תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מערכת הפעלה XP ובעיה מוזרה: כשאני מנסה להשתמש במיקרופון אם זה דרך הנט מיטינג או MSN MESSENGER המחשב לא מזהה את המיקרופון בדקתי שכל ההגדרות נכונות ושהמיקרופון תקין ועובד על מחשב אחר ללא כל בעיה הבעיה צצה אחרי שפירמטתי את המחשב לפני הפירמוט הכל עבד רגיל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח אם תוכלו לעזור תודה גלי
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום יש לי שני יציאות קדמיות 2 Usb יציאה לאוזניות ולמיקרופון ושאני מנסה לחבר מיקרופון או אזניות לא שומעים באוזניות ואי אפשר להקליט עם המיקרופון . שאני מנסה לחבר משהו ל USB ( למשל עכבר ) העכבר לא עובד ורשום לי בווינדוס ( XP ) שזוהתתה חומר חדשה ( לא ניסיתי להתקין ) איך אני יכול לסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני המסך של הווינדוס מופיע לי השגיאה הבאה: windows could not start because of an error in the software please report this problem as: load needed dlls for kernel
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כבר כמה חודשים שאני לא מצליח לחבר את הלפטופ למסך דרך hdmi ל dvi. הכל עבד בסדר עד שבפתאומיות בלי שעשיתי משהו ראוי לציון המסך הפסיק לקלוט את המחשב, אבל מופיע אור במסך שאומר שהמחשב מחובר.עכשיו, הבעייה היא לא בכבל, כי לפטופ אחר עם אותו כבל כן מתחבר למסך, ומצד שני שניסיתי לחבר את המחשב הבעייתי לטלוויזיה עםHdmi-hdmi הכל היה תקין.ניסיתי לשחק בלוח הבקרה ובלוח הבקרה של nvidia( הנייד מסוג gt62vr msi) ואפילו פעם אחת אחרי ששיניתי הגדרות הצלחתי לגרום למסך לקלוט את המחשב, אבל רק ברזולוצייה מאוד נמוכה, והיו כל מיני ריצודים וכתמים כחולים על המסך. מישהו יודע מה מקור הבעייה? עדכון***מחקתי לגמרי והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, ועדיין אותו תוצאה.יש לציין שכבר הצלחתי פעם א…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני נוגע בקופסא של המחשב אני מקבל זרם חלש ביד האם זה קשור לספק? להחליף אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ני רוצה להחליף מארז ואני לא מצליח להוציא את המאוורר שעל המעבד. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 למאוורר יש שני קליפסים מלמעלה, אני משחרר אותם ואז אני מנסה למשוך את המאוורר והוא לא יוצא. אני מפחד להפעיל כוח על המאוורר כי אני לא רוצה להרוס את המאוורר או את המעבד. אז בבקשה תגידו לי איך אני מוציא אותו? אין בגים על המעבד חוץ מהקליפסים. ועוד משהו: את החלקים שאני מוציא על המחשב כדאי לי לשים אותם על נייר כסך ואז על השולחן שעשוי מעץ? או לשים אותם ישר על השולחן בלי הנייר כסף?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, לפני יומיים התחיל לי בעיה מוזרה באחד הכוננים הקשיחים להעתיק קובץ EXCEL של 30ק"ב לקח כמה דקות בשלב הזה החלטתי להעתיק את כל המידע ממנו כדי שלא ימות ויקח איתו המון מידע חשוב. בהתחלה העתקתי 10גיגה, לקח כ6 שעות !! לאחר מכן כיביתי את הOneDrive בשביל להעביר אותו לכונן אחר וכך עשיתי ופתאום, הבעיה הסתדרה (אציין שהבעיה חלה על כל הקבצים בכונן ולא רק על הקבצים ב OneDrive) ניצלתי את ההזדמנות והעתקתי את רוב המידע אתמול בלילה (כ-2טרה שהיו פנויים לי בכוננים האחרים, נשאר עוד כחצי טרה להעתיק ללפטופ) כמובן שקמתי בבוקר והוא אכן העתיק את ה 2טרה השאלה היא, איך יכול להיות שה OneDrive גרם לבעיה כזאת מוזרה? והאם כדאי לסמוך על הכונן ? מצורפת תמ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במשך חודש כבר שאני מנסה להדליק את המחשב לוחץ על הכפתור ההדלקה המחשב לא מגיב ישר ורק אחרי כמה דק נדלק ( זה יכול גם לקחת חצי שעה עד שהוא נזכר להדלק.) ניסיתי לאפס ביוס להחליף כבל לספק ניסיתי לנתק רכיבים ליבדוק אם נשרפו חלקים לא ראיתי שום דבר חריג יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם המחשב הביתי ... הוא עשה לי הרבה בעיות , הוא היה נתקע באתחול .. עכשיו הוא נתקע בהמסך הראשון והוא לא מזהה את הארד דיסק ואת הסידירום.. מה לעשות ?? יש הצעות .. אני כבר שוקל לקנות מחשב חדש !
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן, זו לא ממש בעיה טכנית, הכונן הקשיח עובד בסדר גמור אבל יש משהו שמציק לי. כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מחפש את הכונן הקשיח המון זמן, לבסוף הוא מוצא ומעלה את הווינדוס אבל הקטע הזה די מעצבן. מופיעה לי הודעה שהמחשב מחפש אוטומטית את הכונן הקשיח ואם ברצוני לבטל ללחוץ על F4. יש דרך לגרום לו לזהות את הכונן יותר מהר?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה המצב חברה? קניתי מחשב חדש לא מזמן: Operating System : Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.110622-1506) Processor : Intel® Core i3 CPU 550 @ 3.20GHz (4 CPUs), ~3.2GHz Memory : 4096MB RAM Card Name : NVIDIA GeForce GT 220 1gb אם יש לכם צורך בדברים נוספים אני יעלה כמובן.... בכל אופן יש לי שני בעיות: 1) Black Bars - ברגע שאני מקטין רזולוציה (כרגע אני על 1920X1080 - יש לי מסך Widescreen ..) לדוגמא ל-1600X900 אז ההפרש של הרזולוציות נצבע בשחור... המסך לא נמתח על הכל פשוט מה שלא מצליח להגיע ל-1920X1080 פשוט מופיע בשחור יש משהו לעשות עם זה ? 2) בעיית FPS - משום מה יש לי FPS יחסית נמוך למחשב הזה... משחקים כמו…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מגדיל את ה VIRTUAL MEMORY במחשב..הבנתי שזה תלוי בכמה מקום על ההרדיסק יש או משהו כזה..כשאני עובד עם פוטושופ או אפטר זה לא מספיק תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום,היום לא עשיתי כלום מיוחד במחשב,פתאום מסך כחול,אחכ המחשב לא עלה. שמתי את הדיסק של הווינדוס להתקין שוב,ואחרי שהסט אפ טען את כל הנתונים הוא רשם שאין אף הרדיסק מחובר למחשב,ליברתי טוב את ההרדיסק שוב להיות בטוח. הרדיסק של 500 גיגה.מלא חומר חשוב יש לי עליו והוא לא מגובה. בבוט כן אני רואה את ההרדיסק וכן יש רעש ממנו שאני מפעיל את המחשב.האם ההרדיסק הלך? מה האפשריות? אגב הוא בן שנה!!![br]פורסם בתאריך: 28.02.2010 בשעה 21:59:25 מישהו???זה ממש חשוב לי.אני אובד עצות 500 גיגה של חומר היו שםם היה מפוצץ
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. אני רואה פסים על המסך שלי ,וחוסר צבעים. (פסים שנראים פעם לרוחב ופעם לאורך ) כרטים מסך ATI9800 כאשר אני מזיז את הכרטיס בעודו עובד אז הפסים משתנים . האם הכרטיס מתחיל לשבוק חיים או שאפר לתקן דבר כזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לאחרונה, כמה מקשים במקלדת הפסיקו להגיב ללחיצה. ניקיתי אותם ועדיין לא עובדים. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי איזה וירוס במחשב או משהו שיוצר כל הזמן nonstop קבצי *.tmp בתיקייה של norton system works/anit virus/qurentine הנורטון כל הזמן מוציא לי הודעה על זה הוא מחק קובץ בלה בלה בלה .tmp אבל אני רואה שזה כל הזמן נוצר מחדש.... באלפים (כרגע המחשב סגור ואני מדבר מהמחשב של אבא שלי). מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מפרט: Intel core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, intel h97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA,DVI,HDMI G.Skill 2X4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2XDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1 TB Sata III Samsung SH-224DB/BSBS DVD+- RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec 550W Active PFC 80+ VP550P PSU Antec P100 אני רוצה להתקין עליו WIN 7 מה אני צריך לשנות ב BIOS חוץ מזה שהכונן דיסקים יעלה לפני ה HARD DISK?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לאחר מליון נסיונות להפטר ממסכים כחולים. נותרו לי שני חשודים 1. HD 2. MotherBoard אם הרצתי בדיקה עם ה error cheking של XP והכל יצא תקין זה אומר שזה בטוח לא ה HD או שיש מבחנים יותר רציניין שמומלץ להריץ? ובעצם גם לזיכרון הרצתי רק את ה mem386 או איך שקוראים לזה, והכל יצא תקין (גם במבחן הארוך) זה מספיק אמין? תודה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
Dispaley hardware is not capable of color-sapce conversions. Swithcing to RGB מה זה אומר? (:
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ערב טוב, שבת שלום. אין לי מושג למה אבל כבר כמה חודשיים שהגלגלת של העכבר שלי קיבלה חיים משל עצמה. הכל התחיל כאמור לפני כמה חודשיים, אחרי שיש לי את העכבר כבר שנה בערך (יש לי אחריות לחמש שנים), יום אחד התחיל העכבר לזוז למעלה ולמטה בצורה אקראית ומה שהכי מעצבן זה שאי אפשר לבטל את הגלגלת בדרייבירים העכבר! (כן שמתי על 0 scroll וגם במנהל ההתקנים ניסיתי לעשות ביטול לגלגלת). עוד תופעות מוזרות, העכבר משתגע הכי הרבה כאשר מפעלים אותו, אם אני לא משתמש בגלגלת אז היא נרגעת (אל תגידו לי אז אל תשתמש בה כי פתאום מגיע אלי החבר שרגיל להשתמש בה והורס לי את היום ). (ניסיתי אפילו לשאוב אבק מהחריצים שיש בין הגלגלת בניסיון נואש אחד) אה כן פרט אחד קטן אחרון... אני לא מוצא את הקבלה של העכבר אז …
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל קריסות בלתי מוסברות בBFBC2 וCOD4 (יש לציין שרק במשחקים הנ"ל נתקלתי בתופעה) לאחר כ15-30 דק' של משחק כל העסק קופא, הסאונד, הוידיו וכל המערכת. הדרך היחידה לצאת היא לעשות ריסטרט ידנית למחשב. כרטיס המסך יושב על סטוק, וגם למעבד אין OC... מה יכול להיות העניין? יש לציין ששני המשחקים מקוריים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.4 800 כשאני פותח את המחשב כבר על ההתחלה הוא בטמפ של 45+ ולאחר זמן מגיע ל- 50+ לאחר 5 דקות של מאמץ הוא מגיע לטמפ של 60+ אפילו פעם אחת ל-70. עכשיו בעיית החום היא רק במעבד שאשר החום הכללי במארז והחום של הדיסק הקשיח הוא 40-55 (שזה גם יחסית גבוהה אבל עוד בטווח נורמלי). השאלה שלי איך אני מוריד את החום של המעבד? (נוסיף את העובדה שהמעברר שעליו עובד בצורה תקינה)
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והתקינו לי בו וינדוס 7 מקורי 64 BIT. המחשב רץ חלק חוץ מבעיה כזאת, לפעמים כשאני מכה ומדליק אותו הוא מציג לי מסכים כחולים... צילמתי אותם שתיראו. מה הבעיה? הכל חדש, לא נגעתי בכלום, חוץ מהמסך הכחול שזה עושה בהפעלה של הוינדוס מדי פעם, המחשב רץ חלק ולא קורס. http://www.siz.co.il/my.php?i=zoa0ykdyd1dn.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=uz5ztjjdtkob.bmp אודה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משונה.. לא יודע מה קרה! אני עובד על המחשב ופתאום העכבר מתחיל להיתקע במסך.. הוא קירטע עד שהפסיק לעבוד! המונרה של האור עדיין דלקה.. החלפתי בטריות - לא עזר לחצי על הפתור שמחפש את העכבר(גם דרך העכבר וגם דרך הקלט) - לא עזר חיברתי עכבר אחר חוטי אופטי גם של מיקרוסופט ווהוא כן פועל.. 2 העכברים מחוברים ביחד עכשיו. אחד ב USB והשני דרך ה PS. העכבר האופטי אלחוטי הוא Wireless Optical Mouse 2.0A של מיקרוסופט. האם העכבר התקלקל? הוא בא עם סט עכבר + מקלדת אלחוטיים.. קניתי אותם ב KSP. כמה זמן אחריות יש על מוצר כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-