עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yakovb,

התקנץי תמישחק קונטר סטרייק המקורי אני בא להיכנס למשחק מופיע לי מסך כחול עם כתוביות בלבן רשום שם לעדכן משהו לא הבנתי אפשר עזרה בזה תודה..

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  2. מהר, אני מנסה לחבר ת'פאן קונטרולר של המעבד,בדקתי עוד פעם ועוד פעם ת'חיבורים!אני לא מבין למה הוא לא מפסיק לצפצף. הוא כל הזמן מצפצף אבל המאוורר של המעבד פועל,התצוגה של הפאנל עובדת,הוא מראה ת'טמפרטורה אבל עדיין לא מפסיק לצפצף! מה עושים??? זה הפאן קונטרולר של ואנטק זה שבא עם 3 צבעים והפוטנ' שלו הוא עגול במאצע,יש שם גם שתי חיבורי USB ופייר ווייר אחד אם זה עוזר. שוב,זה דחוף!

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by תושב העיר,

בכל פעם שאני גולש עם גוגל כרום נפתחות לי למטה עוד ועוד חלוניות חדשות לבד ! חלוניות עם עמוד לבן סרקתי את המחשב עם שתיי תוכנות אני וירוס שונות והוא לא מוצא כלום למה זה קורה ? הינה צילום המסך

4. אני פשוט לא יכול... הבעיה הזאת מתסכלת אותי ואני הולך לשבור למחשב את הצורה עוד מעט... הבעיה היא - כשאני מנסה לכבות את המחשב, לגמרי, לא לאתחל, לכבות ואז להדליק, אני פשוט לא מצליח הוא ת-מ-י-ד מתכבה אוטומטית... אני לוחץ על כפתור ההדלקה, לפעמים המחשב נטען עד לביוס ומתכבה ישר, לפעמים המסך רק נדלק והוא מתכבה... לפעמים הוינדוס עולה והוא מתכבה שוב , ויש גם שהוא טוען את המסך ששואל אותך אם לטעון וינדוס ב "SAFE MODE" או לטעון בצורה נורמלית.. כשאני לוחץ על לטעון בצורת ה " NORMAL" הוא עושה איתחול,וחוזר חלילה... אבל מה שמוזר הוא שכאשר אני מצליח כן לטעון את המחשב עד לוינדוס, בפעם הבאה שהוא יעשה איתחול או שאני אעשה אתחול הוא ייטען בלי שום בעיה, רק אם אני מכבה אותו לגמרי ומנסה להדליק ה…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. פירקתי מחשב ישן של אבא שיל כדי לקחת חלקים לקחתי את המאורר שיש לו שם ואני רוצה לחבר אותו אצלי אבל... למאורר הזה יש רק חיבור אחד של 2 פינים כאלה (2 חוריםץץץ למי שלא הבין) ואין לי חיבור כזה על הלוח אם... (או שאני לא מוצא אותו) יש לי רק של 3 וחיבור לספק אין לי כזה גם.... יש מה לעשות עם זה? כי חבל לי זה 2 מאוררים!!! בעצם 3 אבל אחד חיברתי 2 מאוררים של 80 ומאורר אחד של 60

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Yamabushi,

בזמן האחרון כשאני נכנס לתיקיות שונות, בעיקר בכונן D לאחר שבריר שנייה של כניסה לתיקייה המחשב חוזר לדסקטופ, כל פעם שאני מקליק על התייקה, לחצי שנייה אני שם וחוזר לשולחן העבודה, זה ממש מתסכל. זאת לא בעיית חומרה כי למעשה במצב בטוח הבעייה הזאת לא קיימת. רק במצב רגיל!

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by ssadaa,

אמרו לי שצריך להוריד JAVA ואז זה היכנס .. מאיפה אני מוריד JAVA קישור ישיר..

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. Started by Shmoolik,

קניתי לפני איזה 5 ימים את ה ATI RADEON 8500 , וכשאני מריץ 3D MARK אז במשחק הראשון על LOW DETAIL אני מקבל 40± , שזה נמוך מאוד יחסית לכרטיס שיש לי! והתוצאה הסופית שלי היא 3XXX! שזה לא הגיוני! וניסיתי גם עם הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס , גם עם הדרייברים החדשים של ATI שהורדתי מהאתר שלהם, ואני כבר לא יודע מה לעשות.. :'( יש לי : WIN 98SE P3 733 128 RAM לוח של PC PARTNER..... *מישהו יכול לעזור לי בבקשה? רעיונות? משהו? :'(

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by visu,

יש לי עכשיו כרטיס מסך HD 6850 ואני רוצה לקנות עוד אחד כזה כדי שיהיה יותר טוב בביצועי גיימינג ויש לי את הספק כוח הזה http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6641 אז רציתי לדעת אם אני אוסיף עוד HD 6850 אחד,האם הספק כוח הזה יוכל להתמודד עם שני כרטיסי 6850?

• 41 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. זה עלול לגרום לבעיה במחשב אם אני יציב את המארז מתחת למזגן?

11. של XBOX? אחד עובד יופי...וכאשר אני מחבר את השני שתיהם מפסיקים לעבוד

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by 3d7,

חיברתי למחשב ישן מסך לכרטיס AGP עם חיבור VGA, מקלדת ועכבר. מיד כשאני מדליק את המחשב, אני שומע צפצוף toooooo בן 6 שניות, הפסקה בת 6 שניות, וחוזר חלילה. על הלוח-אם נדלק לד ירוק והמאוורר של המעבד (פנטיום 4) מסתובב, אבל אין פוסט במסך. מישהו מזהה את התקלה?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  13. asus commando e6600 8600gts 2gb g.skill בתוכנה PC PROBE שמגיע עם הלוח מראה לי בעיה עם המתחים: there are some warnings: vcore voltage יש לי פה את כל הנתונים וכמה מהם צבועים באדום: SB Vcore: 4.08v SB SATA : 4.08v DDRII: 4.08v DDRII Termin...: 4.08v NB Vcore: 4.08v עם אני רוצה להכנס בביוס ל HARDWARE MONITOR כדי לראות עם באמת זה נכון, הוא פשוט לא נכנס, לא מגיב.

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. יש לי בעיה עם וירוס ראסטוק שגם היה לי את זה לפני חודש, המחשב מודיע על הודעת שגיאה חמורה ואז לא משנה מה אתה עושה אחרי כמה שניות זה מראה מסך כחול עם כמה אפסים ובסוף נראה לי 8E, בקיצור כבר היה לי את זה לפני חודש ואז פשוט עשיתי סריקת וירוסים בסייפמוד, אז זה מצא את הראסטוק, ומחק אותו. הפעם שוב ניסתי את זה, אבל הפעם זה לא מצא אותו ולא עבד, מישהו יודע מה לעשות? עריכה: הנה קבצי ה-MINIDUMP של המחשב שלי, אני מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה. http://sendspace.com/file/nlby2a עריכה 2: מצאתי את שם השגיאה-lzx32.sys -מה זה?

• 13 תגובות
    • 830 צפיות
  15. יש לי בעיה כזאת מפגרת אבל אני לא יודע מה לעשות איתה....לפעמים כשאני מפעיל כל מיני תוכנות לא משנה איזה אז העכבר שלי נעלם.... אבל זה כאילו הוא בלתי נראה....אני פשוט לא יכול לראות איפה הוא אבל אפשר לעבוד איתו איך אני פותר את ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  16. שלום. לאחרונה הוספתי סטיק Twinmos Twister לסטיק Twinmos Speed Premium. הם יושבים על לוח DFI Lanparty ut ultra-d בסטוק. אם אני מנסה להעלות אותם בדואל, אני מקבל מליון שגיאות וריסטים. הרצתי ממטסט וקיבלתי עשרות אלפי שגיאות במבחן 8 - Modulo 20 - ones and zeros. לעומת זאת, הם רצים יופי בסינגל צ'אנל. יש למישהו איזשהו מידע בנושא, אולי אפילו פתרון? מישהו יכול להגיד לי בוודאות שהקונפיגורציה של הדואל צ'אנל אמורה לעבוד? תודה, נדב.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nirfun,

כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוינדוס (XP) מקפיץ לי בועית למטה וכותב זוהתה חומרה חדשה ופותח לי אשך חומרה חדשה שזוהתה... אני לא יודע מה זאת החומרה הזאת או איך מתקינים אותה... מישהו יכול לעזור? אני חושב שזה התחיל מאז שניסיתי להתקין via4in1 תודה לעוזרים, ניר. נ.ב. לא ידעתי איפה המקום המתאים להודעה.... תעבירו למקום המתאים... תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by idoodi,

שלום לכולם. אני מעוניין לעבוד עם התוכנה הידועה להקלטת מסך CamStudio אך האופציה להקלטת הרמקולים שולחת לי הודעת שגיאה. לאיר שבועיים של בירורים מסתפר שבהתקני השמע עליי לבחור בstereo mix אך אפשרות זו אינה קיימת במחשב שלי ולפי הבנתי בכל וינדואוס 7.(גם לא בהתקנים החבויים והלא פעילים) שוב לאחר המון זמן של בירורים בפורומים של האמריקאים כתוב שעליי להוריד דרייבר לכרטיס קול אך במשך שבועיים אינני מוצא כזה באף מקום. פרטי מחשב : לוח אם intel desktop board dg965ry האם למישהו יש מושג איך אני יכול לפתור את הבעיה של ההקלטה? פליז

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אוקיי לאחר התלבטויות לאחרונה קיבלתי כל מיני מסכים כחולים עם הודעות שגיאה כאלו ואחרות , וכמובן כן כן עד כמה שאני שונא להודות פירמטתי את הכונן הקשיח לחלוטין כדיי לבודד את הבעיה עכשיו לאחר משחק שוב פעם קריסה מיידית ולפי איך שזה נראה (מצורף תצלום מסך של הודעת השגיאה לאחר הריסטרט + ניתוח של הדאמפ) . 1. 2. שוב פעם אני חייב לציין שכל תכולת המארז חדש ( ספק , לוח , כ.מסך וזכרונות ) . מה יכולה להיות הבעיה ? עריכה : הנה תצלום של הדרייברים שבהם השתמשתי >> (3. של הכרטיס מסך LEADTEK 6800 GS ) (4. של הציפסט NF4U שעל הלוח NEO4 PLAT ) תודה על העזרה ... ניר

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by PomkiTheCruel,

שלום לכולם, טוב לחזור לפורום, טוב לעניינו. המחשב שלי לפעמים מזהה 8 ג'יגה ראם כמו שיש לי ולפעמים הוא מזהה רק 4 (מצ"ב תמונות מסך) גם בביוס הוא מזהה רק 4. מערכת הפעלה: Windows 7 64 Bit לוח אם: P55A-UD3 ראם: G.Skill 2x4096MB 1600MHz CL11-11-11-28 למה זה קורה? איך פותרים את זה? בתודה מראש,[ATTACH=CONFIG]6086[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6087[/ATTACH]

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by chenc,

שלום רב! נתקלתי לאחרונה בבעיה במחשב: לעתים המחשב אינו מזהה את הכונן הקשיח בשלב הPOST ואז כמובן המחשב לא ממשיך בתהליך הBOOT. באחת הפעמים שמתי לב שהPOST מדווח שהכונן הקשיח כן זוהה אך נרשם "Capabeled but disabled", ואז נכנסתי לBIOS ולא שמתי לב לדבר מיוחד וגם הכונן הקשיח נרשם כרגיל וזוהה היטב. בנסיון הבא המחשב עלה. לאחר RESET - הבעיה חזרה והפעם הכונן הקשיח לא נרשם בBIOS. אני לא משער שאלו בעיות מגעים כי בדקתי זאת - כמה עדין ורגיש יכול להיות חיבור IDE? לא שמתי לפונקציית disable HDD או כל דבר בסגנון באחת האופציות בBIOS. חוצ מלהחליף כבל IDE ולשנות את הכונן הקשיח מSLAVE עוד לא עלו במוחי רעיונות באמת מעוררי תקווה. האם מישהו בקשה יכול לעזור לי בנושא??? תודה מראש לכל הקורא / עוזר. חן…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by itzik52,

יש לי כרטיס מסך Gforce MX440 ולוח אם של MSI 6309 תומך ב AGP X4. היתקנתי דרייבר חדש של nvidia Deternator, וכאשר אני ניכנס להגדרות הדרייבר של כרטיס המסך אני רואה שהכרטיס מוגדר AGP X2 ולא AGP X4 כמו שצריך להיות. הביוס מוגדר על זיהוי אוטומטי וניסיתי גם ידני וזה לא עובד. יש למישהו עצה?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by em28,

במחשבי הדל (P3 , לוח של אסוס) היה מותקן מזה שנים קורא DVD של פיוניר. לאחרונה החלטתי להעביר אליו ממחשב אחר צורב CD , משהו של LG. הבעייה: המחשב מזהה רק אחד מהם. או הצורב או הDVD. אם אני מחבר את שניהם בטור , כבר בביוס מוצג לי רק הצורב. כשאני לא מחבר את הצורב המחשב מזהה את ה-DVD. כל אחד בנפרד מתפקד מצויין , ביחד - צריכים גננת. עצות ?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by boim,

אהלן, יש לי בעיה של CPU גבוה (בסביבות 40-50%) שנגרם בעקבות hardware interrupts. (את זה אני רואה דרך ה PROCESS EXPLORER). אני מחפש דרך לאתר את החומרה (או את הדרייבר שלה) שגורמת לבעיה. אבל אין לי מושג איך, וחיפוש ברשת לא עזר לי.. מישהו יכול לעזור לי? המחשב אגב זה LENOVO X200 עם VISTA 32.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  25. Started by osherdo,

אז ככה.. יש לי windows 7 ultimate. אני מחבר לUSB את קורא הכרטיסים שלי שקניתי ממש לפני כמה שעות והוא פשוט לא מזהה אותו,ממשיך לעבוד כאילו כלום. עידכנתי את הדרייברים של לוח האם שלי,הסרתי במנהל ההתקנים את ההתקנים של הUSB כדי שהוא יזהה אותם מחדש אבל כלום לא עוזר לי!. לא קיבלתי דרייבר יחד עם קורא הכרטיסים.מה אני עושה?! בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.