תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
מדובר בR1950 PRO 512 SHPPHIRE הקטע הוא שחיברתי אותו ללוח אם אבל יש לו עוד חיבור בצד כזה של חשמל של 6 פינים ואין לי דבר כזה בספק.... המחשב שלי הוא במפרט.... יכול להיות וקיים מין מתאם שמחברים לחיבור מולקס וציהיה לו יציאה של 6 פינים? מרובע כזה? אן שאני חייב ספק חדש? כי מה שקורה הוא שהמחשב נדלק המאווררשלו נדלק אך אין תמונה והוא מצפצף כאילו אין כ.מסך.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בדקתי באמצעות התוכנה EVEREST את החום במחשב ואני רואה שהמעבד הגיע ל: CPU 67 °C (153 °F) וכל שאר הדברים על טמפרטורה טובה Motherboard 40 °C (104 °F) Aux 35 °C (95 ° F) HDD 42 °C (108 °F) המחשב שלי AMD Athlon 2400+ האם זה נורמלי חום כזה במעבד? עוד משהו הוא גם נתקע אחרי כמה זמן
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס עם צ'יפ של VIA, הXP מזהה אותו, אבל הוא לא מזהה שאני מחבר אליו מצלמה שפעם הוא זיהה. החלפתי כבל, זו לא הבעייה. מה לדעתכם הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 4 סוקט 478. מדי פעם המחשב נתקע ללא תגובה. שמתי לב שאם אני משחרר את הקירור של המעבד ומחזיר אותו - המחשב נדלק שוב. לאחרונה זה קורה המון והמחשב כבר לא נדלק. במעבדה אמרו שזה ה-CPU, אז קניתי מעבד אחר שעבד שעה ואז שוב אותה בעיה. החלפתי מארז, ספק - כלום. הוצאתי הכל והשארתי רק כ. מסך וסטיק אחד של זיכרון - כלום. הוצאתי כ. מסך! (כדי לשמוע לפחות את הצפצוף) - כלום. החלפתי בטריה של CMOS - כלום. אני חושב שאולי יש בעיה בלוח או בתושבת של הסוקט 478. איך אפשר לפרק אותה ולנקות?? אני לא רוצה להשקיע עוד 200 שקל בלוח אם לפני שאני יודע מה הבעיה תודה!!
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ה-prime 95 רשם לי אחרי שהוא סיים- self-test 2560k passed! תוך כדי העבודה של התוכנה בדקתי טמפ' והיא היתה 53 ובלי עבודת התוכנה 42-44 מה לעשות עכשיו? ממה נובעת הבעיה שהמחשב מכבה את עצמו?
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
חיברתי עוד כרטיס רשת למחשב כך שאוכל לחבר רשת עם עוד מחשב ומשום מה מנהל החומרה לא מראה לי את הכרטיס רשת השני
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה התחיל בערך לפני שבוע שהמחשב נכבה לי בהתחלה לא התייחסתי אך זה ממשיך לחזור על עצמו פעם בכמה זמן.. זה לא קורה בפרקי זמן שוים .. הוא יכול להיכבות אחרי שעתים וגם אחרי יום אני לוידע למה זה ככה.. יש לי ספק כח חדש יחסית enermax 400 w ודואל קור וגן 2 ג'יגה זיכרון.. עזרה בבקשה!
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום. היום קניתי למחשב שלי זיכרון מדגם ocz gold edition GX XTC 1024 CL4 ויש לי במחשב כבר זיכרון של קינגסטון אבל CL5 ו1024 קיצר השאלה שלי היא האם אני יכול להשים אותם באותו צבע חריץ? אם לא אז מה לעשות? תודה לכל העונה.
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לפני שחזרתי לבסיס ביום שישי האחרון, המחשב עבד בסדר גמור. לפני כמה ימים אבא שלי מתקשר אלי ואומר שההארד דיסק הלך. יש לציין שבשבוע-שבועיים לפני שחזרתי לבסיס הייתה תופעה מוזרה, שבערך כל 3-4 שניות היה נשמע רעש חלש מההארד דיסק, והנורית במארז שמציינת HDD READ הייתה נדלקת. היום הגעתי הביתה, הדלקתי את המחשב, ואחרי מסך הפתיחה מופיעה ההודעה שבכותרת, עם תוספת של "press alt+ctrl+del to reset". מן הסתם אני משתמש במחשב השני כרגע, אבל יש לי הרבה מידע חשוב על המחשב שנדפק. פתחתי את המארז, וכל הכבלים מחוברים היטב (גם ללוח אם וגם להארד דיסק). יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני לוקח את המחשב לטכנאי?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי עכשיו כשהצלחתי סוף סוף להרים את המחשב, ניסיתי להריץ משחק עם 3D והמסך פשוט נכבה (המחשב עוד דולק, המסך פשוט לא מקבל מידע). עכשיו כדי לתקן אני צריך לכבות ע"י לחיצה ארוכה או לכבות מאחורה את הספק ולהדליק. ריסט משאיר את המסך סגור. הדלקתי את המחשב מחדש וניסיתי להעלות יישום 3D אחר - הבדיקה של ATITOOL - והוא גם הפיל את המחשב. הקטע הוא שלמרות שהחלפתי לוח ומעבד, אני לא אחרי פרמוט כי עשיתי משהו בשביל למנוע את זה, וזה יכול להיות עשה את הבעיה. נ.ב עשיתי בדיקה של דרייברים והסרתי עם DCP. לא עזר. יש מה לעשות? או רק פרמוט?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש Geforce 7200 gs וחיברתי אותו למחשב, הפעלתי את המחשב הכל פעל כרגיל, התקנתי את הדרייברים, הוא סיים את ההתקנה הפעיל מחדש את המחשב ומאז המחשב אינו עולה הלד על הלוח דולק, המחשב נדלק, העכבר הכונן תקליטורים והמקלדת נדלקים אבל אין תצוגה במסך ואין צפצוף בביוס בכלל חוץ מהרעש של ההארד דיסק ויש להדגיש שמרוב טמטומי ניסיתי את הכרטיס על המחשב השני שלי והוא השבית גם אותו עם בדיוק אותה בעיה, תצילו אותי בבקשה! זה שני מחשבים ממש חשובים וממש יקרים.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום איך שאני מפעיל את gears of war אני מתחיל לשחק קצת,ותוך כמה דקות יוצא לי מהמשחק.ויש את החלון הזה של המיקרוסופט..נו שאומר לך לשלוח או לא. אני לא יודע למה זה עושה לי את זה,התקנתי את הקראק,הכל.החלפתי עוד קראקים לא עוזר. call of duty כבר סיימתי אותו טס לי.crysis טס לי.למה גירס אוף וואר נהיה לי ככה? אולי יש קראק סופי שהוא עובד טוב?בבקשה תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
זו כנראה תופעה של וירוס.. היה לי וירוס במחשב משהו חזק שפועל עם רוטקיט ומחק לי את הNOD32 והזון אלרם, איכשהו הצלחתי לצאת ממנו ומחקתי אותו... ועכשיו האנטי וירוס והפיירוול עובדים כראוי, אבל משום מה אני לא יכול לשמוע קול במחשב... התקנתי דרייברים מחדש וזה לא עזר... מה עושים?! הקבצים של הוירוס עם הרוטקיט היו hldrrr.exe ו srosa.sys והיו עוד כמה קבצים שלו הוירוס אבל אלו העיקריים... הוא היה סוג של BAGLE נדמה לי. הנה כמה תמונות מהבעיית סאונד במחשב להמחשה... http://img530.imageshack.us/img530/4320/s1yw1.jpg http://img185.imageshack.us/img185/4102/s2dn7.jpg http://img185.imageshack.us/img185/9964/s3bi0.jpg חיפשתי פה בפורום וראיתי עוד איזה שניים שלושה אנשים שזה קרה להם אבל לא נתנו להם …
-
- 32 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
קניתי צורב DVD של SONY מסוג AW-G170A . בהתחלה הכל היה בסדר , צרבתי תוכן DATA וקראתי . לאחרונה איני מסוגל לקרוא את התוכן הנצרב ומקבל הודעה כאילו windows לא מכיר את פורמט הצריבה . האם מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור בפתרונה?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
הי, בשבועיים האחרונים אני שם לב שאני הולך למנהל המשימות ואז לביצועים אז הוא מראה שהשימוש ב=cpu הוא מעל 50 אחוז קבוע..וזה מאט את המחשב.. אני לא יודע למה זה אם אפשר בבקשה עזרה.. (זה קורה גם אם אני לא מפעיל משחקים או תוכנות) יש לי 2 ג'יגה זיכרון ודואל קור 1.86 תודה מראש לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בלוח אם, כשאני שם כרטיס זכרון הוא לא תמיד קולט אותו, מבולבלים? גם אנחנו (אני אסביר). אם למשל אני אוציא ואכניס את הכרטיס זכרון שלי עכשיו, 90% שהמחשב לא יעבוד כרגיל (זתומרת ידלק אבל לא יעלה כלום, כמו כשמדליקים אותו בלי כרטיס זכרון בכלל). זאת לא בעיה בכרטיס זכרון כי יש לי איזה 7 ועם כולם זה אותו דבר, מספיק שאני אזיז אותו טיפה והמחשב לא יעבוד, מה שגורם לי לחשוב שזה בעיה במגעים אבל זה ככה בשני הפורטים (יכול להיות שנדפקו או משהו). כרגע המחשב עובד רק עם אחד של 256 ואני יודע שאם אני אכניס עוד אחד הוא לא יחזור לעבוד ואני אצטרך לשחק איתו שעות, להוציא ולהכניס כרטיסים כמו מטורף עד שבמקרה נס אחד מהם יעבוד. בכל אופן זה 100% לא בעיה בכרטיסים כי כולם עובדים מצויין במחשב …
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לפני בערך שבוע שמתי לב כי המחשב נתקע באופן מוחלט (דורש איתחול) לאחר פרק זמן אקראי בכל משחק מחשב אותו הפעלתי , ומדי פעם אף מאתחל את עצמו בזמן פעילות סטנדרטית בסביבת הWindows. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעית תוכנה כלשהי, אך לאחר שני פירמוטים ושתי התקנות משני דיסקים שונים אני די משוכנע כי מדובר בבעית חומרה. ההימור שלי הוא הזכרונות. הרצתי Memtest והוא אכן דיווח על שגיאות (אומנם לא בדיוק בצורה בה הFAQ מתאר). מצורפים 2 קבצי הDMP האחרונים והיחידים ברשותי (התקנת מערכת ההפעלה הסתיימה לפני בערך חצי שעה) וכן צילום מסך מתוך MEMTEST לאחר מספר שעות עבודה. http://download.yousendit.com/50FCE4EE116E7E62 האם החשד שלי מבוסס ואכן מדובר בזכרונות? אודה לכם מאוד על כל תשובה. יניב. עריכה: כנראה שזה …
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
חיברתי דיסק קשיח חיבור SATA למחשב של היטאצ'י גם כבל מתח וגם כבל דאטא לא התווספו לי כוננים חדשים אבל המחשב מזהה את החומרה עצמה כשאני מנסה להורות לו להוסיף חומרה חדשה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה קצת מוזרה חייב לומר.... לא מזמן קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו ביחד עם חבר שיש לו נסיון בתחום המחשבים. בכל מקרה, לאחר שהרכבנו את המחשב וניסינו להפעילו מה שקרה זה שהמחשב פעל אך לא נדלק, כלומר לא הראה תגובה במסך ולא נשמע הצליל (ביפ) אשר מאשר את תקינות המחשב. לאחר כמה נסיונות ובדיקות, אשר עלו בתוהו בן דודי אשר מבין גם הוא בתחום נלחץ לעזרתנו. מבדיקת מתחים שערך גילה כי הייתה איזושהי בעייתיות במתחים, חיבר כמה כבלי מתח מחדש, בעצם שינה דברים שוליים. לאחר מכן המחשב פעל, כמו חדש. התקנתי ווינדוס, ומשחקים והכל עבד ממש טוב. אך פתאום, החלה הבעיה לקרות שוב מבלי שנערך כל שינוי פנימי. המחשב פשוט החליט שוב לפעול אך לא להידלק, הכל נראה תקין המאווררים מסתובבים, האורות דולקים, א…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רשום לי boot failure: system halted מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם השאלה שלי היא פשוטה יש לי שלושה סלוטים של זיכרונות האם אני יכול לחבר סטיק אחד בסלוט ה-1 וסטיק אחד בסלוט ה-3 ובעצם להשאיר את הסלוט ה-2 ריק? יש מצב שתהי'ה איזושהי בעי'ה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
העכבר זז לי מעצמו בלי שאני נוגע בו בכלל. יכול להיות כזה דבר? האם זה קשור לתוכנות ריגול שיש לי במחשב ואיל אני יכול לפתור את הבעיה? אגב, פרמטתי אותו ולא עזר.
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך HD2400 ואחרי שהתקנתי את הדריבר התידרות רענון של המסך היא מאוד נמוכה,יש לי מסך CRT, וזה לא שינה אם שיניתי את ההגדרות בין 60 ל100 הרץ ,זה ממש לא נעים ונוח להסתכל ככה על המסך, אז מחקתי את הדריבר ואז רואים טוב כלומר תדירות רענון תקינה אבל כמובן שזה לא חכם ונכון להיות בלי דריבר לכרטיס מסך אז הורדתי את הדריבר האחרון של הכרטיס ועוד הפעם אותה הבעיה. אין לי שום מושג מה לעשות ומה גם שאותה בעיה מופיעה על שתי ווינדוסים שונים של XP. מישהו יודע מה לעשות?... רותם.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב המסך של הוינדווס עולה אבל שניה אחרי זה פתאום יש לי מסך כחול (של תקלה) ואז המחשב מופעל מחדש . ניסיתי להפעיל אותו מ- Safe Mode ומכל אפשרות אחרת שנמצאת בהפעלת המחשב ובלחיצת F5 . אפילו ניתקתי את המחשב מהחשמל וחיברתי מחדש וזה לא עזר . מה אפשר לעשות במצב כזה חוץ מפירמוט שזו הדרך הכי פשוטה ... ?
-
- 10 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש להוסיף למחשב שלי בשעה טובה כונן קשיח שלישי לאיחסון וגם מאוורר נוסף שיספק אוויר לשלושת הכוננים בכל מקרה הסתכלתי בזאפ וראית קטגוריה של: western digital 250 gb 7200 3.5אינץ' ועכשיו מגיעה הבעיה של לבחור בין IDE,SATA,SATA2 מה זה sata2? יכול להיות שזה קשור ללוח אם? חוץ מזה.....מישהו מכיר מאוורר טוב לכוננים קשיחים? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-