עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי win xp כשאני נכנס ל system tools=>event viewer דרך computer managment אני רואה מס' שגיאות, חלקם error וחלקם warning 1-מה שיותר מדאיג אותי זו שגיאת error שב- source רשום disk שגיאה זו חוזרת על עצמה הרבה פעמים. שגיאת ה disk מופיע גם ב- warning לציין שביצעתי סריקה לדיסק במס' תוכנות, סריקה מלאה של כמה שעות ויצא שהדיסק תקין ביצעתי גם סריקה של ורוסים ולא נמצא דבר. מדובר בדיסק של WD250GB-YS כשאני לוחץ על השורה של השגיאת ה error נפתח לי חלון זה- וכשאני לוחץ על שגיאת ה warning נפתח לי חלון זה- 2- שגיאה נוספת שמופיעה רק בצורת error היא שב- source רשום SideBySide כשאני אני לוחץ על השורה נפתח לי חלון זה- תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by royk50,

sun disk cruzer micro 2.0 GB חדש בן שבוע + מחבר פעם ראשונה למחשב - מזהה אבל מודיע על בעיה בדרייבר - לא נתן לשמוש שולף החוצה (לא מופיע ב safely remove hardware ) מכניס שוב - מזוהה ועובד כתיבה/קריאה אחרי כחמש דקות IDLE לא נתן לקרוא או לכתוב - תוקע את הexplorer לפעמים גם תוך כדי קריאה נותן הודעת שגיעה אותו הדבר גם אחרי optimize for performance ניסיתי פרמוט וcheck disk אין בעיות ואין שפור כמובן שכל שאר התקניי USB עובדים ללא בעיה: DOK ג'נרי, edimax wireless lan usb ,iriver h300 ,logitech g5 כבר שלחתי email לפנדה בקשר להחלפה אבל אם למשהו יש פתרון מהיר יותר....

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  3. שלום, בדהייה נמצאת בצד שמאל העליון ש להמסך samsung 1200NF כאשר אני מחבר דרך הBNC כאשר המסך מחובר דרך הD-sub הטשטוש(דהייה) נעלם המפרט קיים ובכל מקרא כרטיס המסך ati 8500 64mb אשמח לשמוע רעיונות HaimTS

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by meital eliasko,

שלום, יש לי תופעה מוזרה: נוסף לי כונן נוסף שאין לי מושג מאיפה הוא צץ אני חושבת שזה קשור איכשהו להגדרו אצלי ב-NERO נכנסתי למנהל ההתקנים ובקטגורית DVD\ CDROM נוסף לי התקן שנקרא NERO IMAGEDRIVE SCSI CD-ROM DEVICE השאלה שלי היא כזו כיצד נוספה ההגדרה הזו? מה משמעותה?

5. Started by gili222,

שלום.יש לי שתי תקלות. לאחרונה במנהל התקנים שמתי לב שיש לי סימן צהוב על אחד הרכיבים הנקראים PnP Bios Extension. הודעת השגיאה היא code 39. חיפשתי באינטרנט על זה רק שהבעיה שאני לא יודע בדיוק ממה היא נובעת וגם איך לעדכן את דרייבר הזה. תקלה שנייה- אז ככה יש לי 4 יציאות usb מאחורי המחשב ו-2 מקדימה. לאחרונה רכשתי רכזת עם 4 יציאות ושמתי אותה מאחורה (כעת הכל מלא מאחורה). משום מה היום שבאתי להכניס התקן מקדימה, גיליתי שאף אחד מהיציאות מקדימה לא מזהה לי. איך אני פותר את הבעייה והאם ניתן להחליף את היציאות מקדימה? מצטער על אריכות התקלות.תודה ולהתראות [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  6. היי אנשים, קניתי אתמול את המחשב הזה : E8400 Gigabyte DS3L Mushkin redline 800hz 2gb X2 HD4870 Corsair 55W המחשב לא באובר קלוק. הבעיה החלה כאשר ניסתי להתקין ויסטה, קיבלתי מסכים כחולים במן ה Expending files לפעמים זה עבר את השלב הזה ואז בהפעלה הראשונה של המערכת הפעלה נתקע ואמר שחסרים לו קבצים. חשבתי שזה הזכרון, אז חבר בא אלי עם 2 סטיקים של OCZ 1gb X2 שמנו אותם, התקנו , הכל עובד נפלא, שיחקתי Crysis שעה שלמה, 0 בעיות. עכשיו הוא הלך עם הזכרונות שלו, אני החזרתי את 2 הסטיקים שלי חזרה למחשב, בהפעלה הראשונה שוב פעם מסך כחול. שמתי סטיק בודד, עובד טוב, החלפתי סטיקים, שמתי את הסטיק השני, עובד טוב... שם את שניהם ביחוד, מסך כחול... בעיה ממש מוזר, חשבתי אולי שיש להם בעיה לעבוד ב Dual …

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by blbla,

יש לי מחשב עם ווינדוס 8.1 64 ביט והוא לא משתמש במלוא הזיכרון. ניסיתי לעדכן ביוס וניסיתי לעשות אנצ'ק בMSCONFIG ולא נראה שינוי. מה אני צריך לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי, ברשותי 2 מחשבים, אחד פנטיום 4 2.4GHz עם לוח אם של אינטל, כרטיס מסך רדאון 9550, זיכרון 512 MB... מחשב שני: לוח אם של ABIT, מעבד AMD 3000+, כרטיס מסך GEFORCE 6600 זיכרון כנ"ל... אני כעיקרון עובד על המחשב הראשון שציינתי, מאחר והמחשב השני כמעט שלא בשימוש אני מעוניין להעביר ממנו חלקים למחשב שלי, כגון: מעבד, לוח אם, זכרון (הזכרון שלו יותר מהיר)... העניין הוא שאני מעוניין להישאר עם הדיסק הקשיח שלי, שהוא IDE, זאת אומרת לקחת את הלוח ואת כל הרכיבים מהמחשב השני ולחבר ללוח אם שם דיסק IDE. וכדי שהמחשב השני גם יעבוד, אני אחבר את הדיסק הנוכחי שלו (HITACHI DESKSTAR) ללוח אם של אינטל, העניין הוא שהלוח אינטל הוא דיי מיושן ואינו תומך ב-SATA, לכן חשבתי אולי לקנות כרטיס PCI SATA.…

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by Avocado,

עשיתי למחשב פרמוט, התקנתי דרייברים חדשים, אפילו עדכנתי את הBIOS (לא יודע אם יש קשר..), ויש למחשב פתאום הרבה תקיעות (שלא היו לפני הפרמוט. לדוגמא אם יוטיוב פועל ברקע עם שיר, ואני פותח חלונית אינטרנט חדשה, הוא נתקע לחצי שנייה-שנייה והשיר שברקע גם עושה צליל תקיעה כזה. באופן כללי, כל פעולה שדורשת טיפה מאמץ מהמחשב גורמת לתקיעה קטנה. מה יכול להיות הגורם לזה פתאום? תודה

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. חזרתי מהבסיס אתמול אחרי ששבוע לא הייתי בבית, (כשבחמשוש שעבר המחשב פעל רגיל לחלוטין) והווינדוס פשוט לא עולה. צירפתי תמונה של ההודעה שמצורפת עם ה-boot. אני לא יודע אם זה הודעת שגיאה או לא, לא כתוב שם יותר מדי. נכנסתי ל-Bios והכל נראה תקין. אני לא יודע ממה יכולה לנבוע הבעיה, אף אחד לא נגע במחשב מאז שעזבתי את הבית ועד שהדלקתי אותו אתמול. אני חושד שזה ההארד דיסק, אבל אני סתם מנחש. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by DarkLloth,

התחדשתי בכרטיס 4870 של ספייר עם הקירור השחור , חיברתי את הכרטיס כמו שצריך עם החיבורי PCI-E ובדקתי שהוא יושב טוב בלוח האם , לאחר ההדלקה הראשונה המערכת התחילה לעלות ואז פתאום המחשב הפעיל את עצמו מחדש , מאז כאילו אין שום חיבור בין המסך לכרטיס (הכתובת על המסך שאין שום סוג של חיבור , במקרה שלי זה DVI) , ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס שוב , אך ללא הועיל , כמו כן כפתור ה NUM LOCK לא מגיב (מה שמצביע על חוסר תגובה מהלוח אם) , מקווה שלא הלך לי הכרטיס עזרה תתקבל בברכה ...

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by PrizeeHeb,

קניתי את החיבור בלוטוס הזה כדי שאני יוכל להעביר דברים מהפלאפון למחשב ולהפך. קיבלתי את המוצר הוא נראה ככה (זאת תמונה מהאינטרנט): עכשיו כשאני מחבר אותו אני מקבל הודעה של התקן USB לא זוהה מה ניתן לעשות עם זה בבקשה. נ.ב למוצר קוראים: Smallest USB 2.0 Mini Bluetooth V2.0 Dongle Adapter

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ithamar22,

היי בניתי מחשב חדש לאחרונה: 5090 9800x3d x870e aorus pro NZXT Kraken 360 RGB 32gb corsia be quiet! LIGHT BASE 600 LX ספק כוח 1000w gold plus הרכבתי את המחשב לפי הספר משחה תרמית חיזוק הברגים בהצלבה לסגירה אחידה. הכול חובר כהלכה. כשאני מדליק את המחשב מגיע לביוס ותוך 2-3 דק המעבד מגיע מ 45 מעלות ל 100. כמובן שהוא מכבה את עצמו ב 105 כבגנה על הכררטיס. בצג של הקירור המעלות שמופעיות שונות לגמרי מהמעלות בביוס על הצג זה נע בין 45-55. בביוס כמו שציינתי מהר מאוד מגיע ל 100. חשוב לציין כל המאווררים מחוברים ל hub שמגיע מובנה במארז. מה בדקתי: הגדרתי בביוס full speed למאווררים התושבת חוברה בצורה תקינה החלפתי משחה תרמית פעמיים המאווררים מסתובבים כולם שיניתי…

14. שלום! אני לא מצליח משום מה להתקין דריברים של הכרטיס קול (כרטיס קול מובנה) כשאני בא להתקין מופיע לי השגיאה הזאת: http://www.pic-il.com/gallery.php?entry=images/1173798768.jpg

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by Svinka !,

יש לי בעית בריחת חשמל בשתי נקודות במארז שלי... יש לי מארז של GigaByte דגם לא משנה איזה אחד מהאלה שעולים כ350-400 ש"ח שכולו בנוי ממתכת בלי שום פלסטיקים... איפה שיש את היציאות ללוח אם בצד שמאל (הצלע שאליו מחובר לוח האם) מאחורי המארז באיזור הUSB והSOUND CARD(OB( אם אני מעביר את היד אני מרגיש זרם חשמל כזה... ובאותו צד בפינה למעלה יש מקום כזה שמרגישים זרם חשמל. האם הדבר הזה דורש בדיקה? האם לפנות לחנות שממנה רכשתי לפני כ3 חודשים את המחשב? האם זאת בעיה רציני? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by OhayoNB,

שלום, נכנסתי עם Fraps ל-Far Cry 4, ישר שנכנסים למשחק זה טוען קצת ואז מראה את הלוגו של UBISOFT, של NVIDIA ושל המנוע של המשחק, ואז רשום Far Cry 4 ואז התפריט.. עד שאני מגיע לתפריט, אני רואה ב-Fraps שה-FPS עולה ל2800, ושהוא עולה זה בהתחלה מ-250 ל2800 בערך ואיתו עולה רעש מוזר מאוד מהמחשב ובתפריט זה יורד חזרה ל280 אז הרעש מפסיק, זה מאוד מוזר אין לי כל כך איך להסביר, ה-FPS עולה בצורה מוגזמת עד ל2800 ושומעים צפצוף מהמחשב, ואין לי מושג מאיפה זה בא.. כשהגעתי לתפריט, הפעלתי את ה-vSync.. יצאתי מהמשחק ונכנסתי שוב, ה-FRAPS נעול על 60 והרעש הפסיק.. מישהו יודע מה היה שם ? ולמה ה-FPS עלה בצורה כזו ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shapin,

היי חבר'ה, יש לי בעיה במחשב בבית, המחשב עולה ללא תמונה. לפני כמה ימים הייתה הפסקת חשמל, שכמה פעמים החשמל עלה ונפל, ומאז המחשב הפסיק לעבוד... הוא היה נכשל בהידלקות, הוא נדלק חצי דרך ונכבה, אז היום הלכתי וקניתי ספק CORSAIR VS550 חיברתי הכל ועכשיו המחשב עולה, מגיע לווינדוס (אני יודע כי אם אני מנתק USB אני שומע אותו וכו'). אבל אין תמונה!, בכלל!. רעיונות איך לפתור את זה?, בטוח מישהו נתקל במקרים דומים. תודה רבה, שרון.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by יוליוס,

כשאני שולח מייל , מופיע למי שמגיע פעם השם שלי כשולח דוד, ופעם אחרת "אני" כשולח. נכנסתי להגדרות ומוגדר כדוד. מה פתרון בעיה הזו ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Peace,

היי! בעוד מספר ימים יגיע אליי מחשב חדש שהזמנתי. רציתי לדעת, האם ישנם עוד דברים שמומלץ לעשות חוץ מעדכון דרייברים לכרטיס המסך, והורדת העדכונים והתיקון לבאג של ה Samsung 840 EVO 500GB (אם כבר מדברים על זה, מאיפה ניתן להוריד את התיקון הנ''ל?) תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  20. היי, קניתי לא מזמן מחשב , זה המפרט שלו : core i5 4590 3.3ghz radeon r9 290x corsair vengeance pro 2*4gb 1600hz msi h97 gaming 3 אני כרגע עם וינדוס 8.1 64BIT קניתי את המחשב מKSP אילת בגלל שאין שם מעבדה הרכבתי אותו לבד. טוב, עכשיו לעיניין, ברוב המשחקים שאני מוריד (החדשים בעיקר) יש תקיעות המשחק לא רץ חלק כמו שדימיינתי וציפתי ממחשב חדש . לאחרונה זה קרה לי ב Far cry4 ,emergency 5 , assassin's creed unity אין לי מושג למה המחשב ככה , לפי הנתונים של המחשב הוא אמור להריץ משחקים על ULTRA לפחות לשנה שנתיים הבאות (לא?) יש למישהוא כיוון ?אולי יש חלק שלא הרכבתי נכון? אולי תקלה באחד הרכיבים? יש אפשרות לבצע בדיקה מקיפה למחשב? אולי דריברים לא מעודכנים (זה יכול להשפ…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. לאחר שאני מדליק אותו לא עוברת חצי דקה והוא נכבה כאילו הוצאתי אותו מהחשמל. האם זאת בעיית חומרה?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini041606-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055a420 Debug session time: Sun Apr 16 01:43:30.984 2006 (GMT+2) System Uptime: 0 days 5:27:30.569 Loading Kernel Symbols .....…

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by tzvikaboom,

אני חייב עזרה דחוף המחשב לא נדלק לאחר הדלקה המחשב לא נדלק המאוורים עובדים בספק כח ובמעבדים ניסיתי להוציא סוללה והחזיר וגם זכרונות עדיין לא נדלק בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by SEangel,

המחשב מרסטרט בלי הודעה מוקדמת. לפעמים מגיע למצב שהוא מרסטר בלופ (מגיע למערכת ההפעלה וקורס). מערכת ההפעלה הי וינ7 שהותקנה לא מכבר. כל המפרט חדש: ספק כח סיסוניק S12II 620W לוח אם ג'יגהבייט 770TA-UD3 זכרונות קורסאייר XMS3 (במתח 1.64 ובתזמונים של 8-8-8-24), נבדקו בממטסט שלוש שעות וחצי ונמצאו תקינים. מעבד AMD 435. הארד דיסק סמסונג טרה SJ (או JS, לא זוכר ) איך אני יכול לבודד את מקור הבעיה? (עדיף מבלי לבדוק עם מעבד אחר) יכול להיות שמשהו אחר גורם לבעיה (מלבד שי הגורמים שבכותרת)? הדו"ח לאחר הקריסה שהתקבל ממערכת ההפעלה: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 3b BCP1: 0000…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zivgev,

אהלן, ברשותי מחשב שנקנה לפני כשנה וקצת. בימים האחרונים אני נתקל בבעיה שאם נניח סגרתי את המחשב ואני בא להדליק אותו או שהוא לא נדלק בכלל או שהוא נדלק וישר נכבה וכך חוזר נדלק\נכבה עד שאני מכבה אותו\מנתק מהחשמל. ניסיתי לבודד את כל החלקים, ניתוק כל הרכיבים (זיכרון\מעבד\כרטיסי הרחבה) והחזרתם ועדיין זה קרה. אחרי מספר ניסיונות כיביתי אותו לגמרי ובבוקר שבאתי להדליק עדיין זה קרה ושניסיתי שוב פתאום התחיל לעבוד בלי בעיות. האם יכול להיות שהלוח הלך איכשהו? למרות שלפעמים עובד..? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.