תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב הבא: Intel Core2 Quad 2.4 Q6600 Intel Mother-Board DP35DP Kingston 4GB 800Mhz CL5 GainWard nVidia 8800GTS 512MB DUAL DVI Seagate 320GB SATA2 7200RPM 16MB hit השאלות הם: 1. ברשותי כפי שאתם רואים 320 GB אך בתאכלאס יש לי רק 297(יש לי שני כוננים, בC יש לי 146 ג'יגה, בD יש לי 151 = 297 GB) למה חסרים לי 22 ג'יגה? ככה זה לכולם או רק לי . 2. כשקיבלתי את המחשב היה לי רק שני ג'יגה וכשהסתכלתי במאפיינים על "המחשב שלי" היה רשום 2.01 GB משהו כזה - בקיצור שני ג'יגה. אתמול באו עליי והתקינו לי עוד שני ג'יגה של Kingston - בדוק, הביאו לי שני קסטות כאלה של 1 גי'גה והכניסו למחשב. עכשיו ב"המחשב שלי" אני עושה מאפיינים ורשום לי רק 3.24 GB, למה זה? הבעיות שלי …
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
פתאום כל פעם שאני נכנס למשחק התצוגה שבמסך הפכה לכאילו המשחק יצא בזמניו של דום, וזה לא רק במחשק. התפריט הראשי של call4 נראה כאילו הכינו אותו בצייר לא יודע מה קרה למחשב שלי נשבע לכם!!! crysis נראה כמו QUAKE פתאום אין לי גרפיקה, כאילו אין shadering בכרטיס מה אפשר לעשות? מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חברה מה נשמע? תראו ישלי בעיה מוזרה במחשב.. לפני כ חודשיים ככה בערך הלך לי הכרטיס 7600GT AGP קיצור החליפו לי אותו בזיכוי ל 7600GS קיצר הכרטיס עבד שבוע מצוין..וכיביתי תמחשב יום שישי ובשבת אני מדליק תמחשב הכול עובד מצוין ומתי שאני באה להכנס למשחקים אז המשחקים פשוט נתקעים או בתפריטים או בתחילת המשחק ממש שלא רואים עדיין כלום שחור.. ונקודה כזאת לבנה ניסיתי בהרבה משחקים ואפילו במשחקים ששוקלים 13 מגה=[ לא הולך כלום הטמפרטורה מצוינת מעבד P4 על 30 מעלות ככה הכרטיס על 40 ניקיתי תמעבד עם פן וגם תכרטיס אמממ ניסיתי להחליף זיכרונות ולא עזר..עדכנתי דרייברים למלא סוגים לא עזר וגם פירמטתי ניסיתי גם להוציא תכרטיס ולהכניס ולא עזר כלום.. יש לי עוד 3 שנים אחריות בערך על הכרטיס של ASUS תראו מה …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התמונה במסך המחשב שלי קופצת. בתחילה חשבתי שמדובר בוירוס ולכן פירמטתי את המחשב אך התופעה שוב חוזרת על עצמה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים, יש לי בעיה מוזרה שהלוח לא תומך את הזכרון ואני ממש רוצה לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת כבר אז בבקשה מי שיכול לעזור... הזכרון שלי: GeIL Dual Channel DDR 400 512x2 הלוח: MSI-915P Combo מה שהכי מוזר בסיפור הזה הוא שהזכרון תמיד היה נתמך תחת הלוח מאז ומתמיד רק מאז שניתקתי אותו על מנת לנקות אותו משהו שמה כנראה נדפק אבל מה שאני בטוח הזכרון במצב תקין כי אני החלפתי בין הצצדים של הזכרונות הרי יש לי שתיים של 512 ככה שאני יודע שהבעיה לא בזכרון כי תמיד שהחלפתי הזכרון מצד DIMM4 הימני הוא זה שעובד ככה שנתתי לו גם זמן לבד שחיברתי רק אותו וניתקתי את הזכרון השמאלי לגמרי מהלוח הקיצור מה שאני יודע עד לפה זה שהבעיה היא לא אבק הזכרון הימני נתמך השמאלי והבעיה לא בזכרון אז …
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שהמאוורר של המעבד שלי מפסיק לסירוגין את הסיבוב שלו. די בקביעות. הוא מסתובב סבבה, אחרי 10 שניות נעצר ל3 שניות, אחרי זה עוד פעם והלאה והלאה. המחשב שלי הוא עם לוח אם של GIGABYTE: GA-965G-DS3 יש לי מעבד Intel Core 2 Duo E6320 זה המאוורר המקורי של המעבד. מבדיקה ב SPEEDFAN, הטמרפטורה של המעבד (CORE0/1) היא 30-32 מעלות. רציתי לשאול האם זאת תקלה שהוא פתאום מפסיק להסתובב או שיש מצב שזה נורמלי בגלל שזאת טמפרטורה נמוכה? אם זה לא טוב, מה אפשר לעשות כדי לדעת מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה ממש מוזרה בחיבור המחשב לטלווזיה. יש לי בבית כבל שמתחבר למחשב (יציאת s-video)חיברתי אותו למחשב ואת הכבלים בצד השני לטלווזיה(בננה, צהוב ולבן). הכל הלך טוב ושהמחשב נדלק התחילו לראות תמונה אבל כל פעם שזה מגיע לשולחן העבודה התמונה מפסיקה בטלווזיה ונהפכת למסך שחור(במסך המחשב התמונה נראית מצויין). בקשר לטלווזיה היא ממש ישנה ואין לה חיבור של בננה אדומה (רק צהוב ולבן). תודה רבה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב מתנהג מוזר בעת האיתחול ולפעמים נתקע בעת העבודה אז החלטתי לחפש את הסיבה. מצאתי מודול אחד של זיכרון שהיה תקול ככל הנראה, הוצאתי אותו וחשבתי שבזה תם העניין... היום שמתי לב לבעיה אחרת - כאשר המחשב כבוי, ומפסק על גבי ספק כוח נמצא על O (כבוי) ניסיתי לחבר את כבל של המסך לכ. מסך ובמגע ראיתי ניצוצות כאילו יש שם מתח! הייתי מופתע מאוד...הרי המפסק על הספק אמור להיות שווה ערך לניתוק הכבל מתח מרשת החשמל. שניתקתי את הכבל מהחשמל הניצוצות נעלמו. האפ מדובר בקצר? הספק כוח הוא ENERMAX LIBERTY 400W חדש אז אני בספק שהבעיה בו...שאר הרכיבים ישנים, מלפני 4 - 5 שנים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי HD SATA איך אני מבטל את הSATA בביוס וגורם לזה שהמחשב יתנהג אליו IDE ? אני רוצה לעשות את זה בכיוון שאני כל פעם רוצה לפרמט הוא מבקשממני להכניס את הדיסקט הקטן ולהתקין את הSATA כדי שהמחשב יזהה אותו..
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחבר גם מסך רגיל לכרטיס מסך בDVI וגם מסך LCD בDVI ל HDMI ושמתי לב כשאני משחק במסך הרגיל כששני המסכים מחוברים אז המשחקים מקרטעים לי קצת ואיך שאני מוציא תLCD זה לא מקרטע למה זה ? הכרטיס מסך שלי הוא ASUS ATI 1900XT 512MB תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא כדלקמן: מעבד: Intel Q6600 זכרונות: Corsair Twin2x2048-6400c4DHX כרטיס מסך: Leadtek 8800GT rev.1 לוח אם: Gigabyte GA-P35-Ds3L ספק: Corsair VX550 ישנם מקומות או פעולות ספציפיות אשר גורמות למחשב שלי להציג את המסך הכחול הידוע לשמצה ואז לאתחל את עצמה. מספר דוגמאות: 1. כשאני מעלה מפות "כבדות" בAmericas Army, כמו למשל, SF-Hospiatl. 2. כשאני מנסה לזרוק משהו מהיד במשחק Hitman Blood Money בבקשה עיזרו לי...כל הצעה תתקבל בברכה. תודה רבה ויום טוב לכולם.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מכניס משהו ל-USB , הוא תוקע לי את המחשב. [move]מה לעשות????[/move]
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הווינדוס הוא עולה, אחרי כמה שניות נתקע ומראה מלא סימנים מוזרים צבעוניים על המסך. זה קרה מאז שהכנסתי דיסקאון-קי והוא החליט שהוא בשימוש ולא נתן לי להוציא 'במצב בטוח' אז הפעלתי מחדש את המחשב ולקח לו הרבה זמן להפעיל את עצמו מחדש, אז עשיתי ריסט ידנית מאז כל פעם שאני נכנס זה מראה בלאגן של צבעים על המסך ותוקע את המחשב. אני יכול להיכנס רק דרך מצב בטוח ניסיתי לעשות שחזור מערכת, לא הולך .......משום מה זה מחק לי גם את כל הנקודות שחזור.... מה יכולה להיות הבעיה ? במצב בטוח עם רשת אין שום בעיה...... מע' הפעלה WIN XP SP2
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בעיה נורא מוזרה יש לי 2 הארד דיסקים חיצוניים, ושני צורבי חיצוניים כל פעם שאני מחבר משהו מערכת ההפעלה xp ניכבת(עושה לעצמה הפעלה מחדש) פשוט זורקת אותי החוצה וגם זה קורה שאני מנתק משהו גם מצלמת אינטרנט בחיבור usb מה זה???????????????????????????????????????????????????? כאילו כל דבר חיצוני ממש עושה לי קצר חשמלי במערכת, זה מתנתק וחוזר לעצמו רגיל אח"כ זה משהו פיזי שמחייב מעבדה? כל התייחסות תתקבל בשמחה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שבועיים פרסמתי את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311586.0 אז ככה, בקיצור... הסאונד במחשב מעוות. לא ברמות מטורפות.. אלא משהו מינורי. אבל זה מאוד מטריד. בהתחלה שמעתי שיר וראיתי שמשהו מוזר בו. ואחרי ששמעתי עוד כמה שירים גיליתי בעיה. הבעיה היא כזו: בחלק קטן מהשירים שומעים הכל טוב ויפה. אך ברוב המוחלט של השירים יש בעיות בסאונד. בשיר אחד למשל לא שומעים את קולות הרגע. כמו מונו. ובשיר אחר אין באסים(וופר). ובשיר אחר, אין טרבל... לפעמים זה רק צלילים קטנים. בקיצור! זה מעצבן אותי! ובכן.. מצאתי קצה חוט שאולי יעזור למישהו לעזור לי. הייתה לי בעיה אחרת במחשב ועל הדרך כשהייתי קבור עם הראש במארז, פתרתי עוד כמה בעיות מינוריות. אחת מהן הייתה שחיברתי כבל ש…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש בביתי מחשב בן 5 שנים, שמאתמול כשמדליקים אותו הוא עושה ריסטרטים בלופים, והווינדוס לא עולה. ניסיתי להפעיל בסייף מוד ולעשות שחזור מערכת אבל ללא הצלחה. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מחבר גם מסך רגיל לכרטיס מסך בDVI וגם מסך LCD בDVI ל HDMI ושמתי לב כשאני משחק במסך הרגיל כששני המסכים מחוברים אז המשחקים מקרטעים לי קצת ואיך שאני מוציא תLCD זה לא מקרטע למה זה ? הכרטיס מסך שלי הוא ASUS ATI 1900XT 512MB תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מצ"ב הודעת ה ERROR האם מדובר בבעית RAM או בבעיית HD ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום קניתי היום את הכרטיס שבכותרת אבל משום שאני מחבר את המסך אליו הוא לא נידלק :\ אני מקווה שהכנסתי אותו נכון יש לי PCI-E הלוח הוא M2NPV-VM אבל הצ'ופצי'ק הכי אחורי אמור להתפס במשהו ?! או שאולי לא הגדרתי אותו טוב:\ תודה לעוזרים *יש לציין שיש לי על הלוח אם כרטיס מובנה שהשתמשתי עד עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פונה אליכם לאחר שעתיים מתסכלות של נסיונות התקנה של הכרטיס קול הנ"ל. איכשהו הכרטיס יצא מהSLOT כשהמחשב עבד, ואז נעלמו הדרייברים. ניסיתי להתקין מחדש לאחר מחיקה בREGISTRY, SAFE MODE כל התיקיות וניסיתי את כל הגרסאות אך שום דבר לא עזר. לאחר ההעתקה של הדרייברים לPROGRAM FILES, זה מנסה להתקין לWINDOWS ואז לא משנה מה זה רושם את הדבר הבא: (יש לי WINXP SP2) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב AMD 46X2 3800+ לוח (לאחר שהוחלף): m2v-tvm המחשב עובד עם כרטיס המסך שעל הלוח מארז ג'נרי הסיפור שלי התחיל מזה שיש לי קריסה עם מסך בצבעי כחול (מצורפת תמונה) המחשב נבדק במעבדה שלוש פעמים ולמרות בדיקות שהריצו המחשב לא נתקע אצלהם. מאחר ובמעבדה חשבו שהבעיה היא אצלי התקנתי מחדש מערכת ההפעלה, הוחלף המודם והמערכת נבדקה עם מסכים שונים, מקלדות שונות ועכברים שונים. כמו כן בדקתי בתקעים שונים בבית וגם את ההארכה בבית, החלפית חוט חשמל למחש וכן החלפתי ספק אך שום דבר לא עזר. בפעם השלישית - לאחר ויכוחים עם המעבדה - החליטו להחליף את הלוח למרות שלא מצאו בעיה, אולם גם לאחר החלפת הלוח הבעיה ממשיכה. אני אובד עצות ואין לי מושג מה לעשות. בתמונה שאתם רואים זה לא מסך כחול רגיל…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יתחיל תסיפור מהתחלה... קיבלתי את המחשב החדש היום... יש כמה משחקים ישנים שאני משחק כמו (Empire Earth 1 , Tactical Ops) ומשחקים יותר חדשים כמו (Call Of Duty 4 , PES) סבבה? המשחקים הישנים צריך לכבות בישבילם ליבה אחת... ראיתי תוכנה שמכבה מעצמה את הליבה - http://shooter.ice-world.de/Download/OneProc.exe עכשיו הכל פועל טוב במשחקים הישנים... ב PES עוד לא ניסיתי כי אין לי אותו.. אבל ב COD יש לי מן תקיעות מעצבנות והמחשב שלי אמור לסחוב את זה חלק על אפשרויות גבוהות. מישהו יכול לעזור לי =\ ?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי את הצורב חיברתי אותו למחשב הווינדוס מזהה אותו שאני מעלה את המחשב אבל הוא לא קורא לי דיסקים בכלל מה הבעיה יכולה להיות יש לי עוד כונן של צורב רגיל של אסוס שהוא עובד רגיל זה צורב עם חיבור sata הסמסונג עזרה לכל מי שיודע תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני נכנס לתיקיות שונות, בעיקר בכונן D לאחר שבריר שנייה של כניסה לתיקייה המחשב חוזר לדסקטופ, כל פעם שאני מקליק על התייקה, לחצי שנייה אני שם וחוזר לשולחן העבודה, זה ממש מתסכל. זאת לא בעיית חומרה כי למעשה במצב בטוח הבעייה הזאת לא קיימת. רק במצב רגיל!
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי בעיה במאורר של הלוח-אם הוא פעם עובד ופתאום מספיק איך שבאלו... הכל מחובר טוב בדקתי את הכבל חשמל שמחובר ללוח-אם וכל בסדר... מה דעתכם?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-