עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע וחייבים להוציא את התקע מהחשמל (ממש את הכבל השחור) כדי לסגור אותו, הדבר קורה לעיתים יותר קרובות כשמשחקים או מורידים משהו מהאינטרנט. לחצן ה-RESTART וגם לחיצה ארוכה על לחצן ה-POWER לא עובדים. אם מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אפשר לפתור אותה, שיעזור בבקשה. תודה מראש: TMRider

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by Styx,

שלום לאחר בעיות חוזרות ונישנות עםם מישחקים שקורסים וכו' החלטתי להריץ את בדיקת הOCCT ולאחר 2.5 דקות זה כותב שיש שגיאה בליבה מספר 2 (המעבדד הוא CORE I5 750) שניקנה לפני פחות משבוע הינה אחד מהגרפים שהוא הוציא וזה ניראה כאילו בהתחלה יש מתח לא סדיר(תקנו אותי אם אם אני טועה) http://img14.imageshack.us/img14/6671/2010052412h26vcore.png הלוח אם הוא P55A-UD3 ועדכיון ביוס F8 והוינדוס זה 64bit ultimate נ.ב הפעם השנייה שהרצתי את זה על NORMAך זה כתב שיש בעייה בליבה 0#

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by kobi_af,

שלום [ יש לי רגאון 9600 xt ומאז קניתי אותו לפני חצי שנה קורה לי דברים מעצבניםםםםםםםם במחשב........ למשל שאני משחק במשחק כמו סוואט או פרו אבולשיין אחרי כמה דקות הוא תוקע תמחשב ואז אני חייב לכבות אותו... עכשיו מה שאני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך.. לפני זה עבד לי הכל טוב עם גיפורס 4 , פירמטתי תמחשב בדקתי זכרונות הכל תקין ועדיין הוא ממשיך לי לעשות לי תבעיה שרובם קשורות לכרטיס מסך... קניתי תכרטיס מקיאספי והם אומרים 48 יום זה נשלח לתיקוןןןןן לעזעאל 48 יוםםםםםםם מי יחכה כבר רציתי לדעת אם יש לכם פתרום כי עדיין אני לא יודע בוודאות אם זה בכרטיס מסך למרות שנראה לי ב90 אחוז שזאת הבעיה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by manshush,

תקשיבו התקנתי עכשיו את gears of war וזה לא עובד שאני נכנס אני רואה מסך שחור ואז שניה אחרי זה רשום לי באמצע של המסך OVER FREQUENCY H:75.2 V.75.1 ואז אני שומע את הקולות של המשחק! אז כאילו המשחק עובד אבל אי אפשר לראות אותו ועשיתי פרינט סקרין הדבקתי בצייר ורואים תמונה של המשחק עצמו! עדכנתי דרייברים התקנתי DX 9 וזה עדיין לא עובד המחשב שלי בטוחחחחח יכול להפעיל אולי גם על ההגדרות הכי גבוהות זה המרט שלי CORE 2 DOU E6750 2G RAM RADEON X1950 PRO זה הדברים שחשובים אותו דבר בדיוק קרה לי עם המשחק COUNTER STRIKE: SOURCE בבבבקשה עזרהההה מנהלים אם זה קשור לפורום של משחקים תעבירו לשם בבקשה עריכה: באתר הזה שאומר לך אם הדרייברים מעודכנים הוא הראה לי שהרטיס מסך שלי לא מעודן אבל הורדתי מהאת…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by IceDragon,

יש לי gtx460 ו-i5 760 ואני מצליח להריץ את המולטי של BFBC2 חלק על ההגדרות הכי גבוהות אבל מתחיל לקרטע אחרי כמה זמן שכבר יש הרבה עשן ופיצוצים במפה. מה שמוזר שכשאני מוריד את האפקטים ל-LOW אז המשחק הולך חלק גם בקטעים עם עשן אבל שנייה אחרי אני שם עוד פעם HIGH והמשחק הולך חלק בדיוק כמו LOW למשך איזה 5 דקות. המשחק מקוון אצלי על הגדרת עדיפות גבוהה. קניתי לא מזמן את המחשב. אין וירוסים. אני דיי בטוח שיש איזושהי אפשרות לגרום למחשב להריץ את המשחק חלק על ההגדרות הכי גבוהות לתמיד, אם אני מצליח להריץ אותו חלק לכמה דקות אז בטח יש דרך. למשהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  6. Started by rapheal houri,

שלום לכולם, אני מנסה למצוא פתרון טוב לבעיית הwi-fi בבית, אני גר בבית הכולל 3 קומות - מרתף, קומה 0 וקומה 1. המודם של האינטרנט נמצא בקומת המרתף ומי שנמצא בקומה 1 לא יכול להשתמש ב wi-fi. היום יש לנו מרחיק טווח בקומה האמצעית אך הוא לא מספיק טוב, אולי ישנו פתרון אחר?האם יש מרחיקי טווח מומלצים שבטוח יפתרו את הבעיה? תודה לעונים

7. Started by dor2014,

העכבר אלחוטי שלי התקלקל באתי להחליף עכבר לעכבר USB החלפתי עשיתי ריסטארט למחשב ואז הוא לא נדלק עולה כל הרשימה הרגילה על המסך השחור לפני הסמל של הווינדוס ואז למטה כתוב לי No Keyboard Detected! (שפה ניתקתי את המקלדת אלחוטית, שמתי רגילה של usb והסתדר) אבל כתוב לי עכשיו את זה USB device over current status detected !! System will shut down after 15 seconds. קראתי שלהוציא את הבטריה של הלוח אם הוצאתי את הבטריה של ועכשיו יש לי שגיאה, של הביוס והוא בקושי נכנס לביוס נכנס פעם אחת אחרי 30 פעם שלא נכנס שוב הוא נכנס, מישהו יודע מה לעשות? אמרו לי שאני חייב מקלדת עם פינים במקום USB הבאתי אני לוחץ f1 זה נכנס פעם ואחרי כמה דקות המחשב התכבה ואני לא מצליח להיכנס יותר וזהו מתכבה אחרי 15 שנ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by eli89,

שלום רב, למחשב שלי יש בעיה עם הביוס. כשאני מדליק את המחשב לא מופיע לי כלום על המסך. לקחתי אותו לטכנאי ליד הבית שאמר שהבעיה שלי היא עם הביוס. הוא תיקן תמורת 420 שקלים. לפני התיקון הוא אמר שיש סיכוי של 40 אחוז שהתיקון יכשל ואז הלוח האם יהרס. הוא הצליח לתקן, כי המחשב נדלק. הפעלתי את המחשב לכמה שעות ואז עוד פעם נוצר מצב שבו על המסך לא מופיע כלום והמחשב מתנהג בצורה דומה ללפני התיקון. אני שואל את עצמי: 1) כמה בעייתי לתקן בעיה בביוס. האם הערכה של הטכנאי לגבי הסיכויים לתיקוןנכונה(מדובר בלוח אם עם dual ביוס)? 2) האם יש טעם לנסות לתקן את זה שוב פעם? 3) איך נשמע לכם המחיר של התיקון(יקר, …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום. בערך לפני חודשיים התחילה במחשב שלי בעיה שהעכבר והמקלדת לא עובדים אז הניסיון הראשון שלי היה לשנות את הפרוט של היואסבי במקלדת והעכבר זה לא עזר... עשיתי ריסטארט לא עזר.. לאחר מכן ניתקתי את הכרטיס מסך כי ראיתי שהמסך שכל המסך נתקע אחרי שהוצאתי והכנסתי הכל עבד לאחר שבוע זה קרה עוד פעם וכשהוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך לא עבד אז הוצאתי והכנסתי את הראם וזה עבד אחרי שבועיים עוד פעם הבעיה והוצאתי את המעבד והחזרתי והכל עבד לי עד אתמול וניסתי את הכל ושום דבר לא עבד ובדקתי מעלות הדבר הכי גבוה היה על 50 מערכת הפעלה : Windows 10 מעבד : i5 3470 כרטיס מסך : gtx 1050 ti ראם : 4gb

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  10. שלום , יש לי 2 שקעים בחדר. כשמטען מחובר לשקע מספר 1 , אני מרגיש זרמים כשאני נוגע עם החלק האחורי של כף היד (עם השיער) בשוליים שהם ממתכת . כשאני מחובר לשקע מספר 2 , לא מרגיש שום זרם -ניסיתי גם שקע נוסף בבית ואין זרם . בקשתי לא מזמן מבן משפחה , לגעת בצורה שתארתי בשוליים והוא קיבל זרם מידיי (עקצוץ לא משהו עוצמתי אבל הוא הרים את היד בבהלה. בקשתי היום מאבא שלי להניח את כף היד והוא לא הרגיש דבר. שוב בקשתי מאותו בן מפשחה קודם להניח את כף היד והוא לא הרגיש כלום הפעם . מה זה יכול להיות ? שוב , אם אני מחבר את המטען לשקע מספר 2 אני לא מרגיש דבר. המחשב נטען רגיל . זה לא קורה כשעובד על סוללה , עקבתי אחר המא…

11. Started by A.Iniesta,

מחשב פיתאום לא נדלק, כשלוחצים על כפתור ההפעלה אז הלד של ההדלקה נדלק לשניה אבל אז מתכבה. מה אפשר לעשות במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by ניבר,

היי , יש לי מחשב די ישן. המליצו לשים במחשב כונן SSD. האם זה בא במקום הרדיסק או בנוסף לו? האם המפרט שלי תומך בכונן SSD? בתודה מראש ויום מקסים מפרט: מעבד: פנטיום דואל קור E-5200 2.5 GHZ זיכרון ראם: 4G כרטיס מסך : GEFORCE 1030 לוח אם: ASUSTeK, P5KPL-CM מערכת הפעלה : ווינדוס 10

13. Started by avicii962,

יש לי מחשב נייד די ישן 4-5 שנים שאנחנו לא משתמשים בו אבל הוא תכלס עובד טוב מלבד בעיה אחת, זה נראה כאילו מקש אנטר לחוץ או נלחץ כל כמה שניות... וזה קורה באופן אקראי אני יכול לעבוד רבע שעה הכל כרגיל פתאום מתחיל להשתגע כאילו המקש לחוץ (אנילא יכול לחפש לא כלום כי הוא נלחץ כל שנייה) עכשיו שזה קורה אני מנסה להיכנס למקום שרואים אם הכל בסדר עם המקלדת וזה מקשים והכל, ולא רואים שום מקש לחוץ.. על המחשב יש לינוקס.. העברתי מווינדוס אבל הבעיה גם הייתה בווינדוס . אני רוצה להשתמש במחשב כסטרימר אבל בגלל הבעיה הזאת זה פתאום באמצע סרט נכנס להתקף של אנטרים חח

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by mrraz,

יום אחד גיליתי שלא כל הסניפים של IVORY נותנים שרות מעבדה אתה קונה בסניף קרוב אבל אם קורה משהו שולחים אותך רחוק. ומה בנוגע KSP מישהו יודע אם יש בכל הסניפים שרותי מעבדה או שגם שם אתה הולך למעבדה אזורית ?

• 3 תגובות
    • 7.4k צפיות
  15. קניתי מחשב חדש עם לוחGAZ-77-D3H וכרטיס NVIDIA GeForce GTX 560 Ti עכשיו , אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם + דרייברים לכרטיס מסך אני רוצה להקין גם את התוכנה הזאת של לוסיד כי בעיקר בגלל זה קניתי את הלוח הזה , ואז יישר בתחילת ההתקנה הוא מקפיץ לי הודעת שגיאה : INTEGRATED GRAPHICS DEVISE WAS NPT FOUND - VIRTU MVP WILL NOW EXIT.... מה זה לעזאזל ולמה זה לא נותן לי להתקין את זה ? ??? ???

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by picasso,

שלום, יש לי מסך 17 CRT של AOC. כאשר אני לוחץ קליק ימני על קובץ וידאו או מוחק אותו המסך עושה לעצמוRESTART . נכבה ונדלק . רק בקבצי וידאו. זאת לא תקלה במסך אלא הגדרה שאין לי מושג איפה לשנות אותה. מישהו מכיר ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שהוא מכבה אותו המחשב נכבה אך עדיין משהו מבפנים מרעיש והסידירום פתאום הנורה שלו נהפכת לצהובה(אין לו דיסק בסידירום)

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  18. לפני יומיים קניתי טלוויזיה חדשה LG 32 אינטש. כשאני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה אני מקבל מראה שחור לבן :'(. לפני זה היה לי מסך CRT שאותו חיברתי עם יציאת ווידיאו אחת ויציאת אאודיו אחת. עכשיו כשאני מחבר את שתי היציאות הללו לאזור הקומפוננט אני מקבל תמונה בשחור לבן וכשאני מחבר אותן למקום שבו אני מחבר את הממיר אני לא מקבל כלום.... תעזרו לי בבקשה. בבעלותי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 6200 עם הדרייברים המעודקנים. נ.ב. כשהיה לי מסך הCRT הישן כיוונתי את המראה דרך תוכנת TV-TOOL מה שניסיתי לעשות כעט.... אולי הבעייה בתוכנה? עיזרו לי בבקשה. בתודה מראש מקס.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by HitmanX,

שלום ! היום קניתי לי צורב חדש סמסונג 52X24X52 חיברתי את כבל ה-IDE והמולקס והמחשב לא מוצא אותו ??? וככה גם עם הסידירום , WTF מה לעשות ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by 7th-warrioR,

My comp fucked up badly, please help me. okay. 1st, my computer restart himself WITHOUT telling me anything like i prease on the reset bottun. 2nd,its show me wired error blue error of all screen that tell me "Physicial memory bla bla bla..." and i cant do anything unless to prease the Restart Bottun. 3nd,my screen became in one color and stucks o_O details: win2k p4 2400 256ddr gf2 100/200 mx. GOD PLEASE HELP ME!@#$? p.s --- all those things happened in diffrent times and its comes faster when i Play Counter-Stikre or Championship Manger or see movies בבקשזה תעזרו לי =[

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  21. התקנה שעבדה כבר בעשרות מחשבים כולל במחשב הזה פשוט לא עולה בכלל גם כ-ADMIN ויש את כל ההרשאות. ה-EVENT LOG מקבל אירוע כל פעם שאני מנסה להפעיל אותה: Log Name: Application Source: Microsoft-Windows-Security-SPP Date: 26/01/2013 14:03:01 Event ID: 903 Task Category: None Level: Information Keywords: Classic User: N/A Computer: gonen-pc Description: The Software Protection service has stopped. Log Name: Security Source: Microsoft-Windows-Security-Auditing Date: 26/01/2013 14:06:43 Event ID: 5061 Task Category: System Integrity Level: Information Keywords: Audit Success User: N/A Computer: gonen-pc Description: Cryptographic opera…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by OutRaGe,

שלום. המחשב החדש שלי - A64 3000 K8NF-9 1GB Ram X800XL עושה ריסט בלילה סביר להניח אחרי פרק זמן מסוים שאני מכבה את המסך... זה לא הספק כי אחרי שלוש שעות של HL2 המחשב לא קרס והטמפ' היו נמוכות... אז השאלה שלי היא ממה זה יכול להיות ואיך אפשר להפסיק את הריסטים האלה ? תודה מראש, לירן.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by Spring,

כל המסך, התהפך בצורה כזאת שהשורה הכחולה שלמטה בווינדוס עכשיו בצד ימין והכל בצד ימין.. מישהו יודע מה לעשות כדי לסדר את זה? אגב זה וינדוס ויסטה, ועשיתי את זה ע"י לחיצה על כפתורים כלהם ככה שאי אפשר לתקן את זה דרך המסך עצמו..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מישהו יודע אולי איפה מבטלים את זה בביוס ? אני חיפשתי ולא מצאתי שום זכר לזה זה אמור להיות BEEP ON StartUp לא?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  25. יש לי איפה שה ADRESS BAR את ה COMMON NAME , עכשיו גם אין לי מושג מה זה עושה בכלל, וגם זה מעצבן נורא! איך אני מוריד את זה (לתמיד!!)? ( ולחיצה ימנית על זה ואפשר להוריד את זה , אבל לא לתמיד אלה רק לאותו חלון , יאנו אם פותחים חלון חדש זה עדיין מופיע ) :'( :AR15:

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.