עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tsid,

נדפק לי HD בנייד (נייד של HP) האחריות למחשב כבר נגמרה, אבל אני מבין שמגיעים לי 5 שנות אחריות של יצרן ה- HD חברת Seagate מיהו היבואן בארץ ואיך אני פונה אליו עם הבעיה? שאלה נוספת, במידה ואכן אקבל שירות, מגיע לי גם שחזור של המידע?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Nimale,

שלום, יש לי כרטיס קול onboard הוא עבד תקין עד לפני חודשים, פתאום משום מקום הוא התחיל להשמיע רעשי לוואי. יש רעש כזה סטטי מאוד חלש וכשיש מוזיקה אז שומעים פשוט חרא ממש כמו פול ווליום ברמקולים ממש זולים. יש לכם רעיון איך לפתור את זה? נ.ב. הרמקולים נבדקו (מן הסתם) הם לא הבעיה.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by avivkah,

שלום, קניתי אתמול לילדים מחשב חדש, מפרט די זול, אבל המחשב לא אמור לעשות עבודות כבדות בכלל. מדובר על I3 עם 4GB זיכרון, אבל עם המפרט הכי זל שמצאתי. אין לו סי די, התקנתי עליו חלונות 7 בעזרת disk on key. ואז התרחשו שתי בעיות שונות שאני לא מצליח לפתור. 1. ההתקנה עברה חלק, אבל המערכת נתקעת במהלך העליה. 2. אני לא מצליח להתקין מחדש אף מערכת אחרת, מאחר והמחשב לא מוכן לקרוא קודם מה -disk on key לפני שהוא קורא מהדיסק הנייח שבמחשב. עכשיו, אני מנסה להבין מדוע המחשב נתקע עם חלונות 7 ואיך לגרום למחשב לקרוא מהדיסק החיצוני. ואני חושב שהבנתי איך להגדיר לביוס לקרוא קודם מהדיסק החיצוני, זה פשוט לא עובד. תודה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אז ככה,יש לי 2 הארדיסקים חיצונים אחד של היטאצ'י,ואחד של WD,אני לא יודע דגמים ספצפיים בכול פעם שאני מחבר אותו,לדוגמא פותח תקיות באנגלית מוסיף קבצים וכו' ואחרי שאני מנתק אותו ומחבר שוב,זה משנה לי את התקיות לקיצורי דרך זאת אומרת שאני לא יכול להיכנס לתקייה ישר אלא לפתוח אותה ואז זה פותח לי את התקייה עצמה עם הקבצים. זה התחיל לאחר ששיניתי את המערכת הפעלה כמה פעמים מרוסית לעברית לאנגלית וכו' עכשיו המערכת הפעלה באופן קבוע באנגלית והורדתי לגמרי את הרוסית אך הבעיה עדיין לא ניפתרה אני עם ווינדאוס 7 SP 1 32BIT והבעיה היא במחשב נייד של LG RD510 שאני משתמש עם תוכנות יעודיות לצפות בתמונות,אני לא יכול להיכנס להארדיסק ולצפות דרך התוכנה מפני שזה מראה לי קיצור דרך. *חשוב להגיד שזה קורה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by IRON-MAN,

שלום לכולם! הביאו לי פנטיום 2 שהבעיה המאובחנת היתה שהמסך אינו נדלק (אחרי חיבור ספק כוח חדש) כלומר המסך מקבל מתח אך לא מקבל SIGNAL מכרטיס המסך. חיברתי את המחשב והפלא ופלא המחשב נדלק ועמו המסך..אך אבוי סיסמת BIOS..הוצאתי את סוללת הגיבוי ואת שבב הביוס מהמחשב והכנסתי חזרה ועכשיו ישנה בעיה המסך לא מקבל SIGNAL מהכרטיס...שאני מדיק את המחשב הוא נדלק אך מסרב להכבות(רק באמצעות משיכת כבל המתח הוא נכבה) וכאמור הוא לא נדלק..ההחלפץי את כרטיס המסך אך עדיין המחשב אינו פועל חיברתי למסך אחר וגם לא פועל.. הושיעו!!

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  6. שלום פרמטתי את המחשב (זו לא הפעם הראשונה שאני מפרמט) לאחר הפוסט הזה : http://hwzone.co.il/community/threads/526994-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A0%D7%A6%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%9B%D7%9C-%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%91-%D7%94%D7%A4%D7%A1-(%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A9%D7%95%D7%9D-%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93%D7%AA) התקנתי את כל הדרייברים ועכשיו כשאני גולש באינטרנט באתרים מסויימים ברגע שאני יורד עם פס הגלילה ואז עולה שוב הכתב מופיע לי בצורה לא טובה (עם אני מגיע עם מעל הכתב הדבר מסתדר ) , הבעיה לא הייתה קיימת כלל לפני הפרמוט להלן דוגמא מהפייסבוק עם אני עובר עם העכבר מעל לאחר כמה שניות זה מסתדר מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ל…

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by yanivtv68,

יש לי במחשב ישן יותר מאוור מדגם Alpine 7 AC. פירקתי אותו בשלמותו בשביל ניקוי אבק יותר יסודי ואני לא מצליח להחזיר אותו חזרה. הדגם ישן וקשה למצוא עליו משהו מועיל באינטרנט. הבנתי שאני צריך לפרק את הלוח אם אבל לא בא לי להסתכן בלי תמונות או סרטון הדגמה. מישהו אולי יכול לעזור לי עם תמונות/סרטון או הוראות מפורטות? זה המאוורר: http://www.arctic.ac/en/p/cooling/discontinued-products/cpu/66/alpine-7-pwm.html תודה מראש ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  8. אחרי שמצאתי קבלים נפוחים (ומסכים כחולים) במחשב המשרדי בבית החלפנו את הלוח אם ואחרי שפפתרתי את שאר הבעיות זו היחידה שנשארה יש לי זיכרון חדש 2GB של קרוסאייר (חדש הכוונה נקנה ביום חמישי) הבעיה היא שלא משנה באיזה סלוט אני אכניס אותו המחשב לא עולה (אין תצוגה) ברגע שהכנסתי זיכרון ישן שהיה לי (512MB של חברה לא מוכרת) המחשב עובד מעולה ניסיתי להכניס את הזיכרון החדש ביחד עם הזיכרון הישן שעובד אבל המחשב עדיין לא עולה האם אפשר להיות בטוח שהזיכרון החדש מקולקל? בנוסף הכנסתי זיכרונות אחרים (ישנים, שעובדים בטוח) ביחד עם הזיכרון שעובד והמחשב לא עולה בשום קונפיגורציה מלבד זיכרון אחד בלבד הלוח אם הוא P41ES3G ויש לי אותו גם על המחשב השני בבית שעובד יופי עם 2 סטיקים של 2GB אגב, מישהו שם לב ש…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  9. יש לי לוח אם GIGABYTE B450 AORUS M ועליו כניסת NVME לכונן קשיח. המעבד שלי הוא AMD Ryzen 5 3400G With Radeon RX Vega 11 Box אם זה רלוונטי. התקנתי שני הארד דיסקים פנימיים - SSD אחד לחיבור ה-NVME, ואחד נוסף ל-SATA כרגיל. ועוד אחד חיצוני בחיבור USB (איזשהו Seagate expansion). התבלבלתי והתקנתי את ה-windows על האחד שמחובר ל-SATA, ושמתי לב רק זמן מה לאחר מכן שהאחד שמחובר ל-NVME למעשה לא זוהה מעולם, והמחשב שלי חושב שיש לו רק הארד דיסק אחד. ניסיתי להסתכל אם יש הגדרות רלוונטיות ב-BIOS ולא מצאתי כלום, וגם אחרי שהתקנתי את AMD Chipset Driver 19.10.16. פתרון - מסתבר שבסוף כונן ה-NVME עבד מצוין. זה דווקא הכונן הרגיל שלא עבד, אבל …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by idan1112,

המחשב שלי מחשב פנטיום 4 רגיל , עובד והכל סבבה הבעיה היא כזאת ברגע שהשולחן (המחשב יושב על השולחן)מקבל מכה שום דבר לא זז יותר , לא מקלדת ולא עכבר מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by shashkavil,

יש לי מחשב p-3 450 Mhz עד כה היה מותקן בו זכרון מסוג sdram של 64Mb במהירות 100Mhz. היום הוספתי זכרון נוסף מסוג sdram של 256Mb במהירות 133Mhz. הבעיה היא שהמחשב מזהה רק 128Mb ובסה"כ הזכרון גדל מ- 64Mb ל- 192Mb. מה הסיבה לבעיה ואיך פותרים זאת? תודה, טל

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by zabal,

היי, אני נכשל בנסיון שדרוג בתהליך ההתקנה אני מקבל הודעה שהחומרה של המחשב לא מתאימה ל-windows11. עברתי על ה-minimum requirements ולפי מה שאני מבין יש לי בעיה עם tpm 2.0. נכנסתי ל-bios ואני לא מוצא שום הגדרה רלוונטית לפי: https://support.microsoft.com/en-us/windows/enable-tpm-2-0-on-your-pc-1fd5a332-360d-4f46-a1e7-ae6b0c90645c האם יש משהו נוסף שניתן לעשות כדי להפעיל את זה? כרטיס חיצוני שדרוג של ה-bios? האם יש משהו אחר שמונע שדרוג שפספסתי? system information: …

13. שלום לכולם, יש לי Windows 8 כבר למעלה משנה ולאחרונה גיליתי שחסרות לי כמה "אותיות" בסייר קבצים. נכנסתי למאפייני המחשב ולמנהל ההתקנים וראיתי את התמונה הבאה: http://s21.postimg.org/7hoe0hwyb/CDrom.jpg' alt='CDrom.jpg'> במחשב מותקן צורב DVD פיזי של LG ועוד שני כוננים וירטואלים בשיטת Daemon Tools (רגילים כי STPD דורש אתחול מחדש). אני לא משתמש הרבה בדיסקים ולכן לקח לי זמן לשים לב שיש בעיה. הBIOS מזהה את הLG וגם לאתחל איתו אפשר. העליתי את המחשב עם Windows PE והכוננים עובדים. זה Windows 8 pro 64bit. איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by scohen360,

מעבד q6600 לוח אם gigabyte x38 ds5 זיכרונות- kingston kvr800d2n5/2g x 2 הארדיסק - 250g x2 wastern digital 7200 כרטיס מסך 8800gt asus ספק כוח enermax liberty 620w שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כבר מהיום שקיבלתי אותו יש לו אותו בערך שנה אחד ליום או יומיום פשוט הוא ניתקע ולא דוקא במאמץ לרוב הוא ניתקע לא במאמץ זתומרת גלישה באינטרנט או סתם מעלה מסנג'ר או אפילו סתם רואה תמונות התמונה פשוט קופאת וזהו אין אפשרות לעשות כלום צריך לעשות ריסט למחשב ולפעמים שעושים ריסט המחשב לא עולה המסך לא נידלק הוא שחור ולא מגיב למחשב רק שאני מחכבה תמחשב 10 שניות ומדליק הכול חוזר ועובד כמו שצריך שהמחשב עובד הוא עובד מהיר וטוב בלי בעיות משחקים כבדים עולים ורצים בלי בעיה לרוב התקיעות זה לא בשעה…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  15. :s05: שלום רב, אני חוזר כרגע אם הזכרונות שקניתי הביתה ומכניס אותם למחשב... אבל מה שקורה זה שהמחשב עולה למסך הראשון (השחור שבו רשום כמה נתונים) ואז רשום כאילו שכן סמתי את הזכרונות אבל פשוט זה לא עובר את השלב הזה MEMORY TESTING ..... OK זה לא עובר הלאה והמחשב לא עולה לויינדוס מה לעשות??? בבקשה תענו דחוף כי אני דיי חסר עונים אני יושב עכשיו מול המחשב מפרט נמצא בצד ימין <----

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  16. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ... STOP 0x0...D1 (0x0...0, 0x0...2, 0x0...8, 0x0...0 .. קורה לעיתים כשאני גולש בפיירפוקס (ובמרבית המקרים כאשר יש סוג של stream media ברקע, ומנסה להיכנס לדפים חדשים בטאבים נוספים). ---------------------------------- 01 - Operating System ---------------------------------- 0101 - Operating System : Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.120504-1619) 0102 - Language : English (Regional Setting: English) 0103 - BIOS : Award Modular BIOS v6.00PG 0104 - Processor : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) 0105 - Memory : 3326MB RAM 0107 - Page File : 1…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by snsn_1,

יש לי לוח אם asus p4pe לאחרונה ביצעתי עידכון לביוס שהורדתי מהאתר של asus את העידכון ביצעתי דרך תוכנה שמגיע יחד אם דיסק דרייברים של הלוח אם לאחר שביצעתי את העידכון הכלו לצוץ לי בעיות כמו הרבה אתחולים לא רצועים של המחשב בלי הודעה מוקדמת ברצוני לדעת אך אני יכול להסיר את העידכון שביצעתי למצב הקודם בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by at,

ניסיתי להתקין התקן IR-usb אבל נוספה שורה במנהל התקנים usb-ir adapter אבל אני לא מצליח להפעיל אותו עם שום תוכנה יכול להיות שלא ביצעתי משהו (האקס-פי זיהה אותו הכנסתי את דרייבר, מה עוד?) אגב ניסיתי תוכנות כמו winlirc ו- IRAssistant הצעות איך מתקינים צריך דרייבר או משהו נוסף (אגב אשמח לשמוע גם על תוכנות IR נוספות)

19. Started by alexrta,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שגורמת לו לקפוא רק בזמן שלא נוגעים בו, בזמן שעובדים עליו המחשב עובד מצויין כמו כן לפעמים כאשר הוא קופא גם נשמע רעש של זמזום חזק מהמחשב לא הצלחתי עדיין לבודד את הרעש אבל עושה רושם שזה מגיע מכיוון הספק. כל הדרייברים מעודכנים והרצתי בדיקה גם לזכרונות וגם לדיסק קשיח והבדיקה יצאה תקינה. כמו כן כל מצבי השינה, כיבוי HD, שומרי מסך וכו' מבוטלים. פרטי המחשב: CPU: AMD thlon II X3 435 MB: Gigabyte GA-880GM-UD2H RAM: Kingston 4gb GPU: Radeon 5450 PSU: HEC raptor 450W HD: Seagate Barracuda 720.122 500gb OS: WIndow 7 64BIT תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by motiyair,

במיטב כספי הלכתי וקניתי 2 זכרונות 256 333MHZ של GAIL בלוג'יק. חיברתי אותם ללוח אם בנוסף לזכרונות הקיימים. (GA-7N400V-L של ג'יגה בייט)בלוח אם יש 4מקומות לזכרונות 2 בצבע כתום ושתיים סגול ששם הזכרונות הקיימים (2 סטיקים של 128 כ"א) מונחים על הכתום. בנוסף להם הוספתי את החדשים הכל הלך בסדר. הפעלתי את המחשב אך לפני שהWINDOWS בכלל עלה הופיע לי מסך שחור ובו נכתב: MEMORY TESTING 622592K OK + 32M SHARED שזה בסדר היות ויש לי כרטיס מסך משולב (מדוע לא צריך להיות 732K+32M SHARED? החישוב הוא 256*3 שזה768 K פחות 32 זיכרון של כרטיס מסך לא?) בכל אופן אחרי זה היתה בעייה נכתב לי "חסר קובץ SYSTEM 32\DRIVERS\NTFS.SYS טתה יכול לנסות לתקן את הקובץ ע"יWINDOWS SETUP ובעזרת ה SETUP CD ROM האורגינלי…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by yonik31,

מנסה לחבר כבל אופטי בין המחשב לרסיבר כדי לשמוע סאונד 5.1 או לפחות סטריאו בסרטים.חיברתי ביציאת המחשב וברסיבר כבל אופטי, כיצד אני מגדיר ברסיבר לשמוע את הסאונד מכניסה זו ? רסיבר דנון AVR 3300. כרגע אני שומע דרך כבל HDMI שמחובר למחשב ולמסך. תודה.

22. שלום, האם באתרים לצפייה ישירה של סדרות ישראליות יש וירוסים? יש מספר אתרים ממש גדולים (בלי לנקוב בשמות) שמכילים את כל הסדרות הישראליות החדשות. על פניו, הם לא נראים כמכילים וירוסים אלא סתם פרסומות, האם זה נכון או שיש בהם וירוסים ועדיף להמנע לחלוטין מלהכנס אליהם?

23. היי לכולם אני מעוניין להסיר ולהתקין מחדש את האינטרנט אקספלורר שלי אם אפשרי לשלוח לי לינק עם מקום להורדה אשמח ובנוסף לזה הסבר איך אני מתקין יום טוב לכווווווווווולם

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by KrustyTheKlown,

היי המחשב שלי לא משהה התקני USB, יש מעבר של חשמל אבל הווינדוס לא מזהה רץ על XP, עם המפרט שבפרופיל יעריך מאוד את העזרה כי אין לי אינטרנט בגלל זה אז זה דיי קריטי תודה נתי

25. נראה שהRAM בסדר, אלא אם נשרפו שלושת הסטיקים שיש שם ביחד, וקשה לי להאמין... במה עוד יכולה להיות הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.