עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קיבלתי סוף סוף את אחד מהמחשבים שהזמנתי ואני בתהליכי הרכבה. הכל הולך די חלק חוץ מכמה בעיות שאני נתקבל בהם בכל הנוגע לנושא ה Connectors, Heades and Switches שבלוח אם. הלוח אם הוא Abit NF7 והמארז - Enermax Cs-3181 עכשיו, את המארז קיבלתי עם מספר חוטים המחוברים אליו, שאותם אני אמור לחבר לנקודות שונות בלוח אם. עם חלקם הסתדרתי ללא בעיה (FPIO1 Headers, חיבורי חשמל, IDE ו FDC) אבל עם האחרים אני קצת מסתבך. נתחיל לפי הסדר 1) SMB1 : System Managment Bus (SM-Bus) Header החיבור הזה נראה כשורה בת 5 פינים, הנקראים כדלקמן 1) SMBCKL 2) No Pin 3) GND 4) SMBDATA 5) +5V לא ראיתי אצלי שום דבר שמזכיר את השמות האלה / יש לו חיבור ל5 פינים 2) IR1 : IR Header (Infrared נראה כמלבן של 2X3 פינים, אשר …

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  2. יש לי במחשב השני ספק 235W סאן- שיין, דורון 1200 וTNT2U 1 HD 1 CD-ROM 1 M/B ;D והמחשב עושה ריסטרטים... וזה דיי מוזר כי קראתי באתר של AMD שהדורון הזה לוקח רק עד 54W שזה לא כל כך הרבה וספק 235W (אפילו ג'נרי) אמור להספיק... אני חושב שזה הספק *אבל* המחשב פעל יותר משבוע בהתחלה בלי ריסטרט מה לעשות?? *אני יודע שהיה ת'רד על משהו דומה, אבל לא עזר לי עד הסוף*

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  3. המחשב לא מזהה אותו, לא הביוס, ולא XP מה אני יכול לעשות??? :s05: תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by alex542,

לפני כמה ימים שדרגתי את המחשב מכרטיס מסך gt610 לgtx550 ti ונתקלתי בכמה דברים שנראים לי מוזרים כמו באמצע משחק crysis אז אחרי זמן מה המשחק נתקע לשנייה או שתיים לרוב בשמירה של המשחק ומדי פעם בפעולת המשחק עצמו התחלתי לחשוב כנראה שהחום זאת אולי הבעיה. הורדתי את התוכנה MSI Afterburner כי רציתי לעשות oc ולפי שביצעתי המרה כולשהיא בדקתי איך הוא עכשיו מבחינת טמפרטורה במאמץ תוך 5 דקות הוא הגיע לטמפרטורה של 77 מעלות בערך שלפי דעתי זה גבוה מדי בכל מקרה כרטיס המסך הזה אמור להגיע מהר לטמפרטורות כאלה? אם לא תוכלו להגיד לי איך לגרום להקטנת הטמפרטורה במאמץ של הכרטיס

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  5. עידכנתי היום את הביוס של ה לוח אם ו כשהמחשב עלה קיבלתי error: windows could not start bcuase of a computer disk hardware configuration problem could not read drom the selecetd boot disk check boot pathe and the selecetd hardware בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  6. יש לי בעיה עם וירוס ראסטוק שגם היה לי את זה לפני חודש, המחשב מודיע על הודעת שגיאה חמורה ואז לא משנה מה אתה עושה אחרי כמה שניות זה מראה מסך כחול עם כמה אפסים ובסוף נראה לי 8E, בקיצור כבר היה לי את זה לפני חודש ואז פשוט עשיתי סריקת וירוסים בסייפמוד, אז זה מצא את הראסטוק, ומחק אותו. הפעם שוב ניסתי את זה, אבל הפעם זה לא מצא אותו ולא עבד, מישהו יודע מה לעשות? עריכה: הנה קבצי ה-MINIDUMP של המחשב שלי, אני מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה. http://sendspace.com/file/nlby2a עריכה 2: מצאתי את שם השגיאה-lzx32.sys -מה זה?

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by blacklupos,

ההארד דיסק שמחובר ל-sata 1 חוזר כל כמה דקות למצב PIO, עשיתי uninstall לHD כמה פעמים ללא הועיל, פירמטתי והתקנתי xpsp2 מחדש, וכשזה לא עזר הרצתי hdtune pro אבל אני כמעט בטוח שהבעיה לא בHD כי הבעיה התחילה רק אחרי שהחלפתי לוח אם. יש לציין כי חיברתי את ה-HD לשתי ה-sata כדי לבדוק אם אחד מהם דפוקה אבל ללא הועיל. ב-eventviewer זה נותן את ההודעה הבאה כל פעם שהמחשב חוזר ל-PIO: Event ID:9 The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period. הנחתי שהבעיה בקונטרולר או בחיבור IDE אבל שום דבר לא מחובר ב-IDE, ואפילו עשיתי disable בביוס לקונטרולר וזה לא עזר. אני חושד בלוח אם למרות שהוא אפילו לא בן שנה. מפרט בפרופיל. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  8. שבוע טוב! לפני שבוע בערך התחילה לי בעיה מעצבנת - כל כמה זמן ( בד''כ בזמן שימוש במחשב , אני לא בטוח , אבל נראה לי שככל שהפעולה מסובכת יותר הוא "קופא" לזמן ארוך יותר - כך למשל פתיחה של קבצי rar גדולים או התקנות של משחקים תוקעות אותו יותר מאשר הקפיאות שיש מדי פעם שאני גולש באינטרנט. ) בזמן שהוא "קופא" הנורית חיווי של הכונן הקשיח דולקת קבוע, מה שגרם לי לחשוב שהבעיה בכונן קשיח. התקנתי תוכנה לניטור הקשיח ( ברח לי השם כרגע... אולי Hdlife משהו... לא משנה,) ולפיה הקשיח היה בסדר - חוץ ממדי פעם שהייתה מתריאה לי על התחממות - אבל הטמפ' הייתה באזור ה30 מעלות - ובמנוחה באזור ה20 מעלות. אח''כ הורדתי מהאתר של WD את התוכנה לHD הספציפי ולא נמצאו סקטורים פגומים או משהו. לאחר בדיקה של~4 שע…

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by norbar,

המחשב חדש וכל המכללים חדשים וחזקים, הורכב ע"י טכנאי ע"פ מפרט שלי: לוח אם - ASUS P5K; כרטיס מסך - GEFORCE 8500; כונן WD 320; מערכת XP; תוכנות רגילות, 2G RAM. הבעיה: מתכבה מספר פעמים ביום גם תוך כדי עבודה, ולפעמים דולק רצוף מספר ימים. מחפש בעל נסיון עם תקלה דומה שפתר את הבעיה.

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by RayZ,

יש לי אין סוף בעיות עם המחשב, (ראו מפרט בחתימה), הוא נורא איטי, מקרטע, עובד כמו איזה מחשב ישן, וכל דבר עושה כמו צב. במשחקים הוא מציג לי מהירויות שנובעות מהמעבד, (כגון: העברת שקופיות מהירה, טעינת יעד חדש במהירות, וכו'), אבל המשחק עצמו מקרטע,והולך די לאט. יש לי עוד מחשב בבית. מחשב סלרון 2.8, עם 256MB זיכרון של סאמסונג,לוח GIGABYTE פשוט, וכרטיס מסך Ge-Force 4 MX 440 ,והמשחקים שם ממש טסים! (חוץ ממהירויות המעבד), השחקן שבמשחק פועל מהר יותר, זאת אומרת, הכל מהיר יותר ובלי קירטועים. לפני כמה חודשים אמרו לי שיש לי בעיה בלוח. לא טיפלתי בזה, אבל עדיין.. עשיתי בדיקות בנצ'מארק ב Sisoft Sendra 2005, ותראו מה יצא: בדיקת המעבד - המעבד משתווה ל: Intel Pentium 4-E 530 3Ghz 1ML2 - Win32 x86…

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by shoomil,

המחשב שלי נתקע קופא ומצריך הפעלה מחדש כל פעם שזה נתקע שומדבר לא מגיב שהוא נתקע מאז שהתקנתי את האינטרנט אני גולש עם נתב אינטרנט אלחוטי 3 פעמים לקחתי את המחשב לתיקון ואיבורי אמרו שהוא בסדר פירמטתי 4 פעמים כבר לפני האינטרנט כל זה לא היה ממה יכולה להיות הבעיה הזאת ? מחשב חדש לחלוטין יש לי אותו רק חודש

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  12. ברשותי מחשב P4 מהדגם הראשוני של אינטל עם הRDRAM שם הלוח ep-4t2a של EPOX מחשב ישן בקיצור המצב כרגע הוא שהמחשב ברגע ההדלקה לאחר כמה שניות נותן צפצוץ עולה ויורד ללא הפסקה כמו של אמבולנס הצפצוף הוא לא כמו של בעיית כרטיס מסך החשד שלי הוא שהבעייה זה הספק אבל כאן יש לי בעיה רצינית לבדוק את זה משום שמי שזוכר הספקים שמתאימים ללוחות האלו צורכים גם כן 6-PIN חוץ מה20PIN וה4PIN הספק שכרגע נמצא במחשב הוא Macron Power MPT-301 שככל הנראה אני חושב שהוא הבעייתי אז הבעיות שלי הם כאלה: א.אני לא בטוח מה הבעיה שלי ב.במידה והבעייה היא אכן הספק איפה אני משיג כזה ספק (מברור קצר שעשיתי גליתי שקשה מאד למצוא כזה היום. אני אודה מאד למי שיוכל לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by godis,

שלום, יש לי צורב lg h22 ניסיתי להכניס דיסק של דיוידי לצריבה של "sky" מה שכתוב על הדיסק זה : dvd-r 4.7gm/120min 1-8x speed/ver2.0 קיצר.. מה שקורה אני מכניס תדיסק לכונן ולא קופץ לי החלון הזה שהכניסו דיסק לכונן.. ואני כשאני מנסה לפתוח תדיסק דרך המחשב שלי זה לא עובד זה כותב "פונקיצה לא נכונה" - תרגום מאנגלית.. אז למה זה קורה? אמרו לי שהצורב הזה תומך בכל הפורמטים ככה הצורב כתוב בתוכנה אברסט: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N SCSI CdRom Device [glow=red,2,300] עריכה: הוספתי תמונה.. [/glow] אני רואה שזה עושה בעיות עם התמונה אז הנה קישור ישיר.. http://img352.imageshack.us/img352/4714/ashp2.jpg

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by ambaman,

שלום אני חדש!!! יש לי בעיה יש כמה משחקים חלק ישנים חלק חדשים לא בכל המשחקים רק בחלק אני משחק ופתאום מופיע מסך כחול שכתוב בערך ככה: יש בעיה וינדוס יעשה ריסט עכשיו אולי צריך לעדכן את הביוס או לבטל אפשריות מתקדמות של הביוס כמו : caching וshadowing (נכנסתי לביוס וחפשתי ולא מצאתי משהו כזה). ולמטה כתוב תחילת נפילת זיכרון חופשי של המערכת ושורה אחר-כך סיום הנפילה וזהו אז ריסט. עכשיו יש לי לוח אם ישן מאוד אני לא יודע מה הדגם ובתוכנה הזאת שבודקים כתוב unknowen יש לי amd 1200+ וראדאון 9200 ו256 זיכרון. עכשיו כל המשחקים האלה עבדו לי שהיה לי וינדוס 98 ועכשיו לא והם לא כל-כך ישנים(2001,2002) גם החלפתי כרטיס מגיפה 4 לראדון 9200 באותו זמן שהתקנתי את הוינדוס תודה רבה לעוזרים!!!!!!! ;

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  15. אולי ההגדרות מגזימות מידיי.... לא נגעתי בהן אגב, אבל אולי הן לא מותאמות לחומרה שיש לי יש מצב?? מפחד מהצהוב, וגם היה כמה פעמים אדום בMOTHER BOARD,,,,53 מעלות אתמול. לא עשיתי שום OVERCLOCK רקש שתדעו תודה אוהד קישור לתמונה שמסבירה הכל:

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  16. שלום פרמטתי את המחשב (זו לא הפעם הראשונה שאני מפרמט) לאחר הפוסט הזה : http://hwzone.co.il/community/threads/526994-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A0%D7%A6%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%9B%D7%9C-%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%91-%D7%94%D7%A4%D7%A1-(%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A9%D7%95%D7%9D-%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93%D7%AA) התקנתי את כל הדרייברים ועכשיו כשאני גולש באינטרנט באתרים מסויימים ברגע שאני יורד עם פס הגלילה ואז עולה שוב הכתב מופיע לי בצורה לא טובה (עם אני מגיע עם מעל הכתב הדבר מסתדר ) , הבעיה לא הייתה קיימת כלל לפני הפרמוט להלן דוגמא מהפייסבוק עם אני עובר עם העכבר מעל לאחר כמה שניות זה מסתדר מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ל…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by ZorD,

שלום לכולם. אני מקווה שאני בפורום הנכון. לפני כמה ימים הגיעו חברים מחו"ל והחליטו להפתיע אותי ולקנות לי מסך חדש. הם קנו אותו בדיוטי-פרי בשדה-תעופה אמרו שכולם קונים אותו אז ... משום מה החברה לא מוכרת לי כלל וגם באינטרנט אני קצת מתקשה למצוא משהו נורמאלי. הינה הדגם המלא: Hisense Model: LCD24V86P לפי חוברת ההוראות יש לTV חיבור S-VIDEO - VGA - DVI - HDMI ועוד כמה לסאונד ולכבלים אני קניתי כבל VGA שמתחבר לכ.מסך ולTV שיניתי רזולוציה ל 1024X768 וגם את ההרצים ל 60HZ הפעלתי את הPC הכל עולה והTV עובד אבל הצבעים בכלל לא במקום הכל נראה כחול-שחור-אפור מוזר כזה ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה אולי מהכ.מסך או מההגדרות בTV למרות שניסיתי את שניהם ולא היתה כל תוצאה נורמאלית אני מבקש את עזרתכם…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by ran_giladi,

היי רציתי לדעת האם טורנט פוגע במחשב שלך. שמעתי שהוא פוגע בהארד דיסק ו מאט אותו בצורה ניכרת אני יודע שהוא מאט את האינטרנט שלך כשהוא פועל אני ישמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by uokie,

נתקתי כונן קשיח אחד וזכרונות והחזרתי את הזכרונות כמו שצריך. כרגע המחשב נדלק טוען את ההתחלה, מזהה את הלוח של ג'יגה בייט ומגיע לשלב אחרי עם הטבלה בשחור ופשוט נתקע. לא מעלה BOOT מCD ולא מכונן קשיח. הוצאתי את הסוללה כמה דקות ועשיתי פריקת חשמל למחשב ועדין אותה תקלה. מה יכולה להיות הבעיה? הלך הלוח? מה אפשר לעשות בבקשה?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by allie-hero,

שלום לכולם.. יש לי בעיה עם מסכים כחולים באקספי ואני לא מצליח לפתור את זה.. זה קורה בזמן שאני משחק במשחק כמו מדל אוף הונור.. המסך הכחול אינו מציין דרייבר אשר גרם לבעיה! ניסיתי כבר לעדכן ווינדוס לא עזר ניסיתי לעדכן דרייבר כרטיס מסך לא עזר חוץ מכך שאין עכשיו המסך הכחול אינו מציין דרייברים פגומים.. מה לעשות?! יש לי amd athlon 1.4 giga geforc2 32mb ddr 256 ddr יש לכם פיתרון?

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by giliboy,

כל משחק שאני משחק בוא גם בהגדרות לא גבוהות המשחק מקרטע זה ממש מתסכל! לא יודע באיזה חלק הבעיה אשמח לקבל עזרה כדיי למצוא את החלק הבעייתי מפרט: AMD 3000+ GeForce 6600GT A-data 512 * 2 תודה

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  22. שלומות שוכני פורום תמיכה, הבעיה שלי היא כזו : היום קניתי כונן דיוידי חדש (הישן כבר הפסיק לצרוב טוב) בכול מקרה , התקנתי את הכונן , מדליק מחשב ואז הבעיה ; המחשב לא עולה. המסך נשאר באותו החלון שבו הווינדוס עולה , שבו יש את הסמל של וינדוס אקס פי ולמטה יש את פס הטעינה שכול הזמן רץ משמאל לימין. וכך זה נשאר , חיכיתי בערך 5 דקות או כך (המחשב בדרך כלל עולה בתוך פחות מדקה) ועשיתי ריסט. ביקצור שיחקתי קצת עם הכבלים וכדומה , וזה קורה רק כאשר הכונן החדש מחובר. ניסיתי בלי הכונן הישן וכדומה. בנוסף שמתי לב כי כאשר החלון הראשון עולה , החלון המראה אילו כוננים יש לי ומהיא מהירות השעון של הCPU כאשר הוא מעלה את הנתונים של הכוננים , לוקח לו מעט יותר זמן מהרגיל. בכל מקרה בכדי שיהיה על מה לדבר א…

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  23. כשאני מנסה לצרוב משהו הוא נתקע ב 5% איזה 3-4 דקות ואז מציג לי ארור... נוסו 2 דיסקים מחברות שונות וכן מידע שונה. הפירמוור עודכן לגרסה האחרונה. למישהו יש פיתרון?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by ctx,

היי לכולם יש לי SSD 1TB שהחיבורים שלו קצת דפוקים (הוא כל הזמן מתנתק מהמחשב - אז אני מצמיד אותו בכוח עם איזולירבנד) מישהו מכיר מעבדה מומלצת באזור המרכז שמתקנת דברים כאלו? המון תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  25. שלום חברים, יש לי מצלמת DIGI CAM על ווינדוז אקס פי חדש, לא ממש כתוב עליה עוד משהו חוץ מDIGI CAM... אני לא מוצא דרייברים שלה וחיפשתי חזק. אני מדבר על מצלמה פשוטה-לא משוכללת מגיעה בצבעי כסף-כחול בדר"כ (אין לה הרבה דגמים או משהו כזה), מצלמה כזו שמקבלים כשמתחרים לנטויז'ן או משהו כזה..... אם למישהו יש כזו מצלמה על אקס פי, אני ממש מוכרח את הדרייבר =/ תודה בכל מקרה, ירון

• 0 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.