תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי כרטיס X800, של MSI. כשאני ניגש לאופציה הTV-OUT וצופה בסרט בטלוויזיה, מופיעים שני פסים, שיורדים על גבי המסך ושוב מתחילים מלמעלה לרדת, וחוזר חלילה. הטלוויזיה עצמה תקינה, בצפיה רגילה הכל תקין. חבר טען שאולי זה קשור לחשמל, בקיר, במחשב או בספק, או חיבור של ארקה או משהו כזה. יש למישהו מושג מה הבעיה? מה עושים לפתור אותה? המחשב חדש לחלוטין, ספק טוב ואיכותי, ואני משתגע מה הבעיה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כבר זמן מה שאני חווה את הבעיות הדי מוזרות האלו במחשב: ללא שום התרעה מוקדמת, קורה מצבים שהמחשב מתחיל לקרטע, זה ניכר בתנועות העכבר שפתאום נתקע לשניה וחוזר, זה קורה כשאני שומע מוזיקה ברקע או רואה סרטון ביוטיוב ופתאום זה מקרטע / נתקע לשניה וחוזר וממשיך ככה לאורך זמן. לא יודע אם גם זה קשור, אבל יש לי תחושה שזה כן קשור לתופעה הלא ברורה הזאת - יש לי מקלדת מכנית חדשה Razer BlackWidow Chroma, שמתאפיינת בפרופיל עם שלל צבעים. המון פעמים קורה ששינוי הצבעים נתקע על צבע מסויים ומפסיק להמשיך לשנות צבעים.. אין לי מושג מה לעשות עכשיו בשביל לגרום למחשב לעבוד כמו שצריך. המחשב שלי מאוד חזק יחסית: i7 3770K 570GTX 16GB RAM DDR3 1600MHZ Samsung 840 EVO 250GB אני אישית לא מאמין יותר מדי ב…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, הפכתי את האינ' ולא מצאתי דבר כזה, האם יש אפשרות לעשות סנכון כמו בשרת EXCHANGE שברגע שאני פותח אירוע בOUTLOOK זה יסתנכן עם הגימייל והאייפון (תהגדרה באייפון ביצעתי אני רק צריך שזה יסתנכן עם בגימייל) למשל היום , יש לי שרת EXCHANGE של העבודה, אני פותח אירוע דרך הOWA וזה אוטומט עובר ללוח של באייפון האם יש אפשרות כזו עם גימייל? תודה! ד"א הגימייל מוגדר IMAP באאוטלוק עריכה: מצאתי אפשר לנעול http://support.google.com/calendar/bin/answer.py?hl=en&answer=89955
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לפני יומיים הדקלתי את המחשב והכרטיס מסך שלי פשוט הפסיק לפעול. המאוורר שלו הסתובב האורות שלו היו דלוקים אבל לא היה תמונת מסך. מבחינת ציפצופים היה ציפצוף קצר ולפי החוברת של הלוח אם הבנתי שזה אומר שהכל בסדר. המסך זיהה את הכרטיס מסך ככה שלא היה No signal על המסך אך לא הייתה שום תמונת מסך. החלפתי את הכרטיס בכרטיס אחר בשביל בדיקה והמחשב על לי רגיל ככה שזה בטוח הכרטיס. ניסיתי את הכרטיס על מחשב אחר וגם לא עבד. הכרטיס מסך עכשיו במעבדה ורוב הסיכויים שאני מממש את האחריות במקרה והם מוצאים בו דפקט. העיניין הוא מה יכול לגרום לו בין לילה להפסיק לפעול כמו שצריך? אני חושד בספק אז הזמנתי PSU tester מאיבי בשביל לבדוק אם הספק תקין ולא יהרוס לי עוד חלקים בעתיד. על כל מקרה אני מעלה תמ…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, לאחרונה חווה מסך\ריסטרטים פתאומיים\מחשב לא עולה. התדירות עלתה בזמן האחרון. לא זכור לי שעדכנתי דרייבר כלשהו. עשיתי בדיקה לזכרונות ונראה תקין. מצ"ב dump אחרון. אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח אם לפנטיום צ'יפסט טוב כמו 945 או 975 חברה די טובה וזולה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום...היתעוררה לי בעיה כשלקחתי את המחשב הישן של אבא שלי (פנטיום 3 800MHZ) הוספתי לו זיכרון ל512SDRAM והוא פעל כמו תותח על בווינדוס 98התקנתי עליו XP או יותר נכון זה עשה כאילו שידרוג לXP (למי שמכיר) והבעיה היא שהדיסק קשיח של אבא שלי הישן הוא ממש גוסס.....כאילו מרעיש ברמה מטורפת שלא תאומן פשוט!! מביא חלון כחול כזה של XP שמבצע בדיקת דיסק קשיח לפעמים המחשב עולה לפתיחה של המערכת הפעלה (גם ב98 הוא היה עושה את זה) וניתקע ושומעים את הדיסק קשיח ניתקע ומרעיש....אז מה שעשיתי לקחתי דיסק קשיח אחר (HITACHI DESKSTAR 40GB אם זה משנה) ריק לחלוטין. ורציתי להתקין XP אבל המחשב קצת היה איטי בזה אז התקנתי בסוף בפנטיום 4 של אחים שלי רק את המערכת הפעלה בלי דרייברים בלי כלום! אבל כשאני מחבר אותו …
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, לא יודע אם זה המקום אבל אשאל, איך אני מתחבר עם משתמש נוסף לאותו מחשב? אני זוכר שראיתי שאפשר לעשות RDP לשם מחשב שאני עליו ואז להקיש את המשתמש ולהתחבר בלי להתנתק מהמשתמש המקומי, מישהו יודע להגיד לי איך עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פוחד שאולי דפקתי את הדיסק הקשיח התחילו לי בעיות עם הווינדוז אז חשבתי להתקין ווינדוז מחדש, אבל על הווינדוז הקיים, כלומר בלי פרמוט ולא יודע מה קרה שם, ההתקנות נתקעו או משהו וכבר לא יכלתי לחזור לווינדוז החדש אני חושב שעכשיו האופציה היחידה שלי היא לפרמט אבל יש המון דברים חשובים על הדיסק הקשיח הזה (בעיקר תמונות משפחתיות לאורך שנים), אז חיברתי אותו למחשב אחר כדי להעתיק. אבל כשאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעת שגיאה: the disk is corrupted and unreadble האם יש תוכנה שמאפשרת חילוץ מידע מדיסקים כאלה? ואם לא, האם יש מקום באזור ת"א שלא גובה הון על הצלת מידע?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב הגדרתי בBIOS שיטען קודם מה CD אז הוא כותב LOADING CD לשניה והוא לא נותן לי הזדמנות אפילו ללחוץ הENTER כדי לטעון הוא ישר קופץ אל ההרד דיסק.. אפילו לא שומעים שהסי די עושה משהו כמו בדרך כלל יש למישהו פיתרון? (המחשב מזהה את הCD שלי ב BIOS)
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כך, בזמן האחרון אני סובל מהתרסקויות חוזרות ונשנות על המחשב רנדומאליות. לפעמים הוא יכול לעבוד במשך שבוע ולא להתקע ואז הוא פתאום נתקע אבל טוטאלית ואי אפשר לפתוח שום תוכנה אלא בFORCE RESTART. בדקתי את הזיכרונות עם MEMTEST ואין שום שגיאות. הלוח הוא ג'יגהביטט 945GCMX-S2, מעבד 1600 דואל קור. כ.מסך ATI HD3450 משום שתקיעות היו בלתי נסבלות התקנתי מחדש את החלונות מ-0, אבל הן חזרו בתוך כמה ימים. נואש, החלטתי להמר או על הדיסק הקשוח(סרקתי אין שגיאות, לפעמים יש קבצים שכתובים דפוק אבל אין בד סקטורים) ועשיתי סריקה מלאה ולא היו שגיאות. נשארתי עם הלוח אם והספקבר. בזמנו שקניתי את המחשב רציתי מחשב שיהיה יציב אך ורק לישומים משרדיים וקצת סרטים, אז החלק הכי זול בכל המחשב היה המארז עם ספק…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא תואם לפורום, אם לא אני מתנצל מראש. בקרוב יגיע לי המחשב, ואני ביקשתי להרכיב אותו בעצמי מכיוון שאת המארז הזמנתי מחו"ל והוא יגיע אחרי שהמחשב יגיע. חבר שלי אמר לי שיש כל מיני שיטות לכל חלק וחברה, כל מיני קומבינציות בכדי לתת ביצועים יותר טובים, לא יודע בדיוק מה הוא רוצה ממני. הוא צודק או שפשוט מחברים כל חלק איך שהוא אומר להיות מחובר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתחתי חשבון origin של EA ושכחתי את הסיסמה . כשניסיתי לשחזרה ראיתי שהמייל שהכנסתי ברישום היה שגוי וזה לא מייל שלי. בקיצור אני תקוע. יש לציין שחשבון origin מקושר לחשבון הPSN שלי אם זה יכול לעזור תודה רבה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קניתי לוח אם מדגם Gigabyte GA-H81M-S1 לאחר הרכבה המחשב לא עולה נידלק הכל אך לא עולה למסך הוינדוס מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי blue screen , הלכתי לתוכנה של ניתוח קבצי minidump וגיליתי שהבעיה היא בקובץ ipnat.sys הלכתי ל google לראות אם אני אוכל למצוא מידע על הקובץ אבל לא מצאתי משהו רלוונטי שיכול לעזור לי עם הבעיה שלי. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי ולהסביר לי מה הבעיה עם הקובץ.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום קוראים לי בן ואני חדש בפורום HWZone . לאחרונה נתקלתי בבעיות עם כרטיס הקול שלי, כאשר כמה ג'אקים נותקו והתגלו למרות שלא הוצאתי אותם ממקומם. אתמול כל הסאונד הפסיק לעבוד, ושום ג'אק לא עובד בחלק האחורי או הקדמי של המחשב; חוץ מהג'אק של המיקרופון, אבל הוא מגלה אותו בתור הג'אק השחור (Rear Speaker Out), אני בדרך כלל מחבר שלולה כבלים של מערכת סרואונד 5.1 . בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה, כבר התקנתי את הדרייברים מחדש ואני חושש שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני או עם חיבור PCI. אם אתם צריכים עוד מידע תשאלו. לוח האם שלי הוא LanParty DK 790FX של DFI. כרטיס קול של Realtek דגם ALC885.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אתמול פרמטתי את המחשב ומחקתי הכל חוץ מכונן D אחרי הפרמוט אני בא להיכנס לכונן והוא לא שם הכנסתי הוצאתי החלפתי כבלים לכונן קשיח וכלום הוא לא על המחשב אז נכנסתי ל"ניהול מחשב ניהול דיסקים" וכתוב שם שהוא דינאמי תמונה: אני חייב אותו יש לי שם מלא דברים חשובים שאסור שימחקו (זה כונן קשיח נפרד לא במחיצה מC) אשמח מאוד לעזרה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי תמעבד Amd Athlon XP 1900+ (1600 mhz), קניתי לוח אם של Asus דגם A7N8X-X בלוח אם הקודם שלי, יכולתי לשנות את מהירות המעבד מ1200 ל1600 כמו שרציתי,כשקניתי את הלוח אם החדש,אין לי אפשרות לשנות ב BIOS את המהירות ל1600, ולכן אני תקוע עם 1200mhz מה שעוד הלוח אם מזהה את המעבד שלי כ Amd Athlon)tm.... דבר זה לא קרה בלוח אם הקודם שלי, אני חושב שהבעיה כנראה היא שהBIOS שלי לא מעודכן, הייתי רוצה לקבל את הגרסא המעודכנת ביותר לBIOS של הלוח אם שלי, כולל הסבר איך לעדכן. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אחרי חופשה של בערך 20 יום בהם שני המחשבים היו מנותקים מהחשמל החלה היום בעיה. אתמול הם עבדו כאשר אחד מהם נשאר דולק בלילה, את זה שכובה ללילה ניסיתי להדליק היום בבוקר התוצאה היתה מחשב דלוק אבל אין תצוגה על המסך. השני המשיך לפעול כשתוך כדי שימוש נמרחה התצוגה והמחשב לא הגיב אחרי ניסיון להפעלה מחדש אותה תוצאה - המחשב פועל אבל אין תצוגה, ניסיתי להפעיל מחדש כמה פעמים ופעמיים הופיע מסך פתיחה שבו אפשר להכנס לbios וכשניסיתי להכנס המחשב לא הגיב לבחירה שלי. אשמח לעצה לפני שאשלח אותם מחר למעבדה.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
מה קורה! כשאני נכנס למשחק ולא משנה איזה זה כל פעם משהו אחר, אז המשחק עובד לי לאט ואין FPS. אז אני מפעיל מחדש את המחשב ואז הוא עובד חלק... המחשב לא חלש או משהו כזה כי זה גם בדברים לא כבדים אפילו חחח מישהו יודע מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע קניתי מחשב סלוני חדש והתקנתי עליו Win8 כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה דרך הרסיבר לא יוצא סאונד (וגם הרזולוציה לא מתאימה בדיוק - שוליים שחורים או חיתוך של חלק מהתמונה) יציאת האוזניות מהמחשב מוציאה סאונד, וגם חיבור המסך לטלוויזיה עם כבל VGA נותנת תמונה מלאה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש מעבד i3 2120 לוח אם Gigabyte H77M-D3H (כרטיס קול ומסך onboard)
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב פתאום לא נדלק, פתחתי אותו ובדקתי לראות מה הבעיה ואז ראיתי שמתי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה, המאוורר של המעבד עושה מן חצי סיבוב כזה ונעצר, ואז שום דבר לא קורה... חשבתי אולי הבעיה היא בספק, אבל אם המאורר עושה חצי סיבוב, זה אומר שעובר זרם, יש מצב זה הלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בוקר טוב. בעת הפעלת המחשב הוא נדלק נכבה לשנייה ואז משמיע צפצוף שהכול תקין ואז מעלה את המסך ואת הביוס. בזמן האחרון יש לי בעיה שלאחר הדלקה הוא נכבה אבל במקום להתעורר אחרי שניה הוא פשוט נתקע אין צליל והמנורה מחווה שמחשב חושב. כיבוי מלא וניסיון שני או שלישי לפעמים מצליחים להפעיל את המחשב. מפרט המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2733 MHz (8 x 342) Motherboard Name Abit IP35-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 DIMM1: Transcend JM800QLU-2G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type Award (07/19/07) Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (10…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר משחק קצר של 5 דקות בערך ב MOH:AA המשחק נתקע ויצא לWIN. זה קורה לי בעוד כמה משחקים לא ממש כבדים. לא בוצעה OC לכרטיס מסך ולמעבד, יש לכרטיס מסך את הדריברים כמעט הכי חדשים. ולא התקנתי את הVIA 4IN1 בכלל כי לא היה לי כוח להתעסק עם הבולשיט הזה, DX8.1 למרות שבסנדרה הוא רושם לי זה DX7, ניסיתי להתקין את הDX מחדש, אבל אין שאני לוחץ על כפתור ההתקנה הוא ישר כותב שההתקנה הולשמה. הטמפרטורה של המעבד במאמץ עובד בערך על 62, שזה לא רציני למעבד הזה, עברתי ימים הרבה יותר חמים עם המעבד הזה(ראו מפרט). הביוס לא מהודכן לגירסה הכי חדשה, אני לא יודע עם זה קשור. יכול להיות שהבעיה נגרמת בגלל שלא מתקן הדריברים של 4in1? אני יודע שצריך להתקין את הדריבר הזה בהזשהו סדר, מהו?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי את המארז הנ"ל דגם ECA-3052 ולוח אם של ג'יגבייט דגם EP43-DS3L (עם כרטיס קול מובנה). חיבורי האודיו הקידמיים משום מה לא עובדים לי. בהתחלה היה מחובר לשקע של FRONT-AUDIO בלוח אם מין פלג מרובע שכנראה כולל את כל החוטים. ניסיתי להוציא אותו ולחבר את הפינים אחד-אחד לפי שרטוט והסברים בחוברת של הלוח-אם. עדיין לא עובד...
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-