עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by emperor,

שלום לכולם, יש לאחותי מחשב בן 3 שעבד ופעל מצויין עד כה. לאחרונה המסך שלו החל לבצע כיבוי בזמן העבודה. זמני הכיבוי רנדומליים לחלוטין ומתרחשים אחת לשתיים שלוש הפעלות מחשב לאחר כחצי שעת עבודה. לאחר הכיבוי לא ניתן להדליקו אלא בפעולת ריסטרט. המסך הוא lcd של סמסונג אבל הבעיה כנראה אינה בו כי כשחיברתי מסך תקין אחר (CRT) למחשב, הבעיה חזרה על עצמה. פתחתי את המארז וציפיתי למצוא משהו שרוף או קבל דולף אבל הכל נראה לפחות מבחינה ויזואלית כשורה, יש למישהו רעיון ממה זה יכול לנבוע? תודה.

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by smoke_man,

יש ברשותי 2 כוננים פנימיים של WD וכונן SSD של קורסייל שקניתי במכירה הקבוצתית אני מנסה להגדיר אותו והוא לא מזהה אותו אלה רק בניתוק שני הדיסקים הקשיחים התקנתי עליו מערכת הפעלה ואחרי זה חיברתי את הדיסקים הקשיחים וזה לא מזהה אותו מיותר לציין שבזמן ששלושת הכוננים מחוברים המחשב לא עולה אז ניתקתי את הSSD בינתיים ומחכה לעזרה תודה וערב טוב

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by kip,

הסנכרון בין ווידאו לסאונד נדפק, עצירה והפעלה (מאותו המקום) מתקנת עד לפעם הבאה. בכל הנגנים. במחשב השני עם אותו הנגן אין את התופעה... מוזר ביותר... מישהו?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. אתמול בבוקר זה התחיל כשהפעלתי את המחשב ופתאום הוא התחיל לעשות קולות מוזרים כאלה כאילו הוא מתכבה ונדלק. אני חושב שהקולות באים מההארדיסק והמחשב כתב משהו על READ ERROR. כיביתי את המחשב ושיחקתי קצת בחוטים והפעלתי וזה עבד. היום בבוקר אני שוב מפעיל את המחשב והכל טוב. אני נכנס לאיזשהו משחק משחק רגיל חצי שעה~ ופתאום אני שוב שומע את הקול הזה והמחשב נתקע. עכשיו החלונות עלה וכתב שה-USERS MAY BE CORUPTED או משהו כזה והעלה לי סתם איזשהו שולחן עבודה. מה הבעיה של המחשב ואיך אני פותר אותה?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  5. לפני כ חודשיים קניתי מחשב נייד Toshiba [skullCandy] אחרי שבוע התחילו לי בעיות בשמיעה והייתי צריך לעשות הפעלה מחדש כדי לשמוע ברמקולים והיום אני לא יכול לשמוע כלום דרך הרמקולים רק דרך האוזניות וגם הקופסה של המחשב כבר לא אצלי יש דרך לסדר את זה ???

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  6. אז ככה אני יפרט לכם את המפרט שלי ואז תבעיה.. מעבד : Core i5 750 זיכרונות 2x4GB G.Skill 1333mhrz כרטיס מסך HD5850 2GB ווינדוס 7 הבעיה: המחשב בזמן שהוא מכובה זמן ממושך ואז אני מדליק אותו, בזמן שהמערכת הפעלה כבר עלתה והיישומים נטענים[באמצע העליה שלהם - בום המחשב נופל ניסיתי להתקין ווינדוס מספר פעמים והבעיה לא נפתרה, [הATI אף פעם לא עולה במצב שהמחשב עולה! זה נראה שהוא בא לעלות אז הוא פשוט נופל] לאחר שאני מוציא את השקע מהמחשב ומנסה להדליק ואז מחזיר ומדליק את המחשב, הבעיה נעלמת אבל חוזרת לאחר שאני מכבה את המחשב שוב לאחר זמן ממושך... אנא הציעו לי דרכים לפתירת הבעיה אני ממש כבר לא יודע מה הולך לי במחשב :]

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by ed1,

את החיבור DATA מצאתי, אבל לחיבור החשמלי יש שתי אפשרויות, אחת המסורתית ואחת נראית כמו מתאם\מפצל כזה, עם שני ראשי SATA מיוחדים כאלה מצד אחד וחיבור מסורתי מצד שני ... צריך לחבר שני חיבורי חשמל בו זמנית לדיסק? מדובר על WD 80G SATA יש גם משחקי ג'אמפרים ב-SATA? עושה רושם שיש אפשרות כזאת אבל הדיסק הגיע ללא ג'אמפרים, זה בסדר? יש רק דיסק אחד.

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by shaybenmoshe,

שלום לכם חברי הפורום היקרים, יש לי כבר כמה ימים תקלה בגלגלת של העכבר. קשה לי להסביר בדיוק מה התקלה, כשאני גולל (למעלה או למטה) בעזרת הגלגלת יש קפיצות כאלה, מדי פעם זה נעצר קצת, פתאום הולך לצד השני וכדומה. זה פשוט מקרטע. ניסיתי קצת לנקות את הגלגלת ללא הצלחה. דגם העכבר: Microsoft + Razer Habu העבר בן לדעתי מעל שנתיים. תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by topola,

המסך והכבל תקינים-נבדק. בהתחלה התקלה הייתה לפרקים, פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי אבק ולאחר מכן התצוגה עלתה, בדקתי חומרה ולא אובחנו בעיות. אבל לאחר הכיבוי , התקלה חזרה ולאחר מס' פעמים של יש ואין, התצוגה לא עולה. בנוסף זמן המערכת לא נשמר (כנראה הסוללה נגמרה) וגם כפתור הריסייט פתאום לא מכבה את המחשב. אודה לתשובה דחופה.

10. היי,המקרה/נושא המרכזי: התקנתי את הAMD CATALYST 12.4 - באיזשהו שלב המסך נהיה שחור והופיעה ההודעה AMD CATALYST/מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. אז הסרתי את הדרייבר 12.4,בתחילה דרך לוח הבקרה:הוספה/הסרה,ולאחר מכן ניקוי יסדי בSAFE MODE דרך DRIVER SWEEPER,ולאחר מכן התקנתי את 12.6 - והבעיה בדרייבר זה,היא שהתצוגה,אפילו שסידרתי את כל ההגדרות הרלוואנטיות - עדיין התצוגה לא תפסה את כל שטח המסך שלי. המקרה/נושא השני: כמו כן בשניהם היתה הבעיה הזו:כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך () שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שבמקרה זה (השני),לאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . …

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by Stranger,

הבעיה במחשב השני (של אחותי) PEN 2 400MHZ מה זה יכול להיות ??? ואיך אפשר לתקן את זה אם בכלל???

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי עכבר לייזר (לא גלגלת) של מיקרוסופט לפני כמה ימים שמתי לב שכמעט כל לחיצה שמאלית אחת על העכבר הוא מקיש שתיים מה הכוונה אני פותח חלון מקיש על העכבר פעם אחת ולפעמים לא תמיד נתפחים שני חלונות כאילו לחצתי פעמיים חשבתי שזה וירוס או תקלה בווידוס פירמטתי את כל הווידוס והתופעה לא נעלמה אפילו שיניתי יציאה USB מאחורי המחשב אני חייב לציין העכבר עבד בסדר גמור הלייזר תמיד עבד רק כפתור שמאל החליט להשתגע פתאום יש מצב שזה עכבר לא תקין וצריך להחליפו תודה

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  13. שלום, במידה והותקן RAID 0 או RAID 1 על מחשב. ויום אחד אחליט להסירו, אזי אני צריך לפרמט הכל ולהתקין מחדש? או שיש איזוהי שיטה לבטל את ה-RAID מה-BIOS מבלי לפרמט מחדש או להתקין מחדש את המחשב ? תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. היום שיחקתי בערך חצי שעה באיזה משחק.. פתאום קיבלתי מסך כחול ריק ולא היו רשום כלום בהודעה פשוט מסך כחול ריק. מישהו יודע אולי מה מקור הבעייה ולמה קיבלתי כזה מסך כחול ככה פתאום?

15. Started by LEVAB,

שלום לכל הפורומניקים! כבר כמה ימים אני שובר את הראש, הבעיה היא כזאת פתאום ה USB במחשב שלי הפסיק לזהות כמה התקנים שמחוברים, אחד ההתקנים זה הוא כרטיס רשת אלחוטי, טוב כמובן שהיתי כמעט בטוח שהבעיה בו, אך לאחר מספר בדיקות על מחשבים אחרים (3 מחשבים), היבנתי שהוא תקין לחלוטין. הוקצור בכל פעם שאני מחבר את ההתקן למחשב (ושלא תחשבו שלא ניסיתי להתקין דריברים) קופצת הודעה USB NOT RECOGNIZED......., גם לאחר ניסיון של פירמוט והתקנת WINDOWS XP SP2 מחדש הבעיה לא נפתרה.

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by AlcaTeL,

הבעיה מתחילה מאז שעשיתי למחשב ריסט , הוא מעלה ת'תמונה של אינטל פנטיום 4 וזה ,אבל אחרי זה הוא מעלה מסך שחור עם הסימן :" _ " מהבהב כזה , ואחרי כמה דקות הוא כותב "SETUP IS INSPECTING YOUR COMPUTER HARDWARE CONFIGRATION " מדובר ב לוח אם : INTEL DEKSTOP BOARD D845WDE , ומעבד 1.5 GHZ , אני אפילו לא יודע איך אני מגיע לביוס , ניסיתי את כל האפים ודיליט והוא לא מגיב לשום דבר יש למישהו פיתרון לבעיה ? זה דחוףףףף תודה לעוזרים

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by gryffin,

שלום, אתמול בלילה הכנסתי את המחשב למצב Sleep כמו תמיד לפני שאני הולך לישון, והיום כשקמתי ראיתי שהמחשב כבוי (כנראה הפסקת חשמל או משהו). הפעלתי את המחשב, הויסטה עלתה, אבל הגעתי למסך שחור. עשיתי Ctrl+Alt+Del, הפעלתי את הטסק מנג'ר וראיתי שהאקספלורר (מה שמפעיל את הדסקטופ וכל השאר) לא עלה, וכל קבצי הסטרטאפ גם לא. אני מנחש שזאת איזשהי בעיה עם הסטארטאפ ומה שעולה עם הווינדוס. למישהו יש רעיון מה עושים?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. אני מקווה שזה המקום המתאים, לא מצאתי מקום אחר. קניתי מחשב לחבר שלי עם כרטיס מסך : BFG GEFORCE 8800 GTS 320 MB קירור למעבד : TT Big Typhoon VX ו מארז : ANTEC P150 מארז יפה ונראה מעולה כשלעצמו אבל לא היה לי מושג עד כמה הוא קטן. עד שקיבלתי אותו היום וראיתי שזה ממש לא מתאים לי ל כרטיס מסך הענק ולקירור מעבד המפלצתי. בנוסף הולך להיכנס למארז הזה גם X-FI PLATINUM שאותו אני לא מכיר אבל אני די משוכנע שגם הוא לא בדיוק קטן. יש לכם רעיון איזה מארז כדאי לי לקחת בשביל הכרטיסי קול , מסך והקירור ? תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לדעת אם יש דרך ודאית וחד משמעית באמצעות תוכנה או פנייה לאיש מחשבים מקצועי שבאמצעותה אני יכול לדעת אם יש איזשהו פגם באחד מרכיבי החומרה במחשב שלי. תודה רבה לכם על העזרה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ghostship,

שלום ! לאחרונה החלטתי לשדרג את הזיכרון ורכשתי DDR 3 4gb של קינגסטון דגם KVR16N11S8/4 . כאשר אני מנסה להפעיל אותו יחד עם הזיכרון השני המחשב לא עולה , כאשר רק הזיכרון החדש של קינגסטון מחובר המחשב כן עולה . לוח אם מסוג גיגבייט H81 וזיכרון Hynix בנוסף צירפתי את המפרט המלא , יש לציין שאת המחשב רכשתי לפני כשנתיים . נאמר לי שכיוון שמדובר באותו סוג ושניהם עם אותו cl / voltage/מהירות וכו' לא צפוים להיות בעיות... יש משהו שאפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה או שפשוט להחזיר את הזיכרון ולנסות לקנות זיכרון מאותו חברה ? תודה מראש

• 25 תגובות
    • 6.1k צפיות
  21. Started by kobbyc,

שלום לכל המומחים. יש לי בעייה עם המחשב ואוליי אתם יודעים איך לפתור אותה או שהוא באמת הלך פארש. עשיתי ריסט למחשב שלי ומאז הוא לא עולה. הוא פשוט נכבה ולא נדלק. ניסיתי להוציא את החשמל ולהחזיר וכשאני לוחץ על כפתור ה POWER הוא נדלק לפחות משניה ונכבה. אם אני מנסה שוב ללחוץ על ה POWER הוא לא מגיב בכלל. כשמוציאים ומחזירים את החשמל שוב אותו סיפור, לחיצה על הPOWER מדליקה את המחשב לחלקיק שניה והוא נכבה ולא נדלק יותר. ניסיתי להחליף ספק והמקרה חוזר על עצמו. האם הלוח אם שלי נדפק? מישהו יודע אם יש לי בכלל מה לעשות או שהמחשב הלך? תודה לעונים...

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  22. אני מנסה לפתוח והוא כותב לי את זה.. (2 דיסקים שונים DVD) אבל זה דיסקים תקינים כי בדקתי ב-2 מחשבים אחרים והם עובדים.. ואחד מהם גם נצרב לפני כמה שעות.. הנה גם תמונה:

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by 114508534,

אהלן בוקר טוב הבעיה שלי היא כזאתי המחשב של עבדה שלי פתאום איתחל את עצמו ומאז אין תצוגה. אז ככה המחשב עולה יש את התצוגה של הלוגו של הלוח אם, אפשר להיכנס לביוס הכל בסדר, מופיע החלון של חלונות שטוען אותו ואז המסך נכבה ומופיעה ההודעה . video mode not supported אבא שלי לא עשה שום שינויי בהגדרות ולא שיחק עם כלום, המחשב איתחל את עצמו ולאחר מכן זה המצב, המסך הוא Hyundai L90D + והכרטיס מסך אני לא סגור עלי נראה לי זה geforce 7900 GX2 אשמח לקבל עזרה ולשמוע רעיונות ככה שאוכל לסדר את הבעיה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Alonleibo,

לאחרונה באחד המחשבים בבית צצה לה בעיה. המחשב עושה BOOT ומגיע עד לשלב שבו ישנו הלוגו של Windows והוא מנסה לטעון - ואז נכבה. לא Restart אלא נכבה. כיבוי מוחלט. אם אני מנסה לעלות ב-Safe Mode אז הוא מצליח לעלות. והוא יכול להשאר פתוח כמה שבא לי.(וסרקתי לווירוסים, NOD32 אומר שאין) בדקתי ב-BIOS, הטמפ' תקינות... למישהוא יש מושג מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by saarxee,

שלום לכם. יש לי מחשב, כמעט בן שנה. לאחרונה ואני זוכר שמאז ומתמיד הוא לא היה יציב כ"כ. למשל, מדי פעם הרמקולים מפסיקים לעבוד ורק לאחר שאני מנתק אותם ומחבר שוב אז הם פועלים, וזה מתרחש לעיתים רחוקות גם למקלדת או לעכבר המחשב. והיום ניקיתי אותם וזה קורה שוב. אתמול כשחזרתי למחשב, לחצתי על "התחל" ופתאום כל התוכנות שהיו לי במחשב נפתחו לבד, וכשניסיתי לסגור אותן הן נפתחו שוב ושוב עד שזה הפסיק לבד לאחר מס' דקות. המחשב עצמו נורא מהיר, הבעיה היא שהוא לא יציב. אין וירוסים במחשב, בדקתי עם MALWAREBYTES ולא נמצאו מזיקים. המערכת שלי היא: I3 2100 4GB RAM PEGATRON IPMSB-H61 GT430 ספק כוח: ABPOWER 500W אני חושש שהבעיה היא בגלל הספק אך אני לא בטוח בכך. טמפ' המחשב מעולות, נבדקו ב-HWMONITOR.

• 34 תגובות
    • 7.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.