תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE דגם GA-8SD SIS 645 CHIPSET טעיתי ונגעתי בהגדרות BIOS ועכשיו המחשב לא מעלה כלום. שיניתי את : Init Display First ממצב AGP ל- PCI - כאשר כרטיס המסך שלי מסוג AGP. וגם אפשרתי Top Performance אני רוצה לבצע אתחול ל-BIOS ולא מוצא את מקום הגימפור. נראה שאין לי את הפינים בהם אני צריך לבצע את הגימפור. כמו כן חבר נתן לי כרטיס מסך PCI וזה לא עזר. לינק לסרטוט הלוח: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1410 תודה למי שיעזור ... קשה בלי המחשב :'(
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש (כייף, כייף), אבל נראה לי שמשהו לא בסדר בכרטיס מסך שלו (או בחומרה אחרת, אני לא יודעת). כשהתקנתי את הכרטיס מסך עלה לי מסך כחול (כייף), אבל הוא נעלם מהר מידי, אז אין לי מושג מה הייתה השגיאה. בהמשך כששיחקתי, בפעם הראשונה גם עלה לי מסך כחול (שנעלם תוך שניה - אגב, נעלם זאת אומרת שהיה ריסט ולא אני בצעתי אותו), בפעם השניה האפליקציה נתקעה (ופשוט הרגתי אותה בדרך לא שגרתית). בעיה נוספת, בה מעורבת התצוגה, קרתה כשניסיתי להתקין ubuntu. הוא לא הצליח לזהות לא את כרטיס המסך ולא את הצג. הגדרתי את שניהם ידנית ושם זה נתקע (הוא העמיד פנים שהוא עבד, אבל הוא לא, לא משנה כמה זמן חיכיתי שהוא יסיים עם ההגדרות תצוגה הוא לא סיים). המחשב המדובר (והוא רק ב יומיים): q6600 core 2qua…
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה להתקין כרטיס טלוויזיה חיצוני מסוג Leadtek WinFast PalmTop TV אבל כשאני מנסה להתקין את הדרייברים אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: - הלוח אם שלי תומך ב USB2, בדקתי בביוס והכל מוגדר כמו שצריך (hispeed). - בעבר הכרטיס היה מותקן במחשב (מנסה להתקין מחדש לאחר שפירמטתי את המחשב). מה יכולה להיות הבעיה? תודה,
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, מה נשמע :]? אתמול עשיתי פורמט למחשב שלי .. הכל עבד יופי טופי .. בבוקר אחי הוריד לו איזשהו וירוס ממה שהספקתי לראות נפתח חלון CMD והיה רשום מלא "KILL" הוא הרס את המערכת הפעלה ולא נותן לי להתקין אותה מחדש.. כלומר ניסתי להכניס תדיסק לפרמט הוא לא נותן לי . יש לי מסך שחור וזהו בכל מקרה שאני מנסה לעשות ריסט הוא אומר לי שיש בעיה בHDD שהוא לא מצליח לקרוא תמידע או משהו כזה.. אבל שאני מנסה לעשות RECOVER דרך הלוח מ ( יש לו איזה תוכנה) הוא בכלל לא מזהה שיש לי מערכת הפעלה .. מוזר ?.. F8 בכלל לא מגיב.. לפי דעתי תוכנה שאני יעלה אותך דרך הCD ROM והיא תשחזר לי תנקודה האחרונה שהמחשב הזה UPDATE יכולה להציל את המצב.. מישהו מכיר כזאת?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, בעבודתי אני משתמש במערכת בקרה ממוחשבת מאד ישנה (משנת 91) למערכת כרטיס תקשורת יחודי, כאשר אני מנסה להפעיל אותו על מחשב מעל פנטיום 1 הוא לא עובד כמו שצריך. האם למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה? (כן אני יודע, להחליף את המערכת,זה פשוט יעלה המון כסף אז זאת לא אופציה). תודה מראש, אורן
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
חיברתי למחשב של אח שלי, מחשב די ישן, HDD בנפח 20GB ... המחשב לא עלה לי אז ניתקתי את הכונן, אבל אז שהדלקתי לו את המחשב הופיע לי ההודעה Disc boot failier, insert boot dist to drive and press Enter או משהו בסגנון הזה, ממש לפני שהוינדואוס אמור לעלות... ניסיתי לאפס ביוס, להגדיר את הדיסק [המקורי שהיה במחשב] בביוס שיעלה ראשון ולא עוזר... מה אני עושה???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי המחשב הבא: AMD DualCore Athlon 64 X2, 2100 MHz 3800+ MSI K9N Neo v1.0 2046MB RAM (1024X2) 800MHz nVidia GeForce 8600GT 256MB ספק כח 550 וואט הבעיות שיש לי במחשב הם מוזרות: - מידי פעם (משהו כמו מספר שניות עד 10 דקות) העכבר קופא לשניה-שתיים וחוזר לפעול שוב... ניסיתי עכבר אחר, אך לא השתנה דבר. כמו כן התקנתי דרייור חדש לכרטיס מסך - מה שהפחית במקצת את הבעיה. - המחשב מתכבה לי פתאום בלי קשר לפעולה שנעשית באותו רגע - גלישה/משחק/עבודה. הכיבוי מתרחש פעם בכמה שעות. ניסיתי להחליף מערכת הפעלה ל- Windows Vista אבל עדיין המחשב ממשיך להתכבות. - המחשב כאילו מתכבה אבל עדיין המאווררים ממשיכים לעבוד - לחיצה על כפתור ההפעלה מעפעילה את המחשב מחדש... כרגע אני חושד בספק הכוח ש…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini030608-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\websymbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_qfe.070227-2300 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session time: Thu Mar 6 08:45:56.687 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 days 0:00:46.421 Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbols Loading…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם מעבד quatro 6600 לוח אסוס p5k , שני גיגה פנימי,כרטיס מסך gecube 1650 512 ומסך רחב סמסונג 206bw עשרים אינץ יש לי בעיה בעת הפעלת משחקים או סרטים בעת תזוזה מהירה על המסך, נוצרים מן פסי רוחב על המסך המפצלים אותו לחלקי רוחב לא שווים..... התקנתי את הדריוורים הכי חדשים גם של הכרטיס מסך וגם של המסך אך זה לא עוזר ידוע לי שהכרטיס מסך ממש לא חזק יחסית למחשב אך עדיין יש הרבה יותר גרועים וזה קורה גם ברזולציות נמוכות........... אשמח בעזרה....
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר MP4 ZEN VISION W. היה עובד רגיל. יום אחד שחיברתי אותו הוא ניסה למצוא דרייבר ורשם לי את ההודעה שרשמתי בכותרת. הבנתי שזו בעיה נפוצה עם מכשירים שמתחברים בUSB. ניסיתי לחפש בפורומים וכאלה אבל לא הבנתי מה אני בדיוק צריכה לעשות כדי לתקן את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לאחר יציאה ממצב HDMI בTV לאחר בערך 20 דק לא ניתן לחדש תצוגה במסך וחייבים לעשות RESTART. המחשב מחובר דרך כבל DVI ומתאם HDMI. בדקתי בניהול צריכת חשמל בלוח הבקרה אך אין לי כל פתרון. בנוסף אין כל אפשרות לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך הנ"ל דרך הDRIVER של NVIDIA אשמח לכל עזרה כלשהי...
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא ככה המחשב שלי נתקע בפתאומיות אני לא מעמיס עליו לא כלום הוא יכול להיתקע אחרי 5 דקות והוא יכול להיתקע אחרי שמונה שעות שאני באינטרנט ובאייסייקיו וככה נתקע לי המחשב וזה מעצבן מקווה מישהו שאולי ידע מה הבעיה בתודה דני!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מדי פעם המחשב מאט ללא סיבה, הסאונד מתעוות והוידאו מגמגם. זה קורה בעידכוני אנטיוירוס ובמשחקים כבדים. הרצתי את התוכנה S&M וכאשר היא מגיעה לבדיקת הדיסק התופעה מופיעה לכל אורך הבדיקה (ולדעתי גם מאריכה אותה). איך אוכל לדעת מה הבעיה בדיסק ואם אוכל לתקן אותו או שצריך להחליף? תודה מראש עריכה: הבדיקה לא מצאה בעיות, כמו גם WD Data Lifeguard Diagnostics הדיסק הקשיח הוא Western Digital 250GB (16MB) 7200RPM SATA II
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קלתי במשהו מוזר, המחשב אינו מזהה USB DOK , הוא מזהה שיש התקן כלשהו (והשם של ההתקן) אך שלוחצים על הICON של הכונן הוא בעצם אינו קיים. בנוסף , יש DVD SATA , המחשב מזהה שיש דיסק (לפי האייקון) אך לא תוכן.(לא שם הדיסק ולא התוכן). דרייברים המותקנים הם מהדיסק המקורי ומערכת ההפעלה XP SP2 תודה אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או תוכנה
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכם!!! לפני שאני שואל את השאלה אני לא בטוח עם זה הקטגורייה המתאימה בפורום הזה , אם צריך אז תעבירו את ההודעה שלי לקטגורייה אחרת אני מאוד מצטער. הייתי רוצה לדעת מה הכלים הדרושים לטכנאי מחשבים מ- א עד ת.(מדובר פה גם בטכנאי שהולך לבתים, וגם בכללי הכוונה ). זה מאוד חשוב לי השאלה הזאת, ומי שיכול לפרט לי כמה שיותר זה יהיה מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הרזולוציה ננעלה על 1600Xמשהו אני לא זוכר בדיוק בלי אפשרות לשנות תוך כדי עבודה , ניתן לשנות בהגדרות ה REMOTE DESKTOP את הרזולוציה אבל זה לא משנה את הרזולוציה בפועל שהיא 1600 על משהו שאני לא זוכר... חוץ מכ.מסך חיצוני לא מובנה יש פתרון לבעייה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
Sorry for the English - but I' work in English - I know there must be ::someone:: out there who can help. At wit's end here with no where to turn. Here's what happened. I got a birthday present - of a new pc. Someone put it together with new parts - - very nice. Except I can't record. And recording is THE most important thing for me right now. I just got a new PC with a Foxconn MB - Realtek integrated audio. Downloaded the latest drivers from Realtek - power up and no go. Sound is coming out but nothing is going in. Of course went into master volume controls - checked there - everything is ok. Same in Device Mgr. Tried recording from line-in and CD in Audacity - silenc…
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע ניתקע לי המחשב בלי שום יכולת לזוז גם לא דרך מנהל משימות עשיתי ריסט למחשב והמחשב לא עלה בכלל כאילו המסך לא מזהה את המחשב אבל אני שומע את הצליל כניסה למערכת ההפעלה וגם שומע את ציליל של הבועה הזה למטה שבטח כובתב איזה שגיאה שאני בא לכבות אני גם שומע צליל כיבוי אבל המחשב לא מתכבה עשיתי שוב ריסט ופעל אתמול שוב ניתקע המחשב רק שאחרי כמה נסיונות עלה עכשיו זה בטוח לא מהמסך גם לפני זה בדקתי מסך אחר גם הוצאתי את הכרטיס מסך ניקיתי אותו וניקיתי גם את כל המחשב וגם הוצאתי את הזכרון והעברתי אותו לשקע אחר גם אחרי זה פעל ושוב... אז מה פשר כל התקיעות האלה אם רכיב היה נידפק המחשב לא היה עולה בכללף או שהבעיה היתה לעיתים יותר תכופות,למה ניתקע,ולמה זה עולה אחרי מס' נסיונו…
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
תסתכלו כרגע יש לי צוואר בקבוק מאוד גדול נראה לי Pentium D 2.66 Dual Core HD2900PRO 2GB RAM עכשיו המנהל של הפורום שלי(בנאדם נחמד מאוד) מציע לי E2160 האם זה ייסגר?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ואני לא רואה כלום במסך ניסיתי להחליף כרטיס מסך וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס 2600XT 512MB. כמדליקים את המחשב התמונה ישר נראת מעוותת המילים נכנסים אחת בשניה ומרובעים שנדלקים ונכבים ותוהו ובוהו ניסיתי כל מני אפשרויות 1- בהתחלה החיבור עם הלוח לא היה עם ה 4 PIN הנוסיפם .. חיברתי ספק עם כל החיבורים וגם לא עבד 2-ניסיתי על מחשב אחר גם כן אותה בעיה 3- כל הספקים שניסיתי לא היו מותגיים אלא גנריים !! האם ישנה מצב שהבעיה מהספק החשמל? אה האם כרטיס זה נדרש חיבור חשמל נפרד (ל מרות שלא מצאתי עליו חיבור חוץ מלמעלה שאני חושב שאלו ל CF) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב דרך המסך הכחול. אחרי הריסט הוא חזר למסך כחול,טען את הקבצים ואחרי הטעינה(שבו אני נדרש ללחוץ על F8) המחשב מתכבה. מה עושים? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הלוח הוא של אביט, AN-M2. לוח חדש נמצא אצלי רק חודש, והבעיות התחילו בימים האחרונים. מה שקורה זה שחיבורי הUSB וחיבור כבל הרשת מתנתקים כל כמה דקות (העכבר מפסיק להגיב ומתנתק הקשר בין המחשב למודם). כדי לסדר את זה אני מנתק ומחבר את החיבורים פיזית, אבל זה רק פתרון זמני כי אחרי כמה דקות שוב יש התנתקות. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אהלן, בעיה מעצבנת, המחשב עושה רעש חזק, ולפעמים אף מחריש אוזניים.. [כשהוא רגוע הוא עושה רעש סבבה, וכשהוא 'עצבני הוא עושה רעש של טרקטור בקטן..] פתרון? אולי קירור? =\ אובד עצות.'
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-