תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם... אני באתי להתקין למחשב רגיל וינדוס 98 ופתאום אחרי הרצה של הבדיקה של הכוננים בהתחלה עם המסך הכחול אחרי שהוא מסיים אני מקבל שגיאה כזאת Standard Mode: Fault outside of MS-DOS Extender Raw fault frame: EC=0344 CS=031F IP=85E2 AX=001D BX=0005 CX=1800 DX=155F SI=0178 DI=0178 BP=016E DS=027F ES=027F SS=027F SP=0166 עכשיו ניסיתי כל מיי דברים..אין לא הלך ההתקנה...חיפשתי בגוגל מצא לי כל מיני דיונים על זה...אומרים שזה יכול להיות המעבד או הזיכרון או בעיה עם הקונפיס.סיס קיצור אני לא יודע מה לעשות... מישהו יכול לעזור לי אולי? מישהו שנתקל בזה?? תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
למשל שאני בא לראות סרטים באינטנרט ושטיות כאלה..לא שומעים כלום..והכול מוגבר..
-
- 13 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני נוגע בקירור שלו איפה שהמאורר ומקבל כבייה מרוב שזה חם זה מסוכן??? כי לא נראה לי זה אמור להיות ככה
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המחשב נדלק לא עושה שום צלילים מחובר כראוי בדקתי שזה לא בעיה בלוח אם הוצאתי את הזכרון וניסתי לראות אם הוא מצפצף אז הוא צפצף עכשיו ניסיתי לקחת את הכבל שבא עם המסך לחבר אותו ללאפטופ שלי והוא הראה שהכל בסדר אני אובד עצות כבר מה עליי לעשות ניסיתי לחבר גם את המסך לכרטיס שעל הלוח אם לי וכלום פשוט כלום לוח אם מסוג ASROCK P4I65G חדש לפני שבועיים. מה עליי לעשות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הדבר הזה נורא מעצבן אותי והוא התחיל לפני איזה חודש. מתי שאני במחשב(כלומר גולש באינטרנט) ומשתמש עם עכבר מגיע רגע שהמחשב כאילו "בום" נכבה ונדלק. והדבר הזה נורא נורא מפריע,נגיד אני יכול להיות באמצע עבודה חשובה והמחשב יתכבה באמצע... ועוד דבר ששמתי לב,כאשר אני משחק במחשב בכל מיני משחקים הוא לא מתכבה רק כאשר אני בתוך הווינדוס עושה כל מיני עבודות או גולש באינטרנט. חברה אולי מישהו יודע למה זה?או יכול לתת איזה רעיון איך לפתור תחרא הזה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חברה יש לי בעית זיכרון מה לעשות אני יגיד לכם בדיוק מזה אומר לי זה נותן לי הודעה כחולה למעלה רשום בכותרת mmc.exe application error מתחת לזה רשום:the instrustion "0*10009359" referenced memory at "0*10004000".the memory could be "read אני מקווה שתבינו את זה בבקשה עיזרו לי זה מאוד חשוב ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסקטים חדשים,הכנסתי אותם לקונן הדיסקטים והוא ביקש שאני יעשה פורמט להם,עשיתי.אחרי זה הכנסתי לדיסקט אחד כמה עבודות(בWORD) ולמחורת ניסיתי להכניס את הדיסק לכונן הדיסקטים שבמקיף שלנו ולא יודע למה אבל הוא ביקש שאני יעשה פורמט לדיסקט(ואם אני עושה פורמט הוא מוחק לי את כל העבודות) וגם ניסיתי להכניס אותם בספרייה העירונית וגם שם הוא ביקש שאני יעשה פורנט ורק מתי שאני מכניס תדיסקט בבית הוא נכנס אליו בלי שום בעיה ומראה תעבודות. חברה יש פתרון לבעיה הזאת? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מקודם הכל היה רגיל במחשב פתאום הכל התחיל להיות לאט פתאום הופיע לי על המסך כחול לבן כזה יענו נעלם המסך וחצי נהיה כחול וחצי לבן ואחר כך עשיתי ריסט ואז המחשב עשה ציפצוף ארוך עכשיו אני משתמש במאוורר חיצוני והכל עובד אבל חברה זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בבקשה תענו מי שיודע.. זה בתוך התארד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87830.10
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
http://img145.imageshack.us/img145/5773/63607343cz2.jpg חברה איך אני משנה את הזה ל80 הירטס? ד.א מדובר במחשב הנייד החדש שלי גDELL 1500 תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגללו קורס לי המחשב. פעלתי לפי המדריך של Milk-Inc מפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1042635#msg1042635 הינה תמונה:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשמעו,יש לי כרסיט קול במחשב שהוא מובנה בתוך הלוח אם ועושה לי כל הזמן בעיות ומוציא לי מסכים כחולים שבהם הוא רושם לי שיש בעיה עם ALCXWDM.SYS שזה קשור לכרטיס הקול שלי,ניסיתו לעדכן דרייברים לא עוזר. אז אני רוצה להוריד את הדרייבר של הכרטיס הקול במובנה,כלומר לעשות שהמחשב לא יזהה את הכרטיס ולקנות כרטיס קול חדש.אפשרי? וכמה בערך עולה כרטיס קול(כרטיס קול פשוט,שאני יוכל לשמוע מוזיקה משני הרמקולים הסטנדרטיים)? תודה נשמות...
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מהחנות הזאת מכאן: http://www.ksp.co.il/hmain.php מלוחות אם למעבדי אינטל... זה המחשב שלי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 הינה המפרט שלי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 80G 7200 DDR 256MB PC400 GEIL DDR 256MB PC400 GEIL RADEON 9550 P4 2.4 GHZ 800 והמארז שלי הוא: MIDI ATX USB (תקציב 500-600) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
חבר'ה,המסכים הכחולים האלה כבר רודפים אותי הרבה זמן,אולי כבר שנה. ניסיתי הכל,ה-כ-ל- ואין .. שום דבר לא עוזר. הוצאתי התקני USB,אמרו לי התנגשות בין הכרטיס קול ,לכרטיס מסך החלפתי כרטיס מסך,והכרטיס קול מובנה על הלוח,נשארתי איתו. אח''כ אמרו לי זיכרון ווירטואלי פגום,מחקתי אותו ועשיתי חדש.. לא עזר. אח''כ אמרו לי יכול להיות התנגשות בחומרה בין שתי זכרונות 512,512 של קינג סטון 400 DDR,הוצאתי אחד לא עזר. הוצאתי גם את השני,והכנסתי אחד.. לא עזר. החלפתי לוח אם לאותו דגם,לא עזר. החלפתי ספק,החלפתי את כל המחשב בקיצור. ואין,לא עזר! ניסתי הכל,כל דבר שתגידו לי עכשיו ניסיתי. אני אעלה לפה את הקבצים של הלוגים של המסכים הכחולים.. יש איזה 40 פעמים,וזה קרה מלמעלה מ40 פעמים,ופרטמתי כבר ה…
-
- 50 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת....ואיך בודקים מה נשרף....??????? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ברשותי מחשב P4 2.66 512 RAM לוח ECS כרטיס מסך FX5200 128MB כאשר אני מפעיל משחקים באמצע המשחק נמרחים פתאום הצבעים, נסיתי כבר הכל דרייבירים חדשים של NVIDIA DIRECTX 9 ניקיון של הכרטיס כל דבר שאפשר ועדיין זה קורה צריך עזרה דחוף בבקשה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי אותה והכל עובד רק שהיא מראה הכל כמעט שחור והכל מממששש כהה משיהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר ימים כונן נייד של חברת WESTERN DIGITAL הפסיק לעבוד. הבאתי אותו לשני גורמים שאני סומך עליהם מאוד מבחינה מקצועית, והם אמרו, לאחר בדיקה, שהכונן שרוף ושאין דבר שהם יכולים לעשות כדי להחזיר ממנו קבצים. באותה נשימה הם הזכירו חברות - כגון "טיק טק" ו"מיסטי" המתמחות בנושא שחזור קבצים מכוננים. מבדיקה עם החברות עולה ששחזור כזה נע בין 500 ל-2000 שקלים. אשמח לדעת אם מישהו מכיר חברות/עסקים/אנשים נוספים העוסקים גם הם בתחום, מומלצים ואמינים, ואם אפשר - גובים מחירים נמוכים יותר (החברות הנ"ל עובדות בעיקר מול עסקים גדולים, לפי מה שרשום באתר שלהן) - אתם מוזמנים גם לשלוח לי הודעה פרטית או מייל. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קניתי מסלקום נטבוק של אסוס דגם x55a והוא בא למרבה האכזבה עם win8 .... וממש לא בא לי עליו אלא אני רוצה להתקין ווינדוס 7 , אלא שהוא לא נותן לעשות אתחול מדיסק גם אחרי שניסיתי לשנות לו בביוס תהגדרות , מישו יודע איך עושים בדגם הזה אתחול מדיסק ??? פלייז דחוף !!!!!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום כולם, אז החלטתי להיות אח טוב ולהביא לאחותי את המחשב שלי לסופ"ש, אל תעשו את זה!!!!! קיצור זה מחשב נייד של אסוס kv55m וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נכנס ישר (עוד לפני הווינדוס) לתוך איזו תוכנת שיחזור של אסוס, העניין שאם אני ממשיך עם השחזור הוא יפרמט לי את הHD ואני לא רוצה את זה. אני לא מבין איך לצאת מזה, ניסיתי לשנות את המיקום של הבוט ואני מוריד עכשיו אובונטו וינסה לראות אולי יהיה אפשר לחלץ את כל הקבצים לייב מUSB או משהו. בכל מקרה למישהו יש רעיון או יודע איך מפסיקים את השחזור הזה?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב נייד של ASUS מדגם EEE PC 1005 PG, אני לא מצליח להנמיך/להגביהה את הבהירות באמצעות הFN. ניסיתי להוריד כל דרייבר אפשרי וזה פשוט לא מצליח כל הFN האחרים עובדים רק בהירות לא רוצה לעבוד!!! מה אפשר פאקינג לעשות!?!? הדרייבר היחידי שלא הצלחתי להתקין לו זה דרייבר מסך כי אחרי זה הוא מביא לי מסך כחול - אולי זה קשור לזה שלא הצלחתי להתקין לו דרייבר מסך<???? אם כן איך לעזאזל אפשר לדעת איזה דרייבר לא יביא מסך כחול??. סורי על התסכול אבל זה כבר פשוט משגעעע והורס את העיניים!!1 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי ההגדרות מגזימות מידיי.... לא נגעתי בהן אגב, אבל אולי הן לא מותאמות לחומרה שיש לי יש מצב?? מפחד מהצהוב, וגם היה כמה פעמים אדום בMOTHER BOARD,,,,53 מעלות אתמול. לא עשיתי שום OVERCLOCK רקש שתדעו תודה אוהד קישור לתמונה שמסבירה הכל:
-
- 14 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 מעודכן עם אנטי ווירוס ופיתאום אתמול נעלמה לי תיקייה ללא כל התראה האם יש לכם רעיון או הצעות מה היה יכול לקראות כאן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב והוא עושה הפעלה מחדש לבד מה זה יכול להיות בתודה אלי. נ.ב המחשב מגיע לטפרטורה של 52-60 .
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד עם התוכנה Hardware sensors monitor וזה הדוח שהיא מציגה לי בקישור הבא http://loading.co.il/uploads/578764595.JPG מה אני צריך לעשות אני מבין שקיימת בעייה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-