עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by noraaa,

כיצד מבצעים צריבה של מדיות מעל 700Mb יש לי צורב 40X12X48 של BenQ ואני משתמש בנרו 5.5.9.14 ??? ??? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי למפרט הבא : כרטיס מסך asus 4200 ti 128 מעבד- athlon xp 1600 זיכרון - 256 mb של viking הרדיסק- 80gb של ws digital כרטיס קול-cretive sound bluste 5.1 live לוח אם - gigabyte vrxp -------------------------------------------------------- לאחרונה הסגתי שתי משחקים , age of metolgy של מיקרוסופט ואת buttlefiled 1942 בשני משחקים אלו הגרפיקה נתקעת לכמה שניות וממשיכה . רציתי לשאול האם למשהו יש מוסג מה יכול לגרום לבעיה שכזו או האם מישהו נטקל בבעיות דומות אם אותה החמורה כמו שאצלי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  3. הסיפור הוא כזה הייתי אצל חבר שלי היום והתקנתי אצלו כמה דברים במחשב ופתאום המחשב נכבה. הדלקתי את המחשב הביוס עולה(כל הקטע של הIRQ ובדיקת ההתקנים) ושזה מגיע לקטע שהוא אמור לאתחל את מערכת הפעלה מהכונן הקשיח הוא נעצר ואני רואה מסך שחור אין שום סימן חיים לפעילות של הכונן הקשיח. מפתיחת המחשב ובדיקה בביוס המאווררים עובדים טמפרטורת המעבד תקינה כל הכבלים מחוברים היטב לספק וללוח אם ואין שום ריחות שרפה כמו כן בביוס קיימות הפקודות לאיתחול מהכונן. אני משער שהכונן הקשיח שבק חיים אבל אני מסרב להאמין אם הבעיה יכולה לנבוע מסיבה אחרת אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל קצת תקווה.... בתודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by ZAKOI456,

היי התחברתי לסיב של 019 ובחיבור ישירות למחשב על ידי כבל יש אינטרנט. בחיבור דרך הראוטר ASUS לא מצליח ל התחבר לאינטרנט הספק טוען להגדרות DHCP משהו ראיתי את כל ספריית הוידיאו של ASUS ללא הצלחה-הצ'ק בוקס מתחבא טוב טוב מישהו יכול לעזור לי עם זה? דגם הראוטר RT-AX1800U

5. פתחתי בעבר נושא בנוגע לטמפ' הגבוהה ועל כך שהוא נתקע במשחקים. אבל ככל שהזמן עובר כך הבעיה גדלה, והמחשב כעת נתקע גם בשימוש רגיל ויומ-יומי במחשב (אינטרנט, ICQ וכד'). בדקתי אם המאוורר עובד, ורשום שהוא עובד על 1646 (בערך), אך עדיין המעבד מגיע לטמפ' של 65-71 תמיד. חשוב לציין שעשיתי בעבר OC, אך החזרתי למקור כי המחשב לא היה יציב.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by THE-MASTER,

זה העתק של שאלה ששאלתי לפני שבועיים ולא קיבלתי תשובה אז אנא בבקשה עזרו לי. ************************************* קודם כל תודה רבה לRON26 אחד מעמודי התווך של הפורום שעזר לי ללמוד מעט על MINIDUMP ולהבין איך המערכת פועלת. עכשיו אחרי שלמדתי כיצד לטעון קבצי Minidump והבנתי מה זה אומר יש לי שאלה אל כולם. להלן קובץ Minidump של אחד המשתמשים פה(הורדתי בשביל ללמוד איך זה עובד) אני רוצה שחברי הפורום יסבירו איך לנתח את מה שכתוב פה ואיך לאתר מפה את הבעיות עד לנקיטת פעולות מעשיות. אני מעוניין בניתוח רציני של הקטע. כל העוזרים תבוא עליהם הברכה ושוב תודה לRON26 (הוא עזר לי המוןןןן). oading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini122304-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. קניתי M4 הכל טוב ויפה, אבל המחשב לא מצליח להיכנס למצב שינה. כל פעם אני מקבל מסך כחול. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות מלבד עדכון שיצא ע"י מיקרוסופט אי שם ב 2011 שכבר יש לי. הכונן מעודכן ל firmware האחרון וכך גם חלונות. Bug Check String: INTERNAL_POWER_ERROR Bug Check Code: 0x000000a0 Parameter 1: 00000000`00000009 Parameter 2: ffffffff`c0000185 Parameter 3: 00000000`00000001 Parameter 4: 00000000`00000000 לפני זה השתמשתי בדיסק מכני ולא הייתה שום בעיה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by joseph_elkayam,

שלום, אתמול לפני שהלכתי לישון השארתי את המחשב דלוק כמו תמיד, כיביתי את המסך והלכתי לישון. בבוקר כשהפעלתי את המסך ראיתי שהמחשב משום מה לא בווינדוס וראיתי רק מסך שחור. כיביתי והדלקתי את המחשב מחדש, הוא נדלק אך כל פעם שהוא עולה לווינדוס במסך הפתיחה עוד לפני שהוא ממש נכנס לווינדוס המחשב עושה ריסטרט לעצמו ומפעיל את עצמו מחדש בלי להכנס לווינדוס, כך פעם אחר פעם. גם שאני מעלה את הווינדוס במצב בטוח הוא מפעיל עצמו מחדש לאחר מס' שניות בווינדוס. מישהו יודע אם יש טעם להתקין את הווינדוס מחדש (אם זה קשור בכלל) או שיש בעית חומרה כלשהי? אציין שהמחשב הוא חדש יחסית (רק חודשיים בשימוש). תודה לכל העוזרים ..

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  9. טוב נתחיל ממידע לגבי המערכת, מחשב חדש לפני שלוש חודש Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.10.0.5512 (DirectX 10) Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PG Award BIOS Message GIGABYTE GA-EP45-DS5 F5 DMI BIOS Version F5 GIGABYTE 4850 GV-R484ZL-512H 450W EZCOOL 2GB KIT DDR2 800MZ CORSAIR Q6600 @ 2.4GHZ 320GB SATA 2 WD ************** SYSTEM SUMMARY ************** Windows XP Professional Service Pack 3 build 2600 (32-bit), 1 x Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2.0GB RAM, ATI Radeon HD 485…

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  10. שלום לכולם,לפני כחצי שנה לערך קניתי מרשת אייבורי הרד דיסק נייד מהדגם הבא: http://www.gamaoffice.co.il/products/113971 בדיוק כזה רק של 500 ג'יגה. עכשיו אני מגיע לבעיה... מאז שקניתי אותו תמיד היו איתו בעיות שפתאום המחשב לא זיהה אותו והציג הודעה כזו: "usb device not recognized" עכשיו הדבר הזה היה קורה לי תמיד מאז שקניתי את ההארד דיסק והיה נפתר אחרי הרבה עצבים כאשר ניתקתי לו את החשמל\כבל ה USB שלו ושיחקתי עם ככבלים עד שהוא קרא אותו. העניין הוא שבשבוע האחרון לא משנה פשוט מה אני עושה המחשב מציג את ההודעה הזו ברגע שאני מחבר את הההרד דיסק ומסרב לקלוט אותו. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והייתה אותה בעיה,הורדתי לו דרייבר עדכני והבעיה עדיין ממשיכה. הגעתי היום לחנות אייבורי ממנה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Falcon007,

?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  12. לאחרונה יש בעיה במחשב הנייד שלי כשאני מפעיל קובץ קול הקול מופעל ולאחר מספר שניות הוא מפסיק ואם אני יוצא מהתוכנת מוזיקה (או כל תוכנה אחרת שמפעילה קול אפילו בדפדפן) ומפעיל שוב הקול חוזר ושוב פעם מפסיק וחוזר חלילה ומה שמעניין הוא שכשאני מחבר את המחשב לרמקולים חיצוניים הכל תקין חשבתי שזה בעיה במערכת ההפעלה( WINDOW 8.1) אז התקנתי אותה שוב ולא עזר היום שדרגתי לווינדוס 10 והבעיה עדיין קיימת(עשיתי התקנה נקייה) דגם כרטיס הקול:Conexant smart audio hd גירסת הדרייבר: 8.64.39.50

13. שלום...אז קניתי מחשב חדש בעיקר לעבודות במסמכים וגלישה... הבעיה איתו זה שאני עושה ריסטרט הוא לא עובר את הבדיקה של הביוס... הוא קורא את הזכרון ממש לאט, כאילו יש לו לאגים כאלה ופשוט נתקע על המסך הזה בלי לבדוק את ההתקנים.. עוד דבר נראה גם שהמחשב לא עובד כל כך מהר ולוקח לו הרבה זמן לטעון דף אינטרנט.. ביצעתי בדיקה של וירוסים (AVG) והוא לא מצא כלום ... עזרה? AMD 3800 dual core gigabyte mother board radeon x1650pro 1024 knigston

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by avimw,

קניתי כרטיס GEFORCE 6800GS AGP8 שאני מפעיל תמחשב הוא אומר לי שאין מספיק חשמל לכרטיס ניתקתי את כל החומרה השארתי רק ארד דיסק ותכרטיס וזה שוב אומר תהודעה.. יש לי מין חיבור כזה שאפשר לחבר לו איזה שקע בכרטיס מסך אבל זה החשמל הרגיל הזה יכול להיות שהייתי צריך לקבל כבל מתאם? אם יש כזה בכלל?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by lamborghini,

שלום , התחילה לי בעייה ליפני שבוע במסך , כל פעם שהייתי רוצה לעבוד על המחשב והוא היה במצב סטנד ביי כזה או מכובה (המסך) היה לוקח לו משהו כמו 5 דקות לחזור לדלוק. כשהוא כבר חזר לעצמו הוא עבד בסדר גמור כרגיל. כל יום הזמן הידלקות שלו עלה עד שהיום הוא כבר לא עולה יותר , הנורית שלו מהבהבת בכחול והוא לא נידלק. המסך הוא : lg flatron L227WT האם המסך גמור או שיש עוד מה לעשות? , לשלוח לאנשהו לתיקון ? בכל זאת הוא עבד בסדר ברגע שהוא נדלק.. תודה.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  16. ולאחר מכן מופיע שלה WINDOWS הייתה תקלה ושוחזר . המערכת הפעלה היא XP SERVICE PACK 2 מה יכולה להיות הבעיה כי אין לי מסך כחול . עזרה בבקשה . אני לא יודע מאיפה להתחיל.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by יניב דוחנו,

יש לי כל הזמן בעיה בWINDOWS XP למה?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by fedora,

שלום. לא מצאתי שאלה כזאת בפורום אז נאלצתי לפתוח נושא חדש. קיבלתי מחבר מחשב עם לוח אם INTEL D975XBX2KR עם 4X1GB CORE2DUE בלוח אם לא קיימת יציאת VGA מובנת אז חיברתי לו כ.מסך 8400GS 512MB הכל מחובר כמו שצריך אבל אין תצוגה במסך לאחר הדלקת המחשב. בדקתי את הכ.מסך במחשב אחר וזה עובד מצויין. ניסיתי להוציא את כל הזיכרונות ואין(!!) ציפצוף מהלוח אם לאחר הדלקת המחשב ללא זיכרונות. אז השאלה האם הלוח אם נדפק או קיבל קצר חשמלי? כי הוא היה ללא שימוש אצל חבר שלי איזה חצי שנה ולטענתו המחשב עבד טוב או שאולי הכ.מסך לא מתאים וצריך כ.מסך חזק יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, לפני מספר שבועות הלך לי כרטיס המסך במחשב מדגם 4870 (אני יודע, ישן מאוד אבל עבד וזה מה שחשוב), עבדתי מספר שבועות עם הכרטיס המובנה בלוח אם. אתמול רכשתי כרטיס מסך מדגם RX570, לפי הנתונים הטכניים שלו צריך להתקין אותו על חריץ PCI 3.0, יש לי כזה בלוח האם וחיברתי אותו לשם, אני לא מצליח לקבל תצוגה כשאני מחבר את הכרטיס (ניסיתי ב-HDMI ובחיבור DVI-D), ברגע שאני מנתק את הכרטיס וחוזר למובנה של הלוח, המחשב עובד תקין. איפסתי ביוס, חיברתי את המתח הנדרש מהספק כח (שעובד על 700W, היצרן דורש לפחות 500W). אני עובד עם לוח אם של MSI מדגם Z77Z-G45 למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש על העזרה

20. קניתי מחשב חדש קיבלתי אותו היום ובאתי להתקין מערכת הפעלה XP ואז הוא הראה לי PARTITAION יחיד שבו יש רק 131 GB למה? :\ גם לא נראה לי שרימו אותי או משהו ... WD SATA II 200GB 7200

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ומקווה לפתרון מהיר כשאני מפעיל את המחשב והמערכת עולה הכל קופא במקומו ורק העכבר זז אני נאלץ לבצע מ"ס פעמים של ריסטרט למערכת ומשום מה לאחר מ"ס ניסיונות בדרך כלל המחשב עובד אני לא מצליח למצוא \להצביע על הבעיה ולא יודע מהיכן להתחיל במחשב מותקנות תוכנת אנטי וירוס ומ"ס נוסף של תוכנות לניהול וניקו המחשב אשמח לקבל עזרתכם בנושא תודה לעונים ושבת שלום לכולם תודה רובי

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by raviv T,

שלום! אתמול התקנתי vista והיום אני לא מצליח להכנס לכונן d יש לי 2 כוננים c הראשי ו d המשני הבעיה : כשאני נכנס ל d הוא מבקש ממני לבצע אתחול לכונן אז הוא שלח אתי למן הערה כזאת ואמר לי לעשות אתחל כעת ,אני עושה ובסוף אחרי שזה סיים (30 דקות) הוא אומר לwindows לא היה אפשרות לאתחל את d בהצלחה ???? מה לעשות? בבקשה עזרה!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך asus v6600 geforce 256 32 mb הבעיה שלי אני מפעיל כל משחק ואחרי כמה דקות הוא נתקע ויכול לחזור אחרי כמה שניות או דקות או שעות זה לא קורה בכל המשחקים אבל כמעט בחצי מהם. מה יכולה להיות הבעיה?? אולי הכרטיס שלי הלך?? שווה להחליף ?? יש ל p3 667 motherboard asus p3ce rdarm 256 יכול להיות שיש בעיה עם המאוור ??? כי דריברים הכי חדשים יש לי ועד דבר לדוגמה fifa world cup 2002 עבד לי פעם מעולה ועכשיו אני משחק 2-3 דקות ונתקע ופעם זה זז חלק!!!!!אם מישהו יודע שיעזור!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by VL,

אנא הסבירו לי בקצרה.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by eyalww,

שלום לכולם יש לי מחשב דיי ישן (2003) שלא מזמן הוספתי לו זיכרון והארד דיסק והוא שימש אותי ממש טוב לכל מה שהייתי צריך, ביום רביעי האחרון הייתה אצלנו הפסקת חשמל היסטרית שגמרה לי על המחשב... בהתחלה חשבתי שזה הספק אבל אחרי שהחלפתי אותו הבנתי שזה לא הספק ונתתי אותו לבדיקה, בבדיקה אמרו לי שזה הלוח אם ובגלל שאין להם לוח כזה הם לא יכולים לבדוק אם שאר הרכיבים עדיין תקינים או שזה רק הלוח אם... בקיצור מה שאני צריך זה כזה דבר, האם יש איפשהוא שעדיין מוכרים לוחות אם יחסית ישנים (יש לי abit NF7) או מישהו שרוצה למכור את שלו ביד שניה? פשוט ממש לא מזמן הוספתי את הזכרונות והארד דיסק ואם אני משדרג מחשב זה פשוט לזרוק את הכל לפח... ואם לא את הלוח אם הזה ספציפי מה יכול להחליף אותו? המעבד שלי הו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.