תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום אשמח לעזרה, לאחר חיפוש רב באינטרנט וגם פה בפורום לא הצלחתי למצוא פתרון (שעובד) הבעיה היא חיבור 2 מסכים לכרטיס מסך כאשר אחד מהם הוא HDMI ו3 חיבורי DP (כרטיס מסך - Gigabyte Geforce GTX1660 SUPER OC) יש לי מסך אחד עם חיבורי HDMI \ DP (חדש) - Lenovo D24F-10 מסך אחר מעט מיושן עם חיבור DVI \ VGA יש לי כרגע כבלים HDMI, HDMI TO DVI, DP TO DVI, DP TO HDMI, HDMI TO VGA (עד שאקנה DP לDP, הזמנתי מעלי אקספרס לפני הקורונה ועדיין לא הגיע, אך אם לא תיהיה ברירה אקנה בארץ במחיר מופקע) כולם בוודאות עובדים, היו בשימוש במחשב אחר לכן אני בטוח שהבעיה או במסך או בכרטיס מסך. בחיבור הHDMI שני המסכים עובדים (כל אחד בדרכו) בחיבור הDP אף…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מחבר את הלפטופ (dv4 1120us) לLCD אך הLCD לא מזהה את המחשב והמחשב דוקא מזהה את המסך. החיבור הוא באמצעות כבל HDMI תקין.. אם למשהו כבר יש רעיון כי אני אובד עצות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המחשב היה מחובר לטלוויזיה דרך הכרטיס מסך (RADEON 6870) והכל עבד, כרגע יש רק תמונה ללא קול. הפעולות שבוצעו ולא עזרו: 1. הוצאה והחזרה של כרטיס המסך 2. חיבור בכבל HDMI אחר / ליציאה אחרת בטלוויזיה 3. רענון דרייברים של לוח האם / כרטיס מסך 4. בדיקת הגדרות OUTPUT לסאונד (מראה כאילו הוא כן עובד אבל בפועל לא). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחפש פתרון לבעיה ברשת אבל לא מצאתי פתרון, אני אנסה פה. לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, מבחינת ביצועים אמור להריץ HDMI 1080P ללא בעיה ואף מעבר. בעת חיבור כבל HDMI מהמחשב אל טלויזית LCD LG FULL HD המחשב הופך להיות איטי (אפילו ללא הפעלת סרט, רק מעצם חיבור הכבל). *הבעיה מתרחשת גם במצב שכפול וגם במצב הרחבה. **כרטיס גרפי מובנה של Intel® HD Graphics 4000 ניסיתי: 1. לעדכן דרייברים (אפילו שהמחשב חדש והם היו מעודכנים). 2. החלפת כבל HTMI לכבל איכותי יותר. הניסיונות עלו בתוהו, אולי הבעיה יכולה להיות פגם בלוח אם ? אשמח לעזרה מהמומחים. תודה
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לאישתי יש לאפטופ: HP Pavilion DV6 כרטיס מסך: Nvidia GeForce G105M חיברתי את הנייד לטלוויזית LED שלנו, 23 אינץ' של "Haier", (חיבור DVI) ולמרות שיש זיהוי של שני המסכים (של הנייד וה-LED) התמונה בטלוויזיה יוצאת מחוץ מחוץ לגבולות. ב - DELL שלי זה עובד מעולה. הצעות?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לפעמים זה עובד איטי מה עושיםםםם??? האם יש כבל שהוא DVI+HDMI כאחד? תודה לעוזרים יש לי מסך 32 אינץ FULL HD
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ניסיתי לחבר משהו לLINE IN במחשב ולא עבד לי. יש לי WINDOWS 8 64 BIT לוח אם של גיגהבייט (הכרטיס קול של הלוח אם), התוכנה REALTEK HD AUDIO קופצת כאשר אני מכניס את הכבל ושואלת איזה חיבור זה, אני עושה LINE IN ולא שומעים כלום. המחשב מחובר דרך כבל אופטי למערכת Z5500 LOGITECH האם זה משהו בהגדרות? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. טפלתי לאחרונה במחשב משרדי בו עומדת מדפסת לייזר ישנה המחוברת בפרללי. המחשב החדש כולל לוח אם INTEL DH55PJ שאינו כולל יציאה פרללית, לכן התקנתי לו כרטיס PCI נפרד של MOSCHIP לLPT. וכאן החלו הבעיות... הוינדוס (XP, כפי שציינתי) מזהה משום מה את היציאה כ LPT3. ורק 3. בשום אופן לא LPT1. דוקא נסיתי להגדיר ידנית במאפיינים את היציאה כLPT1, אך במקרה זה המחשב לא מצליח לשלוח כלום להדפסה. לא מתקבלת הודעת שגיאה, אלא פשוט הוא כותב שמדפיס... אך לא מציין ב"נשלחו למדפסת" אפילו ק"ב אחד. רק אם הפרללי מוגדר כברירת המחדל המוזרה של LPT3 הוא מוכן להדפיס. תאמרו, מה רע לך בLPT3? אז זהו, רע מאוד. המשרד הזה עושה שימוש בתוכנות משרדיות עתיקות (למשל חשבשבת, ועוד) העובדות בDOS. התוכנות אמנם רצות יופי …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , קיבלתי אתמול את המחשב החדש שקניתי לאבא שלי , T61 . אבא שלי עובד עם תוכנה שמשתמשת בפלאג הגנה שמתחבר ל 25 פינים ובמחשב החדש אין חיבור כזה (בישן שלו יש , אגב). אז מראש כבר קניתי ב EBAY כבל מ USB ל 25 פינים - נקבה , זול כזה ב 5 דולר. הבעיה היא שה WIN XP מזהה אותו בתור USB Printer port משהו כזה וכנראה שלכן התוכנה לא מזהה את הפלאג שמחובר דרכו. מישהו יודע איך אני יכול לגרום למחשב לזהות אותו? ניסיתי להתקין פורט של LPT אבל זה לא עוזר. זה ממש חשוב כיוון שבלי זה התוכנה לא עובדת. תודה חברים
-
- 13 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום לשאול את השאלה, לא מצאתי פורום מתאים יותר אבל נראה לי שלגולשים פה יש את הידע המתאים. רציתי לבנות מערכת אזעקה שמתחברת למחשב. לצורך כך השתמשתי ביציאה LPT וחיברתי אליה מגנט דלת. היציאה LPT מעבירה מתח של 5V למגנט ויש לי דרייבר במחשב שקורא את הערך המתאים בזיכרון שמגיע מהLPT לפי מצב הדלת. זה עובד מעולה, אבל החלטתי שאני רוצה לשדרג את זה למגנט אלחוטי. אז מצאתי חיישן של חברת ויסוניקס שמשדר ליחידה שנמצאת בקישור הבא: http://www.visonic.com/Data/Uploads/MCT_302_Hebrew_Installer_Guide.pdf השאלה שלי היא: לפי התרשים שבקישור למעלה יש 4 יציאות דיווח מהמשדר. האם לדעתכם אני יכול לחבר את ארבעת היציאות הנ"ל ליציאת LPT ולקבל את אותה התוצאה כפי שיש לי היום בחוטי? תודה…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית את המחשב האישי שלי שמחוברים אליו 3 מסכים 2xHDMI + 1xDP, בנוסף יש לי את הלפטופ של העבודה, אני מעוניין ליצור מערך שבו בלחיצת כפתור אוכל להחליף תצוגה של המסכים מ ה PC ל LAPTOP בלחיצת כפתור שיכלול גם את המקלדת והעכבר. סביר להניח ש KVM יעשה את העבודה אבל ממש הלכתי לאיבוד ואשמח אם מישהו יוכל לייעץ ולכוון איך להתחיל ומה באמת צריך כדי לקבל תוצאה אופטימלית. עריכה: במידה ו 3 מסכים זה בעייתי, אני מוכן להתפשר על 2 מסכים וזה יראה ככה: מסך אחד יהיה קבוע של ה PC 2 מסכים יקפצו בין ה PC ל ל LAPTOP
-
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי.ברשותי PC עם וינדוס 7 רכשתיLG 42LF650Y LG אני מעוניין להציג את מסך המחשב בטלויזיה.התקנתי סמארט שייר במחשב שלי ואני יכול לשתף את התכנים שאני "זורק" לתיקייה השיתופית. משום מה אני לא מצליח להציג את המסך של המחשב ב WIFI הבנתי שבוינ 7 יש צורך להתקין את התוכנה בנפרד אכן עשיתי זאת.התקנתי את ה dash של אינטל הפעלתי את התוכנה אך משום מה הוא לא מוצא לי את ההתקנים ולא נותן לי אופציה להפעיל את הWIFI DIRECT . האם צריך לרכוש חומרה נוספת? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים בשביל זה אבל זה התאים לי הכי הרבה בשביל זה. אני תוהה מה היא הדרך הכי קלה\מהירה לחבר לפטופ למחשב אישי למטרה של העברת קבצים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי מערכת חדשה...לוח של MSI NEO 4 וכרטיס מסך של GIGABYTE שאני מאתחל את המחשב אין תצוגה NO VIDEO INPUT - הכל יושב טוב חיבורים וכו' מה עוד אני יכול לבדוק??
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני ממשיך לבנות את המחשב - שאלה נוספת: יש לי בלוח האם 3 חיבור חשמל (POWER): 1. 24 פינים - ATX 2. ריבוע 4 פינים - ATX 3. 4 פינים AUX - AUX PEX PWR CONNECTOR צריך לחבר את שלושתם?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אהלן אנשים ... יש לי בעייה כזו.... חיברתי מחשב עם הארד דיסק אחד SATA שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ויש לי דיסק נוסף IDE שאני משתמש בו, אך אני לא מצליח לקנפג אותו במערכת. בשום צורה שניסיתי לא זוהה עכשיו יש לי גם כמובן כונן DVD שהוא IDE שיושב על אותו הערוץ כמו ה - HD את הכונן הוא כן מזהה ונותן גישה אליו לא ברור איך הג'מפרים אמורים להיות ע"מ לעבוד עם שניהם במקביל תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר SATA 200 של MAXTOR ,את הכבל של ב-DATA מצאתי אבל יש לי בעיה לחבר לספק ,כל החיבורים שיוצאים מהספק הם מסורתיים כלומר 4 PIN על הHD אין את החיבור הזה. איך אני מחבר אותו לספק? אגב יש לי ספק של HEC 400W שהוא יחסית חדש. תודה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם! סידרתי לחבר שלי את המחשב ובטעות היה קבל סופר בעייתי של Sata שפשוט עיקם חלק מהפינים הזהובים של החיבור על הHD, כמו כן פין אחד נשבר לגמרי. יש מצב שהHD יכול לעבוד? הקבל נכנס אליו בקלות..
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
חיברתי את הHDD לראוטר אבל כשאני מנסה לעשות MAP NETWORK DRIVE הוא כותב לי שהמערכת דורשת SMB2 ומעלה ידוע לי שאפשר להפעיל את הSMB1 ולגרום לזה לעבוד אבל האם יש דרך יותר בטוחה? מה עושים במצב כזה?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
האם מישהו הצליח לחבר בחיבור אופטי את הלוח GA965P-S3 ולהוציא AC3 או DTS ולא רק סטריאו ב PCM?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT ... קיצר קיבלתי איתו מתאם SVIDEO (קצר כזה שיוצא ממנו שלוש בננות: כחול, אדום וירוק.) להלן: רק שאין את הצהוב.. ויש לי את החוט הזה... ניסיתי לחבר את ה RCA לאחד מהבננות הצבעוניות, אבל זה לא בדיוק הלך... מה אני עושה :s05: :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
-
שלום. יש ברשותי את הלוח אם הבא: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H170-D3HP-rev-10#ov GA-H170-D3HP יש בו חיבור usb a 3.1, הוא עובד בסדר גמור, חוץ מזה שהוא לא קולט דיסק קשיח "2.5 (שמחובר עם מתאם http://au.orico.cc/goods.php?id=6178) אותו דיסק עובד בסדר בשאר החיבורים. ניסתי להתקין דרייבר (Thunderbolt Driver) וזה לא עזר. למישהו יש מושג? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מכשיר משולב של אפסון cx4300 כבר 3 פעמים שקורה לי שאני מחבר את הכבל usb למחשב והמחשב נכבה לחלוטין אי אפשר להדליק אותו במצב רגיל (כלומר דרך הכפתור הרגיל שבמארז) יש בחלק האחורי של המארז מן מפסק שאני צריך לכבות ולהדליק אותו כמה פעמים עד שהמחשב נדלק שוב האם יש לכם מושג למה זה קורה יצויין שלא תמיד המחשב נכבה כאשר אני מחבר את כבל ה-usb אני מקווה שהפעם לא טעיתי בפורום
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-