני קניתי נורטון אנטיוירוס 2006, בגלל שהוא לא תומך בויסטה יכלתי להוריד נורטון אנטיוירוס 2007 מהאתר של סימנטק ולעשות הפעלה עם הקוד של 2006. עכשיו הנורטון נגמר ורציתי להתקין את הנורטון אינטרנט סקיוריטי 2006 שקיבלתי עם הלוח אם. אבל גם הוא לא תומך בויסטה ואני מקבל לינק להורדה של 2007, אבל מה שיש לי זו גרסת OEM, ולפי מה שאני יודע, בד"כ אין לך את הקוד, אלא הוא כבר מוכנס בתוכנת ההתקנה, (אפה שכתוב להכניס שם, שם ארגון, וקוד הקוד כבר כתוב) אני לא יכול לעשות איתו כלום כי ויסטה לא נותנת. הדרך היחידה לברר זה להתקין XP על דיסק אחר, להגיע עד לשלב שבו אני רואה את הקוד, להעתיק אותו והכניס בגרסת ה-2007 בויסטה??? תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by intel suck,

כשאני מפעיל תמחשב מופיע לי REMOVE REMOVAILEBLE DISKS AND PRESS ANY KEY ואחרי דזה הווינדוס לא עולה אני על המחשב השני כרגע מה לעשות?? תודה

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  4. Started by d_v,

שלום רב באורח פלא "נעלמו" לי שני כונני ה CD שיש לי במחשב- אחד צורב והשני רגיל. ב"מחשב שלי" הם לא מופיעים, וניסיתי להיכנס לניהול התקנים ולא מצאתי שם פתרון. איך אני מגדיר אותם מחדש? אודה לכם מאוד על כל עזרה.

5. שלום יש לי בעיה בעת מעבר בין כתובות בתוכנת הדיבור vent או מיזוער או עלית משחק כמו cs יש רעשים חזקים במקום דיבור חשוב לציון בכרטיס המובנה אין רעשים. אז הנה הפירוט הלוח אם שלי הוא:Intel Glen Ridge D915PGN המעבד שלי הוא:Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz הכרטיס קול המובנה שלי הוא Realtek ALC880(D) @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller והכרטיס קול שקניתי הוא sound blaster audigy value 24 bit יש לי רמקולים 5.1 של logitech ואוזנית עם מיקרופון(חיבור הסאונד מפוזל ל2 אחד לרמקולים ואחד לאוזניות). ככה התקנתי את הכרטיס: השבתתי את המובנה מהביוס ומחקתי את הדריברים שלו. כבתי את המחשב והכנסתי את הכרטיס לחריץ pci ריק הדלתקי והתקנתי דבירים שבאו עם הדיסק בדקתי והבעיה קימית בש…

6. Started by joshtheking,

אהלן עברתי לקנדה ולקחתי איתי את המחשב שלי (לא לפטופ). כאן עובדים ב110 וולט , אין לספק כפתור 110-220. האם הוא יעבוד כאן? האם צריך ספק חדש? איך מתקינים? הספק מתוצרת GYRO (ATX) 450 WATT כתוב עליו : input 115vac 10a max 60hz 230 vac 5a max 50 hz חייב עזרה דחוף תודה

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by amir.shani,

שידרגתי לוח מעבד זכרון הרכבתי הכל והמחשב לא נדלק חיברתי את הקונקטורים של הנורות והמפסקים שמתי את המעבד שמתי את הזכרונות חיברתי את המתח של הלוח (20 פין) ואת המתח של המעבד יש למישהו רעיון ? הלוח Abit NF-M2S המעבד Athlon 64 X2 4200 המארז Compucase 6A19 ספק גנרי

8. Started by amirxbox,

המסנגר פעל מעולה עד לא מזמן.. מה שהתקנתי מאז הן תוכנות לNOKIA שלי ועידכונים של ויסטה. אני לוחץ על האיקון של המסנגר , נרשם תהליך ב"תהליכים" אבל התוכנית לא עולה גרפית. ניסיתי להתקין מחדש זה עזר לזמן קצר מאוד , הMSN נתקע ולא עולה שוב (ריסט לא עוזר). מה ניתן לעשות , האם ניתן להתקשר לMS? , במידה ויש לי ויסטה בייסיק שקיבלתי עם הנייד.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. שלום אנשים! יש לי בעיה ברמקולים, שהם עובדים ומושמע בהם משהו אז יש בהם רעש סטטי כזה: הפרעות בשמיעה וכד' ניקיתי את כל החיבורים ואת כל המגעים שיש אבל הרעש עדין נשאר. האם יש משהו לעשות או שהלכו הרמקולים? והרמקולים הם: CREATIVE 2.1 דגם מדויק אין לי. וצריך לציין שהבעיה לא קבועה שאני שומע מוזיקה אין אותה, בNFS PRO STREET יש את הבעיה משחקים אחרים אין אותה. תודה מראש אריאל

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Oz.,

איך אני יכול לכווץ קובץ ששוקל 6 ג'יגה + ל2 קבצים של ראר שאם הם יהיו באותה תיקייה אני יוכל לחלץ אותם ויהיה לי את הקובץ שכייוצתי? זה כמו שמורידים משחקים ויש הרבה רארים רק איך אני עושה את זה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by DRAMAKING,

לאחרונה המחשב מוציא לי שמע מרמקול אחד בלבד. פעם בימין ופעם בשמאל לסירוגין. ריסטרט (אחד או שניים) פותר לרוב את הבעיה. ניסיתי להסיר דרייבר ולהתקין מחדש, אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לדעת מה מקור הבעיה בדיוק? כדי לדעת אם עליי להחליף כרטיס או שיש דרך אחרת לפתור את הבעיה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  12. הדלקתי היום את המחשב ופתאום הוא לא עולה אין לי מושג מה קורה, אני מדליק את המחשב, פתאום גם המאוורר של הקירור INFINITY לא עובד בכלל, ואיפה שיש נורה אדומה קטנה בכרטיס מסך, אז היא פתאום מהבהבת. אין לי מושג מה הבעיה, לא עשיתי בכלל משהו חדש, לא שיחקתי עם שום דבר וישר זה קרה. אין שום דבר שעולה על המסך... לא ביוס ולא כלום, רק מסך שחור [כלומר שלא נדלק אפילו המסך] * שאני מנסה להדליק את המחשב, כל המאווררים והלדים דולקים [רק המאוורר של הקירור לא עובד...] מה עושים?

13. Started by ydob,

יש צורך להגדיר מחדש את הביוס?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  14. לפני 5 דקות שמעתי מוזקיה ורציתי לראות סרט, אז עשיתי סטופ למוזיקה והפעלתי את הסרט, אבל בסרט לא היה קול!! הפעלתי סרט אחר אבל גם בו לא היה קול. לחצתי play במוזיקה וגם היא לא פועלת פתאום. סגרתי את המדיה פלייר והפעלתי מחדש וקיבלתי את ההודעה הזו: http://img212.imageshack.us/my.php?image=64393155xq0.jpg חשבתי אולי זה בעיה ברמקולים, אז חיברתי אוזניות אבל גם בהן לא שומעים כלום. הלכתי לדרייבר של הכ. קול וניסיתי לעשות הדגמת אודיו תלת מימדי אבל ברגע שלחצתי play החלון נסגר. יש מצב שסתם ככה פתאום הלך לי הכ. קול?? ----עריכה----- משהו מוזר.. הפעלתי מחדש את המחשב ופתאום הקול עובד

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אנשים קניתי השבוע כרטיס טלוויזיה של leadtek שנקרא winfast DTV1800 H וכמה אנשים אמרו לי בפורומים שהוא טוב אז קניתי אותו,הרכבתי אותו על יציאה פנויה במחשב התקנתי דרייברים ואת התוכנה. עכשיו ניכנסתי לתוכנה ומשום מה יש בתוכנה באג אמרו לי שזה מתנגש באיזה תוכנה אחרת ונסיתי פעמים רבות גירסאות שונות ועדיכון דרייברים וזה לא עזר עד שהתייאשתי והרדתי תוכנה לא מקורית של הכרטיס וסוף סוף הצלחתי לראות. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת אני רואה באיכות ממש ממש גרועה הכרטיס הזה צריך לתת הרבה יותר ממה שהוא נותן לאנשים בעלי כרטיסים פחות טובים ממני יש איות טובה יותר לא יודע איך להסביר את זה,התמונה גם לא כל כך חדה וגם יש כאלה פסים לבנים מוזרים לאורך המסך. אני משתמש בכבלים מסוג rca אם זה פרט חשוב אז אם…

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  16. קבלתי היום מחשב חדש, E6750 ו2G זכרון 800 של GSKILL לוח ASUS P5K P35 שאני נכנס לתוכנה CPUZ אני רואה שם שזה E6750 והזכרון גם מתאים, אבל מהירות של שניהם לא מתאים..... במהירות מעבד מופיע לי 2.0 (במקום 2.6) ומהירות זכרון מופיע 400 (במקום 800) מישהו יודע למה? אולי לא הפעלתי משהו או צריך לעשות משהו לפני? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by X-Viper,

שלום לעוזרים... המחשב שלי מנגן קבצי 720P חלק על מסך 19 SAMSUNG אבל כאשר אני מנסה לנגן קבצים של 1080P הקובץ מתנגן אבל הסרט זז לאט... המחשב שלי מורכב מלוח אם דיי מצוין של GIGABYTE המעבר הוא PENTIUM D 2.8 זיכרון : 2G עם מהירות שעון של 800 והכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA 6600 LE השאלה שלי האם אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך או את המעבד... ואם כן לאיזה כרטיס מסך אני יכול לשדרג שיצא לי במחיר מינמלי וטוב... או שיש בעיה אחרת...

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  18. אני מדליק את המחשב, הכל עובד, מסכי התתחלה, ואז עולה המסך שמראה שהוא טוען את ה- Windows. לאחר מסך הטעינה של ה Windows המחשב נכבה ונדלק שוב.. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בהבנת הבעיה ופתירתה. Aviko

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by constantine16,

when i run HD Tune something shows up and tells me that my HD temperature is 253 C is it possible?

20. Started by the king2006,

שלום.. הרכבתי לוח אם חדש והכל מחובר כמו שצריך אבל המחשב לא רוצה לפעול .. מישהו יודע מה הסיבה?? תודההה

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  21. תשמעו היו לי בעיות עם המחשב ואחרי הרבה זמן הצליחו לסדר לי אותו ! עכשיו זה המפרט שלי AMD +3000 RAM 1.5 Giga כרטיס מסך AUSU 8800GT 512MB (ללא OC) וספק HEC 400W עכשיו אני הורדתי משחק אני בא להעתיק את הקבצים לHDD אחר והוא פשוט נתקע לי אבל דרך הsafe mode הוא לא נתקע בהעברת קבצים מHDD 1 לHDD 2 למה זה קורה לי רק בוינדוס ולמה זה קורה בכלל !? אנשים האם הבעיה היא בספק ואחרי שאני יחליף זה יתפטר ?. האם אתם חושבים שהבעיה במשהו אחר תנסו לעזור לי ולמצוא אותה תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by adamg,

שלום רב, לאחרונה נקתלתי בבעיה בדיסק הקשיח והוא כרגע לא פועל, קניתי דיסק קשיח חדש, ועלתה אצלי השאלה מדוע נגרמה הבעיה? הירהרתי לעצמי וזכרתי שפעם שמעתי כי לא כדאי להציב מאורר קרוב למשב היות ויש לו סליל אלקטרומגנטי. לצערי בשנה האחרונה לא הייתה לי ברירה מכיוון שבלי להציב מאורר ביתיגדול לצידו של המארז המחשב היה מצפצף ומתכבה. האם לדעתכם יש בידיו של מאורר לפגוע בדיסק קשיח ?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by lior_1509,

שלום! אני לא יודע למה.. אבל המחשב שלי נתקע במשחקים מסוימים.. אני משחק במשחקים כמו GTA San Andreas, Need For Speed Most Wanted ו Counter Strike אבל לא יודע למה.. דווקא במשחק שולה הזהב חחחח המחשב נתקע! (דרך אגב.. שולה הזהב זה זה מה אתם אומרים? פרסמתי את ההודעה פה כי אני כמעט בטוח שזוהי בעי'ית חומרה כלשהי.. עזרו לי בבקשה מפרט המחשב שלי הוא כזה: מעבד Intel Celeron 999MHz 512 Mb Ram Geforce 4 mx 420 אממ הארד דיסק של MAXTOR 320 ג'יגה ועוד הארד דיסק של 20 ג'יגה וזהו.. המחשב מפורמט ועובד חלק על Windows XP SP2 ככה שאין מצב שזה וירוס.. תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, אתמול במהלך היום, החלו להופיע על מסך המחשב (בזמן שסתם רואים את ה-desktop) ריצודים - מעין כתמים קטנים ריבועיים או פסים של צבעים מרצדים. זה נמשך כמה שניות ואחר כך נעלם. אחרי בערך כ-10 דקות, כל המסך פתאום התחיל לרצד כך שאי אפשר היה לראות כלום ואז קיבלתי חיווי מהמסך שאין סיגנל. מאז, המחשב עולה ומגיע לריצודים ולסיגנל הנעלם כל הזמן ולא עולה מעבר לזה יותר. עוד פיסות מידע (לא בטוח שיש קשר): 1. לפני מספר חודשים הוספתי דיסק קשיח חדש וכרטיס מסך חדש למחשב אבל לא החלפתי ספק (אמרו לי שלא בטוח שצריך). הקונפיגורציה שלי היא: amd 3000+ 939 1 Gb samasung DDR 400 1 HD 80Gb IDE 1 HD 160 Gb SATA new: 1 HD 320 Gb SATA2 XFX 7600 GT AGP מארז + ספק: compucase 6919 והספק של …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by david86,

נחנסתי לביוס bios-------power ----------hardware monitor הוא הראה לי שה תמפרטורה 3.3v VOLTAGE -------- 2.896v והוא היה על אדום מה זה אומר? בה מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים