עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shabis,

לפםני שבועיים קניתי מחשב לפי המפרט: AMD 5200 זיכרון 2G דיסק קשיח 250G SATA צורב פיוניר SATA לוח אם ASUS M2N-X התקנתי עליו XP והכל עבד נפלא היום התקנתי עליו ויסטה פרמיום ההתקנה עברה חלק והכל נראה טוב כאשר ניסיתי לקרוא דיסק מוסיקה מהכונן מתברר שהויסטה לא זיהה את הכונן עשיתי ריסטרט והיה זיהוי אבל השירים לא עלו וככה כל הבקר לפעמים היה זיהוי לפעמים לא אבל בכל מקרה לא היתה אפשרות לקרוא מהכונן האם יש אפרות לעזור תודה

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by dp92,

שלום היום המחשב שלי ציפצף כמה פעמים וחשבתי שזה בגלל החום פתחתי את המארז וגליתי שגוף הקירור מלא אבק פקרתי את גוף הקירור לקחתי רובה לחץ אוויר וניקיתי את הגוף קירור חשבתי לעצמי "למה שאני לא ינקה כבר את כל המחשב מאבק?" יצא טונות של אבק עכשיו החזרתי כל דבר למקום והמחשב לא עולה! הוא נדלק ולא מראה אפילו את המסך השחור של ההתחלה הוא לא מראה סינמני חיים הוא לא מצפצף בהתחלה (כמו בד"כ) אבל המחשב עצמו דלוק! האוורירים עובדים מה יכולה להיות בעיה? לפני שאני הולך לטכני

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by oded6188,

מעבד Celeron 2.4Ghz עם הקירור האורגינלי של אינטל, מגיע לי ל 80 מעלות!!! החלפתי את הצלעות קירור האורגינליות בצלעות קירור אחרות (גם כן משהו פשוט כזה של אינטל) ועכשיו המעבד עובד על 67 מעלות.... זה המון לא? יכול להיות שאני באובר קלוק או משהו?

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by Zeev86,

היי לפני רגע שמתי לב שהופיע אצלי על המסך פס צבעוני למעלה מהצד, לא גדול. חשבתי שזה המסך, למרות שלא פגעתי בו. החלטתי לאתחל את המחשב, והפס נעלם כשXP התחיל בתהליך הכיבוי (לאחר שכל האייקונים נעלמו). זה אומר שזה בעיה בכרטיס המסך? התחמם? למרות ששיחקתי במשחק שלא דורש הרבה משאבים - World of Warcraft. והכרטיס יחסית חדש ולא זול: GTS 8800. עכשיו הכל בסדר, אבל אני מפחד שזה יחזור ויהיה יותר נזק. מה עושים? יש לי עדיין אחריות.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by shugi,

שלום. קניתי גיימפאד של andGame, וכשאני מחבר אותו למחשב (USB) הווינדוס לא מזהה אותו ורושם Unknown Device. קיבלתי איתו דיסק, אבל בדיסק יש התקנה של DirectX 9 ועוד איזה התקנה שרשום PS TO PC CONVERTER. מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד? ניסיתי כמעט הכל. ניסיתי לחפש לו דרייבר באינטרנט, אבל זה לא מוצא כלום. איזו דרך נוספת אפשר להפעיל אותו שלא ניסיתי? למישהו יש דרייבר לזה? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by תמיר287,

אא

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  7. Started by yellow devil,

האינטרנט אקספלורר שלי לא טוב כל פעם שאני פותח אותו כדי לגלוש אז כל פעם שאני לוחץ על העכבר על משהו בחלון של האקספלורר זה עושה לי הודעה iexplore.exe נתקל בשגיאה ולכן עליו להיסגר ואז זה סוגר לי את האקספלורר ואי אפשר לגלוש אז מה עושים? צירפתי תמונה של השגיאה http://www.siz.co.il/up.php?file=4ymjxzzzjuwe.jpg

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  8. Started by avsb,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ושהמחשב נדלק יש את הלוגו שלו..אני רוצה לדעת אם אני יכול ואם כן אז איך לשנות את הלוגו הזה לתמונה שאני רוצה בלוח אם הישן של אחי היה אפשר לשנות לוח אם של ג'יגה בייט עם מעבד AMD תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  9. תראו אני רוצה לפרמט את המחשב.אבל שאני שם את הדיסק של הוינדוס,ואני מפעיל את המחשב.אז הוא לא מזהה אותו בהתחלה.הוא צריך לרשום לי משהו כדי שאני ילחץ על המקש פעמיים,ואז יכנס לי להתקנה.אבל אין לי את זה.מה עושים?

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by MK007,

זה התחיל לפני כמה ימים לפני זה לא היה כלום. זה קורא לפעמים באמצע משחק אבל רוב הפעמים זה פשוט קורא סתם ככה כשאני אפילו גולש באינטרנט, מופיע לי המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אני יודע שזה לא בגלל בעיה של חום, הטמפרטורות נורמאליות לגמרה. המחשב דיי חדש, נקנה לפני חצי שנה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by alex28,

שלטם לכולם יש לי בעיה עם דסיק קשיח הוא עושה לי בעיות כמו שפעלה מחשב הוא אמר לי שדסיק לא בסדר וגם שאני עושה סרקיה בתכונה TuneUp Utilities 2007 הוא מראה לי שיש בעיה אך אני יכול לפתור את בעיה. ****אני יכול להחסן בדסיק האם יש תכונות שיכולות לפתור את הבעיה??? http://img413.imageshack.us/my.php?image=dsc00751qd6.jpg

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  12. אני רוצה לחבר בקר USB (ג'ויסטיק) למחשב, המחשב מזהה שחובר בקר, אבל הוא הבקר לא מגיב. לבקר אין דיסק התקנה/דרייברים, פשוט מחברים אותו והמחשב אמור לזהות אותו לבד. שאני נכנס למאפיינים של הבקר אני רואה שהוא משותק לגמריי, כאילו הוא מזהה שיש בקר מחובר אבל ליופי כי לא ניתן לעשות איתו כלום. חיברתי למחשב אחר שלי את הבקר, ואילו שם הוא עובד מעולה. נראה לי שהבעיה בגלל גירסת הUSB. איך בידיוק אני פותר את הבעיה?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by בזיק,

יש לי לוח-אם k8n platinum של msi. יש ללוח הזה מאוורר על הbridge. לאחרונה אני צריך לסובב ידנית את המאוורר הזה כדי שיתחיל להסתובב בעצמו אני לא חושב שיש בעיה של איזה חוט שנקרע שכן המאוורר בסופו של דבר מסתובב בעצמו נראה לי שזה בעיה של חיכוך. ניסיתי להוציא את המאוורר הזה כדי לנקות אותו אבל אני לא מצליח. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  14. Started by BLADEMJYTR0000,

יש לי שני הרד דיסקים של SATA הגדרתי בביוס רייד 0 והמחשב רואה רק דיסק אחד את ההרד דיסק השני הוא לא מזהה בשום צורה אני לא יודע אך לשנות רייד האם אפשר לעזור לי תודה

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  15. Started by momi2004,

קיבלתי לפרמט מחשב ישן פנטיום 3 שעד עכשיו עבד בסדר גמור. הבעיה היא שבהתקנת חלונות XP הוא מראה שגיאות של העתקת קבצים ואז מציג מסך כחול עם מגוון הודעות שמשתנות כל פעם. או שהוא פשוט מציג מסך כחול של IRQL. בכל מקרה, בדקתי את הזכרונות אחד אחד, והם בסדר גמור, ניסיתי עם כרטיס מסך אחר והוא בסדר גמור. השגיאה חזרה על עצמה גם כשעשיתי התקנה באמצעות הדיסק הקשיח עם העתקת הקבצים לפני. גם חלונות 98 לא הצלחתי להתקין עם מסך כחול באמצע. הדבר היחיד שנשאר זה הלוח, אבל אני חושד שמדובר בהגדרות BIOS, מכיוון שהמחשב עבד עד עכשיו בסדר גמור. ניסיתי לעשות DEFAULT ושוב אותן תקלות. אני פתוח לרעיונות חדשים.

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by jonathan_l,

שלום, יש לי מחשב עם לוח GIGABYTE צ'יפסט 690V (לא זוכר את הדגם). הוא מתחיל לעלות, נתקע ומתחיל להשמיע ביפים (ביפ ארוך ואז הפסקה ארוכה וחוזר חלילה), אך המסך עדיין לא נדלק. מפרט: AMD 44000 GIGABYTE 690V HD3850 2GB DDR2 TRANSCEND ספק 500W פשוט המפרט חדש לגמרי (קניתי אתמול) חוץ מהספק! משהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה לעוזרים. נ"ב: מצטער אם אני נשמע קצת לא מנומס, אני פשוט בלחץ.

17. מדובר על WD400. הבעיה היא שהוא "לא מתניע" - כלומר עובד לכמה שניות ואז נכבה, חוזר לעבוד, נכבה לסירוגין. ממה שהבנתי יש מצב שאין שום קשר למידע שיש עליו אלא רק המנוע שבק חיים - השאלה אם אני צריך לקבל הצעת מחיר מחברת שחזור נתונים באלפי שקלים? או שיש אפשרות תיקון יותר קלה לבעיה כזו?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Lupin,

היי, הצורב DVD שלי שעבד מצויין בעבר, הפסיק לקרוא דיסקים מכל סוג שהוא. כשאר אני מכניס דיסק ומנסה להיכנס לתוכו, זה מה שאני מקבל: http://www.upit.ws/uploads/07b1270fec5f1.JPG

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by s1nus,

שלום לכולם! אתמול קיבלתי את הLCD החדשה שלי לחדר. חיברתי אותה למחשב בעזרת כבל רגיל ( שחור , פשוט - כניסה אחת לLCD כניסה אחת למחשב שכחתי איך קוראים לו ) .. ... בכל מקרה הגדרתי באפשרויות של הכרטיס מסך שיראו שני צגים ובאמת רואים את הדסקטופ גם במסך של המחשב וגם בLCD. הבעיה היא שאני בא להפעיל סרטים- רואים את הסרט רק במסך של המחשב בעוד שעל הLCD החלון של הנגן נפתח אבל הוא שחור ( הזמן זז אבל אין תמונה) . ניסיתי לחבר רק את הLCD בלי המסך וכן ראו את הסרט - משמע הסרט עובד רק שהLCD מחוברת לבד.. עכשיו הבעיה פה היא שכדי להגדיר רק את הLCD צריך לנתצק את המסך ולעשות ריסט .. מישהו שמע על הבעיה? ואם כן איך פותרים אותה? אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הנגן שלא מסוגל להציג בשני צגים שונים .…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by Electric Boom,

יש לי מודם שאני מנסה לחבר למחשב כדי לשלוח פקס מדובר בחברת Dynamode וצ'יפ של NetoDragon, כתוב עליו MDV92XP יש לי דיסק עם דרייברים והתקנתי(עובר חלק..) אבל בdevice manager הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב עליו אי-אפשר לגשת אליו או לשלוח פקס.... צריך לציין שפעם עם winxp sp1 לא היו בעיות(עכשיו יש לי media center 2005 sp2(

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by rsigall,

שלום, יש לי בעיה שרק עכשיו שמתי לב אליה (בעקבות קניית disk-on-key). לוח האם שלי הוא: ASUS P5VD2-MX. ומערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים האחרונים. כאשר אני מחבר למחשב התקן usb2 הוא עובד כ-usb1, וזאת למרות שלוח האם תומך ב-usb2. בנוסף אני מקבל הודעה מ-windows שההתקן יכול לעבוד מהר יותר אם אחבר אותו לאחד מהפורטים של usb2 - הוא מראה 8 פנויים, למרות שיש דברים מחוברים(עכבר, מדפסת), ויש לי רק 6 כניסות usb במחשב (4 מאחורה ו-2 מקדימה). ב-Device Manager אין שום דבר עם סימן קריאה ויש "VIA USB Enhanced Host Controller" ורשום שעובד בסדר. ב-BIOS ה-USB וה-USB2 ב-Enable. ניסיתי לעדכן דרייבר של ה-chipset אבל לא עזר. התקנתי תוכנה בשם USBInfo והיא הראתה שיש לי 8 פורטים של usb2 פנ…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by EliranC,

לפני כמה ימים שהמנקה ניקתה לי תחדר כנארה שהיא ניקתה תמחשב ומאז הוא עושה לי רעשים כאלה מוזרים בדקתי תמאווררים לראות אם יש בהם אבק או איזה משהו שמתנגש בהם וכלום ניקיתי אותם קצת בכל זאת ועדיין המחשב מרעיש מוזר כזה מה יכולה להיות הבעיה ??

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  23. אז ככה בשבוע האחרון התחיל המחשב שלי לעשות ריסטרטים לפעמים כול דקה לפעמים כול עשר שניות ולפעמים פעם בשלושה ימים ללא זמן קבוע ללא מסכים כחולים לפעמים גם בביוס כשאני נכנס לבדוק מה שלומו ללא שום קשר למאמץ המחשב משמש לרינדורי תלת מימד במקס וברינדורים הכי כבדים הוא לא קרס ובוורד הוא קרס כול הטמפ בסדר המעבד AMD6000+ עומד על טמפ של 38 ו40 במאמץ קירור של טרמלטק ביג טיפון שני זיכרונות DDR 800 ונמצאו תקינים (OCZ PLATINUM) כרטיס מסך מעט חם 54 מעלות 7900gs ולוח אם חדש בן שבועים עכשיו השאלה האם יכול להיות שזה קורה מהספק מכיוון שאין שום קשר בין הריסטרטים ואין שום מסך כחול המחשב פשוט נכבה ונדלק מיד שוב גם הספק דרך אגב הוא 400w נקי ובן חצי שנה ועלה לי משהו כמו 370 שח של EZCOOL האם צורב …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by haim652,

תקשיבו. המחשב שלי די חדש... אניעשיתי OC קטן אבל כבר הורדתי את הOC יש לי כרטיס מסך HD3870 ומעבד E4500 עם קירור של ULTIMA 90 והמחשב במשחקים נופל. נתקע כמה פעמים בפעם השלישית שהוא ניתקע הוא כבר עושה ריסט (כל פעם שהוא נתקע זה לבערך 10 שניות) וזה קורה אפילו במשחקים ישנים קצת, כמו Prince Of Persia The Two Thrones. ניקיתי אבק ניסיתי לעשות הכל. הבעיה התחילה בימים האחרונים. נראה לי התחיל בערך מאתמול או לפני יומיים. אני משחק במשחק משהו כמו 10 דק' ונקתע ונופל... ואז שאני מנסה שוב, אחרי רחרי ריסט אחרי 3 דק' של משחק נופל. אם אני באינטרנט אין שום בעיה. רק שאני משחק. באמת הכרטיס מסך מתחמם ומגיע אפילו ל 70 מעלות אבל שאני מפעיל את המאוור ל 100% בREVIA TUNER אני מגיע במעמץ ל 50 מעלות ועדיי…

25. Started by itay60,

שלום, יש לי כרטיס מסך VIA/S3G UniChrome Pro IGP ושאני נכנס למשחקים נגיד NFS MW, MUONLINE וכ'ו.. אז יש תקיעות כאלה אז הבנתי שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך אבל לא מצאתי בשום מקום איך לעשות את זה לחברה הזאת (VIA) מישהו יכול להגיד לי איך לעדכן או לשדרג את הכרטיס? תודה מראש....

דיונים חדשים בפורומים