עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בבקשה אם למישהו יש מושג -אז בבקשב לעזור

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  2. פרטי המערכת: ג'יפורס 4 MX400 מריץ XP ומסך של IIYAMA. הבעיה: כשאני מעלה את וינדוז רגיל אני מקבל את המסך של הלוגו של מיקרוספט ואז המסך נכנס למצב של סטנדבי. אני יכול להיכנס לחלונות דרך VGA MODE אך כל פעם שאני מעלה את הרזולוציה (או רק נוגע בהגדרות של הכרטיס) המסך שוב פעם נכנס לסטנדביי. עוד אינפורמציה: כבר לפני חצי שנה בערך הבחנתי שהמאוור שעל הכרטיס לא עובד. אך עד כה לא היתי לי בעיה בכזה סדר גודל (לפעמים המסך לא נדלק. - היתי מכבה ומדליק את המסך וזה היה מסתדר). מה יכולה להיות הבעיה ? מסך ? (19" איכותי של IIYAMA כאמור..) כרטיס מסך (של צינאטק, לא איכותי במיוחד אבל עושה את העבודה..) או ה XP ? אין לי עוד מחשב בסביבה על מנת לשלול את זה עם חומרה אחרת. הממ... לכל מי שיש רעיונות אני אש…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  3. יש לי מחשב נייד hp pavillion dv6102eu ונראה כי המאוורר קירור עובד יותר מדיי ... הוא אמור לעבוד מדי פעם:לחכות עד שהמעבד מתחמם ואז לעבוד עד שמתקרר וכך שוב ושוב יש לי מעבד AMD Sempron 3400 1.8ghz המאוורר מתחיל לקרר בסביבות 59-61 מעלות ומפסיק 50-52 מעלות (אני יודע שהמעבדים של החברה הזאת מסוגלים לעבוד בטמפ עבודה גבוהה משל אינטל) האם זה תקין או שאני סתם בחרדה עקב פירוק המחשב והרכבתו?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by DORAZABI,

לפעמים כשאני יוצא מהטורנט ויש נגיד עדיין קובץ בהורדה אחרי שאני נכנס שוב לטורנט זה מראה לי שהקובץ כבר ירד למרות שעדיין לא עברו באמת האחוזים להשלמתו וככה נדפקת לי ההורדה..מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by Evgeni Gofman,

היי, אני מנסה למצוא את הפרטים על הלוח אם ישן שנמצא אצלי אך אני לא יודע איפה בדיוק הדגם

6. Started by L1ron,

שלום לכולם,לפני שבוע בערך,בלי כוונה נתתי מכה למארז מלמעלה,לא כזאת חזקה,אבל מכה..ואחרי המכה המחשב קרס,ושמעתי פיצוץ קטן מהרמקולים. לקחתי את המחשב לחברה ,ותוך כדי שהחליפו לי מעבד,גם גילו שהכרטיס מסך תקול והחליפו. עד שהכ.מסך הגיע הייתי עם אחד חלופי כמה ימים, HD 5670 ,ולא היה לי סאונד מלכתחילה, שדיברתי איתם הם אמרו שזה בגלל שהכרטיס מוגדר לHDMI ,אבל הכ.מסך הקודם שלי היה גם ככה HDMI והייתי מחבר אותו בDVI , כרטייס HD6850 . עכשיו שלקחתי את הכרטיס התקין(HD6850) שגם היה לי אותו מלפני זה,עדייןן אי לי סאונד.. הבןאדם בחברה אומר שזה משהו בהגדרות ולא בחומרה .. יש למישהו עצות?דבר ראשון אני לא מבין איך קרתה הבעיה ,אבל נגיד והיא קרתה איכשהו..וזה לא כזה משנה איך זה קרה..איפה אפשר לבדוק הגדרו…

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by יקירn95,

יש לי צורב dvd של HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B אני מכניס בו דיסק dvd וגם דיסק רגיל והוא לא קורא אותם..אני חושב שהוא לא קורא בגלל שעשיתי פירמוט למחשב ואיבדתי את הדיסק של ההתקנה של הצורב (הדיסק שמקבלים עם האריזה של הצורב) בבקשה אם מישהו יכול להביא לי איזה דרייבר או משהו בישביל שהוא יפעל אני אשמח מאד..

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  8. במחשב שלי יש לי RAM 16G 2X8 של CROSSAIR במהירות 3000 משום מה במחשב מופיע לי שהמהירות "רק" 2133 איך אפשר לשנות ולשפר את זה ? הRAM מותקן בסללוטים 1 ו 3 בלוח B450

9. Started by kayben,

היי, קניתי מחשב חדש לפני חודש: Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev.2 CPU Fan For Intel s775,1156 Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI Antec Neo Eco 450C 450W Active e PFC 12cm PSU (העתקתי מהחשבונית) התקנתי בו את הכרטיס המסך הישן שלי: GeForce GTS450 Gainward 1GB GDDR5 Edition עבד מצויין. שיחקתי משחקים (Thief 2014), הכל דבש. אתמול הדלקתי את המחשב, קצר. לא נדלק. אחרי תסכול וקריאה בפורום, החלטתי לנתק את הכרטיס מסך. כי זה הרכיב הישן עליו אין לי אחריות. ניתקתי את הכרטיס. המחשב עולה טוב מאוד. מה אפשר לעשות? במשך כמה שבועות הכל עבד כמו שצריך. אימצתי את הקשיש יותר מדי? אני שוקל לפתוח את הברגים של הכרטיס ולנסות …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by DaGaN23,

שלום כל פעם שאני נכנס למשחק אחרי כמה זמן פתאום נהיים לי כל מיני באגים מוזרים על המסך לפעמים נקודות ורודות וירוקות ולפעמים מין כאלה קווים ענקיים שחוצים את המסך ואני לא יכול לראות כלום מישהו יודע מה הבעיה או מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה ? תודה מראש ...

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by shlomoreuven,

שלום לכם, 2 מסכים לחבר למחשב אחד זה פשוט, האם ניתן לחבר למחשב אחד 2 עכברים ומקלדת נוספת שתהיה רלוונטית רק למסך ספציפי? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום.. לפני כמה ימים פתחתי קובץ זיפ - התיקיה שנוצרה הייתה פגומה או משהו - לא יודע איך לתאר אותה. בגלל שהיא הייתה פגומה שיניתי את השם של הקובץ זיפ וניסיתי שוב, הפעם זה עבד. את התיקיה הפגומה לא הצלחתי למחוק, לא לשנות את השם, לא להעביר ולא להיכנס אליה. מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 על SSD, הקובץ המדובר על כונן WD מכני של 3TB... ניסיתי לעשות SCAN FOR ERRORS על הכונן ואז גם איחוי ... השם של התיקיה: [140806][ALBUM] GReeeeN - Ima kara Oyayubi ga Kieru Tejina Shimasu. בסוף השם יש נקודה (.) יכול להיות שזו הבעיה ? בפרטים של התיקיה : Type of file : File folder (.) Opens with: Unknown application Size: 0 bytes Size on disk: 0 bytes created: modified: accessed: ריקים, …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by TapUdi,

היום קיבלתי צורב DVD חדש של Pioneer אני לא חושב שיש חשיבות לדגם כרגע... חיברתי אותו לספק והכל והכל טוב ויפה עכשיו הוא התחבר בדיוק כמו הצורב הקודם שהיה במקומו(שהיה צורב רגיל) לכן גם הוא מג'ומפר במצב סלייב וברגע שאני נכנס לביוס הוא מזהה את הסידי ואת ההארדיסקים אבל את הצורב החדש לא! ניסיתי גם לשנות את המצב מסלייב לקייבל סלייב וגם למאסטר וכלום לא עזר... אגב, ניסיתי לשנות גם למצב שבו הסידי הופך לסליב ואז הצורב למאסטר (את החיבור אודיו לצורב לא חיברתי כי זה רק במידה ואני משתמש בו גם כסידי.. תקנו אותי אם אני טועה)

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by yanivd28,

היי יש לי לוח אם ישן של msi הדגם המדוייק הוא p6ngm שלמיטב הבנתי יש לו סלוט של pci express (ראו בקובץ המצורף) קניתי כרטיס מתאם usb-3 של trancend וניסיתי להתקין אותו .מערכת ההפעלה ווינדוס 7 64bit .אני מקבל הודעת שגיאה ש"הכרטיס לא יכל לאתחל" ובמנהל ההתקנים יש עליו סימן קריאה. הורדתי את הדרייבר המתאים מהאתר של transcend והתקנתי דרך מנהל ההתקנים מהמחשב שלי. שוב אותה בעיה. התקנתי את הכרטיס על המחשב השני שלי, עם לוח אם חדש של asus ,ומערכת הפעלה ווינדוס 8 והכל עובד כמו שצריך. האם מדובר בבעיה בלוח האם של המחשב הישן? האם צריך לבצע עדכון ביוס? כדי שאוכל להתקין גם שם עוד כרטיס זהה? אם אקנה מתאם pci לא אקספרס האם אוכל להתקינו בסלוט הרגיל? האם לא תהיה בעיה? האם הוא יהיה איטי יותר? חסר …

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by yoramtsv,

יש תופעה מוזרה שלא הצלחתי לפענח, וחשבתי שאולי למישהו פה יהיה רעיון. הנורית של הפאוור של המארז מהבהבת ללא הפסקה החל מהרגע שווינדוס מתחיל להיטען. שימו לב, בשלב עליית ה-BIOS הנורית עדיין דולקת רצוף. התופעה התחילה מאז שהתקנתי מחדש win7-x64-heb. על מחשב בעל לוח של G41MX-F 2.0 foxconn. ההתקנה הקודמת הייתה של win7-x64-Eng-Premium, והתופעה לא הייתה קיימת. זה נראה כמו רמז לתקלה. אבל מה זה יכול להיות? האם יש למישהו רעיון רעיון? פירוט: רמזים אפשריים? ומה כבר ניסיתי? חומרה - בין ההתקנות נעשה גם טיפול חומרה. הוצאת כרטיס TV. ניקוי מאוורר, והחלפת משחה טרמית. פירוק והרכבה של לוח אם. בדקתי חיבורים והכל נראה תקין. נורת ה-PWR-LED מחוברת במקום. לכאורה לא מתאים לבעיית חומרה כי זה לא מהבהב מ…

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by David_K,

מקווה שזה המקום המקום, מאז שרכשתי את המחשב היו לי בעיות יציבות , הרצה של OCCT תמיד נגמרה בשגיאה כזאת או אחרת , היו לי מדי פעם גם מסכים כחולים (לעיטים רחוקות), פתרתי את זה פחות או יותר על ידי שינוי הגדרות הPWM בביוס , מAuto לPerf , בשלב הזה הצלחתי להריץ את OCCT בLinpack עם AVX ליותר מ20 דקות בלי שגיאה ובלי בעיה, החלטתי להחליף את הספק (הייתי צריך ספק למחשב נוסף בבית ,ובגלל שאני בכל מקרה מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך בקרוב החלטי פשוט לקנות חדש- הישן רשום עדיין במפרט בצד) . הספק החדש הוא S12II 520W של Seasonic ,אחד הספקים המומלצים פה , אז אחרי שעות של פירוק הספק הישן וכל הכבלים במארז והתקנה של החדש (בעיקר מציאת מקום לכל הכבלים בספק הזה) הפעלתי את המחשב בלי בעיה והרצתי את OCCT לב…

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  17. אתמול הפעלתי תוכנה בשם gameloop וההודעה הזאת הופיע והמחשב הופעל מחדש. האם מדובר בווירוס וצריך למחוק אותה מהמחשב או שיש עוד סיבות לשגיאה הזאת ואם כן למה זה קורה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אורח
    Started by אורח,

הוא קנה מחשב ישן P4 1.7 ועם המחשב הוא קיבל RIVA TNT אז הוא קנה R9200 ושם אותו במקום הTNT וזה לא מפעיל לו את המחשב. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by ההוגה,

החלפתי במחשב את העכבר הפשוט לעכבר טוב יותר של לוג'יטק. הבעיה היא שה-windows לא מזהה בכלל עכבר. בפעם הראשונה שהכנסתי אותו הוא זיהה עכבר ו"התקין", העכבר עבד ל-5 שניות ואז הפסיק. גם בפעם הקודמת שהחלפתי עכבר לקח הרבה זמן עד שהוא "נקלט", כנראה יש בעיה עם הפורטים של ה-USB או עם ההגדרות של Windows (גירסת XP Pro). ניסיתי 500 פעם להוציא ולהכניס את העכבר החדש, האור האדום דולק אבל המערכת לא מזהה בכלל עכבר. ב-device manager אין עכבר, וכשעשיתי הוספת חומרה לא היתה ברשימה אופציה להוסיף עכבר. אפילו נכנסתי לאתר של לוג'יטק להוריד דרייברים אבל מסתבר שלעכבר הזה אין דרייברים והוא פשוט plug&play. עכשיו גם כשאני מחבר את העכבר הישן הוא לא פועל! אם אני משחק עם זה הרבה מכניס ומוציא אז יש קטע ש…

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  20. יש לי בעייה מעצבנת בcatalyste החדש 4.10 הpci write היה בהתחלה על Off ואז היו לי מלא בעיות כגון לא ראו חצי מהאייקונים והיו מלא באגים עם אחרים כשהוא על on הכול עובד בסדר עכשיו השאלה על מה זה צריך להיות??? כי בברירת מחדל או לפחות איך שהתקנתי את הדרייברםי ולא נגעתי בכלום זה היה בהתחלה על off...הכרטיס מסך שלי מן הסתם מחובר לagp ati radeon 9500 pro

21. אז ככה קניתי מסך חדש LSD של metz 19 אינצ', אני לא ממש חושב שזה קשור.. אבל עכשיו כשאני מפעיל מוזיקה זו נותן לי הודעה כזאת..: ושום קול לא פועל... http://img260.imageshack.us/img260/7568/67772077kl6.jpg בבקשה עזרה..

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

אני מקבל מלא מסכים כחולים כאלה: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: dxgmms1.sys SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or sh…

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  23. יש לי מחשב אחד פנטיום 2 ואחד פנטיום 1 עכשיו אני רוצה לעשות רשת אלחוטית..(אגב יש לי adsl) ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריך שתסבירו לי איך עושים ומה צריך לקנות... מההתחלה ועד הסוף אני לא מבין בזה... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by patah,

מתחבה המחשב תמיד, מה עושים?

25. Started by E-tay,

עוד כמה ימים אני מקבל רדאון 9700 פרו ואני רוצה לדעת איך מתקינים אותו. (לפי מה שידוע לי צריך לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר את הכרטיס ל AGP ולספק נכון?)

• 3 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.