תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מחשב חדש, ורציתי לדעת, איך מגדירים שיהיה רק כונן אחד (לדוגמא C) ולא שניים, שלושה וכו'. זה בהתקנת הווינדוס? בבניית המחשב עצמו? אני רוצה לדעת מה להגיד לפנדס. זה דיי דחוף. - תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב של אחי הקטן לא נדלק. המפרט של המחשב: E4300 GIGABYTE 965P DS3 4X1G 800MHZ DDR2 SAMSUNG 1TB F3 8800GT 512MB ENERMAX 400W LIBERTY אתמול הוא ניסה להדליק את המחשב והוא לא נדלק. את הספק בדקתי במחשב אחר והוא עובד מצוין. זכרונות הוצאתי את כולם וניסיתי להפעיל את המחשב עם זכרון אחר ועדיין לא עזר. המעבד היה בOC מ1.8GHZ ל2.6GHZ זה היה בתקופה שהמחשב היה אצלי. אבל כמובן המחשב היה יציב עם בדיקה של OCCT עם קירור של TT BIG TYPHOON VX למעבד. ניסיתי גם לאפס את הביוס דרך הסוללה וגם דרך הג'אמפר ועדיין לא עבד... כשמנסים להדליק את המחשב המאווררים של המעבד והמארז מסתובבים בדיוק שניה ואז נעצרים והמחשב לא נדלק. כאילו משהו מונע ממנו להדלק. החלקים הבעייתים לדעתי הם או המעבד ששבק חיים במש…
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ברשותי מחשב סלרון 466 סוקט 370. התקנתי עליו עכשיו XP וכל פעם שאני עושה כיבוי - המחשב מסרב להכבות - יש צורך ללחוץ באופן ידני על כפתור הכיבוי. כבר שיחקתי עם כל הגדרות ה-Power Management ב-XP וגם עם הגדרות ה-APM בביוס, ועדיין נאדה. מה שעוד מפליא זה שאין לי אפשרות Sleep במחשב...אבל ב-DOS כשאני לוחץ לחיצה קצרה על כפתור הכיבוי הוא כן נכנס ל-Sleep. רק לחיצה ארוכה מכבה אותו. אז מה עוד זה יכול להיות? תראו זה לוח אם סוקט 1 שמתאים לכל מעבד פנטיום 3 - ויש לי בבית גם פנטיום 3 1000 ששם אין שום בעיה כזו. יש לכם רעיון איך לפתור את שתי הבעיות (1. למה המחשב לא נכבה מעצמו? 2. למה אין לי Sleep? ) תודה!
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרט\סדרה\סרטוון ביוטוב כל שתי דקות בערך יש תקיעה של כשנייה-שתיים. בהתחלה חשבתי שמדובר בקשיח של ה 1TB שלי (מאחר והוא בעייתי, למרות שעבר עדכון תוכנה) והעברתי את הסרט לקשיח השני (wd 2500ks) וזה לא הפסיק וכדי לאמת את זה שזה לא הקשיח אז צפייה בקליפים ביוטוב מוכיחה את זה כי firefox מותקן ב C. עכשיו אני מתחחיל לחשוד בכרטיס מסך. מה אתם מציעים? תודה רבה, סמיון.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדי פעם (בערך כל יומיים) מפסיק פתאום הקישור לרשת - למרות שהחייגן עדיין פועל - וכל ניסיון שלי להחזיר אותו לחיים לא מצליח. ברגע שאני מנסה לסגור את החייגן - שום דבר לא קורה וזה תוקע את WIN. לא משנה מה אני מנסה לעשות אח"כ - שום דבר לא עוזר - ואפילו RESTART אני לא מצליח לעשות ואני מקבל מסך של WIN שאומר שWIN נסגר - אבל זה נתקע ושום דבר לא קורה. כמו שאמרתי - אני לא מצליח לקשר את ההפסקה הזאת בקישור לשום דבר - זה פשוט קורה. אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1 ומקושר לרשת ב - ADSL 750 של בזק בינלאומי. יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אחי הקטן שיחק שם בחוטים ומאז הכפתור פשוט לא עובד אולי הוא מחובר במקום לא מתאים ? איפה צריך לחבר אותו ? לוח אם Gigabyte K8VM800M
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אוקיי אני אתחיל מההתחלה ואסביר הכל אולי זה יעזור לכם להבין טוב אתמול עשיתי אוברקלוק למחשב עד לגבול שתמיד הצלחתי להגיע כשה סופרפיי עדיין רץ כמו שצריך שאלתי פה בפורום אוברקלוק איך אני יכול לעבור את המגבלה הזאת שהגעתי אליה ואמרו לי להוריד את המכפלות אז הורדתי וניסיתי להגיע לאותה מהירות וזה לא הלך והסופר פיי לא סיים אז חזרתי לביוס והחזרתי להגדרות הרגילות שהם הדיפולט של המעבד והזיכרונות אוקיי אז אני יוצא מהביוס והווינדוס מסרב לעלות ממש לפני שאמור להופיע הבוט סקרין יש מסך כחול לשבריר שנייה ואז ריסטרט אוקיי אז החלטתי להתקין מחדש את הווינדוס אז מחקתי את התיקייה הישנה של הווינדוס והתקנתי מחדש והכל פעל כמו שצריך התקנתי את כל הדרייברים(צ'יפסט,כרטיס מסך,כרטיס קול,מודם ועכבר) והתחילו …
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם הרמקולים לא יודע אם זו ממש בעיה- הרמקולים האחוריים+הסנטר לא עובדים. טכנית הם כן עובדים אם אני מחבר אותם במקום הקידמיים או אפילו מנסה לשים שיר עם הפלפון ולא המחשב. בתוכנה של הכרטיס קול כיוונתי ל5.1 וזה גם לא עזר גם שאני עושה בדיקות קול בתוכנה של הכרטיס לא שומעים את האחוריים בקיצור איך אני מפעיל את כל המערכת? כמו שבסרטים הקולות רקע מאחורה הצליל מקדימה וכל זה... תודה לעזורים, מקווה שהבנתם מה אני רוצה ><
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה מוזרה לאחרונה כשאני מכבה את המחשב, המחשב יוצא מהוינדוס רגיל והמסך וההארדיסק נכבים, רק הספק נשאר לעבוד ואני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כדי שיתכבה ממה נובעת הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
התקנתי מחשב מחדש עם WIN ME ולא זוהה חיבור LPT1 אין שום סימני קריאה או שאלה.. והכל מותקן.. מה יכולה להיות הבעיה??? ומה לעשות???????
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי אנשים עכשיו קניתי GTX1070 חדש, הכרטיס מסך דורש 2 חיבורים של 8 פינים כל אחד. כרגע אני עם ספק כח של Corsair vx500w נראה שיש לו רק 2 חיבורים של PCI E - אחד של 8 פינים ואחד נוסף של 6 פינים. האם יש דרך לחבר את הכרטיס מסך? מתאמים או משהו? או שאני חייב ספק כח חדש? (קיבלתי מתאים אבל זה 2X6 פינים ל 8 פינים בודד - וכמו שציינתי למעלה יש לי רק 1X6 פינים). אז.. אני דיי פסימי, אבל יש משהו שניתן לעשות או רק ספק חדש? תודה! עריכה: עכשיו גיליתי שיש 2 מולקס ל 8 פין. יפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. כבר שאלתי בעבר איך לחבר את המחשב לטלוויזיה ועניתם לי שכבל DVI TO HDMI יתאים לי. עכשיו יש לי בעייה יש תמונה אבל אין סאונד! אני מחבר מהכרטיס קול שמובנה בלוח האם לקומפוננט או לכל חיבור אאודיו אחר שיש לי בטלוויזיה ואין סאונד! עכשיו למה בטלוויזיה יש שני חיבורי HDMI אחד הוא HDMI IN ואחר סתם HDMI חיברתי לשני.... אני נווב גמור בעיניין אבל (סליחה אם השאלה מפגרת) HDMI מעביר גם אאודיו? תעזרו בבקשה לוח אם ASUS NFORCE 730I כרטיס קול מובנה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4P800 SE בלוח רשום USB+5V .USB+5V USB_P7- .USB_P8- USB_P7+ .USB_P8+ GND .GND .NC -------------------------------- ובמארז יש לי 8 חיבורים שני חוטים שחורים GND 1/2 שני חוטים אדומים +5V 1/2 חוט לבן עם פס כחול DATA - 1 חוט כחול DATA + 1 חוט ירוק DATA + 2 חוט צהוב DATA -2 אך אני נחבר את זה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע האחרון קרה לי משהו מאוד מוזר עם כרטיס המסך שלי מדגם sapphire hd 7950 dual-x with boost (המפרט המלא בפרופיל) המסך התחיל להכבות מעצמו באמצע גלישה\משחקים ובקיצור בכל סוג של שימוש במחשב. לא היה לזה חוקים זה פשוט נכבה והיה צריך לבצע ריסטרט. ניסיתי להחליף כבל, פירקתי וניקיתי את כל המחשב כולל החיבורים, ניסיתי מסך אחר, ניסיתי להתקין מחדש דריוורים ואפילו ווינדוס. בסוף מה שפתר את הבעיה זה כפתור שמצא על הבורד שאני מניח שתפקידו זה להחליף ביוס. (לחצתי עליו ונדלקה שם נורה בצבע כחול). מישהו יודע באמת מה עושה הכפתור? מה יכלה להיות הבעיה? ואיך בדיוק זה נפתר? ועד כמה זה אומר שהכרטיס שלי קרוב לקיצו? הטמפ' בזמן משחק לפי HWMONITOR באזור ה 65-71
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קבלת מחשב שלא מרחו על המעבד משחה טרמית .המחשב נדלק ל 10 שניות ואז נכבה ,אם הבעיה יכולה להיות בכך שלא מרחו משחה טרמית על המעבד? המחשב הוא פנטיום 4 800 מגה"צ באס לוח אם של אסרוק . פשוט חלק מאנשים אומרים לי שלא חובה למרוח משחה טרמית ,אז החלטתי לפנות למקצעונים ולשאול פה. עוד פרט שאולי חסר המחשב מספיק לעשות את בדקית הזכרון ואת זיהו הכוננים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, אני עוזר לחבר בטלפון, אז מבחינת פרטים אני מתקשה. בכל מקרה משום מה הבאס של המעבד מוגדר על 100 ולא מוכן להשתנות. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי בשעה טובה ומוצלחת מחשב נייד,חיברתי אאותו לרשת הביתית והוא מצליח להתקשר עם שני המחשבים האחרים ואפילו להעביר קבצים מהמחשבים האחרים אליו. אבל אני לא מצליח להיכנס דרכו לשום אתר אינטרנט למשיהו יש מושג מה קורה כאן?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מישו' נתן לי מחשב לסדר לו אוקי הזמנתי RAM ובטרייה אחרי בדיקה קצרה טוב אח''כ אני הולך לעדכון WIN ורואה שרשום שהעדכון לא עובד כי אין מקום פנוי אני בודק ורואה ששמו לו NVME של 256 ועשו לו 2 מחיצות 1=25 GB !!!!!! לכונן C 2=215+ לכונן D כך שהוא על 0 מקום עכשיו אני רוצה לאפס את כל העסק ולחבר מחיצות אבל איך? ז'תומרת אין לי אפשרות עכשיו להכניס את זה למחשב אחר ןלאפס יש אופצייה מבחוץ דרך הBoot או משו'? תודה מראש חברים
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה כשאני צורב ב NERO הוא כל הזמן לוקח 90 אחוץ מהמשאבי מערכת ו200 מגה ראם ה recorder buffer level קופץ כמו משוגע כל הזמן בין 10 ל90 וצריבת דיסק לוקחת 6 דקות בערך במקום 3-4 דקות (ניסיתי כמה סוגי מדיות) ניסיתי כבר להתקין מחדש את NERO ולעשות איחוי לכוננים שום דבר לא עזר מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני יכול לסדר את זה פתרתי את הבעיה (כבל IDE דפוק) תודה למי שעזר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד חדש דגם ACER מחשב נייד Acer Aspire 5622WLMi http://global.acer.com/products/notebook/as5620.htm אין בו יציאת TV OUT רק יציאת מסך רגילה הטללויזיה שאני מדב עליה היא פלזמה 42 עם כניסיות מכל הסוגים טלויזיה LCD LC42SA1 Sharp 42 אינטש http://halalit.co.il/products/72661?ref=zap יש כזו אפשרות לחבר לטלוויזיה כבל מיוחד כזה אם יש תן לו לי קישור
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
טוב זה התחיל לפני משהו כמו שלוש חודשים. סרקתי את הכונן(וירוסים SPYWARE וטרויאנים), לא מצאתי כלום( משתמש בZone alarm security suit) עשיתי איחוי, לא עזר. מחקתי את כל השטויות שמצאתי וזה לא עזר, פירמטתי פעמיים, כל פעם המחשב חזר לקרטע תוך שבוע ככה. אני לא מתכוון לקרטוע במשחקים, משחקים דווקא עובדים מעולה על הגדרות קרובות למקס, יישומי מערכת לא עובדים-לוקח לדפדפן שנה וחצי לעלות, אם אני אומר לו להוריד דרך פלאשגט, לוקח לו שנה להעלות את פלאשגט אם אני פותח תקייה קצת אחרי שביקשתי לפתוח תוכנה אחרת(כמובן שגם לאותה תוכנה לוקח שנתיםם לעלות) , המחשב נתקע. אני יודע שזה לא אמור להיות ככה עם המחשב הזה כי חומרה ישנה יותר עובדת יותר טוב כשאני מנסה את אותם דברים בדיוק. אני די נואש. תעזרו לי בבקש…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי נייד של יבמ ולאחרונה תוך כדי בדיקת תאימות של הארד דיסק חדש למחשב התברר לי שיתכן ואצטרך לעשות עדכון של הביוס.האם זה בטוח ? שמעתי שזה יכול להרוס את המחשב.האם מעדכנים רק כשהכרחי או כדי בכל אופן? יש לי ביוס ישן מ 99 . אשמח לשמוע את דעתכם . תודה
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי הארד דיסק של WD בנפח 320G והיתה לי שגיאה בווינדוס כתיבה מושהית נכשלה, ניסיתי להריץ את הכלי של WD כדי לבודק שגיאות אבל הוא נתקע באמצע הרצתי Hiren's Boot Disc וניסיתי מספר כלים כולל Western Digital Diagnostics חלק מהם נתקעו לי באמצע וחלק לא עבדו בכלל. אחרי זה הפעלתי את המחשב מחדש והווינדוס לא עולה לי... הרצתי את ההתקנה של הווינדוס כדי לעשות REPAIR והוא אומר שהו לא מזהה ווינדוס על המחיצה, הרצתי Fixboot, FixMBR, Bootcfg, ועוד אבל הם לא הצליחו לזהות או לתקן את הווינדוס בכלל. הרצתי את ההתקנה של ווינדוס והוא מראה לי שכאילו לא מוגדר למחיצה מערכת קבצים. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מדובר במפרט השני שלי(<----ראה מפרט משני) המחשב עבד בסדר גמור במשך חודשיים, ובזמן האחרון הוא מאתחל את עצמו באופן רנדומאלי(יכול להיות 5 דקות אחרי ההפעלה ויכול להיות גם יומיים :-\) ואחרי כמה איתחולים משהו נדפק אצלי בביוס ואז אני צריך לשחזר אותו עם דיסקט. עוד תופעה מוזרה זה כשאני מפעיל את המחשב, המסך לא עולה בכלל, ואחרי מספר הפעלות מחדש, הוא עולה רגיל, ו שעולה המסך שמבקש דיסקט ביוס... המאוורר של המעבד עובד בסדר, הכרטיס המסך והזיכרונות תקינים(נבדקו על המחשב הישן שלי) שללתי את כרטיס הקול והרשת, כי הבעיה חוזרת על עצמה בלעדיהם אני חושד בלוח או ספק. מה לדעתכם הבעיה? ואם משהו נתקל פעם בדבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-