עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם שוב ומפייר מאסטר עזר לי בפעם שעברה אבל התקלה חזרה אני לא יודע אם זה חומרה או תוכנה אני יודע בוודאות שאין וירוסים או רוגלות כי סרקתי עם כל תוכנה אפשרית\ לגבי חומרה אני יודע שדיסק 160 הוחלף כבר ודיסק משני 500 חדש זכרונות נבדקו בGOLD MEM וגם בממטסט 21 סייקלים תקין לוח הוחלף וכרטיס מסך תקין על פניו המיני דאמפ טוען שהקובץ CSRSS.EXE הוא הבעיה נכנסתי למלא פורומים והתקנתי 2 טלאי אבטחה של מייקרוסופט ועדיין אותה שגיאה 0X000000F4 אנא אם מישהוא יודע משהו בנושא אשמח לכל עזרה כל שהיא

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by almog1620,

היי לכולם. האם כל מעבד 64 סיביות יכול לתמוך ביותר מ-4 ג'יגה ראם??? יש לי מחשב עם מעבד intel core 2 מרובע ליבות משנת 2008 (קצת ישן אבל קיבלתי את המחשב בחינם ). אני רוצה שיהיה לו 8 ג'יגה ראם. כאמור הוא 64 סיביות אבל בכל זאת קצת ישן. האם יוכל להכיל 8 ג'יגה ראם??? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ShowstoppeR,

אני אנסה לתת כמה שיותר פרטים על הבעיה קניתי כונן רשת של סיגייט, דגם NAS 400 התקנתי 4 כוננים של 1TB כל אחד, במערך JBOD, בעיקר להגדלת נפח איחסון הכונן מחובר לראוטר, NETGEAR VVG2000 בהעברת כמויות מידע גדולות, מהירות ההעברה יורדת לאפס לאחר כמה זמן (משתנה כל פעם) החלון של ההעברה פשוט נתקע, כשאני מנסה לעשות END PROCESS, כל האקספלורר של הווינדוס נתקע, הדרך היחידה לחזור לצורת עבודה נורמלית היא להפעיל את המחשב מחדש במקרים נדירים יותר אני מקבל הודעת מערכת שאי אפשר לגשת לתיקיה בכונן אליה אני מעביר את הנתונים (X folder cannot be accessed) אני עם ווינדוס 7 ULTIMATE תודה מראש על העזרה :-\

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. פתאום...איני יכול לחבר את הטלפון למחשב, הכבל USB אינו מזהה, ניסיתי גם נוט 2 וגם אייפון, בבדיקה במחשבים אחרים נמצא כי הטלפונים תקינים, ניסיתי להתקין שוב דרייברים ואני מזהה שיש כשל בהתקנה של ה MTP...כנראה צריך למחוק או לפרמט את הנושא הזה... יש למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, יש לי תקלה מוזרה שהופיעה היום ואני לא מצליח לפתור. המסך שלי הוא Dell 2007wfp, כרטיס המסך הוא GeForce 8800gts, לוח אם Gigabyte 965p-ds3. במהלך היום פתאום המסך התחיל להראות פסים ירוקים לכמה שניות ולאחר מכן להיתקע ולהשחיר. עשיתי ריסט וזה הסתדר לכמה דקות ואז שוב חזר. כיביתי את המחשב ונתתי לו לנוח לעשר דקות ולאחר מכן הדלקתי שוב והכל חזר להיות תקין, אבל אחרי בערך רבע שעה שוב אותה תקלה. כעת גם ריסט או מנוחה לא עוזרים ומופיעים הקווים על המסך (אבל הוא לא נתקע יותר). אני מצרף צילום מסך של המסך. הפסים מופיעים גם כשהמחשב עולה לפני הכניסה למערכת ההפעלה (!!!). הכל הראה כאילו המסך נדפק וכדי לפתור את הבעיה החלפתי למסך אחר שיש לי בבית ולהפתעתי הקווים מופיעים גם על מסך אחר!!!! כל…

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by king of the kings,

שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב, כאשר אני מדליק ומכבה הכל בסדר גמור. אך בחצות המחשב נדלק לבד.. אין לי מושג למה... מישהו יודע איך מבטלים זאת? אולי זה איזה שעון מעורר של המחשב? וגם... כאשר אני מוציא את המחשב מהחשמל (בשביל שלא הידלק) אז הכל בסדר וזה.. עד שאני מחזיר את החשמל.. והוא נדלק ישר.. מקוה שתעזרו.. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  7. לאחר שהחלפתי סוללת ביוס וניתקתי את הכבל של הספק כח וחיברתי שוב לפעמים הוא נדלק ואז עולה תמיד הודעה על איפוס תאריך ושעה! אני מאפס תאריך ושעה גם לפי תאריך אינטרנטי אוטומטי אבל הבעיה חוזרת על עצמה כשאני מכבה את המחשב ושוב כשאני רוצה להדליק שוב המחשב נכנס לפעולה של הדלקה ונכבה חוזר חלילה אשמח לעזרה.צלמתי את שני המסכים שאני מקבל לאחר שאני מצליח להדליק אותו.מצורפים קבצים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by יהודה זיו,

אין לי את האפשרות להפעיל את הבלוטוס במחשב לעיתים תכופות, פשוט נעלם לי האופציה להפעלת הבלוטוס

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by יוליוס,

קופצת לי כל כמה שעות הודעה באנטי וירוס eset / איך אני מוצא את המקור של זה ומוחק ? http://www.up2me.co.il/imgs/77584864.png

10. שלום היה לי זיכרון אחד 256 מגה סמסונג ddr400 עכשיו הוספתי אחד זהה של 512 ומאז יש לי מדי פעם מסכים כחולים ..מישהו יודע מה הבעיה?יכול להיות שזה הסלוט כי אני לא חושב שזה הזיכרון.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם. קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש. לוח אם מסוג GIGABYTE דגם H61M-S2V-B3 הכל עובד מצויין מלבד החיבור אודיו הקידמי במארז. בדקתי את החיבור בפנים והכל בסדר. אין שם מה להתבלבל כי המחבר יש לו רק כיוון אחד(מאחר וחסר פין באחת השורות ניתן לחבר רק בכיוון אחד) ניסיתי לבדוק האם קיימת איזושהי אופציית לשינוי בביוס גם זה לא. להארכתי נשאר רק הדרייבר. כמובן שהחיבור האחורי כן עובד. מצורפת תמונה של האפשריוית היחידות שתוכנת הדרייבר נותנת לשינוי. בשתי האפציות למעלה (אודיו) כשאני מסמן לא עוזר שום דבר. קשה לי להאמין שהצד השני של המחבר בתוך המארז זה שהולך לצד הקידמי, אותו בעצם גם לא רואים אפילו כששולפים את כל הפנל הקידמי, לא תקין. כמו כן החיבור USB הקידמי עובד . אנא עזרו לפתור תופעה …

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  12. היי, אני לא מצליח לקבל תשובה מחברות החומרה יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 32mb win XP מסך LG 795ft plus כל מנהלי ההתקנים חדשים וגם ה-direct x במשחקים מסויימים לאחר שמשתנה הרזולוציה התמונה לא חלקה ויש מין ריצוד ונראה כאילו אני משתמש ב- refresh rate נמוך מדי ולא מתאים אך אין שום אפשרות לשנות אותו מחוץ ל-windows מישהו יודע מה אפשר לעשות?? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by itsik1231995,

הייתה תקלה מסויימת המחשב לאחר שהולחלט לפרמט התחלתי לפרמט את המחשב לאחר הפעלה מחדש ראשונה של המחשב עלתה לי תקלה שאמרה שעלי לעשות תיקון לווינדוס אחרי זה לא הצלחתי לעשות כלום עם המחשב אני לא יכול להכנס למערכת ההפעלה הקודמת כי כבר "דרסתי" אותה עם החדשה אני לא יכול להכנס לחדשה בגלל התקלה אני לא יכול להשלים את ההתקנה של החדשה ואני לא יכול להתחיל פירמוט חדש את ה BOT בגלל שאותה תקלה עולה שוב פעם מה לעשות ? תודה .

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by shaniyakov,

אני רוצה לעדכן את הביוס, אבל לא יודע איך ניכנסתי לאתר החברה של הלוח שלי אבל אני פשוט לא מסתדר.... מישהו יכול לעזור לי, להגיד לי מה אני צריל להוריד ומה לעשות הלוח שלי: +ecs p4vxasd2 מעבד: intel p 2.4 מישהו יכול להגיד לי איך מעדכנים, תודה מראש מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה כזאת.....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by TaZeR,

שלום לכולם, רציתי לבדוק איך הספק כוח עובד, אז פתחתי אותו וחיברתי לחשמל. אחד הרכיבים טיפה זז אז הזזתי אותו הצידה טיפה ומאז יש לי כוויה מאוד גדולה ביד. זה קשור לחומרים המסוכנים שנמצאים בספק?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  16. שלום, שמעתי עליכם המון... שבאים לפה אנשים וכל דבר אתם יודעים... אז כל הכבוד. נתחיל........ אני צריך דריבר של כרטיס קול, אבל יש לי דיסק, אבל משום מה שאני מתקין אותו אז שהוא מסיים... הוא לא עושה לי את ה- ,Finish' של סיום ההתקנה. אז אני עושה ריסט. (הוא חושב הרבה, אין אפילו סימן של משהו) אבל אחריי זה שאני רוצה לעשות חומרה חדשה, אז יש לי את זה. אבל אני מתקין... ואז הוא מגיע לקובץ..: Audio 3D.dll הוא נתקע! יש לי כרטיס קול של...: Envy 24 Family Audio Controller WDM אני צריך או עזרה, או שתביאו לי דריבר של הכרטיס קול. תודה רבה רבה, למי שיעזור! להת'...

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by guy 12,

שלום ! כאשר אני מדליק את המחשב, המסך נדלק לשנייה, כמובן לא מציג כלום וחוזר ישר "לישון". אני חושש שהלוח אם שלי שבק חיים. הלוח - Asus P4T533-c הלוח אינו משמיע שום ביפים למיניהם וגם ההודעה אשר אומר הלוח בעת ההדלקה כבר אינה מושמעת, אומנם פועל LED ביקורת כלשהו על הלוח... איך אוכל לדעת בבטחה שזו הבעיה? ניסיתי לעשות לו ריסט בעזרת הוצאת הבטריה וניתוק מהחשמל, לא עבד :\.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. ולא דרך מנהל ההתקנים , אמרו לי שאפשר דרך הביוס הכצעקתה ? מערכת הפעלה : xp . מחשב ישן 6-7 שנים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ORI152,

אני מנסה להתקין windows xp על המחשב שלי שיש עליו vista. לאחר שמחשב סורק את הקבצים בדיסק ומנסה לעלות את ההתקנה הוא נופל ומפיע לי הblue screen of death שבו רשום לי מה יכול ליגרום לנפילה ואת קוד השגיאה 0x0000007b . ניסיתי מספר פעמים לפרמט את ההרדיסק ואף החלפתי הרדיסק חדש שלא היה עליו שם דבר אך עדיין יצא לי אותו השגיאה. נ.ב ניסתי להתקין כבר עם כל שלושת הגירסאות של ה(xp (sp.1-3 . תעזרו לי בבקשה תודה ושלום.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by roylu,

המשחק עולה מגיע לתפריט אני בוחר שרת עולה השרת מתחיל משחק ואז ישר נתקע כרטיב מסך 7600gt extreme

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  21. שלום שמי יוסי ולפני חצי שנה קניתי G.Skill F1-4000USU2-2GBHZ שבוע אחרי בדיוק התפרסמה אצלכם פה ביקורת על 6 מודלים של 2BG במהירות DDR500. אז הבנתי שהמסכים הכחולים שאני רואה הם לא בגללי אלה בגלל שהזיכרונות תוזמנו מראש על DDR500. ניסיתי כל תיזמון אפשרי ובדקתי הרבה מול האתר של XS אבל כשאני עושה את הבדיקות עם S&M וPRIME95 לא נמצאת שגיאה ורק אחרי כמה זמן או כשמופעלת תוכנה פתאום אני רואה מסך כחול. השאלה שלי היא האם יסכימו להחליף לי את הזיכרון הנ"ל היות והוא אינו מקולקל . תודה רבה

22. ברשותי כרטיס מסך GEFORCE FX 5600 256 סתם פשוט וזבל .... ובינתיים הזמנתי לעצמי XFX 6800 ULTRA.... אבל עזבו את זה כי זה יגיע רק עוד איזה חודש ומשהו.. בקיצור אני מנסה להתקין את ה FORCEWARE והוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין לי אותו בגלל שהלוח אם שלי לא תומך ב NFORCE 2 ו 3... ואני לא מבין איך זה הגיוני עם לחבר שלי במחשב הישן שלי יש לו גיפה 4 והוא התקין ת FORCEWARE בלי בעיות בכלל..... תודה מראש... ;D

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  23. יש לי בעיה חמורה במחשב פרמטתי את המחשב ואחרי הפרמוט אני לא יכול להתקין תוכנות מופיע לי שגיאה שהקובץ לא תקין וכאלה דברים אבל במחשב השני זה כן עובד אמרו לי שיש לי וירוס במערכת אבל אין לי דרך למחוק אותו בגלל שאני לא יכול להתקין תוכנות אז יש דרך אחרת?ניסיתי גם לפרמט כמה פעמיים אם דיסקים שונים של ווינדוס ולא עזר.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by yovel44e,

שלום.. היום התחילו בעיות במסך זה קורה לי בכל דבר (משחקים, דפדפן וכ'ו ) . קופצות לי כל פעם תמונות ציורים מוזרים כאלה במסך לשנייה ונעלמים .. זה יכול להיות הכרטיס מסך? ( בנתיים אין שום DROP FPS במשחקים ).

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Eli Buganim,

מקלדת אלחוטית מחוברת למחשב נייד. לא מתפקדת בכלל. ערב שיתי את כל הפעולות הבסיסיות, ניתוק, הפעלה מחדש, הוצאה והכנסת החיישן וכו'

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.