תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום, המחשב שלי לא נדלק.. מידיי פעם שלוחצים אז האור נדלק לשנייה (ניתן לראות שהמאווררים מסתובבים גם) ואז נכבה מיד כעבור שנייה-שתיים. קנינו ספק חדש, לא עזר.. זאת לא הבעיה בו. מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חיברתי לפני כמה זמן זיכרון DDR 2 CL2.5 256M למערך קיים של זיכרון 512M סטיק אחד. חיברתי והדלקתי וזיהה את הכל בלי בעיות ולאחר רבע שעה המחשב עשה ריסטארט ולאחר מכן שוב.. מה אפשר לעשות כדי לראות מה הבעיה ולפתור אותה?
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
טוב אז ככה תמיד שאני מדליק את המחשב יש רעש מוזר כזה נמשך כמה דק' בערך 2 דק' ואז המחשב מתחיל להיות איטי כזה ואז שמסתיים הרעש המחשב עובד כרגיל תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אז ככה המערכת סטריאו מחוברת לחיבור הירוק Line out והמיקרופון מחובר לחיבור האדום יש לי כרטיס קול מובנה של REALTEK משום מה המערכת לא מוציאה שום צליל ניסיתי אוזניות הבעיה זהה נכנסתי לתוכנה של הכרטיס (sound effect) והיא מזהה את המיקרופון שאכן עובד גם את המערכת היא מזהה וכתוב (not connected) כשאני מנתק את המערכת אז גם ההודעה הזאת לא מופיעה והצליל עדיין לא מופיע מה לעשות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב המסך נדלק מראה נורה ירוקה ואז היא הופכת לאדומה והוא רושם no signal ןעוד איזה משהו rgb או משהו כזה.. מה הבעיה יכולה להיות? בנוסף לפעמים שאני מדליק תמחשב המסך נשאר כבוי עם מורה מהבהבת בצבע כתום עד שהויינדוס עולה ואז המסך נדלק זה לא בעיה של דריבר כי תכלס המסך לא נדלק עוד לפני שהוינדוס טוען דריברים.. במצב של הפוסט. רק שוינדוס עולה נדלק המסך למה זה?
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני שמתי את המחשב שלי במארז וספק חדשים. במארז וספק הישנים, לאחר שהיתי מדליק את המחשב או מאתחל אותו, העמוד הראשון(זה של ה-BIOS, איפה שיש כותרת צבעונית ומידע בסיסי כמו מעבד, זיכרון, מקלדת זיהוי כוננים וכו'...) היה כל כך מהיר שלא היתי רואה אותו בכלל ולעיתים רואה אותו בקושי כי הוא היה נעלם בשבריר שנייה והמחשב היה מתחיל להעלות את ה-XP. עכשיו, למרות שעל פניו המחשב עובד כמו קודם בדיוק מבחינת ביצועים, הוא נתקע במסך הראשוני זמן רב שלא היתי מדמיין- משהו כמו רבע או שליש דקה, בערך כמה זמן שלוקח לו להעלות את XP ואולי יותר. ממה זה יכול להיות?! זה מוזר לי כי הוא לא מדווח על שום תקלה או משהו כזה. למישהו יש מושג בכלל? אולי תגידו לי שזה לא אמור להפריע לי ותהיו צודקים, אבל החשש שלי נובע מכך…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ראו תמונות מסך. אמרו לי בחנות (זיג זג) לשים תוכנות מעודכנות ושמתי. גם אז זה לא עבד. http://img523.imageshack.us/img523/5011/image00001jm2.jpg http://img206.imageshack.us/img206/8709/image00002rx8.jpg http://img165.imageshack.us/img165/9146/image00003og0.jpg http://img178.imageshack.us/img178/5835/image00004wc1.jpg http://img177.imageshack.us/img177/6514/image00005lv9.jpg מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לאחר התקנת CRASHDAY המחשב סירב לעלות לאחר ביצוע ריסטרט הווינדוס ניתקע בזמן העליה והפס הכחול לא זז! נכנסתי לSAFE MODE והוא עלה. בMSCONFIG ביטלתי את כל הדברים והמחשב עלה. לאחר מכן הוספתי את הכל חזרה ושוב לא עולה!! חזרתי לSAFE MODE והסרתי רק את שני סרויסים של ATI ATI HOTKEY POLLER ATI SMART המחשב עלה לאחר הביטול. מחקתי את הדרייבר של הכ.מסך והתקנתי הכל מחדש, הוספתי את שני התהליכים והוא עלה.. הייתי בטוח שסדרתי את זה. עשיתי כמה רסטרטים והכל היה טוב, עד שעכשיו שוב עשיתי רסטרט ושוב הוא ניתקע!!!!!!! ביטלתי את סרויסים והוא עלה בסדר... ניסיתי להחזיר את הסרווסים, עשיתי רסטארת והכל עלה בלי בעיה! ! ! מה קורה פה?!? פעם עולה ופעם לא??! :s05: תודה רבה! **חשוב לציין שכל המשחקים עובדים טוב …
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש כמה בעיות, טמפרטורות גבוהות, 8 התקני USB שמתוכם רק 2 הם USB 2.0 .. בכל מקרה אני מעלה לכם תמונות מהביוס ושל הטמפרטורות לבדוק אם הכל תקין ואם יש משהו שצריך לעשות / לשנות : תודה מראש לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הוספתי זיכרון שעובד על 2.2V בנוסף לזיכרון הקיים שעובד על 1.8V... עכשיו אני צריך לעדכן ידנית בביוס לזיכרון החדש את המתחים אבל הבעיה שאני לא מוצא איפה זה... מישהו מכיר את הביוס הנ"ל (American Megatrends)? מדובר בלוח ASUS P5K SE.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב השני בבית שאני על האינטרנט ואני יורד למטה בגלגלת זה זז לאט כזה כאילו אין כרטיס מסך על המחשב כמו שמתקינים תוווינדוס ובחורים איזה שעון רוצים וזה זז לאט מה עושים תודה?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב מחבר. המחשב פורמט, ואין לי מושג מה הרכיבים שעליו. אין לי התקן קול,ואין לי מושג מה הוא, חוץ מזה שלוח האם הוא של MSI, ואין לי מושג מה הדגם. כרטיס הקול מובנה. אני רק מבקש לקבל לינק או הנחיה ל- איך אדע את הדגם של לוח האם, ו/או של כרטס הקול, כדי שאוכל להוריד ת הדרייבר שלו ולהתקין אותו? נ.ב- במנהל ההתקנים אין את כרטיס הקול, מן הסתם, ואני לא מצליח להבין משם את דגם לוח האם. תנו הסבר כמו לילד מפגר בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
חצי מהתפריטים הפו פתאום לאנגלית ללא סיבהה מיוחדת בבקשה עזרה דחוף
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לפני כמה זמן כתבתי הודעה באותו נושא(שאני לא רוצה להקפיץ),על כל מקרה נטשתי את הנושא,ועכשיו,אני רוצה להתקין לינוקס וממש נמאס לי מזה! אז ככה הצורב הוא GSA 4163B?(LG). הכונן DRD8160B גם LG. שניהם לא מופיעים לא בביוס,לא במחשב שלי ולא במנהל ההתקנים. החלפתי את הכבל השטוח?(IDE?) בשני כבלים(כל פעם ניסיתי אחד) ועדיין אין כלום בביוס,והמולקס בסדר. זה כבר ממש ישן...לפני שנה אפילו שנה וחצי(לא הייתה לי סיבה ולא היה חשק להתעסק אם זה). מה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש, עומרי
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש, עכשיו המחשב מיועד למשחקים לא יותר מידי כבדים כגון פאלקון, il-2 שדורשים מעבד יותר מכ.מסך . עכשיו הנה המפרט שלי cpu: intel e6550 m.board: gigabyte 965p-s3 mem: 2*1024gb kingston g.card:x1950pro 512mb hd: wd 160 gb sata2 case :midi -tower regular+atx 480 w עכשיו הדבר היחדי שלא קניתי חזק זה הספק הג'נריק כפי שאתם רואים הבעיות שאני נתקל בהם הם התאמצות יתר של המעבד וכתוצאה מכך קרטועים במשחקים שדורשים קצת עבודת מעבד לדוג' בהתקנה רגילה של משחק הוא מגיע ל 100% ב task manger ובמשחק פאלקון מי שמכיר הוא מגיע ל 60% משהו פה לא בסדר , ההגדרות הגרפיות שאני עובד איתם הם aa*4, af*2 ,vertical refresh on ככה שגם הכרטיס מסך לא יותר מידי מתאמץ , אני כ…
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, איך מנקים פנים (פנים במובן inside; לא במובן face) של מחשב, בלי לפגוע בתפקוד הרכיבים?
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי לכולם. קניתי אתמול מקולים של לוגיק איקס 530 , חיברתי הכל בסדר ואת הכבלים חיברתי לכרטיס קול. בבדיקה שעשיתי הבחנתי שהסנטר לא פועל . יש לי כרטיס קול creativr sound blaster 5.1 LIVe ועוד כרטיס שיש לי זה creative audigy live 7.1 / האם הכרטיסים שיש לי לא מתאימים לרמקולים האלה??? מה אני צריך לעשות שהסנטר יעבוד????? לעזרתכם אודה.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כשאני מריץ את הבדיקה מופיעים טונה שגיאות ובנוסף ליד איפה שאמור להיות רשום מידע על ה ציפסט והזכרונות לא רששום כלום יכול להיות שהבעיה לא בזכרונות אלא לוח האם? תודה .
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משחק במשחק נגיד ואחרי 30 דק בערך שאני משחק הוא עושה רעש של זרם ואז הוא נתקע המנורה של H.D.D נדלקת בלי להפסיק אני חייב עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מחשב סלרון ישן עבד! החלפתי HDD1 שעבד ב- HDD2 שעבד במחשב אחר. לאחר ההחלפה המחשב עושה רעש שעובד אבל לא עלה. בדקתי את המחשב בלי ה- HDD2 והוא עלה (אם כי היו קוים מוזרים על המסך) והודע לי שלא מוצא את ה- HDD המאסטר, ולכן נראה לי שזו הבעיה (מה אתם חושבים?) במקור ה- HDD היה משני, ניסיתי עם הג'מפר במאוזן (במקום במאונך) לא עבד, ניסיתי ללא ג'מפר, גם לא עבד. HDD2 עבר פירמוט וחלוקה מחדש במחשב אחר טעם הועבר גודלו כ- 9.2 ג"ב והוא חולק ל-2 מחיצות ראשית FAT32 (יותר גדולה) משנית NTFS יכול להיות שהפרמוט לא היה בסדר? שבגלל החלוקה מחדש לא עובד? ואם כך, האם הפתרון היחידי הוא לפרמט מחדש במחדש אחר או שאפשר איכשהו גם במחשב הזה? ואם אני כבר מפרמטת מהתחלה כדאי רק במחיצה אחת? תודה אגב אני יודעת שה-…
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא עולה בצורה רגילה יש את השלב שהוא טוען את ווינדוס xp וגם אותו אני מצליח לראות, אבל אחרי זה פתאום המסך נכבה (כמו שאתה לא נוגע במחשב הרבה זמן) מה זה?? (יש לציין שכל זה בא אחרי ניסיונת בלתי פוסקים לחבר את המחשב לטלוויזיה שלי בלי לראות בשחור לבן, העברתי את המחשב ליד הטלוויזיה (בשביל שקבל שהבאתי יגיע), ופתאום שהחזרתי כל זה קרה ) :s05: :s05: תודהה רבהה לעזורים
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, על המחשב שלי מותקנת מערכת ההפעלה VISTA ULTIMATE יש לי את לוח האם IB9 ואני לא מצליח להתקין את הAUDIO CONTROLLER הAUDIO CONTROLLER של REALTEK מישהו יכול להציע לי פיתרון לבעיה? יש לציין שהורדתי את הדרייבר אך משום מה הווינוס לא נותן לי להתקין אותו מכיוון שהוא לא מזהה חותמת יצרן והוא לא נותן להמשיך מפני שהוא כביכול מגן מפני תוכניות זדוניות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
קניתי מחשב ואכן דיסק התקנה של windows נטען בבוט. אבל כאשר ניסיתי להכניס דיסקים עם בוט אחרים זה כותב לי הודעה ארוכה שקשורה ל8GB ול-DVD משהו. לא יצא לי לצלם את המסך. אולי תוכלו לעזור לי וזה יחסוך את הצורך לפנות לחנות. תודה,
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם של GIGABYTE לפנטיום 4. המחשב בעיקרון לא נדלק אלא אם אני מוציא את החיבור חשמל של המעבד אך משאיר את החיבור של הספק אז הלוח נדלק אבל המחשב כאמור לא עולה. הגעתי למסקנה שהקבל נוזל (ע"פ צפייה בתמונות בפורום כאן שכן זה ממש דומה לאיך שהקבל נראה וגם הקבל נמצא ממש ליד חיבור החשמל של המעבד. ברצוני לדעת איך אני מחליף קבל או משיג אחד על מנת להחליף. תודה!
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-