תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
או משהו אחר כדאי להגן על הקובץ שנמצא בתוך הדיסק? שרק מי שיודע את הקוד יוכל לפתוח אותו?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
צריך עזרה שאני פותח את האווטלוק הוא טוען למשך של 40 שניות עד שנפתח ומאז הכל בסדר האווטלוק מוגדר לחשבון exch העפתי תוספות ומצב שמירה של זיכרון אבל לא פותר לי את הבעיה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הטלויזיה שלי (LG '32) שעד לפני שבוע היתה מחוברת ב-dualview לכרטיס מסך שלי מסוג Geforce 8600GT פשוט כבר לא מזוהה, עד לפני שבוע הכול עבד מצויין. התקנתי מחדש דריבר לכרטיס מסך וכלום... אין לי בעיה בחיבור HDMI של הטלויזיה כיוון שחיברתי מכשיר לאותה יציאת HDMI ואין בעיה, בדקתי את הכבלים וגם אין בעיה. בדקתי את שתי יציאות ה-DVI של כרטיס המסך , חברתי אותן למסך המחשב ושתי היציאות עובדות. כשניסתי לחבר רק את הטלויזיה במקום מסך המחשב, גם אז אין סינגל, ניסתי להחליף כבלים, גם לא עזר, ניסתי לחבר במקום הטלויזיה מסך מחשב אחר(17"), גם הוא לא קיבל אות, הדבר היחיד שעובד זה רק המסך המחשב שלי (17") (יש לציין שבאופן מוזר הוא דווקא עובד בשתי היציאות!) יש לציין שבקונטרול פאנל בדירבר של הכרטיס מסך…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
תראו לפני יומיים ניסיתי להדליק את המחשב ובחלק של ה Detecting IDE Drives הוא כל פעם נתקע בקיצור ניתקתי את ה DVD-RW ואז המחשב עלה... היום פתאום המחשב נתקע לי בטעינה של ה WINDOWS בהפעלה של המחשב... בקיצור ניתקתי את הCREATIVE AUDIGY2 וגם המחשב עלה... השאלה אם יש במחשב איזה שהו קצר שגורם לרכיבים האלה למות?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום , הדלקתי היום את המחשב אחרי הפסקת חשמל (שאין לי דרך לדעת אם המחשב גרם לזה או משהו אחר , לא הייתי בבית) המחשב לא עולה עם שגיאה : CMOS checksum errors הוצאתי הארד דיסק אחד , ועדיין לא עבד. נכנסתי ל BIOS ועשיתי Disable ל Raid מתוך תחושה כזאת (למה הוא היה על enable בכלל? ומה זה אומר?) , ואז המחשב עלה עם הארד דיסק אחד. חיברתי את ההארד דיסק השני ושוב המחשב לא עבד (בשלב העלייה הוא כותב משהו עם arrays ו raid וכמובן לא עולה) האם מישהו מכיר את הבעייה? תודה (מצורפת תמונה של ההגדרות הנוכחיות של ה bios , אחרי שעשיתי disable ל raid) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היום בדיוק מצאתי את הכבל שמחבר בין הכרטיס מסך לטלוויזיה (כבל קצר, שמתחבר למאריך) הבנתי שצריך לחבר אותו ל video בטלוזייה (החיבור הצהוב) אבל מה עכשיו אני צריך לעשות? כשאני נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך שלי (radeon 8500) אז אני לא יכול לעשות Enable לטלוויזיה משום מה (תחת Display) ונגיד וזה הסתדר איך אני צופה דרך הטלוויזיה? פשוט להפעיל את הסרטון דרך Real Player וזה יספיק? (כמובן שהטלוויזיה נמצאת ב AV) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מקווה שזה המקום הנכון יש לי כרטיס מסך ATI 6670 , מחוברים אליו 2 מסכים (אחד בחיבור DVI , והשני ב VGA ) שניהם מתפקדים בסדר גמור (כל אחד בפני עצמו ) הבעיה מתחילה , שאני משחק במשחק במסך אחד , אני רוצה שבשני יהיה פתוח דפדפן , עד כאן בסדר. ברגע שאני עושה ריפרש או מנסה לגלוש המשחק במסך שני ממוזער באופן אוטומטי מישהו נתקל בתופעה כזו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני חיברתי ליציאת SATA3 בלוח אם חדש ( BIOSTAR H67MU3 ) כונן SSD SANDISK 120G SATA 3 . כאשר אני נכנס למנהל התקנים אני רואה כונן SATA2 . אני צריך לשנות הגדרות ב BIOS כדי שהוא יזהה בתור SATA3 ?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
הי לכולם יש לי HD חיצוני של סמסונג במשך כמה חודשים. לאחרונה המחשב לא מצליח לזהות אותו. ניסיתי לבדוק בDisk manager ניסיתי לבדוק על מחשבים שונים אך ללא מזל. מה ניתן לעשות? אני חרד מאוד למידע
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום. וינדוס 98 SE אנגלית התקנתי וינדוס מחדש ופתאום הסורק hpscanjet3300 c לא עובד! ניסיתי להחליף בין חיבורי הusb ולא הלך. בחיבור למחשב הנייד שלי הסורק עובד היטב, כך שהבעיה היא לא בסורק או בחיבוריו. למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ליפני איזה יומיים זה ההרד דיסק התחיל להוציא רעש כזה יש חול בפנים והוא קופץ אז יש רעש כזה! הוא עומד למות או מה? אה ועם אני שם עליו את היד הוא לא עושה יותר רעש ברגע שאני עוזב הוא שוב עושה רעש :-[
-
התכני האמר שרשום על הקופסא ווינדוס ויסטה ועל הדיסק רשום XP והוא אמר לי ללכת לאן שקניתי את הכרטיס ולומר להם על זה על מה הוא מדבר מה זה הבולשיט הזה ?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב אז לפני הכל אין לי אפשרות לבחור מהירות ומוצג לי רק מהירות של X4. כשאני מפעיל את הצריבה אחרי כמה שניות הצריבה נכשלת ומוצג לי גם השורה הבאה: Power calibration error ממה הבעיה נובעת? האם ניתן לסדר את זה או שהצורב מת? (למרות שלהריץ דיסקים הוא מסוגל ואין כל בעיה)
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
e8400 GIGABYTE ep43 8gb MUSHKIN 9800GTX+ ANTEC SONATA III שני כונני WD 1 TB . אחד מהם הוא BLUE והשם BLACK טמפ' המעבד לפי דעתי גבוהה מדיי ב IDLE : בין 45-50. הבעיה כרגע היא שהמחשב קופא ללא הפסקה בכול מצב שהוא. בין אם אני מרסט את המחשב ומגיע למסך הפתיחה של WINDOWS 8, הוא פשוט נתקע. אם כבר אני מצליח להיכנס לווינדוס הוא יכול לקפוא כעבור דקה, שעה או 5 שעות. יש גם את האפשרות שאני משאיר אותו דלוק בלילה וכשאני קם בבוקר לראות אם הוא עדיין מתפקד, אני יכול למצוא אותו עם מסך כבוי ותקוע או שאני רואה את ה DESKTOP אבל שום דבר לא מגיב. קורה גם לפעמים שאחריי שאני מרסט את המחשב, אין לי תצוגה. אני צריך להדליק ולכבות מספר פעמים בשביל שאוכל לחזור בחזרה למערכת ההפעלה. ערכתי בדיקת זיכרון MEMTES…
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה במחשב ואני עומד להשתגע. לאחרונה המחשב קופא בצורה אקראית. לא מתוך מאמץ או אחרי פעולה מסויימת- פשוט קופא. בלי מסכים כחולים או משהו בסגנון. בימים הארונים זה קורה ממש כל כמה דקות הטמפרטורות תקינות, המתחים מעולים, בדיקות זכרון (memtest86) תקינות, אין קבלים נפוחים, הויינדוס והדרייברים מעודכנים- בקיצור ללא שום סיבה הנראית לעין. המחשב חדש יחסית חוץ מההרד דיסק שקצת זקן. אז הייתי דיי משוכנע שהוא מקור הבעיה. אבל אני מצרף את בדיקות הsmart שנראות לי דיי תקינות (אולי לא קראתי כמו שצריך). יש לי אפשרות להביא מחו״ל ssd במחירים מעולים- קודם אני רוצה לוודא שזאת באמת הבעיה. תודה רבה :-) *בתמונות המצורפות- הWD 320GB הוא הראשי (התמונה השניה) ווהיטאצ'י 250GB הוא ה…
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מצב התחלתי- מחשב א':HD4650 מחשב ב':כרטיס מסך מובנה לאחר שנה- מחשב א':8800GT מחשב ב':HD4650 לאחר חצי שנה- מחשב א':HD4650 מחשב ב':כרטיס מסך מובנה השינוי האחרון נעשה היום, הHD4650 משמיע צליל מוזר שגם משתנה אם מתנים את המסך או עושים שינויים גראפיים כלשהם. הצעדים שנעשו עד עכשיו: החזרת החלקים למצב הקודם על מנת לבדוק את התקינות של החיבורים והכרטיסים התקנת דריברים מעודכנים איפוס הביוס למישהו יש רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס 10 64BIT ויש לי שתי בעיות כרגע: 1. אני לא מצליח לעדכן. יש לי הודעת שגיאה בקוד 0x80070424. 2. אני לא מצליח לפתוח את מרכז האבטחה של ווינדוס. צרפתי תמונה של מה שאני רואה כשאני מנסה להיכנס. ניסיתי כל כך הרבה דברים וכלום לא עובד. בעיקר כל מיני סרטוני יוטיוב של אנשים שניסו לתקן את זה דרך הרג'יסטרי. ממש אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לאחר התקנת וינדווס 7 בגירסאת 64BIT נעלם לי הסאונד, מדובר בכ. קול קריאטיב AUDIGY 2 ZS, דרייבר מעודכן מהאתר הרישמי.
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כשאני מנתק את המחשב מהחשמל לגמרי ומחזיר את החשמל חזרה הbios מאבד את מיקום ה ארדיסק ומבקש boot cd ואני כל פעם צריך לאפשר את האר דיסק מהbios כדי שלא יבקש את הדיסק האם יש פיתרון לבעיה זו ע,מ שאני לא יצטרך לעשות זאת כל פעם שאני מוציא את התקע מהחשמל? בתודה titanos.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים בשתיהם cd room עובד יש דיסק מסוים שהוא קורא במחשב אחד ובמחשב השני הוא לא קורא הדיסק נקי משריטות, לפני הפירמוט (וינודס xp ) הוא מצא לעשות התקנה של חומרה בשם (madie) והוא לא הצליח לעשות את זה זה קשור?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם של ELITEGROUP מדגם K7SOM+ 7.5c. ללוח זה יש כרטיס מסך ONBOARD ולא ניתן לבטל אותו לא ב-BIOS ולא עם ג'מפר על לוח האם. קניתי כרטיס מסך PCI מפני שאין לי מחבר AGP ואיני מצליח להתקין אותו בשום דרך, כאשר אני מחבר אליו את המסך אני מקבל הודעת NO SIGNAL, כמו כן המחשב אינו מזהה את הכרטיס. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק שצורף, אני מקבל הודעה שלא נמצא החומרה המתאימה. כל עזרה תתקבל בברכה כי אני חסר אונים ועל סף יאוש! :s05: תודה מראש Zelbi
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
במשחק עצמו המשחק קופא לאיזה חצי דקה ואז ממשיך ואז כשלחצתי ESC הוא פשוט יצא ועכשיו הוא מסרב לעבוד שוב אני לוחץ כדי להפעיל וזה כאילו נכנס ואז מיד יוצא לWINDOWS
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עםם הכרטיס מסך ואני לא יודע מאיפה היא נובעת. כרטיס המסך הוא Hd4850X2 אין בעיה של חום (נמצא על 38C) ואני רואה ריבועים מוזרים על המסך בצבעים משונים, משתמש בdriver האחרון של ATI. עוד דבר מוזר קרה, חוץ מהריבועים, הכרטיס הפסיק לתמוך ב 3D acceleration. יש למישהו רעיון ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הלפטופ (Acer Aspire 4736z) כאשר הוא מחובר לחשמל הוא לא מטעין את הסוללה, ואינני יכול להפעיל את המחשב. כשהוא מחובר לחשמל יש נורת ביקורת על ספק הכח והיא דולקת, ובנוסף אני מרגיש חשמל סטטי כשאני נוגע בגב המסך, כך שאני דיי בטוח שמגיע חשמל למחשב. נורת הביקורת על גבי המחשב עצמו אמורה להידלק כאשר המחשב מחובר לחשמל אך היא לא דולקת. הוצאתי את הסוללה ולא ראיתי בעיה פיזית. המחשב נקנה לפני שנתיים ואין עליו אחריות. לא מצאתי ברשת פתרון, יש כאן למישהו רעיון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
פנטיום 4 2.4 מה אפשר לעשות?? החברה שקניתי ממנה את המחשב פשטה את הרגל ..... (
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-