עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. זה המפרט שלי : AMD Athlon II X3 435 Gigabyte GA-MA78LM-S2 ATI Radeon HD 5750 4GB DDR2 אז המצב הוא שכרגע כל משחק שאני נכנס אליו כעבור זמן מסוים יתקע. לפעמים, הסאונד שנשמע באותו הרגע במשחק יהפך ללופ קדחני ושום דבר חוץ מלכבות את המחשב בHARD RESET(להחזיק את הכפתור כיבוי) לא עוזר, אפילו לחיצה רגילה על כפתור הכיבוי מה שאומר שהמחשב לא מגיב בכלל שלא נדבר על ctrl-alt-delete ושאר הקומבינציות.. פירמטתי את המחשב וחשבתי שפתרתי את הבעיה אבל ללא הועיל, הבעיה נשארה.. ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונות לבעיה אבל לא כל כך הצלחתי למצוא וגם עברתי פה בפורום מספר עמודים קדימה כי אני אפילו לא יודע מה לרשום בחיפוש בשביל למצוא את הבעיה הזו אבל לא נפלתי על בעיה דומה אצל מישהו חח.. מקווה שתוכלו לע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by .::Void::.,

טוב אז ככה.. יש לי 2 מחשבים בבית.. אחד מהם היה מושבת הרבה זמן(משו כמו שנה) בגלל איזושהיא בעיה שלא הצלחתי לסדר ואני אפילו לא זוכר מה היא הייתה.. אתמול הרכבתי אותו מחדש(כולו היה מפורק) וחיברתי אותו. שמתי לו הארד דיסק שחבר הביא לי ולפני שהביא לי שם עליו ווינדוס ואמר שבדק אותו והכל טוב ויפה. עכשיו, שחיברתי את ההארד דיסק למחשב, אז המחשב עולה בסדר ואז יש את המסך שצריך לבחור באפשרות הפעלה הרצויה(safe mode, start windows normally וכו'..). בחרתי באפשרות של start windows normally והמחשב פשוט נתקע!לא זז ולא כלום שומדבר לא מגיב. עשיתי ריסטארט וניסיתי שוב, אבל ללא הצלחה. אחר כך בחרתי באפשרות safe mode. המחשב הראה שהוא מעלה את רשימת הדרייברים אבל אז הוא נתקע בדרייבר mup.sys(שאין לי מוש…

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  3. אני שומע את הצלילים מעוותים, לאחר פירמוט הבעיה אינה נפטרה. המחשב מחובר למערכת קולנוע, ובדקתי כרגע במערכת שומעים רגיל. איך אני יכול לוודאות שהכרטיס קול שלי הלך סופית? אגב, הוא מובנה על לוח-אם (Gigabyte 8S655FX-L). אולי הכבל בין המערכת למחשב נהרס? אתם מכירים את הבעיה אולי? ואם הכרטיס הלך, אני יכול לקנות כרטיס בנפרד מבלי להחליף את הלוח-אם? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by mulderfox,

היי! כרטיס SD חדש שנרכש ממש עכשיו (אבל לא בארץ) פורמט מספר פעמים, ובפעם האחרונה משום מה התפרמט ל1GB במקום ל2GB.. למישהו יש רעיון/הפניה לתוכנה שמאפשר לפרמט מחדש לנפח האמיתי שלו? יעזור לי מאוד.. אגב, הוא למצלמה דיגיטלית, לא לPDA, כך שתוכנות לPDA לא יעזרו.. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ggoblin,

amr driver למה זה משמש? קראתי איפושהו שזה למודם אבל בלוח שלי אין מודם יש כרטיס רשת שמותקן עם הדריוורים של אנוידיה אז למה הדריוור הזה משמש אני פשוט לא מבין http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=939NF4G-SATA2&s=n תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. בבקשה תעזרו!! הוצאתי את המעבד סלרון 366 מגה הרץ שעובד במחשב השני בסלון כדי לבדוק פטניום 3 500 על לוח שאני יודע שתומך בו והמחשב לא פעל, החזרתי שוב למעבד שפעל איתו (הסלרון) והמחשב לא עובד, לא מעלה אפילו תביוס מה עושים??? לא יכול להיות הרי שזה נשרף כי הוא עבד לפני דקה והוצאתי שהמחשב היה מכובה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום! היום פירמטתי מחשב של חבר בכדי להתקין 8.1. המחשב עלה, הכל טוב ויפה עד שלאחר מספר דקות של שימוש המסך משחיר (משמיע צליל ניתוק אך לא משמיע צליל חיבור מיד כמו שקןרה בד"כ) ומאז הוא נשאר מסך שחור. חשבתי אולי זה דרייברים אבל כשאני בא להתקין את הדרייבר מדיסק ההתקנה שבא עם הכרטיס אז זה פשוט תוקע את הווינדוס או לא יודע מה זה עושה ושוב משחיר את המסך אך כעת אני יכול לראות את מצביע העכבר אך שום דבר אחר. כשאני עושה ריסטרט למחשב זה מראה את הלוגו (ארבעה ריבועים) ולאחר מכן ישר משחיר ושוב רואים את המצביע של העכבר בלבד. **כשהמקרה הראשון קורה לי, אני מחבר את הכבל לכרטיס מסך המובנה ואז כמובן שהמסך עולה אך אני לא יכול לבצע כלום (פתיחת תיקיות, אינטרנט וכו').*** כרטיס מסך:gainward geforce 2…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by adamg,

שלום רב, לאחרונה נקתלתי בבעיה בדיסק הקשיח והוא כרגע לא פועל, קניתי דיסק קשיח חדש, ועלתה אצלי השאלה מדוע נגרמה הבעיה? הירהרתי לעצמי וזכרתי שפעם שמעתי כי לא כדאי להציב מאורר קרוב למשב היות ויש לו סליל אלקטרומגנטי. לצערי בשנה האחרונה לא הייתה לי ברירה מכיוון שבלי להציב מאורר ביתיגדול לצידו של המארז המחשב היה מצפצף ומתכבה. האם לדעתכם יש בידיו של מאורר לפגוע בדיסק קשיח ?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by vk,

אני מחבר את המסך למחשב אבל המסך לא עובד.. ניסיתי מסך אחר וגם הוא לא עבד.. עכשיו בדקתי את המסך שלי במחשב אחר והוא עבד.. וכשאני מחבר ומנתק את המסך יש תצליל הזה כשמחברים משהו למחשב.. איפה הבעיה בכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  10. שלום, אני חושב שכרטיס הקול שלי נשרף, לכן רציתי לדעת איך אפשר לבדוק בוודאות שהוא אכן נשרף. דגם כרטיס הקול הוא: ALC1200 הכרטיס מובנה, על לוח: P5Q של ASUS. ואם הוא באמת נשרף כמו שאני חושב , איפה אני יכול למצוא כרטיס קול בסביבות ה 50 - 150 פחות או יותר, משהו ברמה של ה - ALC1200.. תודה ויום טוב..

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by BARBI92,

שלום, אני רוצה לשתף את המדפסת שלי כדי שאני אוכל להדפיס מהמחשב הנייד. הבעיה היא שמחשב הנייד נמצא בקבוצת עבודה שלא ניתנת לשינוי (חברה מסוימת) , והבנתי שאם קבוצת העבודה לא זהה אי אפשר לשתף... אבל שני המחשבים מחוברים לנתב ולמודם.... אני לא כ"כ מבינה בזה..אבל אפשר לעשות משהו בנידון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. שלום, שדרגתי את המעבד ל AMD RYZEN 5 5600 , לפני זה היה AMD RYZEN 5 1600 לפני השידרוג עדכנתי את הגרסה של ה BIOS. הבעיה היא שכאשר אני משנה משהו ב BIOS ועושה אתחול, המסכים שחורים, לא רואים כלום. אחרי שאני מאפס את ה BIOS, הכל מסתדר אבל השינוים ב BIOS לא נשמרים. GIGABYTE AB350M-GAMING3, AMD RYZEN 5 5600

13. Started by Moo,

בעיה שעדיין לא פתרתי ... המחשב עושה לי ריסט פתאומי במשחק או ב 3DMark2001 אין לי מושג למה זה קשור איך אתם ממליצים לי לבדוק מאיפה באה הבעיה? כנראה מהכרטיס מסך...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם! ברשותי מחשב מסדרת lenovo m55e/a55 ככל הנראה... לוח אם : L-I946F REV כך נראה הלוח אם: http://www.teleful.com/media/catalog...59_42y6493.jpg הרכבתי ללוח האם מעבד (intel), ספק,זכרונות, כונן קשיח... בקיצור הרכבתי מחשב (לפי הנתונים שמצאתי על הלוח עם הרכיבים מתאימים לדרישות) המחשב פועל ומציג תמונה אבל לאחר שלוש מסכי פתיחה הוא נתקע, כאילו יש איזו שהיא בעיה ב-BOOT שלו או בביוס... זה נראה ככה: בשלב הזה המחשב נתקע... המקלדת מגיבה אבל לא ניתן לבצע שום פעולה בעזרתה (נשמע צפצוף) וניתן רק לאתחל ()ALT+CTRL+DELET) כמו כן ניתן לפנות למסך הבא ע"י לחיצה על CTRL+S : ניסיתי להגיע למסך הגדרות הביוס ע"י לחיצה על כל כפתור אפשרי כמעט אך לשווא... חשוב לציין שהמחשב הזה…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by julie,

שלום אני מנסה לחבר את המחשב נייד hp omen למסך טלוזיה של muller דרך כבל hdmi מופיע לי לשבריר שניה על המסך את ההשתקפות שבמחשב ונעלם והמסך שוב פעם שחור מה עושים? תודה

16. Started by DoR,

הצורב וה-DVD שלי פשוט מלאים באבק. יש דרך פשוטה לנקות אותם? או שצריך לפרק אותם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by moti30,

שלום. יש לי מפצל לרשת כמו זה. שמפצל את הכבל שיוצא מהמודם לשניים, אחד למחשב ואחד למדפסת. כשכל אחד מחובר לבד, שניהם עובדים. אבל כששניהם מחוברים יחד, אף אחד לא עובד. כל הכבלים נבדקו ונמצאו תקינים, גם המפצל עצמו נראה תקין, ואין בו חוט מנותק או משהו. מישהו יודע מה הבעיה? מה שקראתי קצת, זה שהמפצל הזה לא יכול להפעיל שני מכשירים במקביל, אלא כל פעם אפשר להשתמש ברשת רק באחד המכשירים. הבעיה כאן שכשהמדפת והמחשב מחוברים, אף אחד לא עובד.

18. יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. חיברתי אליו דיסק IDE ישן של WD 40GB עם מערכת הפעלה win 2000 כדי שהמחשב יעלה עם המערכת הישנה שלי. אני מקבל הודעת שגיאה :A Disk Read Error Occurred. Please press control alt delete to reboot. אני מניח ש-Win2000 לא מכירה מעבדים עם 4 ליבות אבל עדיין לפי הודעת השגיאה הזו (שמופיעה ממש אחרי הבדיקת זיכרון ב-boot, ולא באמצע העלאת ווינדוס) אני חושב שמדובר בבעיה אחרת. אציין שהדיסק תקין כי הוא עובד ו-win2000 עולה במחשב הישן שלי.

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by lion03,

העתקתי את הקבצים לwin/system למרות שקודם הם לא היו קיימים מדיסק אבל זה עדיין לא עובד

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  20. CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name MSI P35 Neo (MS-7360) (2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) DIMM1: 2048738050LOC 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 200 MHz) Disk Drive Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) Disk Drive WDC WD1600JD-00HBB0 ATA Device (149 GB, IDE) Optical Drive HL-DT-ST DVDRAM GH20NS15 ATA Device GIGABYTE Video Adapter ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3 המחשב ממש מרעיש כשהוא עובד עם סידירום בפנים... אבל גם בלי הוא ממש מרעיש.. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק? איך? והכי חשוב! מה הפתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by AMD Sempron +3100,

הסתכלתי על ההסברים שלכם על מתחים קודם כל אם אפשר לקבל הסבר על כל מספר ומספר ואיך אני אמור לבדוק שהמתח שלי תקין ? רשום לי CPU CORE 1.71 V 3.3V-3.36 5V-4.88 12V-12.26 מה זה כל מתח ? והאם זה תקין ? ואם לא זה קשור לספק כוח ?

22. Started by skp333,

האם הלוח הזה - GA-8N 775 ציפסט NF4 של GIGABYTE תומך במעבד INTEL 805 דו ליבתי?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by RoverBoy,

שלום קניתי היום את הכרטיס שבכותרת אבל משום שאני מחבר את המסך אליו הוא לא נידלק :\ אני מקווה שהכנסתי אותו נכון יש לי PCI-E הלוח הוא M2NPV-VM אבל הצ'ופצי'ק הכי אחורי אמור להתפס במשהו ?! או שאולי לא הגדרתי אותו טוב:\ תודה לעוזרים *יש לציין שיש לי על הלוח אם כרטיס מובנה שהשתמשתי עד עכשיו.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by taltola,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן המתנתי למשחק הזה, ועד שהוא יצא לצערי הסאונד לא עובד במשחק (מקורי). יכול להיות שמדובר בדרייברים? איך ניתן לדעת איזה דרייבר אני צריך להוריד? או שיתכן בכלל שמדובר בבעיה אחרת? בינתיים לא שמעתי על מישהו נוסף שיש לו את הבעיה הזו, לכן אני מתאר לעצמי שמשום מה הבעיה היא רק אצלי, אבל זה מוזר מאד מפני שכל שאר המשחקים עובדים בצורה תקינה לחלוטין...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Globalization,

בחודשיים האחרונים פעם בכמה ימים, המחשב פשוט מתחרפן ונתקע לבדו כאשר אני גולש באינטרנט ועושה דברים בסיסיים. אין לי מושג כתוצאה ממה זה יכול לנבוע, כי המחשב נקי משטויות, נקי מוירוסים, כל הדרייברים הכי מעודכנים ומדובר במחשב חזק יחסית. ניסיתי לבדוק את המעלות של המערכת, והכל נראה תקין לחלוטין כך שאיני יודע ממה זה נובע. יש תוכנה שיכולה לבדוק את תקינות המערכת?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.