עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by GerberMan,

שלום לכולם... בעקבות החום העז השבוע קרס החשמל בבית שלי ומאז אני חווה בעיה מעיקה עד מאוד... על המחשב שלי מותקנים שני כוננים... אחד 160GB על כבל IDE ואחד 320GB על כבל SATA... מאז נפילת החשמל המחשב מזהה רק את הכונן של ה160... בשלב הזה כמובן שחשבתי שהלך הכונן בכלל נפילת החשמל אבל! הדבר המוזר הוא שבביוס מופיע הכונן של ה160 ובמקום בו אמור להופיע הכונן של ה320 מופיע חלל ריק (ומסתורי יש לציין)... ניסיתי לא מעט דברים, להחליף את הכבל חשמל שמתחבר לכונן, לחבר את הכונן לחיבור SATA אחר, להתעצבן על המחשב ולהגיד לו שלא נהיה חברים יותר לעולם... אך לשווא! מה אתם אומרים? הלך הכונן או שיש פתרון אחר? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  2. מאז חיברתי 2 מחשבים לראוטר ה ICQ אצלי נכשל בלשלוח הודעה מיידית לעיתים קרובות והמסנג'ר מתנתק לפעמים. חוץ מזה הגלישה באתרים וכאלה הכל בסדר שם, התנתקות טוטאלית קורת לעיתים רחוקות. איך פותרים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by BneXt,

The reason i writing in english is that i dont know how to install the hebrew language on my Windows XP Home Edition. please tell me how to install it and where to download it... thx

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by lironshamir,

שלום, לא מזמן החלפתי גוף קירור למעבד + מאורר. אולי יש קשר ואולי לא, אבל אחרי שקיבלתי את המחשב בחזרה, שמתי לב שהתחילו רעשים כאלה , אתם בטח מכירים אותם, פעם שהיתה בעיית זיכרון והכבדנו על המחשב אז אם הפעלת קובץ סאונד מסויים או הרצת משחק, אז הסאונד נשמע כמשובש ואיטי. מה שמוזר זה שלמשל במשחקים ליתר דיוק משחקים כמו company of heroes או world in conflict , הפתיח עם כל הפרסומות נשמע רעוע ואחרי זה במהלך המשחק זה מסתדר. החמו?ר הוא שאם אני במצב של multi tasking אז כבר זה מתחיל להציק והכל איטי והסאונד הוא כאילו מצב משקף של העומס על המחשב. מעבד: P4 3.0 presscot זיכרון: 1.5 ג'יגה כרטיס מסך: 8800GTS 320 MB שני הארדיסקים 80 ג'יגה WD אחד sata אחד IDE. זיכרון וירטואלי: 2.3 ג'יגה (היה 1.5 …

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  5. שמעו יש לי בעיות עם הזכרונות האלה השתמשת בתוכנה s&m ומצא לי שגיאה עכשיו בחנות מחשבים KSP בדקו תזכרונות ואמרו שהם בסדר גמור היום אני מתקשר להגיד להם שהחלפתי לזכרונות אחרים והבעיות במחשב נפתרו.. התשובה היתה שאולי הזכרונות לא מתאימים ללוח אם איך יכול להיות הדבר???

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  6. שלום יש לי בעיה במחשב שצצה רק היום. המחשב טוען את הווינדוס ואחרי שהוא מסיים לטעון אותו המסך ניהיה שחור והמחשב לא עולה. המפרט הוא: לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-d מעבד: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 CACHE SOCKET 939 כרטיס מסך: leadtek 6800GS PCI-E 256MB זכרונות: OCZ DDR2 1024MB DUAL CHANNEL 462MHZ ספק: antec smart power 450w תודה רבה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  7. שלום, ברשותי לוח 8kda3j ומעבד AMD ניוקאסל 3200+ בביוס המחשב כותב לי שיש לי 1.55 (ובפוסט 1.60) בVCORE של המעבד אבל בכל תוכנה (CPUZ AIDA32 וכו ) הוא כותב לי 3.0 +- ואף כותב לי שה12V שלי על 10 וכל מיני כאלה דברים עכשו , המחשב פועל בסדר גמור במשחקים (11000 3dmarks ב2003) אבל כשאני רוצה לעשות לו אוברקלוק אני נתקע ב210 באס, לא מצליח לעבור את זה אני על קירור סטוק, אבל ניסיתי אפילו להצמיד מאורר גדול ומזגן למחשב ולא עזר השאלה היא, מה הולך כאן? האם כדאי לי לממש אחראיות? (הכוונה לא להגיד להם שהא"ק לא הולך.. חח, אלא להגיד להם שהמחשב מתחרפן ומראה לי נתונים שגויים מה שלאחרים הוא לא עושה) עריכה : אוקי, הורדתי גרסא מעודכנת של CPUZ והוא מראה לי שהללוטג בסדר, אז כנראה שפשוט כל שאר התוכנות…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by 64bit,

שלום, יש לי כונן SATA של 160 GB, ואני משתמש בוינדוס XP. אני רוצה להתקין מחדש את הוינדוס, ורציתי לדעת האם לאחר ההתקנה, כאשר אני אבצע את ההתקנה של כונן הSATA דרך הDISK MANAGMENT הוינדוס יבקש ממני לפרמט את הכונן הקשיח (כמו בפעם הראשונה)? או שכל המידע שיש לי עכשיו ישמר? תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by seohad,

ישלי כרטיס טלויזיה LIFE VIEW אחרי התקנה מחודשת של בXP התוכנה לא עולה ואני מקבל הודעת שגיאה של CANT GET DEVICE שניסתי להעלות תוכנה אחרת בשם כריס טיוי התמונה יצאה הפוכה למעלה למטה והשתקפות הפוכה כמו מראה מבקש עזרה בפתרון הבעיה ואם אפשר תוכנה חינמית שניתן לחבר אליה ממיר של הוט ולצפות במחשב דרך הכרטיס

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by ccc,

מחפש עדכון לדיסק קשיח Western Digital CAVIAR 100GB דגם מלא WDC WD1000BB-00CCB0 הוא מרעיש לי.. למי שיש את הדיסק הזה יכול להעיד על כך?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by Discreet,

החלפתי דיסק קשיח לבידיוק אותו אחד שניהם יש בהם וינדוס והכל עכשיו הדיסק קשיח הקודם עובד אבל שאני מחבר את החדש ששמתי אז המחשב מגיע לוינדוס ואז עושה ריסט. יש לציין שזה ששמתי במחשב זה אותו דגם כמו ההוא ובמחשב לפני הוא עבד בסדר גמור [WD400] נ.ב היה לי 2 סטיקים של 512 זיכרון של חברה בשם A-DATA הבאתי עכשיו עוד 2 של ‏512MB TwinMOS‎ והחלפתי בינהם כי לפי דעתי ה‏512MB TwinMOS‎ יותר טוב אני צודק? חוץ מיזה השארתי סטיק אחד של a-data ביחד עם ‏512MB TwinMOS‎ כי יש לי רק 3 סלוטים זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by arie_el,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד המחובר לרשת ע"י הוט, הכולל נתב אלחוטי. במחשב הנייד שלי אני מצליח לגלוש באינטרנט. רכשתי כרטיס רשת למחשב נייח נוסף על מנת לחברו לרשת האלחוטית. הבעיה : אני מנסה להתקינו במחשב הנייח אך במקום לנתב אותו למתאמי רשת הוא מכניסו מתחת להתקנים נוספים - מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש. אריה.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  13. אתמול קניתי את הR9 290 ומארז NZXT Phantom 410. ואחרי שחיברתי את המחשב והדלקתי אותו שמתי לב שהשימוש בדיסק מגיע ל50%+ ושזה ממש תוקע את המחשב ובכללי כל המחשב שלי חדש (אצלי חודש) חוץ מהכונן קשיח שנמצא אצלי בערך 6-7 שנים. הגיע הזמן לשדרג גם אותו?. ובמארז הגיעו לי כמה כבלים שבחיים לא ראיתי תמונה חיברתי רק את הmolex וסגרתי את המחשב. מישהו יכול להגיד לי למה הכבלים האלה?.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ה-XP יושב ב C, והויסטה תותקן במחיצה נפרדת ובדיסק נפרד הרעיון זה לבדוק/ללמוד את הויסטה במקרה של השבתה יש לי לאן לחזור במקום סתם לאכול מרורים אם המערכת לא תתפקד... אגב,התקנתי ויסטה ב virual PC /box עדיין לא הדבר האמיתי :-) תודה!

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  15. Started by speed42,

אני מנסה להעביר הרבה תמונות ל DOK, אך כל פעם חלק מהתמונות פשוט לא עוברות טוב וחלק חתוכות. התופעה חוזרת עם כמה DOK שונים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by L1ron,

שלום, בזמן האחרון המחשב שלי מגלה תקיעות רבות במשחקים בסיסים, תקיעות באינטרנט , עבודה איטית של המחשב ואינני יודע למה. למען הסר ספק פירמטטי את המחשב וווידיתי בעזרת כמה תוכנות שאין VIRUSIM על המחשב. כמו כן המעלות של כל הרכיבים במחשב תקינים , מעבד 36 מנוחה כ.מסך 55 מנוחה. בעבר המחשב היה רץ ממש מהר גם בגלל שפעם הוא מן הסתם היה נחשב לטוב..אבל אני לא צריך יותר מהמחשב שיש לי כרגע ואני לא רוצה לקנות מחשב סתם רק בגלל שאני צריך מחשב שיעבוד לי מהר..כי בשביל סתם מחשב שיעבוד מהר המחשב שלי בתאכלס מספיק.. בכל מקרה המפרט שלו זה E6550 GEFORCE 8500GT 2GB RAM 667 ASROCK CONROE היום פירמטתי את המחשב וראיתי שיש עדיין תקיעות למיניהם במשחקים והמחשב מרבה גם להיתקע בעבודה בסיסית. אני שם לב לתופעה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by VoliSuS,

אהלן אני מקבל שגיאה שאיזה שהוא קובץ לא קיים במערכת הפעלה משו שהמחשב שלי עולה: http://www.siz.co.il/my.php?i=gmu1mwm44zwz.png אממ זה משו רציני? כאילו זה יכול לגרום משהו למחשב? מה לעשות עם זה?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by arel508,

ניסיתי גם להעלות את הביוס, והמסך לא מראה כלום. זאת אומרת הביוס כן עולה, אני פשוט לא רואה את זה. ניסיתי להוציא את הסוללה מהלוח אם ולהחזיר, אך לא עזר. מה זה נראה לכם? בעיה בזיכרון אולי? תודה לעוזרים!

19. Started by Inertia,

שלום לכולם, לאחרונה משחקים חדשים קיבלו הרגל מגונה ופשוט תוקעים את המחשב ישר כשמפעילים אותם. ולהלן פירוט (מצטער על המגילה) יש לי פנטיום 1.7 עם זיכרון RDRAM 256אם זה משנה, והיה לי כרטיס G- force MX200 אני חושב או משהו מעאפן כזה, אחרי שהחלפתי אותו לרדאון 9500 פרו משחקים כמו morrowind פשוט היו נתקעים ברגע שהמחשק עצמו מתחיל. ז"א התפריטים היו עולים אבל המנוע של המשחק לא. בנוסף לכך עוד עם הכרטיס החדש הייתי משחק בדנג'ן סיג' במקורי אבל עכשיו כשהתקנתי את האקספנשים (עם דרייברים חדשים יותר של כרטיס המסך) הוא נתקע אחרי כמה שניות של משחק.... יתן על כן גם המשחק Call of duty בשילוב עם הדרייברים החדשים ביותר עושה בעיות רבות יותר מאשר עם דרייברים קודמים ומדי פעם תוקע את המחשב לגמרי- מה שמח…

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  20. היי השארתי את המחשב כרגיל להורדות כשחזרתי הוא היה מכובה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו לעמים הוא מצליח לעלות את ה-XP לפעמים עושה ריסטרט באמצע לפעמים נכבה לא ברור כל העסק בכל מקרה אם הוא מצליח לעלות הוא לא מחזיק יותר מ-5 דקות בווינדוס ועושה ריסטרט ולאחר מכן נכבה זה נראה לי הספק או הזכרון יש ריח של שרוף במחשב וזה לא המעבד אני לא מצליח להבין מאיפה(הם באחריות אז אני לא רוצה לפתוח את הספק) מה נראה לכם לפני שאני הולך לחנות והם יתקעו אצלם את המחשב שבוע אם אני לא אגיד להם בדיוק מה הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  21. ניסיתי לעשות לפי אחד המדריכים באתר-פירקתי ספק כוח מקולקל-לקחתי את המאוור שלו וחיברתי לחיבור הדיסקטים-חשפתי ליפטי-וסגרתי עם איזולירבנד וסלוטייפ,חיברתי ללוח האם-בהתחלה -חיברתי את המחשב לחשמל בלבד,בהתחלה לא עבד,ניסיתי להעביר ליציאה אחרת -גם לא עבד,בסוף ניסיתי לשים את המאוור רק על שניים מתוך שלושת הפינים-ככה שרק השניים שצריך יהיו מחוברים-וזה עבד. סגרתי-הרכבתי את המאוורר על הפאנל הצידי של המארז-סגרתי את המארז-הכל יפה-חיברתי לחשמל,לעכבר מקלדת ומסך-המסך לא נדלק-העכבר עושה רושם שמקבל חשמל-אבל המקלדת גם היא לא מראה סימני חיים(הנוריות שלה אינן עובדות-הקאפס הנאם והסקרול לוקים). אני מבין שאין לכם אחריות לתוצאות המדריכים שלכם-אבל אני אשמח לעזרה. לדעתי או שקיצרתי איכשהו את הלוח אם או ש…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by udist,

היי יש לי נייד hp dv6000 עם gforce8400s ווינדוס7 עם דרייברים מעודכנים. כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה עם svideo סטנדרטי אני לא מקבל תמונה. יש תחושה שהמחשב שולח אות כלשהי אבל הטלוויזיה לא מצליחה לפרש אותו. יש למישהו רעיון? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ras81,

אחרי כמה דקות בודדות של משחק המחשב פשוט נתקע לי. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מחדש אבל זה לא עזר. מה הבעיה יכולה להיות ואיך לטפל בה? וכמובן תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by mokisho,

המפרט של המחשב שלי הוא מעבד E6600 לוח אם P5W DH ספק ליברטי אנרמקס 500 כרטיס מסך X1900 XT מארז סטאקר 380 הבעיה שלי היא כזו ברגע שאני לוחץ בוינדוס כיבוי המחשב נכבה לשנייה ונדלק שוב ועוד ברגע שאני מכבה את המחשב בעזרת הספק פשוט מכבה אותו אבל ברגע שאני מדליק המחשב נדלק לבד אמרו לי שיכול להיות הגדרה של ביוס זה נכון או שזו בעיה של חומרה ???????

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by גליטו,

שלום ... קורה לי שאני רואה סרט פתאום יש מסך שחור לשנייה או 2 ואז זה עובר וזה קרה לי כמה פעמים אז העברתי שוב לקטע וראיתי שזה לא בעיה בסרט זה המחשב עושה את זה ... גם קרה לי בזמן האחרון שאני סתם במחשב באינטרנט פתאום מסך שחור לשנייה או 2 אז אני לוחץ מלא על העכבר ואז זה חוזר להיות רגיל ... מה הבעיה ? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.