עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by f_b_i,

קניתי ליפני שבועיים את המפרט הבא: מעבד AMD BARTON 2500 לוח ABIT NF-7S2 זכרון שני סטיקים של 256MB A-DATA ומארז הכי פשוט שיש הרד דיסק היה לי W.D 20GB. הכל מחובר ועובד עד שנתקע או מתאתחל. הבעייה היא לא המערכת ההפעלה(XP) כי התקנתי מחדש וזה אותו דבר . הטמפרטורה במנוחה היא מארז:39 מעלות מעבד:41מעלות ובעבודה :מארז 45 מעבד 57 האם יכול להיות שהבעיה היא באיזה דרייבר? האם היא החום? יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  2. שלום לכולם, אחרי השרשור המצורף מהקיץ האחרון שבו עזרתם לי להבין שהמחשב צריך ניקוי, הניקוי בוצע, אבל מאז הניתוח המסובך הזה - יש תקלה שבה כל X זמן המחשב נכנס למה שנראה כמו מצב שינה על דעת עצמו. זה נראה חומרתי ולא תוכנתי (כשאני מזיז את המחשב בצורה מסויימת או נוגע במקומות מסויימים על המקלדת, אבל לא קבוע ב- 100%, זה יכול לקרות גם אם לא נגעתי במחשב ולא הייתי לידו) ולכן אני מאמין שבחיבור מחדש השארתי איזשהו מגע רופף. לי זה נראה כמו מצב שינה - כשזה קורה, המסך נהיה שחור, המקלדת כבית, ואחרי 2-3 שניות המחשב עצמו כבה. לחיצה על מקש הכיבוי מעירה אותו בדיוק למצב שהוא היה בו לפני כן (כולל כל הסשנים פתוחים - חיבורי אינטרנט, צ'אטים, שום דבר לא מאבד חיבור, כאילו לא קרה כלו…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by hagay,

יש לי מעבד 1700 ו 384 mb זיכרון וכרטיס מסך ראדון 8500 מקורי... והרצתי בדיקה וכל האפשריות היו על הכי נמוכות ויצא לי 5500 ומשהו.... זה ציון טוב?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by nicirnTAL,

המחשב שלי נדפק (אני כותב ממחשב אחר), שום תיקייה ותוכנה לא עולות לי... עשיתי סריקה עם NORTON והוא לא מצא שום דבר... עזרה בבקשה... :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, יש לי לוח אם ל אינטל DP35DP ללאיציאות PS2 למקלדת ועכבר לא רק יציאות USB כאשר הערכת עו העכבר והמקלדת עובדים וניתן להיכנס לביוס כאשר הווינדוס עולה -XP המקלדת והעכבר לא עובדים חשוב לציין שגם במצב בטוח הם לא עובדים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by 100BATISTA,

היי! ניקיתי את המחשב אתמול ופשוט מאז שחיברתי הכל טוב ויפה, לאחר כמה דקות פשוט המסך נהיה שחור והמנורה מהבהבת כאילו המחשב כבוי,אבל בעצם הוא לא כבוי המחשב עובד והכל,זה כאילו הוא מנסה לעשות REBOOT לבד מסיבה כלשהי אבל נתקע באמצע ורואים מסך שחור זה דבר שקורה כמעט כל כמה דקות אפילו בזמן שאני כותב את ההודעה הזאת אני מנסה במהירות שזה לא יקרה לי שוב מה זה יכול להיות לעזאזל למה תמיד כשאני מנקה את המחשב זה כמו קללה שחייב לקרות משהו?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by omerha,

היי, יש לי מחשב גרוטאה שהתקנתי עליו XP , ההתקנה הייתהדיי צולעת , אבל יש BSOD בלי סוף. אחד הבנתי של RALINK זה דונגל USB של WIRELESS. אודה לקבל את עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by sagim194,

שלום, כאשר אני מדליק את המחשב אני שומע את המחשב עולה, אחרי 3-5 שניות המחשב נכבה ואז שוב עולה (כמו במצב שעושים Restart) בכל הזמן הזה המסך לא עובד. ניקיתי את המחשב, הוצאתי מהחשמל לכמה דקות אבל הוא עדיין לא עובד. תודה, שגיא עריכה: עכשיו המחשב עולה רגיל ולא נכבה אבל המסך עדיין לא מגיב, כשהמחשב דלוק על הלוח אם דולקת נורה אדומה

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by hzhz24,

התחיל מהיום ממש קריסות של מסך כחול (היו בעבר פעם ב.. ) הכל התחיל אחרי שכמה פעמיים נפל החשמל בבית,והמחשב נכבה בבום. ביטלתי את האוברקלוק של המעבד.הוצאתי את הבטריה בלוח אם,שחזרתי את המערכת. מה עוד עלי לעשות? עשיתי הרגע תיקון של קבצי הויינדוס על ידי הכנסת הדיסק, זה גם יכול לפתור ? עידכון:זה לא עזר שוב מסך כחול (תמונה 2 ) אגב המחשב . I5 2500K Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail Kingston 8GB DDR3 1333 Samsung 1TB Sata II 32MB F3 GTX570 1280MB

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by booli123,

היה לי כרטיס מסך ati 5770 לפני כמה ימים אני חושב שהוא התחמם ונשרף כל פעם שאני מכניס אותו המחשב עושה ציפצוף מתמשך נוראי. רציתי לדעת אם יש מעבדה שאני יוכל להביא להם אותו והם יתקנו לי אותו?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  11. לפני כמה ימים, לאמא שלי נדפק הוינדוס, מה שגרם לזה שהיינו צריכים להתקין חדשים והדיסק היה בלי BOOT אז הוא פשוט התקין לי וינדוס על C, D ו-,E אז בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב, הייתה לי בחירה מה להעלות בין 3 וינדוסים. כמה ימים לאחר מכן, מצאתי דיסק נורמלי של וינדוס, פירמטתי את C דרך BOOT ואחרי זה, פירטמתי את D ו-E דרך הוינדוס, אבל כשאני עושה ריסטרט, עדיין יש לי אופציות בחירה בין 3 וינדוסים, כששניים מהם לא קיימים כבר, איך אפשר להעלים אותם משם, כדי שהוינדוס יעלה חלק? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by Asher82,

שלום, רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. כאשר הפעלתי אותו לראשונה קיבלתי הודעה בה כתוב שהמחשב עובד בIDE MODE והאם ברצוני לעבור לSATA MODE. כאשר אישרתי לו לעבור לSATA התחלתי בהתקנת ה (חוקי)XP ומיד אחרי טעינת הקבצים הראשונים קיבלתי את מסך הארור הכחול. ניסיתי שוב והתקלה חזרה בשנית, ובשלישית. לבסוף החלטתי לנסות להשאר בIDE MODE ולראות מה יקרה עם ההתקנה-ההימור הצליח והתקנתי את הXP בצורה חלקה. השאלות שלי: 1. מה זה IDE MODE ומה ההבדל בינו לבין הSATA MODE? 2.האם להשאיר את זה ככה או לעבור לSATA MODE, ואיך לעשות את זה? בעייה נוספת שניתקלתי בה היא שכאשר פתחתי את אייקון הSYSTEM בלוח הבקרה ראיתי שזכרון של המחשב הינו 1.75 GB ולא 2 GB כפי שהיה אמור להיות. זה אומר להיות ככה? נתוני המחשב: מעב…

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by yossi541,

ידוע לי שכרטיס מסך מובנה ואפילו כרטיס רשת יכולים במידת מה להגביל את המחשב. והחלפתם משפרת את הביצועים. נאמר לי שכרטיס הקול (למי שהסאונד לא חשוב) יכול להיות מובנה בלי להגביל את פעולת המחשב. זה נכון?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  14. לפני יומיים רכשתי HD של WD עם קיבולת של 160GB ובאפר של 8MB חיברתי אותו למחשב, עשיתי מחיצות (אחת של 10GB לכונן של מע' ההפעלה ואחת של כל השאר) והתקנתי את מע' ההפעלה על מחיצת ה-10GB... לתדהמתי גיליתי שלקח למחשב המון זמן לעלות לאחר התקנת ה-XP ולאחר בדיקה קצרה גיליתי כי ההארדיסק שלי עובד במצב PIO במקום במצב DMA. ניסיתי להחזיר את מצב DMA במספר דרכים שונות, כמו: להסיר את Primary IDE Channel ולתת למערכת להתקינו מחדש, פעולה שלא עזרה. חיפשתי ב-Google והגעתי לכל מיני אתרים המסבירים איך ניתן לסדר זאת דרך ה-Registry, ניסיתי וגם זה לא עזר. לכן, יצרתי מחיצה על ההארדיסק השני שלי (WD קיבלת 80GB ואף הוא 8MB באפר) שמחובר עם החדש כ-Slave והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה. לאחר התקנת מערכת ההפעלה …

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by alfus73,

שלום. שאני נכנס ל- Task Manager, הוא מציג לי Cpu Usage:50%. הטמפ' (באמצעות ה- Asus Probe) היא 56 מעלות צלזיוס. שתי שאלות: 1. למה ניצולת היא 50%. אעפ"י ששום תוכנה אחרת לא עובדת ברקע. 2. האם 56 מעלות זה סביר?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by most,

שלום, חבר שלי קנה מחשב מ KSP עם מפרט שהרכבתי לו. KSP התקינו לו XP HOME מקורי בעברית התקנתי לו כמה תוכנות שימושיות וביינהם NOD32 , NERO,WINRAR, BSPLAYER, OFFICE , את מצלמת האינטרנט, דרייברים של מסך SUMSUNG 731BF, קודקים של CCCP. האם ייתכן שאחת התוכנות גורמת לבעיית תקיעת המחשב (FREEZ) ד"א העכבר זז בזמן שיש פריז ניתן לצאת מזה רק ע"י ריסטארט

17. Started by ob,

שלום לכולם , היום קיבלתי מארז חדש "antec 900" והתחלתי להעביר אליו מהישן ... הכל עבר בסדר , עד שניסיתי לחזור לאוברקלוק שהיה לי 3.6 . במארז הישן אחרי העלאת FSB המחשב אוטומטית היה נכבה ונדלק (מאתחל) ואז עולה כרגיל , עכשיו במארז החדש ניסיתי לעשות OC > exit with saving >y ואז הוא לא איתחל את עצמו, המסך כבה והלוח המשיך לפעול + מאווררים והכל .. על הכרטיסי מסך היה אור שלא נכבה , כאילו הוא תקוע. ניסיתי להחליף בין כרטיסי המסך ... ניסיתי רק עם אחד ... הוצאתי את הבטרייה ... ואז החלפתי אותה. כלום לא עזר כיביתי הדלקתי מאה פעם והמסך היה שחור והמחשב פועל אבל תקוע . פתאום זה חזר לבד הכל עלה אבל במצב סטוק ללא OC . עכשיו אני לא יכול לעשות OC כי זה יחזור שוב . מה לדעתכם הבעיה ? …

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by adam99,

שלום! יש לי מחשב Pentium 4 לוח אם של ג'יגהבייט ופתאום הוא התחיל לצפצף לי צפצופים מקוטעים כל איזה חצי דקה. הוצאתי וניקיתי את הכרטיס מסך ואת הזיכרונות וזה לא עזר החלפתי את הזכרון ואת הכרטיס מסך וזה גם לא עזר מה אני עושה? נ.ב אין לי שום כרטיס אחר שיכול לגרום לבעיות...

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by nadav1379,

אני פירמטתי את המחשב שלי והוא לא עובד טוב יש לו תקיעות של כמה שניות התקנתי עידכון לכרטיס מסך ואחרי זה התקנתי דריבריים לצ'יפסט המחשב התחיל לזוז יותר טוב אבל עדין אם תקיעות אז אמרו לי שאם התקנתי את העדכונים האלה לא צריכה להיות בעיה וזה כנירא בעיה בחומרה ויכול להיות שהארד דיסק שלי דפוק זה יכול להיות? כי לפני הפירמוט היה לי טיפה תקיעות אולי תקיעה ביום שהוא היה מלא עכשיו הוא ריק ויש יותר תקיעות זה יכול להיות שבגלל שפירמטתי הארד דיסק נהרס או שזה יכול להיות משהו אחר לא בארד דיסק?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by x-pac,

התקנתי את הלוח Albatron PX865PEC Pro V2.0 וה EVEREST לא מזהה את החיישן של לו והחיישן של ה AUX

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  21. זימזומים כמו טעינה ופריקת קבל

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by DuDsAn,

אהלן אני נתקל בבעיות בזמן שאני משחק במשחקים. יש לי בעיות של נפילת FPS נראה לי... בזמן המשחק פתאום יש "לאגים" או שאפשר להגדיר את זה כנתקע קצת ואז המשחק ממשיך רגיל ואז שוב נתקע בעקביות כל כמה שניות. בנוסף הרצתי בדיקה ב Riva והטמפ עבודה של הקור (נבדק בעזרת ATI TOOL) היא 84 ובמנוחה היא 59. אני לא יודע אם זה תקין או לא כי אני אישית באמת שלא מבין בנושאים אלו . מפרט : i7 920 MSI X58 Platinum 6gb ram ddr3 nvidia geforce 9800gtx+ 1gb הייתי כותב לכם איזה ספק יש לי אבל האמת שאני פשוט לא יודע.... אם יש לכם מושג למה אני נתקל בבעיות של FPS אני אשמח לדעת והאם הטמפ של הכרטיס מסך תקינה.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  23. Started by eliom,

שלום. אני רוצה לקנות טאבלט מבוסס אנודראיד. עם מעבד Intel atom השאלה שלי האם אני יוכל להתקין עליו ווינדוס 7 או 8? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shai_shoko,

שלום לכולם, לאחרונה אני נתקל בבעיה בעת מאמץ במשחקים (יש לציין שהמחשב יחסית חדש). ברגע שהמחשב מתאמץ במשחק נהיה מסך שחור וזה מחייב אותי להפעיל אותו מחדש. לפני בעיה זו הייתה לי בעיה של פסים ירוקים באמצע המשחק עד לקריסת המשחק. החלפתי כרטיס מסך והבעיה הסתדרה ועכשיו התחילה בעיה זו. חקרתי באינטרנט והבנתי שהבעיה היא בספק כוח שהוא חלש מדי למחשב,מה דעתכם? ספק הכוח הוא zeus 520W.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אהלן יש לי בעיה מוזרה בכול פעם שאני מאתחל את המחשב הוא כותב לי שהוא מחפש חומרה חדשה ואז הוא מוצא כביכול "כונן דיסקטים" [floppy disk] הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים [יודע שזה מוזר אבל אין] תודה לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.