תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל הגולשים. יש לי כ. קול של SOUNDMAX בלוח אם של אסוס דגם K8V-X מובנה. כבר כמה חודשים שיש לי בעיה של העוצמה שלו שנחלשת בהדרגה בשימוש ממושך במחשב. אני לא יודע אם הבעיה נובעת מבחינת חומרה, דרייברים, או בכלל ממשהו שנובע מתוכנה (לא ניסיתי לינוקס אבל יש מצב שאני אנסה ) יש לציין שקניתי כרטיס קול PCI ואיתו לא הייתה לי תבעיה הזאת אבל הוא היה כ"כ גרוע שחזרתי לכרטיס המובנה רציתי לציין בנוסף שאתחול פותר באופן זמני תבעיה (העוצמה חוזרת להיות גבוהה) אבל חוזר להחלש בהדרגה אחרי שימוש ממושך במחשב איך ניתן לפתור תבעיה הזאת, אם אפשר ? מה לעשות ? אודה לכם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של דל הייתי בחול בסופ"ש משום מה המחשב התחיל להתקע נתן מסך כחול ונכבה. מאז המערכת לא רוצה לעלות, אי אפש לראות את קוד השגיאה במסך הכחול כי הוא ישר עושה ריסטרט. האפשרות הכי קלה היא לעשות פורמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש, הבעיה שלי היא כזאת שיש לי חומר של המכללה על המחשב אז פירמוט ירד מהפרק. יש דרך לחבר את הארד דיסק של הנייד למחשב הנייח , להעביר את המידע ואז לפרמט? או שיש פתרון אחר? אשמח לעזרה כמה שיותר מהר, אני מחר חוזר ללימודים. לא ידעתי בדיוק איפה לפרסם את זה, אז פירסמתי פה ובניידים, במידה וזה לא טוב מנהלים בבקשה למחוק וסליחה מראש. תודה אור.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. אני מגיש כרגע עבודה ועושה אותה בחלקים חלקים. אני צעושה כל פעם קצת ושומר אותה. אחרי שאני מסיים את העבודה אני שומר עד לאן שהגעתי, מותקנת אצלי תוכנת word 2003 במחשב, ואני רוצה לשמור את העבודה בפורמט של word כי זה הכי נוח. רק שמשום מה העבודה נשמרת לי בפורמט של ה"כתבן" הרגיל שנמצא לי במחשב שהופך את כל המילים בעבודה ועושה לי בלאגאן שלם. איך אני שומר את העבודה בword? תודה.
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק לכונן התקליטורים והמחשב לא מזהה אותו. איך אני מתקן את הבעיה בבקשה? תודה, ושבוע טוב!!!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב על לוח אם חדש של ASUS M2A-VM. א. הוא משום מה לא מזהה את ה-IDE שלי באשר הם (ניסיתי 2 HD ו2 CD). ב. הוא רושם לי cmos checksum error ומשאיר לי רק את האפשרות להכנס לSETUP. קראתי וחיפשתי בפורומים השונים פה וכמובן שאני לא מקורי בבעיה. הצרה היחידה היא שרוב הממליצים שולחים לעשות DEFAULT בביוס, לשמור ואז "הכל יסתדר". הצד השני טוען שזה בסה"כ עניין של הסוללה הקטנה. את הסוללה הוצאתי למשך 50 דקות וכלום לא השתנה כשהחזרתי אותה. גם את המקלדת חיברתי נכון! נשאר "רק" עניין הפרופיל בביוס. אצלי זה ב: TOOLS-->ASUS O.C PROFILE-->LOAD ואז יש לי לבחור בין פרופיל 1 או 2 או בכלל לעלות קובץ ממקור חיצוני. כשלחצתי על LOAD PROFILE (או 1 או 2) הוא רשם NO DATA FOUND. אני על סף שיגעון ו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום בבוקר פתאום התחילה הבעיה. המחשב נדלק ונתקע במסך ההתחלה של הלוח אם (ASUS M2N-E?) ונתקע. אי אפשר ללחוץ על DEL או TAB זה פשוט לא מגיב אלא אם כן לוחצים ישר שזה נדלק אך לפעמים זה גם נתקע. הוצאתי את הבטריה של הלוח וזה פתר את הבעיה אך לאחר שכיביתי את המחשב והדלקתי מאוחר יותר זה קרה שוב. מה לעשות?? המפרט (עובד טוב כבר יותר משנה): לוח אם ASUS M2N-E ספק ENEMRAX LIBERTY 400W כרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE מעבד AMD 3800X2 זכרונות ( TWINMOS DDR2 667 512X4 (2GB
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם מתוצרת GIGABYTE דגם GA-8S655FX-L (AGP אז הוא קצת ישן.....) לאחרונה רכשתי הרד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטל 500GB SATA כשאני מחבר את ההרד דיסק, לא תמיד הלוח אם מזהה אותו, ואם הוא כן מזהה אותו, זה תוקע את כל המחשב והמחשב לא זז.... מישהו יודע מה הפיתרון (חוץ מלקנות לוח אם חדש....)? האם זה בגלל שהלוח אם ישן? האם יש עידכון שאפשר להתקין? מרכיבי המערכת: 2 GB זיכרון כ. מסך - SAPPHIRE 2600 PRO הרד דיסק IDE 120 GB הרד דיסק 250 GB SATA VISTA תודה מראש לעוזרים רגב
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
המחשב ניתקע ניכנס למסך כחול ואז עשה ריסט הנה המפרט של קבצי DUMP Microsoft ® Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini031008-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055c700 Debug session time: Mon Mar 10 07:04:41.…
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש, לאחר התקנת וינדוס אני מנסה לבצע כיבוי למחשב ולא מצליח. המחשב כבה ממש לחלוטין אבל לאחר כשניה נדלק שוב - דומה למצב של ריסט. התקנתי וינדוס בלבד ללא שום תוספות. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס חדש של 8800 gtb מאוורר הכרטיס עובד כל הזמן גם שאיני משחק או צופה בסרטים אני יודע שזו גרסה מומהרת אבל האם הוא צריך לעבוד ללא הרף ?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מעלה את המחשב ומוצגת לי ההודעה הבאה : disk boot failure' insert system disk and press enter מה זאת אומרת, מה הולך עם המחשב ? ומזה הדיסק מערכת הזה שהם מבקשים? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לאחרונה כאשר אני משחק במחשב המסך פתאום מפסיק להגיב ומה שקורה אתם תראו לפי התמונות: http://www.rar.co.il/files/1205514143.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514201.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514260.jpg ריסטים לא עוזרים במצבים כאלה, והפתרון שבנתיים עובד הוא שאני פותח את המחשב ומוציא את הכרטיס מסך ומחזיר אותו חזרה או לחילופין מחזק\מחליש את החיבור בין הmotherboard לכרטיס מסך. עזרה בבקשרה :'(
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לא מבין מה קורה, המחשב חדש היום קיבלתי 4200X2 לוח ga-m61sme-s2l 2 ג'יגה זיכרון בדואל כבר קרה לי פעמיים היום, במשך סתם גלישה באינטרנט המחשב נכבה, ושאני מפעיל ובודק טמפ' בביוס הטמפ' היא 100 מעלות! שאני מסתכל ב easytune הטמפ' היא 35..לא מבין מה קורה פה...עזרה!!
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
רציתי לתקן בעיה שהיתה לי במחשב אז ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אבל הוא נתקע לי באמצע ההתקנה,הוא המשיך לרשום הודעות וכל זה אבל במחשב עצמו אין סימן של טעינה וזה לא מקדם במשך הרבה זמן מה אפשר לעשות?(ההתקנה היא של WINDOWS XP PRO SERVICE PACK 2)
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הבעיה המוזרה הזאת קוראת כל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל... המחשב נדלק לכמה שניות, כל המאוורים עובדים ואחרי כמה שניות הכל נכבה! המחשב בד"כ עולה אחרי כמה לחיצות על הכפתור הפעלה, אבל עכשיו הוא פשוט מסרב להדלק. מה אני אמור לעשות עכשיו? ניסיתי כבר הכל...
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנה של מחשב פנטיום 3, חיברתי לו צורב ופתאום הCD הרגיל נסגר מיד כשאני פותח אותו. יכול להיות משהו בג'ימפור לא תואם? לפני כן הכל היה תקין.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה פשוטה קניתי כרטיס מסך 8800GT והמאורר שלו כל הזמן מרעיש בצורה מפחידה יש איזה שהיא אפשרות לשלוט עליו ? האם הוא אמור להיות כל הזמן על הMAX שלו? כי גם כשאני מפעיל משחקים הוא לא משתנה המהירות סל"ד שלו תודה לעונים יש לציין שלפני כן היה לי 7600GT שרק שהייתי מפעיל משחקים או סרטים היה מפעיל את המאורר של עצמו יכול להיות שפה לא ככה?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שחום לכולם המחשב ישר לאחר עלייית הווינדוס את שגיאה הבאה ERROR LOADING NT DRIVER מה זה בדיוק לאיזה דרייבר זה קשור ואיך אני מסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 בעיות שמחשב: 1.כאשר אני מנסה לכבות את המחשב (התחל->כיבוי) הוא מבצע כיבוי, נכבה ולאחר 2-3 שניות מפעיל את עצמו מחדש. גם אם אחר כך אני מכבה אותו באופן פיזי (לוחץ על הכפתור של הכיבוי) הוא נכבה ועוד פעם מחזיר את עצמו מחדש לאחר 2-3 שניות. רק אם אני מוציא אותו מהחשמל למשך כמה שניות (לאחר הכיבוי כמובן) אז הוא לא נדלק בחזרה. 2.לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב, שניה לפני שהוא מעלה את ה-WINDOWS הוא מאתחל את עצמו שוב ורק אז עולה. לפעמים הוא כבר מעלה את ה-WINDOWS ואז מאתחל את עצמו מחדש. אם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לבעיות אלו ומה הפתרון אז אני אשמח לשמוע. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
המחשב חדש וכל המכללים חדשים וחזקים, הורכב ע"י טכנאי ע"פ מפרט שלי: לוח אם - ASUS P5K; כרטיס מסך - GEFORCE 8500; כונן WD 320; מערכת XP; תוכנות רגילות, 2G RAM. הבעיה: מתכבה מספר פעמים ביום גם תוך כדי עבודה, ולפעמים דולק רצוף מספר ימים. מחפש בעל נסיון עם תקלה דומה שפתר את הבעיה.
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד acer aspire 4315-2004 פירמטתי אותו והתקנתי xp במקום הvista ואני לא מוצא את הדרייבים למחשב צריך עזרה דחופה במצאית כל הדרברים או חלקם
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב AMD Athlon 2600 ופתאום הוא התחיל לצפצף לי. מייד חשבתי שזה הזיכרון, ואז ניתקתי את הכל חוץ מהזכרון וראיתי שהוא עדיין מצפצף לי, וכאשר הוצאתי את הזיכרון וחיברתי דברים אחרים (הארדיסק וכ') לא היה צפצוף. אבל השאלה איך אני יודע שזה הלוח אם ולא ההארדיסק? עוד משהו, המחשב לא מעלה כלום כמובן והוא רק מראה לי שורה למעלה ברקע כתום עם כתב ג'יבריש עליה. האם לפי זה אתם יכולים לדעת אם זה לוח אם או זיכרון? אגב, כמובן שאין לי זכרון נוסף כדי לבדוק, אם כבר הייתי עושה את זה. מחכה לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי כרטיס מסך חדש מבית ASUS המודל היא AH2600PRO הוא בנוי על צ'יפסט RADEON HD 2600 PRO תומך ב DIRECTX 10. בהתחלה הכל היה בסדר גמור. הייתי מריץ COD 2 על המקסימום עם 50 FPS בלי בעיות.... לא מזמן התחילה כזאת בעייה. בCOD4 למשל. כשאני מכוון דרך הכוונת של הרובה (מקש ימני בעכבר) אני רואה שני פסים צבעוניים מרוחים בצד ימין (לכל אורכו) ולמטה (כנ"ל) הרוחב נע בין חצי סנטים לסנטים. הבנתי שיש איזושהי בעייה עם הטישטוש..... מה יכולה ליהיות הבעייה? האם זה המסך (מסך LCD ישן יחסית... בן שנתיים....) הכרטיס מסך או אולי בעייה בחיבור ה AGP?
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ומארז: TT AGUILA MIDDLE הפנל כולל שני כניסות USB וכניסה הדומה לUSB של הדפסת כניסה לאוזניות וכן מיקרופון. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
המחשב הוא AMD 5000 MSI k9n neo 512mb DDr2 667 המחשב נתקע איך שאני מדליק אותו אין לתקיעות זמן קבוע הם באים באקראי לעיתים קרובות שבקושי הצלחתי להיכנס לביוס של המחשב כדי לחפש אולי מה הבעיה שם משהו יודע למה הבעיה הזאת? תודה!
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-