עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ערב טוב, לאחרונה התחיל להרגיז אותי רעש זמזום שיוצא מהמארז... חשבתי שזה אחד המאווררים וזה לא הם, וגם לא הקשיחים, האם יש למישהו רעיון? זה לא הקשיחים כי נשמע שזה מגיע מאזור הגשר הצפוני/מעבד יש לי סה"כ 4 מאווררים: מאוורר ספק מאוורר כרטיס מסך מאוורר מעבד מאוורר פליטה אחורי את כולם ניסיתי לעצור והזמזום נשאר. גם ניסיתי לחפש אם משהו לא מוברג עד הסוף ואפילו ניסיתי לגעת בחלקים (להשתיק ויברציות בעזרת מגע). למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אני כבר חושב להחליף את המארז בתקווה שהיה בו משהו דפוק (ג'נרי)

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  2. יש בעיה מוזרה.... כשהשתמשתי במחשב בפעם האחרונה, כיביתי אותו בהצלחה, והכל היה טוב...לפני זמן קצר היום, אני מדליק ת'מחשב, הוא נדלק, המאוורים נדלקים, וההרד עושה צלילים שהוא חי...אבל הוא לא(המחשב לא פועל)! לא מצפצף עם הספיקר, לא נדלקות הנורות על המקלדת, והמסך מראה את ה SELF TEST אך לא נדלק!! SO I SAY WHAT DA FUCK? והקטע הוא שאני בעצמי משו כמו טכנאי מחשבים מנוסה, (עבדתי בחנות מחשבים ובעייריה כטכנאי מחשבים) אבל ת'בעיה הזאת אני רואה פעם ראשונה.... פירקתי את כל המחשב לחלקיקים, ניסיתי להוציא ת'ראמ, הוא מצפצף שאין ראמ...ניסיתי להוציא כרטיס מסך הוא מצפצף שאין כרטיס מסך...ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עובד....המממ, הוצאתי את כל הצמות והפאוור קייבלז, וזה לא עוזר, הוצאתי ת'מעבד, החזרתי …

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by Goldlm,

שלום יש לי תקלה באחד המחשבים שלי ואני מתקשה לגלות את מקור הבעיה המחשב הוא מחשב בעל מעבד P4 3GHZ וג'יגה זיכרון ב3 סטיקים, ספק כוח של FSP אז ככה היום בזמן טעינת הווינדוס הוא פשוט התחיל להראות מסך כחול ולקרוס, ישר חשבתי שזאת בעיית זיכרון אז הוצאתי את כל הזכרונות וניסיתי להריץ עם כל סטיק בניפרד אך זה עדיין קורס (בדרך כלל בעיות זיכרון כאלו נגרמות כתוצאה מסטיק בעייתי כך פה זה לא נובע מכך מפני שזה לא עולה עם שום סטיק) קראתי את המדריך על ה minidump אבל הווינדוס לא עולה בכלל ולכן אין לי גישה למערכת ההפעלה, האם קיימת אפשרות אחרת לקרוא את הלוג? מה יכולה להיות התקלה??

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד של nec versapro vy20a\w-1 ואין לי תדרברים שלו של לי win7 ואני לא מוצא תדרייבר שך הכרטיס מסך שהוא ATI RADEON Xpress 1300M (RS600M) + SB450 זה הצ'יפ סט שלו אני צריך את זה דחוףף בקשה תעזרו לי תודה!!

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by ben_amitai,

אחרי שהתכנתי את התוכנה, הכל עבר בסדר גמור. כשאני מנסה להפעיל אותה היא מראה לי שגיאה ניסיתי למחוק ולהתקין,לא עזר,פלוס הורדתי ממקור אחר ולא עזר.....

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by TYCOONMAN,

שלום. ברשותי פנטיום 3, עם לוח אם בusb1. האם יש דרך לחבר אליו usb2 ? אני מתכוון חיבור פנימי ללוח.

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  7. יש לי לוח של ASUS 925X התומך בזכרונות DDR2 533 MHZ הCL הנמוך ביותר שמצאתי הוא 3. האם יש זכרונות 240 פין בCL נמוך ואם כן האם יש עדיפות לסוג מסויים תודה

• 14 תגובות
    • 826 צפיות
  8. יש לי את המחשב שמפורט בפרופיל (המחשב הנייד) ולאחרונה - לא בדיוק שמתי לב מתי, התחילו מן מיקרו תקיעות כאלה במשחקים, שהפריימרייט יורד ל0 לחלקיק שנייה ואז חוזר כאילו לא קרה כלום. לא משנה איזה משחק זה, זה קורה, לא שמתי לב למשהו מיוחד שאני עושה שגורם לזה לקרות, פשוט קורה בצורה רנדומלית, האודיו לפעמים ממשיך כאילו לא קרה כלום, לפעמים נתקע בלופ בשנייה שזה קורה.. ברוב המשחקים שאני משחק לא יכולתי לצלם את זה כי אני עסוק במשחק(CSGO,LOL,FO4,7DTD) , אבל בGTAV הצלחתי כי יש לו את הבדיקת ביצועים הזאת (Benchmark) שיכולתי פשוט לצלם את כולה ולחכות לתקיעה ואז לחתוך את הקטע שבו זה קרה. דרך אגב, צילמתי עם הפלאפון כדי להדגים בצורה הכי טובה מה קורה בלי להעמיס סתם על המחשב. אני …

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  9. היה לי מחשב ישן P4 1.3Ghz שעבד, ונתתי אותו למישהי מתנה, פעם ראשונה שהיא חיברה אותו הוא עבד אבל עכשיו הוא לא, המוניטור לא נידלק, לקחתי את המחשב בחזרה אלי, ונכון, המוניטור יושן לא רוצה להידלק. ניסיתי לפתוח, הכל נראה בסדר, הספק עובד, המחשב נדלק ויש תאורת לד של הדיסק הקשיח. טוב, ניסיתי להחליף כרטיס מסך, גם כן, כלום, המוניטור לא רוצה להידלק, מה עוד יכול להיות (האישה אמרה שהיא ניקתה אבק במחשב, אין לי מושג עם מה, יכול להיות שהיא קיצרה את לוח האם או את ה AGP?). פתוח להצעות.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  10. טמפרטורה : http://img145.imageshack.us/img145/8940/fanpn8.jpg זה הזיכרון שכלום לא עובד על המחשב והוא עדיין מנצל 60% http://img213.imageshack.us/img213/3673/provl4.jpg http://img218.imageshack.us/img218/1792/pro2bd0.jpg

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  11. קיבלתי את המחשב שלי חזרה. P4 2.6C IC7 512DDR 333 R9800P (חדש ) התעקם אחד הפינים של המעבד והיו צריכים לסדר, אז סידרו והוא פה! חיברתי הכל כמו שצריך, הפעלתי את המחשב והמאווררים נתנו קפיצה כאילו הכל עובד, אבל הוא נכבה. פשוט נדלק ונכבה, המסך אפילו לא מספיק להידלק והמחשב נכבה. STINGER אומר שזה הלוח אם... HELP!!

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  12. אבל זה חוזר על עצמו כל כמה שעות עבודה הרצתי NOD32 מעודכן, וכן ADWARD וכן SPYBOT והכל נקי!! אולי הלוג שלי לא טוב? אולי משהו אחר? הנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:22:22, on 21/10/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\NOD32\nod32krn.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\NetEx\netex.exe C:\Program Fil…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by okinawa,

קיבלתי סוף סוף היום את הנייד שהזמנתי, מדובר בLegion 5 עם רייזן 7 ומסך 144 הרץ, בנוסף הוא הגיע עם NVME 512GB בתוכו שעליו מותכן הווינדוס. מצב הסלוטים במכשיר סלוט ראשון של NVME M.2 שמאוייש כבר עם אחד ועליו מותקן הווינדוס. סלוט שני זה סלוט משולב של M.2 וSATA 2.5, אתה בוחר את האחד שאתה רוצה ומתקין. המצב הוא כזה, רכשתי NVME של סמסונג 970Evo Plus של 1TB שאותו אני מייעד לקבלת השיכפול ווינדוס ויש לי עוד כונן SATA 2.5 של HYNIX של 1TB שאותו אני מייעד לאחסון וכו'. האם אני יכול לחבר את הNVME שרכשתי (הסמסונג) לסלוט השני ולשכפל אליו את הווינדוס מה-NVME בסלוט הראשון (זה שהגיע עם המכשיר) ואז ישר לקחת את הכונן המשוכפל ולהעביר אותו לסלוט הראשון בלי בעיות? להעביר אותו סלוט ככונן …

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by liadpr,

היי יש לי בעיה עם המסך לפעמים בזמן שאני לדוגמה משחק במחשב (נגיד ליג) אז המסך נכבה לשניה ונדלק וזה קורה פעמיים ברצף. ומאז שזה התחיל, הfps התחיל להשתגע, עד היום הוא היה על 60 fps קבוע (בליג לפחות) ועכשיו הוא לא מפסיק לשחק בין 120 ל10 הוא כל שניה מחליף למספר אקראי שבדרך כלל בטווח הזה. למישהו יש רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by idash6,

שלום , יש לי מחשב כבר כמעט 3 שנים . המפרט בקצרה - i5 750 2.66 ghz gigabyte p55-ud3r g.skill 4 GB sapphire ati radeon hd 5850 לפני שבוע הכל עבד כמו שצריך , יום אחד שמתי לב פתאום שדיסק שהכנתי לא מזוהה . ואז שמתי לב שהמחשב בכלל לא מזהה כונן דיסקים מחובר . אני יודע בוודאות שהבעיה לא בכונן עצמו , גם בגלל שניסיתי לחבר אחד אחר והוא לא עבד וגם כי לא הצלחתי ליצור כונן וירטואלי גם בדיימון טולס . ניסיתי לעדכן דרייברים מהאתר של GIGABYTE , והם לא עבדו , גם בדיסק הדרייברים שקילבתי עם המחשב אני לא יכול להשתמש כי אין לי כונן דיסקים . עידכנתי גם את הביוס . מה עוד אפשר לעשות חוץ משלוח את המחשב לבדיקה בKSP ? יש לי עוד חודש לאחריות על הלוח אם אז אני צריך להחליט עכשיו אם לתקן או להחליף . תו…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by MW,

דוד שלי קנה מחשב וקיבל את הכרטיס הזה איתו עכשיו היציאת טלויזיה עובדת אבל רואים בשחור לבן בטלוויזיה לא רואים צבע ובמחשב כן.... ניסיתי הכל לשחק עם האפשרויות וכו' לא עזר... למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  17. שלום בחודש האחרון המחשב שלי עושה רעשים חזקים מאוד !!!! וליפעמים הוא מקבל מסך כחול וגם הוא התחיל ליפעול לאט בקושי זז לי האינטרנט וזה אחרי שמחקתי רוגלות ב 4 תוכנות ווירוסים ב KASPERSKY ! הבעיה כנראה נובעת מי המעלות של המחשב בגלל זה אני צריכים עזרה וכמה קישורים למדריכים שיעזרו לי... אוקיי הנה המעלות של המחשב שלי אחרי מאמץ : המעבד חם כמו שאתם רואים תמליצו לי מה לעשות ומה לבדוק כדי שתוכלו לעזור לי יותר טוב בתיקון... המיפרט שלי: INTEL P4 3.0 GEFIRCE 6600 GT 1.5 GB RAM אם אתם צריכים עוד מידע תשאלו או אם לצלם לכם עוד משהו ב EVEREST תשאלו... אני חושב על לקנות מישחה טרמית ולנקות אבק אבל אני לא יודע איך לפרק את המאוררים ואיך לשמן אותם טוב ורציתי לקנות עוד מאורר או 2 ול…

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  18. איך יוצרים דיסק ורטואלי ל400+ GB נפח יש לי תוכן של 400+ GB שהתוכנה דורשת למצוא בדיסק כי המקור הגיע מדיסק קשיח נייד חיצוני, האם ניתן ליצור דיסק ורטואלי בגודל כזה, בתוכנות שאני מכיר ניתן רק עד גודל של דיסק רגיל. או שאולי יש עיצה אחרת...

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by Liok6,

שלום לכולם לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש, והכל עובד פיקס.. עד שאני מתחיל משחק הבעיה מתרחשת בזמן משחקים כבדים. העכבר פשוט קופא לכמה שניות - רק העכבר, המקלדת עובדת והמשחק ממשיך לרוץ, פשוט אני לא יכול להזיז אותו או ללחוץ על הכפתורים למשך 3-4 שניות, ואז אני יכול להמשיך לשחק. ב - STALKER וב - OBLIVION זה קורה פעם ב 3 -4 דקות, וב -CRYSIS זה קורה פעם בשתי דקות בערך. המערכת שלי: amd 4400+ 2gb ddr 8800GT 512 windows vista ultimate Logitec MX500 LG 22" wide FSP 400 PSU אשמח מאד לתמיכה בנושא, זה מאד מתסכל... :'(

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by Levyshachar2,

קודם כל שלום לכולם! יש לי בעייה במשחקים כמעט כל משחק שאני משחק כבד יחסית כמו GENERALS וכדומה הסרטים של המשחק הם נתקעים זזים לאיזה שני שניות ואז נתקע ואז עוד פעם לשני שניות ואז שוב זה ממש מעצבן יש משהו לעשות כדי לתקן את זה? המפרט שלי בצד תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  21. שלום לכולם, זה המפרט של המחשב בחדש Z390 motherboard GIGA BYTE 32GB RAM win 10 I7 9700K cpu 3.6GHZ intel uhd graphic 630 1GB memory המשחק הוא ברוטל דום, למי שמכיר, המשחק עולה זריז, ואחרי כמה דקות, הוא נתקע , פשוט המסך קופא, או נהיה שחור, הסאונד עובד רגיל, המחשב בן שבוע , אני מריץ עכשיו בדיקה לזיכרונות ולמחשב בתוכנה MEMTEST 86 ונכון לעכשיו אין שום בעיות אני מריץ את אותו המשחק במחשב נייד I7 , יותר ישן, ואין שום בעיות, רץ מצויין, עם פחות זיכרון RAM המחשב הופעל רצוף כמה ימים עם יוטיוב, לא נתקע לא קורס לא כלום, הוחלפו כרטיסי זיכרון לאותו סוג ואותו דגם, ועדיין המשחק נתקע…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by srolik,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש בקצרה הנה המפרט כי אולי זה יעזור לפתרון הבעייה מעבד 2.4 אינטל , לוח GIGABITE PE667 PRO מארז 3R SYSTEM AIR Metal (אלא הפריטים הרלוונטים ) במארז יש 2 יציאות USB מקדימה , בלוח יש עוד 2 ועוד 4 למטה (כמו כרטיס) ( WINDOWS XP PRO באנגלית ) הבעייה היא שאני מחבר את המצלמה הדיגיטלית עם הכבל USB למחשב (בכול אחת היציאות שצוינו ) המחשב מאתחל את עצמו אוטמטית , יש לי עוד מחשב עם יציאות USB רגילות והוא לא עושה לי שום בעייה יש לציין שברגע שאני מכניס את החיבור אז WINDOWS רושם שהוא זיהה ואז ישר המחשב מתאתחל צריך את עזרתכם , מה אפשר לעשות , האם זה קשור למארז , או אולי ללוח , או לWINDOWS (במחשב השני יש לי WINDOWS ME ) או שזה קשור USB2 (אני לא יודע איך זה עובד…

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  23. מחפש עזרה מקווה שזה כאן אני צריך עזרה עם לוח אם GA-8S648-L הלוח תקוע ממש לפני הפוסט וכותב "SCANNING BIOS IMAGE IN HARD DRIVE" אחרי הרבה מחקר הבנתי שהוא לא באמת מחפש וזה נגרם בכלל הכרטיס מסך AGP ממה שאני יודע כרגע אם אני יוציא אותו אז יש אפשרות להגיע לפוסט אבל אני חייב כרטיס מסך וזה אומר שהוא חייב להיות PCI (ולא EXPRESS - הלוח הזה קיים לפני שחשבו על התקן) אז אם יש פה מישהו מאיזור הצפון שיש ברשותו כזה להשאיל לי או אפילו אני מוכן לקנות יד שנייה בבקשה שירשום פה או ישלח לי בפרטי חחיב את עזרתכם.

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by kw,

שלום לכולם הכרטיס הוא 6600gt של xfx ובלי אחרויות , עכשיו הכרטיס עבד באופן תקין עד שאחרי ריסט למחשב לפתע כתוב גיבריש בשלב שהמחשב עולה גם כשאני נכנס לביוס לא רואים כלום וכשאני בוינדווס הכרטיס עובד ברזולוצייה של 640*480 ועומק צבע נמוך מאוד ( נראה לי 4 ביט ) ואי אפשר לא להעלות רזולוצייה ולא להעלות עומק צבע , ניסיתי כמובן להתקין דרייברים שוב ושם דבר לא עוזר כי המערכת לא מצליחה להתקין את הדרייבר , כשניסיתי להחליף את הכרטיס מסך בכרטיס מסך ישן הכול עובד כרגיל ובסדר וכשאני מחזיר את ה- 6600gt שוב הדרייבר לא עולה . למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה ?

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by yanme,

האלן חברים יש לי לוח של Gigabyte h170-d3hp כשאני מחבר את החיבורים של ה Front usb על המארז מקדימה, כל חיבורי ה USB בלוח מפסיקים לתפקד זה מתבטא אי קריאה של דיסקים חיצוניים , או קריאה איטית מאוד ,אבל עכבר או מקלדת עובדים, עובד עם Win7 64 pro דרייברים הכי עדכניים.. למישהו יש רעיון או שנתקל גם בתופעה?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.