עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, קודם כול אני רוצה להתנצל מראש על המגילה שאני עומד לכתוב, ולהודות לכל מי שהיה מוכן לשבת ולקרוא אותה. לפני כמה זמן שמתי לב לעובדה שהמחשב שלי די מרעיש, מחמם את החדר ומפיץ ריח שרוף במעט. אני חייב לציין שהמארז הוא בעל 6 מאווררים כאשר שניים קדמיים המכניסים אוויר, שניים אחורים המוציאים אוויר ועוד שניים על הדלת המכניסים אוויר - אחד מול המעבד והאחר מול הכרטיס מסך. לאחר בדיקה מצאתי כי האוויר החם ובעל הריח השרוף מגיע מהמסך (CRT די ישן ) ומספק הכוח ( Enermax Noisetaker II 420W ). הספק הוא בן כשנה + (אין אחריות) ומחובר ישירות לUPS של ADVICE ( לא זוכר את הדגם). שמתי לב שאפילו לאחר שאני מחבר את הספק לUPS כל נגיעה קלה בכבל יוצרת קולות תזזזז' ולעיתים המחשב אף נכבה. הדבר קרה לי גם ב…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  2. עדכון: הבעיה נגרמת על ידי ShudtownKernelTime ארוך. מה זה יכול להיות? היי. יש לי מחשב שכבר הפעלתי בו Verbose shutdown (ברגע כיבוי אני רואה בדיוק את הפעולות שמתבצעות כמו גישה לpolicy וכו) והכיבוי הארוך נמשך רק אחרי כל הפעולות כשעל המסך מופיע Shutdown. למשל: אני מכבה את המחשב ומופיעים כיתובים: 1. Shutting down 2. Doing something to group policy 3. Closing services 4. עוד משהו.... 5. Shutting down ומכאן זה נמשך לנצח (שעות ארוכות) עד שנכבה. ב-Event viewer אני לא רואה משהו חריג. מערכת הפעלה Windows 7 Enterprise עם Encryption של תוכנת SecureDoc. יכול להיות הבעיה בתוכנת ה-Encryption? למרות ש-Bitloc…

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  3. שלום לכם. יש לי מחשב חדש עם דיסק של מקסטור 250 ג'יגה. כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה לראשונה רציתי לחלק את הכונן ל-2 מחיצות עוד בעת ביצוע התקנת מערכת ההפעלה אבל שמתי לב שההתקנה לא יודעת לזהות כוננים בנפחים גדולים מ -100 ג'יגה (אם אני לא טועה במספר) , אז מה שעשיתי בעצם זה שהגדרתי 70 ג'יגה לכונן C שעליו הותקנה מערכת ההפעלה, ואת השאר השארתי Unpartittioned כלומר ליתר המקום בדיסק לא הקצתי מקום ואת ההקצאה של יתר המקום ביצעתי לאחר התקנת מערכת ההפעה בעזרת Adminstrative tools -> Computer management->Disk managenent. הכל עבד טוב ויפה. מתי מתעוררת בעיה? כאשר אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה מחדש ותוך כדי לפרמט רק את כונן C ולהשאיר את כל התכנים בכונן D כשהיו. משום מה אני מקבל הודעה …

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  4. איפסתי את הגדרות היצרן....בביוס שלי ופיתאום אחרי האיתחול הופיע לי מסך של יצרן לוח האם MSI מסך שמעולם לא הופיע ואח"כ מופיעה הודעה שיש תקלה בBOOT....ומבקש מימני להכניס דיסק איתחול בדקתי לעומק בביוס ופיתאום ראיתי שהוא לא מזהה את הHD שלי הוא מזהה רק את הCD הMASTER הוא ב AUTO ....וכאמור מזהה רק את ה CD ??? כאילו אין HD החלפתי ערוץ מתח ופורט של SATA וכלום לא עוזר מה עושים ? האם יכול להיות שנישרף ה HD ? האם אפשרי הגדרה ידנית של ה HD ? :s05: HELP ??? ??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by rata,

שלום, אני מנסה להתקין מתאם הרשת האלחוטי מדגם TEW-444UB . לאחר התקנת הדרייבר העדכני, חיברתי את המתאם והמחשב לא מזהה אותו!! מדובר על WIN XP כל הדרייברים של ה USB במחשב מותקנים כראוי (במנהל ההתקנים). גם כשבדקתי התקן USB אחר המחשב מזהה אותו. במחשב אחר המתאם מזוהה כראוי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by PT,

הוא אמר שהוא פתאום שמע צירצורים חזרים והמחשב נתקע. ומאז כל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא מקבל מסך כחול שרשום בו משהו עם BOOT, אני לא ממש זוכר. אז הלכתי אליו, בדקתי ולא הצלחתי לגרום לווינדוס לעלות אז פירמטתי לו את הC. הוינדוס עלה הכל עובד יופי, התקנתי אופיס ועזבתי שהכל עובד טוב. היום מתקשר אלי שבזמן שהוא עבד בוורד הוא שוב שמע צירצור והופיע מסך כחול עם הודעה שונה שהוא לא זוכר וגם המחשב קפא לו כמה פעמים והשתחרר אחרי כמה דקות. אני חייב לציין שבזמן שהורדנו את המחשב במדרגות כדי לקחת אותו לדירה שלו הוא נפל הריצפה וקיבל סריטה מגעילה על הגג. אז לפני שאנחנו רצים וקונים הארד חדש נראה לכם שהוא הבעיה?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by 87alon,

למה כאשר מכניסים את המחשב למצב המתנה ומדליקים אח"כ הוא לא יכול לגלוש כאשר יש ראוטר אלחוטי ונותן הודעה שלא מוצא שרתים המחשב הוא מחשב שולחני ואני מתחבר ע"י כרטיס רשת המחובר לUSB

8. Started by ggg456,

שלום לכולם, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש לאחי ושמתי לב שהוא קורס טוטלית כשאני מנסה להכנס למשחקים (מעט כבדים לא ממש רציניים) ובנוסף בניגון סרטי HD. בדקתי יותר לעומק והתקנתי בזהירות את הדרייברים של הכרטיס מסך וגם DIRECTX, קודקים והכל אבל שום דבר לא עזר. הועלתה ההשערה שזה אולי בחומרה, לכן הורדתי אוורסט ועשיתי טסט מאמץ למערכת. לאחר שנייה בדיוק המחשב קרס מדובר במחשב די טוב יחסית מעבד אינטל דואל קור 8400 כרטיס מסך של אינוידיה GTX 260 ג'יגה בייט זכרון 4GB ראם לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפסט E43 אם אני לא טועה הרדיסק 500GB ניסיתי שוב בדיקות מאמץ באוורס ואני רואה שכאשר אני מבצע טסט מאמץ על הזכרון המהיר בלבד (ללא מעבד או שאר החומרה לסוגיה) המחשב קורס מייד וכאשר אני עושה בד…

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  9. שלום! יש לנו קלטות לפני 23 שנה וקנינו את ההתקן EasyCAP לצורך ההקלטה במחשב. אז עשיתי הקלטה של שעתיים וחצי ללא דחיסה לדיסק קשיח של 320 גיגה ויצא לי קובץ ענק של 150GB בערך.. בכוונה עשיתי ככה כדי שתהיה האיכות הכי טובה ואז אני אכווץ את זה.. הבעיה היא עם הסאונד.. הבעיה הראשונה היא שהסאונד קצת מאחר אבל אני יודע לפתור את זה ולסדר את זה בתוכנה.. הבעיה השנייה היא הבעיה שאני לא יודע איך לפתור והיא שהקול של האנשים נשמע מוזר כזה.. איכות הסאונד המשונה הזאת גורמת לכך שיש לאנשים קול הרבה יותר דק ומוזר. אני לא יודע איך לסדר את זה. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by The_Godfather1,

שלום רב, לפני כ-4 חודשים הפסיק לעבוד לי המחשב בפתאומיות, המסך לא נדלק והמחשב לא "חושב" אפילו (נורא אדומה המארז לא מהווהות). מסרתי את המחשב לחנות מחשבים לבדיקה והם אמרו לי שכרטיס המסך שלי נשרף(ATI RADEON HD 3850 512 MB) הייתי בטוח שהם לא טועים וכמעט שילמתי להם 100 ש"ח על הבדיקה. קניתי לפני כמה שבועות כרטיס מסך חדש NVIDIA GEFORCE 260 GTX 8XX MB התקנתי אותו והכל ועדיין המחשב לא פעל אותו דבר המסך לא נדלק המחשב לא חושב רק המאווררים פועלים. בדקתי את הכרטיס הישן אצל חבר אם הוא באמת נשרף ומתברר שהוא עובד. כשאני מוציא את המעבד המחשב פועל באותו אופן כמו עם המעבד בפנים, לכן אני חושד ששם הבעיה. זיכרון יש לי 4 GB יחסית חדש והספק עלה לי 400 ש"ח והוא גם חדש לכן נשאר רק המעבד. האם אני צ…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב עם לוח אם של ELITEGROUP מדגם K7SOM+ 7.5c. ללוח זה יש כרטיס מסך ONBOARD ולא ניתן לבטל אותו לא ב-BIOS ולא עם ג'מפר על לוח האם. קניתי כרטיס מסך PCI מפני שאין לי מחבר AGP ואיני מצליח להתקין אותו בשום דרך, כאשר אני מחבר אליו את המסך אני מקבל הודעת NO SIGNAL, כמו כן המחשב אינו מזהה את הכרטיס. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק שצורף, אני מקבל הודעה שלא נמצא החומרה המתאימה. כל עזרה תתקבל בברכה כי אני חסר אונים ועל סף יאוש! :s05: תודה מראש Zelbi

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  12. היי, יש לי כרטיס מסך PowerColor Radeon 9800 PRO. רציתי לברר איזו ליבה יש לכרטיס שלי אז פירקתי את הקירור סטוק ובדקתי (מסתבר שיש לי R360). כאשר הרכבתי את הקירור חזרה והפעלתי את המחשב, המחשב עבד אבל נהיו לי כאלה פסים ורודים לאורך המסך... ואחרי כמה דקות המחשב פשוט עשה FREEZE ונתקע. אחרי שעשיתי לו ריסט הוא בכלל לא עלה ועשה כל 3 שניות צפצוף אחד ארוך (הלוח הוא K8NS של GIGABYTE). ניסיתי לשים כרטיס מסך PCI ישן ועדיין לא עובד. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  13. היום עשיתי קצת ניקיון בהארדדיסק (מחקתי תיקיות וכל זה...). אחר כך, רציתי לשחק Generals וראיתי שהמשחק נתקע כל בערך 2 שניות למשך 10 שניות. כך קרה גם בUT2003. חשבתי אולי מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך בטעות, אבל זה לא זה. למישהו יש רעיון מה קרה? ומה הפיתרון?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by golan1971,

המחשב נידלק רק לאחר לחיצה חזקה מאוד, על הזיכרונות ,וגם זה טוב רק לכמה דקות ושוב צריך לילחוץ! בדקתי בביוס והסיסטם מראה 20 מעלות והמעבד61 החלפתי כרטיס מסך וגם זה לא פתר את הבעיה .בדקתי את הזיכרונות, וגם הם תקינים כך שנישאר לי רק הלוח אם ,איך אני יכול לבדוק אם הוא תקין?המחשב הוא פנטיום 4- 2.8 לוח אם של msi :kopfpatsch: כתוב על הלוח אם-pt880 neo וגם ms-7008 ver:1 כמו כן החלפתי ספק כוח וזה לא פתר את הבעיה והיתקנתי מחדש את הווינדוס וגם החלפתי כרטים מסך.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by guy113,

יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 6600 והורדתי לו תדריבר החדש של Nvidia אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב זה הראה לי שגיאה מוזרה מאוד והבעיה הזאת משפעיה על הגרפיקה בחלק מהמישחקים זאת השגיאה : http://img187.imageshack.us/img187/1618/problam5xl.jpg הייתי רוצה לדעת איך אפשר לסדר את זה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by tood,

בוקר טוב, לוח אם-ga-8s648fx מערכת הפעלה :וינדוס אקספי הפעלתי את המחשב ,עולה עד המצב שבו הוא מודיע לי על Disk boot failure החלפתי הארדיסק זה לא פתר את הבעיה בביוס נתתי לו אפשרות לשחזר ברירת מחדל גם לא עזר. אודה על פתרון לבעיה את הסידי רום הוא מזהה אהוד

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by Joob69,

לאחר שהחזרתי את המחשב ממצב sleep, הוא נתקע על מסך שחור.... אז ריסטתי אותו... לאחר הריסוט הוא פשוט מת.... כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה, המחשב נדלק, עושה שני ציפצופים (שהוא לא היה עושה קודם) ונתקע על מסך שחור עוד לפני שהוא בכלל טוען את ה-BIOS.... השערה שלי שזה נראה כאילו נוצר לו קצר בלוח אם או איזה תקלה עם הכרטיס מסך... מישהו מצליח לחשוב על סיבה ופתרון??? תודה! יובל

18. Started by hakoki,

המחשב פועל נורמלי בלי שום טעויות מהאנטי וירוס או בעליה של המחשב,לאחר כמה דקות הוא נכבה ואי אפשר להדליק אותו יותר אלא אם כן מוציאים את השקע מהחשמל ומחזירים חזרה ואז הוא נדלק אבל ממש לשתי שניות עוד לפני שעולה המסך בכלל ואם מוציאים את השקע ומחכים עשר דקות אז אחר כך הוא נדלק וחוזר על המקרה הראשון שבו לאחר כמה דקות הוא נכבה פתחתי אותו ניקיתי מאבק בדקתי את המאווררים (כולם עובדים כראוי) חיברתי את המחשב רק לחשמל בלי כל שאר הקבלים ונתתי לו לרוץ איזה 10 דקות לראות שאף מאוורר לא נכבה ובאמת הוא רץ כמו שצריך והכל אבל ברגע שחיברתי אותו חזרה שוב עשה את אותה בעיה נכבה לאחר כמה דקות יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חושב שזה אולי זכרונות, איך אפשר לבדוק? חבל לי להזמין טכנאי שיעלה לי ב150 שקל …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tomersegev,

שלום, יש לי מחשב נייח שעובד כ-5 שנים עם מסך בטכנולוגית LCD של LG. פתאום הופיע בעיה שהמסך נהיה חשוך לאחר הדלקת המחשב - כלומר רואים הכל וניתן לעבוד אבל כאילו הנמיכו את הבהירות למספר מאוד קטן. שינוי הפרמטרים בלחצני המסך לא משנה הרבה. חיברתי את המסך למחשב אחר (עם שני סוגים שונים של כבלים) ועדיין חשוך. לפעמים אחרי כמה דקות זה מסתדר מעצמו, אבל לא תמיד. בקיצור - נרה שהבעיה במסך. האם זו תופעה מוכרת במסכי LCD ? האם ניתן לתקן או פשוט לקנות חדש ? תודה

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by potassium,

שלום חברים. הבנתי שהתוכנה "aida64" היא המחליפה של Everest הידועה. מישהו ניסה? היא חינמית בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by haim1440,

שלום קניתי מחשב חדש לפני שבוע ובטעות התקנתי את הווינדוס על C וגם עלD. לאחר מכן מחקתי את הווינדוס מכונן D אבל כאשר אני פותח את המחשב עדיין מופיעה לי בחירה של ווינדוס. מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by a-gold,

כשאני נכנס למחשב שלי ולוחץ קליק ימני על הכונן דיסקטים הוא מתחיל לקרוא את הדיסקט אבל הבעיה שהוא עושה רעש ממש ממש חזק ומפחיד..... למה זה ככה ? ואיך מבטלים את זה???

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  23. שלום, האם משהו נתקל היום בבעיה עדכון בוינדוס 11 שעדכונים תקועים על 0 אחוז הורדה? אני אחרי פרמוט מחשב ועדיין הבעיה לא נפתרה. תודה

24. Started by bafty,

מפרט: מעבד-i5 2500 כרטיס מסך-GTX 570 לוח אם-GIGABYTE GA-PA65 זיכרון -8 ג'יג'ה כל פעם שאני מפעיל משחק כבד המחשב נתקע על מסך שחור והסאונד נתקע וצריך לעשות ריסטרט ! יש בעייה בקירור? כי בדרייברים אין בעיה אשמח אם תגידו לי מה לעשות יש לי את המחשב 4 חודשים ומוזר לי שזה קורה ואיך אפשר למנוע את זה בעתיד? הנה תמונה של טמפרטורות המחשב בזמן משחק: http://www.fastup.co.il/v.php?file=7386442.png

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by reiemaza,

הבעיה הזאת הפשוט הופיעה לי במחשב.. פתאום בזמן שאני רואה סרטים שומע ועורך מוזיקה או משחק משחקים פשוט נהיה לי לייטנסי מטורף במחשב. זה גם פוגע במובן שהמחשב עובד במין קיטועים כאלה. עשיתי בדיקות בעזרת Latancymon ואלה הם התוצאות: ו: כמו שאפשר לראות הדרייברים שעושים לי את רוב הבעיות זה הUSB והכרטיס מסך שלי דברים שאני לא יכול סתם לבטל... אני ניסיתי לשנות הכל בערך בביוס בדריברים. ואני באמת פשוט כבר לא יודע מה לעשות! המפרט של המחשב שלי הוא: intel Q6600 Gigabyte p35-D35L G-force 8800GT לכרטיס קול אני משתמש באחד חיצוני של M-AUDIO (FAST TRACK(

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.