תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אהלן קניתי היום את הכרטיס הנ"ל מבית גיגהבייט +ספק של סיסוניק 620W... התקנתי הכל במקום שמתי דרייברים וכל רבע שעה קופץ מסך כחול..אחרי זה החזרתי את הכרטיס מסך הקודם שלי והבעיה נעלמה... מה זה אומר?הכרטיס דפוק?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מחשב חדש עם WIN7-64BIT, מעבד I5-2500K ללא OC ולוח Z67 של ASUS. הכל היה בסדר במשך כחודשיים ולפני כשבוע וקצת פשוט לא ניתו "להעיר" את המחשב מ-SLEEP בשום דרך ואני חייב ללחוץ על כפתור ה-RESTART במארז. נראה שהעכבר/מקלדת מגיבים אבל אם אני מנתק אותם ומחבר מחדש אין תגובה לא מהמחשה ולא מהם. ביטלתי SLEEP/HIBERNATE וגם את ה-USB suspend אבל הוא עדיין מגיע לאותו מצב. מה יכול להיות הכיוון? תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הבעיה לא אצלי אצל חבר שלי..... יש לו דיסק קשיח 37 gb, הוא פירמט את ההארד דיסק, ניסה לפצל אותו וניתקל בבעיה.... הבעיה היא שעככשיו ההארד דיסק שלו מחולק לשני חלקים 21,16 ה 21 הוא מצליח לפרמט והכל טוב... אבל ה 16 gb הנוספים הוא לא מצליח לעשות איתם כלום, ה 16 gb הם ה extanded partion (או איך שלא קוראים לזה...) עליו יושב ב logical driver ואי אפשר לעשות איתו כלום.... איך אני מתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
תקציר: יש לי רייד 1 עם 2 הארד דיסקים וכרגע הרייד מסומן DEGRADED ב BIOS ואני לא מצליחה לפענח מי מההארד דיסקים הוא הבעייתי. בנוסף לזה אני צריכה לפתור את הבעיה להחזיר את המחשב שלי לתפקוד בהקדם האפשרי. פירוט המקרה: יש לי מחשב עם ווינדוס 7 64 ביט, לוח של ASUS ו2 הארד דיסקים SATA שמכוונים על רייד 1 MIRROR, הארד דיסק אחד SEAGATE 500 גיגה והשני WD 500 גיגה. יש לי עוד הארד דיסק מחובר ב IDE אבל הוא לא נראה לי קשור לעניין. ביום חמישי (אתמול) עבדתי בערב על המחשב ופתאום הוא הגיב לאט מידי, חושב הרבה בכל קליק. עשיתי אתחול ואז הווינדוס נתקע בשלב הלוגו. יום לפני אגב הוא עבר בסדר אבל האמת שבשבוע האחרון פעמים כשעשיתי SHUTDOWN היה לי קראש של ה EXPLORER משום מה, אבל אני בדרך כלל לא מתייחסת לז…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עזרתי לחבר להרכיב מחשב חדש לחלוטין - חיברנו את כל החלקים בצורה תקינה (לוח, מעבד, ספק וכו') אך המחשב מסרב להידלק. כאשר מדליקים את הספק, נדלקת הנורה הירוקה על גבי הלוח, אך כאשר לוחצים על כפתור ה-POWER של המחשב שום דבר לא קורה. ביצענו בדיקה שהכבל הדק שיוצא מכפתור ההדלקה מחובר בצורה תקינה אל הלוח, והוא מחובר בצורה תקינה לחלוטין. ניסינו גם לקחת מחשב אחד, ולחבר את הכבל הדק שיוצא מכפתור ההדלקה שלו אל הלוח במחשב החדש, וללחוץ על הכפתור במחשב הישן (רק לצורך סגירת המעגל והפעלת המחשב החדש) אך גם זה לא עובד - מה שאומר ככל הנראה שכפתור ההדלקה במחשב החדש תקין ולא פגום. למישהו יש רעיון כל שהוא ? המצב הזה פשוט משגע כי הכל מחובר בצורה תקינה לחלוטין (לי אישית יש את אותו המחשב בד…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום! קניתי מערז חיצוני עבור HD שלא היה במישוש. אני רוצה לראות ממנו סרטים והשאילה שלי האם זה יכול לדפוק אותו ? כמה זמן מומלץ לעבוד מכונן נייד כזה בלי לכבות אותו? תודה,
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכם.. יש לי לוח אם בן שנתיים שלוש שיש לו לפחות 5 קבלים נפוחים, הקבלים הם בגודל בינוני - גדול כאשר על אחד מהם יש אפילו סימן של שריפה בגבו. למרות זאת, עושה רושם שהמחשב עובד תקין, המחשב מתפקד ניתן להתקין מערכת הפעלה ותוכנות הכרטיס רשת אומנם עשה קצת בעיות אבל הכרבתי במקומו אחד אחר בסלוט PCI האם בכל זאת כדי להחליף את הקבלים או שעדיף להשאיר את המצב כפי שהוא ולקנות כבר לוח אם חדש כאשר הנוכחי ילך לעולמו מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי צורב LG 52*24*52 ומשום מה כשאני מכניס CDR ריק של 900 מגה הוא לא מזהה לי את זה הצורב מזהה אותו כ 700 מגה ואני לא יכול לצרוב דברים שמעל 700 מגה האם חסר לי דרייבר מסויים או שהבעיה היא אחרת? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אהלן, בעיה מוזרה מתרחשת אצלי במחשב - כל כמה דקות וללא סיבה נראית לעין המחשב קופא כמעט לחלוטין ל-10-20 שניות ואז חוזר. אפשר להזיז את העכבר ולעבור בין (חלק) מהחלונות, אבל כל פעולת עיבוד, טעינת דפי אינטרנט, לחיצה על כפתורים וכו' פשוט לא עושה כלום. כמובן שבזמן שהמחשב קופא אי אפשר לפתוח שום תוכנת ניטור, וכל תוכנה שניסיתי גם לא דוגמת שום דבר בזמן שהוא קופא העניין הבאמת מוזר הוא שהייתי משוכנע שמדובר בבעיית זכרון/מעבד - וניצלתי את ההזדמנות כדי להחליף לוח אם, מעבד וזכרון וגם להתקין מחדש windows, וזה עדיין קורה. נשארות שתי אופציות שאני יכול לחשוב עליהן - כרטיס מסך או HDD. האם יש למישהו נסיון עם בעיה כזו? כרטיס מסך נשמע לי פחות סביר, אבל מצד שני גם ה HDD שלי נראה תקין ולא מדוו…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדוע אין לי אפשרות שגם הכונן השני יהיה במצב DMA?(מצ"ב תמונה) תודה. אשמח גם לדעת על ההבדלים בין שני המצבים הנ"ל. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ביציאות יוסבי מאחורה שאני שם את העכבר אז הוא זז ואחרי כמה זמן היציאה נדפקת והעכבר לא זז באותה יציאה אז אני מחליף יציאה והוא זז העכבר עד שגם היא נדפקת והוא לא זז בה והעכבר עצמו עובד מצויין היציאות יוסבי קשורות ללוח אם ? צריך להחליף לוח אם אולי ?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה הפסקת חשמל. הדלקתי את המחשב, ולא רואים כלום במסך, ניסיתי להוציא ולהחזיר חיבורים, היה קטע מסויים שלרגע ראו במסך-כשצריך להקליד סיסמא(לפני שהווינדוז עולה), הקלדתי סיסמא לחצתי אנטר ושוב לא רואים כלום... עכשיו המצב הוא שפשוט המסך נראה כבוי (הנורית של המסך דולקת, אך לא רואים כלום) מה יכולה להיות הבעיה ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, השעון ממהר כ-6 שניות בשעה, בזמן שהמחשב פועל. תודה למסייעים.
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... צירפתי מפרט של המחשב שלי בקובץ תמונה... הערה קטנה: החלפתי את הכוננים הקשיחים של סמסונג ב- WD caviar black 2TB 64MB 7200RPM SATA 3 WD2002FAEX מחולק אצלי לשתיים C - 200GB D - 1.62 TB השימושים שלי הם סרטים HD ואפילו בלוריי מלאים (ללא כונן בלוריי), משחקים כמו PES 2013 DIRT וכו', DLNA ALLSHARE אינטרנט מוזיקה. 1.לפני כשבועיים נפל לי המחשב והפך להיות איטי. מרעיש (גם לפני הנפילה הוא התחיל להיות איטי). סרטים נתקעים לי, מוזיקה קופצת, חילוץ קובץ מהוינראר לוקח שנים ועוד. ניקיתי את המארז קצת ואחד המאווררים לא עובד, זה שנמצא על הדבר הזה שדבוק למעבד. נראה לי שצריך להחליף מארז בלי שום קשר... מה אתם ממליצים לעשות? לקחת אותו לבדיקה? אצל מי? החברה שקניתי ממנה את המחשב (SKYPC)…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הייתי באמצע פרמוט של המחשב אחרי שהגדרתי מחיצות, לחצתי על פרמוט של אחת מהן, היה לי את הפס של ההתקדמות ופתאום המחשב הפעיל את עצמו מחדש ומאז אני בכלל לא יכולה לחזור לתפריט של הboot כי הוא כותב press any key to boot from cd ושלוחצים הוא כותב error loading operating system ולא מגיב ואי אפשר לעשות שום דבר אחר, מה אני עושה כדי להגיע שוב לפרמוט וכן לפרמט אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. המחשב שלי לאחרונה חווה תקלת USB שלא נתקלתי בה מעולם. כל עכבר USB שאני מחבר למחשב, פועל למשך 10 שניות בערך..ומיד אחר כך מפסיק לפעול - פשוט קופא. ניסיתי כמה וכמה עכברים, וכולם קופאים אחרי כמה שניות של חיבור.. אין לי מושג מה לעשות אבל אני פשוט עובד כרגע בלי עכבר ומקש ה-TAB הוא מה שמציל אותי. אני מוכרח לקבל את עזרתכם! בתודה, אופיר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לפני מספר ימים הדלקתי את המחשב והוא הראה לי את ההודעה הבאה a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart חשבתי שיש בעיה עם הפלופי ולכן ניתקתי אותו מהמערכת אבל עדיין ההודעה ממשיכה להופיע אני ישמח עם תעזרו לי בהקדם האפשרי לפתור את הבעיה תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב פנטיום 4 ואין אפשרות להתקין עליו שום מערכת הפעלה! בxp לכל גירסאותיו הוא נותן שגיאה "an unexpected error (1341850112 occurred in line 1768 in d:\xpclient וגיראות מתקדמות יותר vista ו- 7 הוא טוען ולאחר מכן מסך שחור ללא תגובה. הוחלף מעבד לאחרונה ונוספו זיכרונות אם זה אומר משהו למישהו. רעיונות ? תודה!
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
התקנתי היום ווינדווס 64 ביט על המחשב החדש והוא לא מזהה את המצלמה כשאני מפעיל אותה חשוב מאוד לציין- בדקתי ב-2 הכניסות שעל הלוח וגם בכרטיס טקסס אינסטרומנטס (התקני של AVID), עם 2 כבלים שונים. המצלמה זוהתה בקלות במחשב הקודם והפשוט שלי, כל כניסות ה-1334 תקינות אבל כשאני מדליק את המצלמה כלום לא קורה HELP
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי , לפני שבוע קניתי מIVORY מחשב נייד : 14 HP 14-AC109NJ T1D82EA https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17223 עכשיו הפעלתי אותו אחרי הטענה והכל מצוין התקנתי אופיס ועוד איזה 2 תוכנות . לאחר מכן עשיתי כיבוי ואז שניסיתי להדליק אותו דרך הכפתור פשוט לא נדלק , חשבתי הוא במצב שינה או משהו ניסיתי כמה פעם ועזבתי אותו ואז ניסיתי שוב ונדלק , פחדתי ! היום זה קורה שוב מנסה ללחוץ בכפתור ושוב לא עובד ולא נדלק . מה עושים ? הדגם הזה ידוע בבעיות כלשהן ? או לדעתכם זה בעיה בכפתור ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי חלונות xp.ויש כמה קבצים שכשאני מנסה למחוק מופיע לי הודעה שהקבצים בשימוש. אני מדגיש שניסיתי למחוק גם אחרי שביצעתי ריסטט וכיבוי למחשב. ניסיתי למחוק דרך טוטאל קומנדר וגם לא עבד .יש איזה דרך או תוכנה בבקשה להצליח למחוק
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש לי LG X 110 - נטבוק שהגיע עם מערכת הפעלה מובנית (ללא דיסק). קניתי הארד דיסק חדש ומן הסתם שכבר אין לי את האפשרות ללחוץ F12 ולעשות RECOVERY/התקנה מחדש לווינדווס. התקנתי WINDOWS ע"י כונן חיצוני.. השאלה היא: איך אני יכול לשחזר / ליצור מחדש את הPARTITION שמכיל את מערכת ההפעלה לצורך שחזור בעת הצורך? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי עדכון דרייבר כרטיס קול עידכנתי אותו בגלל שגרם לקריסות (הודעות כחולות). עכשיו שאני משחק ב-gta san andreas אז לפעמים שומעים את האנשים מדברים חלש מאוד ואז פתאום חזק מאוד וגם הוא חסר לפעמים בכמה מקומות החזרתי לדרייבר הקודם ואז זה יסתדר אבל הנפילות חזרו. מישהו יכול להציע לי מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בכול פעם שאני שם משחק במחשב המחשב לאחר דקה נתקע (לא עובד כלום צריך ללחוץ ריסט) בדקתי חום של המעבד , כרטיס מסך והלוח אם אבל : מעבד 56 כרטיס 53 לוח אם 42 מישהו יכול לעזור לי??
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני החלפתי כרטיס מסך לרדון 9600xt ומאז שיש לי אותו המחשב ניתקה לי ואני לא יכול לעשות כלום! אני צריך רק ריסט מהכפתור ולפעמים שהוא ניתקה ואני עושה ריסט אז המסך מתכבה ולא נידלק אני מכבה את המחשב וכלום לא עוזר אז פתחתי את המחשב החלפתי לכרטיס מסך הישן והוא עלה והמסך פתאום נידלק יש עוד משהו מאז שיש לי את הכרטיס מסך הזה יש לי עמון לגים במשחקים המשחק משחק לי על 100 FPS אבל יש לי הרבה לגים ולפני זה היה לי mx 440 128mb והיה לי הרבה פחות לגים אני לא יודע מה זה? אני לא יודע מה לעשות אולי זה משהו לא טוב שעשיתי בהתקנה אבל גם בחנות הם התקינו לי ואחרי יומיים זה מתחיל שוב מה לעשות? אני לא בטוח יכול להיות שזה הספק? כי אני רואה פה בפורומים שכל מי שהחליף לרדון אומרים לו להחליף ספק ואני לא …
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-