תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
בטעות הסרתי תחת universal serial bus controlers כמה מן הקבוצה (לא זוכר בדיוק איזה) ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה הוא מוצא אצ ההתקנים הלל ולא מצליח להתקין אותם: seraial bus contreler, usb reciver, asus DH REMOTE (למרות שהוא מותקן) usb 2.0 hub והם נמצאים תחת other devices וגם תחת universal serial bus controlers, הכול התחיל עוד לפני זה כאשר הוא לא הצליח להתקין פתאום דרייבר למצלמת קנון שלי שעבדה לפני זה חלק, יש לי מערכת ויסטא אולטימייט sp1 איך אני פותר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב פתאום לא נדלק, פתחתי אותו ובדקתי לראות מה הבעיה ואז ראיתי שמתי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה, המאוורר של המעבד עושה מן חצי סיבוב כזה ונעצר, ואז שום דבר לא קורה... חשבתי אולי הבעיה היא בספק, אבל אם המאורר עושה חצי סיבוב, זה אומר שעובר זרם, יש מצב זה הלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום .. מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm Sony NEC Optiarc AD7200A 20X Bulk Western Digital 2*500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS OCZ 2Gb kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-20 Platinum OCZ3P13332GK Intel® Desktop Board DX38BT Intel® X38 Express Chipset Bulk Thermaltake BigTyphoon 120 VX Cpu Cooler CL-P0310 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU Corsair VX Series 550W PSU innovision 9800gtx 512mb מערכת הפעלה vista 64bit sp1 יש לי מחשב חדש שקניתי לו מזמן והתחילה לצוץ בעייה, כאשר אני מפעיל כל משחק מחשב ומשחק בו ככה 15 דקות המחשב מאתחל את עצמו כל פעם מחדש, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא על 60 ובמאמץ פחות או יותר…
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
והאם לחבר את שניהם או רק את אחד מהם ?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
העכבר פתאום נעצר והוא לא זז הכנסתי עכבר אחר והוא כן עובד בדקתי את החיבור של העכבר הוא בסדר מה יכול להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי את המחשב החדש היתקנתי את כול הדברים גם את הקול וזה הותקן ואפילו מופיע לי בלוח בקרה את ההתקן של הקול אבל שאני מדליק שירים הוא משחק אין בכלל קול1! הוקול לא מושתק!!
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש וחצי קניתי זיכרון 1024MB של KINGSTON ושמתי אותו במקום הזיכרון שהיה (512MB A.DATA). השבוע שמתי לב שאני מתקין משחקים או פותח קבצים מקובצים (RAR\ZAP) הם נפתחים ממש ממש לאט. החזרתי את הזיכרון הישן במקומו ופתאום הכל בסדר. מן הסתם עכשיו אני יודע שהזיכרון לא בסדר אבל הייתי רוצה לדעת איזו תוכנה יש שתוכל לאמת לי שהזיכרון באמת לא תקין. אגב, מה לדעתכם יגידו בחנות שקניתי ממנה את הזיכרון? יעשו בעיות ו שיחליפו לי ישירות?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני שנתיים בערך עם המפרט שמופיע לי בפרופיל אבל לאחרונה אני נתקל בכל כך הרבה בעיות שלא נשאר לי אלא לקלל את החומרה הזו הלוח אם בפעם השלישית שחזר ממידיקום בראשון עושה בעיוות ברמה כזו שאני מסוג לבצע פעולות מהר יותר ממנו מה שאני מתכוון הוא שהלוח פשוט לא מתפקד מהר לפחות לא כמו בהתחלה הוא לא קורא DUEL מוד זיכרון הוא תוקע לי חלונות וכדומה הוא תחת אחריות עדיין אבל מוציאים לי את הנשמה בפעם האחרונה חייבו 40 $ על סידור תושבת המעבד אמרו שזה באשמתי כדי להבין את התיסכול עליכם לדעת שקניית המחשב התבצעה לפני שהיה לי ידע בסיסי בחומרה שנרכש כעבור שנה בצורת עבודה בחנות שקניתי ממנה את המחשב הייתי סוכן מכירות! היום אני עומד לפני החלטה להחליף לוח ואולי גם מעבד השאלה היא מה השיל…
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
דבר ראשון - יש לי radeon x1950 pro ללא שום OC (לא לכרטיס מסך ולא לשאר הרכיבים במחשב). כבר כמה זמן שיש לי בעיות במשחקים עתירי גרפיקה (COD4,AC, וכו') שבהם לאחר כמה זמן אני מתחיל לראות וקטורים של המשחק שאמורים להיות בלתי נראים (למשל קו שיוצא מהעין של הדמות ומייצג שדה ראייה, קו שיוצא מהראש של הדמות ומייצג את התנועה/תנוחה של הדמות וכו') לפעמים גם באגים אחרים, ויש לי גם הרבה קריסות. עדכנתי דרייברים וDX ואפילו (ללא שום קשר לבעייה הנכחית) פירמטתי את המחשב לאחרונה. לא חשבתי אף פעם לבדוק טמפ' של הכרטיס בגלל שאני לא מבצע OC וזה פשוט לא משהו שאני בודק. רק היום פתאום "נפל לי האסימון" שהתקלות מתרבות וגדלות בצורה שיכולה להיות מוסברת ע"י טמפ' גבוהה מידי בכרטיס מסך. לפני כמה דקות שיחקתי …
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! קניתי מערז חיצוני עבור HD שלא היה במישוש. אני רוצה לראות ממנו סרטים והשאילה שלי האם זה יכול לדפוק אותו ? כמה זמן מומלץ לעבוד מכונן נייד כזה בלי לכבות אותו? תודה,
-
- 9 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן היום התקנתי את הרכישות שביצעתי בזמן האחרון - מעבד E6600 עם קירור Freezer 7 Pro, לוח אם GA-P35-DS3L ו2 ג'יגה זכרונות של Kingston, ולאחר לא מעט זמן שלקח לי להבין איך מתקינים את הכל כמו שצריך, הצלחתי סוף סוף, התקנתי את הדרייברים הדרושים והפעלתי את המחשב ה"חדש"... אחרי משהו כמו חצי שעה של עבודה, שבה סוף סוף הצלחתי לשחק Assassins Creed כמו שצריך, פתאום המחשב נתקע, המחשב כאילו פועל אבל התמונה נתקעת ואין מה לעשות חוץ מלהפעיל מחדש, רק שבכל הפעלה מחדש זה קורה שוב, לפעמים אחרי חמש דקות ולפעמים אחרי עשרים, אבל זה כל הזמן קורה. גם במנוחה וגם כשאני מריץ משחק או תוכנה... זה אפילו נתקע לי פעם אחת במהלך הActivation של הוינדוס! חשבתי שאולי אחד המאווררים לא פועל או משהו, אבל הכל בסדר,…
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום אז כך יש לי שני בעיות מעצבנות עם המחשב החדש שהכרבתי, הבעיות הם: 1) ברגע שאני מכבה את המחשב מתפריט ההתחלה של הVISTA המחשב נכבה ונדלק מיד מחדש, כאשר אני מכבה אתה מחשב אחרי RESTART ע"י הכפתור במארז המחשב נכבה כרגיל ולא נדלק, נבדקו כל ההגדרות בVISTA ובבBIOS אך לא נמצא משהו שיפתור את הבעיה, אשמח לשמוע פתרון לבעיה הנ"ל 2) המעבד לפי מנהל המשימות של הVISTA מראה ברוב רובו שהוא במאמץ של 30%-70% משהו שלא כל כך הגיוני למעבד שלי ולחלקים שלי, אשמח לשמוע פתרון גם לנושא הזה, כל החלקים תקינים ונבדקו. הרכיבים הם: מעבד AMD PHENOM X4 9600 b2 - with the ertta bug-TLB bug לוח-אם GIGABYTE MA-790FX-DS5 זיכרון OCZ 4GB CL4 PLATINUM KIT דיסקים קשיחים : WD 250GB 250AAKS sata2 WD 160GB SEGATE 1…
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce 8600GTS ואליו מחוברים מסך LCD של LG בעזרת כבל DVI, וטלויזית LCD של SHARP עם כבל אנלוגי ומתאם ליציאה השניה של ה-DVI בכרטיס המסך. יש לי חלונות ויסטה. כשאני מדליק את המחשב אז דווקא על הטלויזיה המחשב בוחר להראות את מסך הפתיחה של לוח האם, אבל מהר מאוד זה נעלם וכתוב לי על הטלויזיה unsupported format, ואז שני המסכים לא מראים כלום עד שמגיע מסך ה"ברוך הבא" ואז כבר רואים במסך שמוגדר כמסך הראשי (בין אם זה הטלויזיה או מסך ה-LCD הרגיל). המסך הרגיל מחובר לכניסת DVI מספר 1 בכרטיס המסך, והטלויזיה לכניסה מספר 2. כל זה התחיל רק כאשר חיברתי את הטלויזיה באופן קבוע לכרטיס המסך. עקב הבעיה הזו אני לא יכול להכנס לביוס (כי אני לא רואה אותו בשום מסך) וכ…
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחשב החדש שלי אתמול ויש לי בעיה מוזרה לגמרי - ברגע שאני מעלה את המשחק crysis עם SLI המחשב נכבה בלי הזהרה - כשאני מגדיר שיעבוד בלי SLI כלומר על כרטיס אחד המשחק עובד יופי.. עד עכשיו זה קרה לי רק במשחק crysis למישהו יש מושג מה קורה פה ?? תודה על העזרה. אגב המשחק הוא משחק מקורי שקניתי יחד עם המחשב זה המפרט של המחשב: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX לוח אם: ASUS P5N-D כרטיסי מסך (מחוברים בSLI ): ZoTac 9800GTX 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ZoTac 9800GTX 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 750GB 32MB SATA2 NCQ - ST3750330AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL זיכרון: CORSA…
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה.. לפני כמה ימים ניסיתי לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך חיבור S-VIDEO ופעם אחת גם דרך חיבור DVI רגיל עם מתאם לחיבור הישן יותר. לא הצלחתי לחבר את המחשב, התייאשתי וחיברתי אותו בחזרה למסך המחשב. כשהדלקתי אותו ראיתי שהרזולוציה השתנתה, נקטנה ל1024*768 (אני ממש לא רגיל, אני תמיד על 1024*1280) כל ניסיונתיי לתקן את המצב לא עזרו, איפה שקובעים את הרזולוציה כתוב "ריבוי צגים ב-NVIDIA GeForce 8600 GTS" מזה לעזאזל ריבוי הצגים הזה ? האם זה המקור לבעיה ? ניסיתי להעביר בין ה"אמצעי תצוגה" (שהראשון הוא מה שציינתי מקודם, הריבוי צגים) אך השני לא נכנס בכלל לתוקף, אני בוחר אותו והוא נכנס אוטומטית לריבוי צגים, אך בשני ניתן להגדיר רזולוציה גבוהה, אבל הוא לא עובד. אני פירמטתי כבר 3 פעמ…
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי בחו"ל אץ הiMac החדש, 24" 4GB 3.06GHZ ו-500GB דיסק קשיח עכשיו אני רק צריך לצרוב את המקלדת ורציתי לדעת מי עושה את זה בצורה טובה ומקצועית ושיש לו נסיון בצריבת המקלדת הדקה הכסופה של האיי מקים תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. הביאו לי מחשב שחסרים בו כמה חלקים וגם את החלקים החסרים אבל ממחשב אחר שמתאים למחשב הזה . הרכבתי את הכל, הגדרתי הכל ב - BIOS וכשבאתי להתקין את ה - Windows הוא נתקע במסך השחור (loading משהו) אחרי שלוחצים על איזשהו כפתור כשזה אומר לך press any notton to boot from cd . החלפתי כרטיסי ראם וזה הסתדר . ניסיתי להתקין שוב, הכל הלך חלק עד לקטע האחרון שלפני הפעלת ה - Windows, כזה מראה שנשארו עוד 8 דקות וכתוב שם Saving Settings, שם זה נתקע, כל פעם כשניסיתי להתקין מחדש זה נתקע באותו מקום . החלפתי בין 3 דיסקים קשיחים ושלושתם נתקעו במקומות אחרים, ניסיתי להתקין משלושה דיסקים אחרים ואותו דבר, החלפתי כוננים ושוב נתקע . מה יכולה להיות הבעיה ?.. תודה מראש, משה
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום עשיתי ריסטרט (המצב היה בסדר לפניו) וכשהפעלתי מוזיקה (או משהו אחר, לצורך העניין) המקולים פשוט לא עבדו. הכל היה נראה תקין, אבל לא יצא צליל מהרמקולים. ניסיתי לחבר את החיבור הירוק לאייפוד והרמקולים עובדים יופי. ניסיתי אפילו להחליף את החיבורים בין החיבור של הרמקולים עצמם לבין החיבור שמתחבר ללוח אם וכלום. יש למישהו עצה איך לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד עם מחשב נייד עליו מותקנת ויסטה. לאחרונה שמתי לב שמדי פעם יש פעילות של ה כונן קשיח ללא סיבה מיוחדת. שהלכתי למסך המחשב שלי ראיתי שאם אני עושה כל חצי דקה רענן המקום הפנוי בכונן הקשיח יורד ויורד בקצב מפחיד. בעשר דקות האחרונות נתפסו לי 3 גיגה כאשר שום התקנה אינה פועלת ברקע. מישהו יודע מה הסיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יד לי כבר כמה זמן מעבד חדש E6750 כל הזמן במיליון תוכנות כולל של הלוח אם שלי הוא מראה לי שהוא פועל על 2 GH ןלפעמים קופץ ל2.6 כמו שהוא אמור להיות... זה מראה בתוכנה של הלוח אם (P5K-E) שמתי שזה עובד על המהירות הנמוכה זה כפולה של 6 ושזה קופץ למהירות הנכונה זה כפולה של 8...
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכם! הנני יודע מה הבעיה במחשב שלי.שאני עושה לו כיבוי הוא תמיד אחרי כמה דקות נדלק שוב(ולא התקנתי שום תוכנה מסוימת שתגרום לזה ואפילו פרמטתי את המחשב כי חשבתי שאולי הבעיה בווינדוז) וגם בדקתי שבביוס AWAKE MODE כולם על OFF .. אשמח אם מישהו יודע מה אפשר לעשות בנידון... תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן באופן לא ידוע מע' ההפעלה מזהה לי את הצורב ככונן CD רגיל. בדקתי בביוס והכל כשורה, גם everst מזהה את הכונן כמו שצריך ( אם זה אומר משהו) כשאני נכנס למנהל התקנים הכונן רשום תחת " unknown" ואני לא יכול לצרוב :s05: תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מחתמם יותר מדיי לדעתי, נגיד היום הדלקתי את תוכנת האוורסט וזה מראה לי 80 מעלות , לא במשחק כלוםם, כמובן שזה אולי בגלל שהמארז סגור (GigaByte Aurora 570 3D) וגם החלון סגור בחדר, בקיצור פתחתי את המארז ואת החלון בחדר ושמתי מהRivatuner את הקירור על 100 אחוז, זה ירד תוך 10 דקות ל59 מעלות. אחרי זה שמתי על אוטו', (ירד ל30 אחוז, ואז ל60) ותוך דקה המעלות עלו ל 75. האם זה נורמלי ?
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה עליי לעשות ? אני אמור למחוק איזה קובץ רג'יסטרי (שהוא כאילו ההתקנה של ה- HD ואז אני עושה ריסטרט או משו וככה ה- HD אמור להיות מזוהה במערכת הפעלה .. ההארד דיסק מזוהה כ- SLAVE יש לי עוד HD SATA 2 מחובר . איפה נמצא הקובץ ברג'יסטרי אם מישהו יוכל לומר לי ? כל פיתרון אחר ייתקבל . תודה מראש, אייל. עריכה : תודה אך מצאתי את הפיתרון בנושא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334432.0 התשובה של VTOS-LOCOS העלתה בי את הזיכרונות - פעם ידעתי איך לעשות את זה . הייתי צריך להגדיר ב- DISK MAGANEMENT את ה- HD .
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ישנים פנטיום 3 ואני מעוניין לאחד בניהם. הגעתי למצב שיש לי יותר חומרה במחשב אחד משהמחשב יכול לתמוך. כלומר, יש לי פחות מדי כבלי חשמל ו IDE. האם ניתן להגדיל את מספר הכבלים? ושאלה נוספת, איך אני מוצא את גודל הזיכרון אם לא כתוב על גבי הכרטיס במפורש? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-