עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BloodyW,

לפעמים כשאני משחק, המשחק פשוט קופא, ומלווה גם ברעש צורם לכמה שניות. גם אחרי שאני יוצא מהמשחק, המחשב מתחיל להתקע ללא סיבה גם כן לכמה שניות... זה לא קורה במשחק ספציפי. מה יכולה להיות הבעייה?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by adamg,

שלום רב, לאחר שהמע' שלי הייא נכבית והמחשב מתחיל לצףצף בקןך צורמני, הבנתי שמדובר בבעית התחממות. יצאתי וקניתי מאורר לכרטיס מסך, אך ללא הועיל הבעיה עודנה קיימת. זהו דוח של אברסט שניות לפני שהמע' קורסת. מי הוא הרכיב הבעייית שמתחמם וכיצד אוכל לתקן את הבעיה? Sensor Properties: Sensor Type Winbond W83627HF (ISA 290h) Motherboard Name Abit NF7 Series Temperatures: Motherboard 37 °C (99 °F) CPU 74 °C (165 °F) WDC WD1600AAJB-00PVA0 28 °C (82 °F) Cooling Fans: CPU 4754 RPM Voltage Values: CPU Core 1.62 V +3.3 V …

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  3. שלום לכולם, לפני כשבוע המחשב שלי החליט שאין לי יותר תצוגה על המסך השני שלי (להבהרה- יש לי מסך אחד 19 אינץ' המשמש אותי לעבודה שוטפת ומשחקים ועוד טלויזית LCD 32 אינץ' לצפייה בסרטים) מסך המחשב מחובר עם כבל DVI רגיל הטלויזיה עם מתאם מכבל VGA ל DVI) העסק הזה עבד יופי כשנה.. כשהייתי רוצה לצפות בסרט הייתי מעביר את התצוגה בדרייבר לצג השני , צופה בסרט ובסיום מחזיר למחסך הראשי.. לגיטימי לא ? אז זהו שכנראה המחשב חושב אחרת והחל מלפני כמה ימים האפשרות הזאת אבדה. כשאני מעביר את התצוגה למסך השני אני מקבל רק מסך שחור. (הסימן של NO SIGNAL מוחלף בסתם מסך שחור ולא רואים כלום.) הייתי בטוח בתחילה שזאת בעית דרייברים אז הסרתי והתקנתי שוב- לא עזר. ניסיתי דרייבר אחר - לא עוזר. מה שכן , כשמחליפים …

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by X_Dror,

הי, המחשב הוא די ישן, לוח אם Shuttle Inc Model AV40S עם 256MB Ram, Pentium 4 1.6 Ghz וזהו. כמעט בכל פעם כשמופיע מסך הטעינה של XP אחרי חצי דקה בערך, הפס הכחול נתקע ואז מופיע המסך הכחול עם irql_not_less_or_equal בצירוף הקוד: 0x000000D1(0X00000000,0X00000002,0X00000000,0X00000000) מדי פעם ה- Windows הפס הכחול נתקע לכמה שניות, ואז ממשיך, הוינדוס מצליח לעלות, אבל הוא עובד מאוד לאט! אפילו התנועה של העכבר קטועה, אבל מה שמוזר זה לסירוגין, לפעמים הוא עובד במהירות נומרלית למשך דקה. אם אני מפעיל את המחשב ב- Diagnostic Mode מתוך ה- MSconfig, או מתוך Safemod המחשב עובד בסדר גמור. יש לו Geforce2 MX מחובר ב- AGP, כרטיס קול OnBoard, וכרטיס רשת ב- PCI. ניסיתי לנתק את כל הרכיבים האפשריים, …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Tomer777,

אני רוצה לשים את ה HD הישן שלי, שיש בו WIN XP במחשב של אחי, שיש לו כרגע גם HD עם WIN XP... תהיה בעיה או התנגשות? איך המחשב יעבוד עם 2 מ''ה?? תודה חבר'ה...

6. Started by asaf556,

יש לי מחשב חדש בן שבועיים בערך עם מעבד q6600 וקירור Thermaltake V1 עד אתמול בצהריים הטמפרטורה של המעבד היתה 40-45 אבל שהדלקתי אותו אתמול הטמפרטורה היתה 70ולא ירדה עד היום זה רק עולה ועולה זה כבר 75 אני לא מבין למה אשמח לעצות

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by adamg,

לאחר כמה דק' של פעילות המשחב נכבה ושם הזעקה מחרישת אוזניים. ההתלבטות שלי הין בין הכ' מסך לבין המעבד: המאורר של המעבד פועל, ואילו המאורר של הכרטיס מסך לא עובד. אך מצד שני כשאני חושב ע לזה, מאיפה המע' יכולה לדעת שהכרטיס מסך מתחמם אם אין עליו חיישן? ( רדאון 9700 פרו). בקיצור איך אוכל לדעת מיהו זה שיוצר את הבעיה בלי להשתמש במדריך לפיענוח צפצופים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by ELiA,

החלפתי מארז במחשב וחיברתי את הכל במארז חדש ועכשיו שאני בא להדליק את המחשב הכל פועל טוב אבל המסך נותן לי הודעה של no signal פתחתי וחיברתי וניתקתי את הכרטיס מסך הרבה פעמים ואני לא מבין מאיפה הבעיה. תודה לכל מי שיכול לעזור :]

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by mor873,

מקבל הודעות שונות בכל פעם, גם אחרי שהסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA DRIVER_IQRL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP dxqkrnl.sys 8bod56fa 8bod4000 4549ae96 מפרט: Q6600, זיכרו OCZ 800 פלטניום , מערכת הפעלה ויסטה 32 , כרטיס 8800 GT

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by DanielHatuka,

יש לחבר שלי מחשב קצת ישן (כ-6 שנה)...עם Windows XP. לפני שבוע נכנס למחשב ווירוס והוא רוצה לפרמט. הכנתי דיסקט הפעלה מהמחשב השני שלו והגעתי ל-DOS ועכשיו הבעיה: ב-DOS אני יכול לראות רק כונן :A וכונן :B ששניהם כונן הדיסקים לכן אני לא יכול לעשות את הפקודה על הכונן של הדיסק הקשיח (:C). איך אני יכול למצוא כוננים ש-DOS יזהה? והאם יש דרך אחרת לפירמוט של הכונן ? תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by s_b54,

כאשר אני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה במסך Attention out of range H:27.8KHz V:62.0Hz וכאשר חיברתי את המחשב למסך אחר הוצג לי מסך ירוק רועד האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את מקור הבעיה אני אודה לו בתודה שי בוארון

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by emailaya,

יש לי לוחאם p5kse של אסוס יש לו כרטיס קול מובנה של realtek אחרי התקנה מלאה של חלונות נשאר לי pci device אחד עם הערה צהובה שלא נמצא לה דרייבר בדיסקים שקיבלתי אני לא יודע אם זה קשור אבל גם אחרי התקנה ידנית של הדרייברים של הסאונד (בדיסק המצורף) מבחינת המערכת עדיין אין לי audio device במחשב האם אני מפספס משהו? תודה

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by ormoshe,

שלום לכולם, קניתי היום מחשב חדש עם לוח שתומך ב SLI ועליו 2 כרטיסי מסך Geforce 8400 GS כבר במשך שעות אני מנסה לחבר אליו 3 מסכים, אבל הכי הרבה שהצלחתי זה לגרום רק ל 2 לפעול, אותם 2 מחוברים לאותו כרטיס מסך. כיצד אני יכול להפעיל גם את הכרטיס מסך השני וכך לגרום ל3 המסכים לעבוד יחדיו? ניסיתי להתקין את הדריברים מספר פעמיים וללא שום הבדל. ב dvice manager נראה ש 2 הכרטיסים מותקנים כראוי. תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  14. אמנם את הסידור ואת המראה של התיקיות הצלחתי לסדר אבל אני לא מצליח להוסיף את הבר הזה שמופיע בצד ימין בכל חלון.לא יודע איך זה קרה ואני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אז איך לעזעזל אני מוסיף?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  15. שלום, בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש, אך לפני זאת הייתי רוצה לפתור את הבעיה שיש לי במחשב הנוכחי, עד לפני כחצי שנה הוא פעל טוב כמעט בלי בעיות והריץ BF2 על הגדרות נמוכות-בינוניות חלק, לאחרונה התחילו להיות לא לאגים מעצבנים מאוד במשחק, זה המפרט: Field Value Operating System Microsoft Windows XP Professional Field Value CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Field Value Motherboard Name Asus P5GL-MX (3 PCI, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset Intel Grantsdale-G i915GL Field Value System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) Field Value Video Adapter RADEON X300 Series (256 MB) Field Value Disk Drive Maxtor 6L120M0 (120 GB, 7200 RPM…

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  16. היי אני לא מצליח להעתיק תוכן של דיסק שצרבתי בצורב למחשב הדיסק עצמו נקרא לאט מאוד ותוקע את הMPC כאשר אני מנסה להריץ את הקובץ. ההודעה הניתנת לנסיון העתקה: the request could not be performed because of an I\O error מה לדעתכם הבעיה? בדקתי את ההגדרות של הIDE במאפיינים והם נראים תקינים

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  17. לפני כמה שבועות המחשב שלי התחיל לעשות ריסטרט מעצמו ( גם מהוינדוס וגם לפעמים לפני שהוינדוס עולה), הבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן ובזמן האחרון המחשב לפעמים לא עולה ועושה מסך שחור- על המסך רשום . no signal. אבל המסך כן מחובר ותקין. יש לי רשת אלחוטית- ואתמול הבעיה קרתה גם במחשב השני שמחובר ברשת. לרשת מחוברים ארבעה מחשבים. אין לי מושג למה הבעיה קשורה לכן אני רושם את זה פה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  18. חיברתי הכל , המחשב עובד, כל המאווררים עובדים חיברתי את המסך ואין כל תגובה במסך לא מקבל שום אות

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by amitle22,

קניתי מחשב לפני שבועיים הכל יפה וחדש הצורב דיוידי מסוג פיוניר מהירות 18 קרא לי משחקים והכל עד עכשיו אני מכניס דיסק וזה לא קורא עשיתי ניקוי עינית (הדיסק עם הסיבים הקטנים) כיביתי ל5 דקות והדלקתי לא עזר הפעלה מחדש לא עזר וככה זה קרה לי בכל הדיסקים מה אתה חושבים שהבעיה ואיך פותרים אותה???

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by omerha,

היי, יש לי מחשב גרוטאה שהתקנתי עליו XP , ההתקנה הייתהדיי צולעת , אבל יש BSOD בלי סוף. אחד הבנתי של RALINK זה דונגל USB של WIRELESS. אודה לקבל את עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by dyn,

שלום, עד לפני כמה זמן המחשב שלי ניהיה איטי בצורה די כבדה, לוקח לו זמן לפעמים לפתוח חלונות פשוטים כמו explorer ודברים אחרים. בצעתי איחוי למחשב, סרקתי וירוסים ואנטי ספייוורים, בקיצור עשיתי הכל אבל עדיין ללא תוצאות. מפרט המחשב בצד ימין. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by Hapasan,

לפני כשבוע, רכשתי מחשב חדש. המחשב פעל במהלך השבוע ללא רעשים *בכלל*. היום, המחשב התחיל להרעיש. הרעש הכללי מתאים למחשב שכבר "סחב" קצת קילומטראז', ובעת "חשיבה" הרעש מחמיר. האם זה הגיוני שמחשב שלא הרעיש כלל במשך שבוע, יתחיל פתאום להרעיש? את כרטיס-המסך קיבלתי רק אתמול, כיוון שהיה חסר במלאי. הכרטיס הורכב כך שהמאוורר שלו פונה כלפי מטה. האם הרעש החדש יכול להיגרם מצורת ההרכבה הזו? יש בעיה כללית להרכיב כרטיסי-מסך כך? תודה :-)

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  23. שהמקלדת לא מחוברת למחשב הווינדוס לא עולה לי.הוא מבקש שהמקלדת תיהיה בפנים.למה זה?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  24. הסיפור קצת ארוך בל בבקשה תקשיבו עד הסוף כי זה מאוד חשוב. כל העבודה של אבא שלי על המחשב הזה והוא רוצה להרוג אותי. אז ככה, עשיתי בדיקות שגיאות בדיסק (המחשב שלי, לחצן ימני על כונן C, כלים, בדיקת שגיאות) שזה סיים הוא הפעיל את המחשב מחדש ואז שהמחשב בא לעלות הוא כתב שיש שגיאה בדיסק והדבר היחידי שאפשר לעשות זה Alt+Ctrl+del ולהפעיל מחדש. הגדרתי את הביוס כמו שצריך והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP. הופיע לי Press Any Key to.... ולחצתי אנטר. ואז זהו! מפה כל מה שאני רואה זה מסך שחור והמחשב נתקע! לא זז! ניסיתי את זה כמה פעמים עם דיסקים שונים(של התקנת XP) ואותו דבר. ניסיתי לשחק בהגדרות של הביוס וגם לעשות ריסט לביוס. בבקשה תעזרו לי אני נואש!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  25. שלום לכולם. לאחר החלפת ספק , מחשב מסרב להכנס למצב שינה. בVISTA - נכנס , יוצא מיידית ללא אות VGA וללא USB בXP - כנ"ל , אבל לא יוצא מיידית (צריך ללחוץ על הPOWER BUTTON) MB: p5wd2 premium cpu Pentium D 920 PSU Enermax Liberty 400W רעיונות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים