עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by uriby,

יש לי כרטיס מסך 6600GT 128M DDR3. משהו קרה לכרטיס והוא מקצר את המתח של הספק. כאשר הכרטיס בסלוט ה-PCI-e של לוח האם (Gigabyte 945P-S3) לא ניתן להדליק את המחשב. מצאתי כרטיס ATI ישן שמתחבר ל-PCI ואיתו המערכת עולה, כך שזו רק בעיה של כרטיס המסך או, פחות סביר, של סלוט ה-PCI-e. הכרטיס של Galaxy ולא באחריות. למעשה זה כרטיס P216 של Nvidia ש-Galaxy רק שמו עליו את הקירור של Arctic Cooler. על הכרטיס לא מצאתי סימנים שלי משהו שרוף (גם מתחת לקירור). יש למישהו מושג מי יכול לבדוק או לתקן כזה כרטיס?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by arikg,

שלום לכולם, המגיב האחרון !_Nike_! הציע להעביר את הנושא לפורום הזה - אשמח אם למישהו יש רעיונות נוספים לאלה שהוצעו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356796.0 תוכנת FURMARK היא תוכנה לאבחון ובדיקה של כרטיסים גראפיים http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/index.php#techdata מדובר במחשב חדש לחלוטין עם רכיבי חומרה טובים "למדי" תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  3. Started by wild_3d_raptor,

אלהן חבריה .... הוינדוס נותן לי הודעה מעצבנת שאומרת - you may be a victim of software counterfeiting אנגלית אני מבין ,אני יודע מה זה אומר השאלה שלי היא מה ההשלכות - חבר סיפר לי שתוך 30 יום זה נועל את הוינדוס או משהו כזה , יש בזה מן האמת ?????? מה ניתן לעשות על מנת להוריד את ההודעה המעצבנת הזאת ?????

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by guy_pr,

שלום . יש לי בעיה כמעט כול פעם שאני צורב שירים הוא סרטים מופיעה לי ההודעה הבאה : an unepected error occurred while ripping the sample מה זה ואיך אני מתקן את זה ??? גיא.

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by refael11,

כל פעם שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו בחזרה הוא מועלה בפרופיל שונה זאת אומרת שהרקע עובר לברירת מחדל הכול נמחק ומה שנשאר זה המחשב שלי וסל המיחזור השאלה מה עושים כי תוכנות אי אפשר לשים כי הם מבקשים ריסט למחשב ואז כשוא מתכבה הכול נמחק מישהו יודע מה הבעייה וכיצד ניתן לטפל בה?.

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by OzZzZz,

שלום לכולם, יש לי לוח asus b85m חדש חדש. אני מנסה לעלות את המחשב והוא לא מזהה את המקלדת usb, ניסיתי גם ps2 וגם לא זיהה. בדקתי בכל מיני מקומו ואנשים שנתקלו בזה אמרו לאפס את הלוח עם הג'מפר. עשיתי את זה והעברתי את המקלדת ל usb מקדימה, עכשיו ב post נרשם שהוא זהה מקלדת אבל כשאני לוחץ del או f2 כלום לא קורה וה post אומר שהוא יכבה את המחדב תוך 15 שניות. למשהו יש מושג מה עושים???

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by DarkSight,

שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך כלשהי לשחזר קבצים מה hard disk שהתקלקל? ברגע שאני מנסה לחבר אותו למחשב יש רעשים שלא נשמעים נשמעים טוב כמו כן ה- WINDOWS לא מצליח לעלות. חשבתי אולי שווה לעלות איזה live cd, ולראות אולי אני אצליח לגשת לכונן ולהעתיק את הקבצים. למי יש מידע בנושא? או שמע צריך ציוד חומרה נוסף בשביל לשחזר את הקבצים? חשוב לציין שה hard disk לא נפל. פשוט הפסיק לעבוד! תודה רבה ;D

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  8. אני כבר יומים שובר את הראש אני מנסה להתקין את ה-XP במערך RAID .הגדרתי בביוס של הלוח ובביוס של הבקר את הכל. אני לוחץ F6 בזמן ההתקנה ואז מתקין את הדרברים של הבקר . מיד לאחר שההתקנה מגיעה לבחירת הכונן שבו תתוקן המערכת הפעלה (אני רואה את 2 הכוננים ככונן אחד גדול) ולאחר סיום הפירמוט היא מבקשת שוב את הקבצים של הבקר RAID רושמת Cannot copy "iaStor.sys למרות שהם עדין בכונן A והיא גם נגשת גם לשם. לאחר כמה נסיונת אני עושה דלג על הקבצים היא מגיע ל100 אחוז ועושה ריסט ואז מסך כחול!!!! לוח אסוס P5B דלוקס.

9. אני לא יודע מה הבעיה אבל: התצוגה של המסך- גרועה. התמונה התעוותת והדבר היחיד שמסדר את זה זה המתנה לסינכרון אנכי של תמונה כלומר הבעיה היא של סיהכרון התמונה. הזכרון- כשתוכנה פועלת הרבה זמן הניצול של הזיכרון גדל הברבה, למשל באימיול הוא מגיע ל-300 מגה, ואז מגיעות שגיאות, או באמריקז ארמי לאחר חצי שעה של משחק הניצול של הזכרון הגיע ל370 מגה. הארד דיסק- איטי יחסית. בסנדרה התוצאה שלו היתה 20,000 מגה לשניה במקום 30,000. גם בהתקנה של ווינדוס הקאש של ההארד דיסק (8 מגה) מזוהה כההארד דיסק בפני עצמו. סנדרה לא מזוהה הקאש של ההארד דיסק. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by chongpong,

שלום לכולכם יש לי מחשב asus p4s800d-x ומעבד אינטל 3.0 gh. לאחרונה את המחשב קיבלתי מאחותי לפני חודש וחצי, ישר פירמטתי והתקנתי את כל התוכנות מחדש. לאחר שבועיים המחשב התחיל לעשות בעיות. הוא נהפך לאיטי מאוד לאחר שעה של עבודה. בהתחלה חשבתי שהמעבד מתחמם אז קניתי משחה מוליכה (פסטה) ומרחתי בין המעבד לגוף קירור. לאחר מכן זה עזר לשבועיים ואז שלחתי אותו לתיקון ומה שנאמר לי שזה כרטיס הגרפי, החלפתי אותו לדגם פחות משופר, gforce 4 mx440 בכדי לנסות והחשב עדיין מאט מאוד ברמה שאי אפשר לעבוד עליו. כאשר אני לוחץ reset אז הוא עובד יופי גם בלי זמן מנוחה מכובה. אשמח להסבר על הבעייה והצעה לפתירון

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  11. Started by DjMorpheu5,

פירקתי תמחשב, הוצאתי תמעבד וכ. מסך וניקיתי אותם והכל ניקיתי והרכבתי בחזרה. המחשב לא עולה. יש רק כתוב במסך Stand By , Power Sawing ועוד משהוא על GZ- 70 - 85 או משהוא, ככה בשורות ובצבע כחול, והכל דולק במחשב כמובן. אז עכשיו מחוברים רק הדברים הבסיסיים + איפוס ביוס ובדקתי זיכרונות גם ועדיין אותו דבר בידיוק. בזמן שאני מוציא זיכרון או כ. מסך, אז יש צפצופים. איך אני יכול לבדוק תמעבד ? אולי יש מצב שעשיתי לו משהוא, אני הרתבתי קצת איפה שמחברים אותו ללוח אם עם בוסם כשניקיתי.

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  12. בקיצור עשיתי עידכון לביוס ומאז הווינדוס {xp} משתמש ביותר כמות זיכרון מאשר היה משתמש לפני עידכון הביוס וזה ממש ממש מעצבן כי לפעמים המחשב הופך לממש כבד למרות שיש לי 512 ddr. אז שאלתי היא איך אני יכול להחזיר את הביוס הישן כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  13. אני אוטוטו קונה מחשב חדש. רוצה לנסות ולהרכיבו לבד. פירקתי מחשב ישן, (פנטיום 1) ואני חושב שאני די סגור על איך להרכיב את החלקים. האם עלי לשים לב למשהו חשוב שכנראה לא עליתי עליו מבחינת ההרכבה? מעבר להרכבה הפיזית, האם עלי לדעת עוד דברים לגבי הגדרות וג'ימפורים שונים? אם שרפתי בטעות חלק, אז יש לי עליו אחריות במקרה כזה? ובכלל, ממליצים לי לנסות ולהרכיב מחשב למרות שאין לי בכלל נסיון??

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by dorlavy,

כשאני משחק במחשב אני רואה ריצודים לבנים על המסך. מבדיקה באינטרנט הבנתי שהבעיה קוראת בד"כ בגלל התחממות של כרטיס מסך. הטמפ' של הכרטיס מסך הגיעה ל 81 מעלות ואחרי שניקיתי את הלוחות קירור והמאורר (שעובד למרבה הפלא) הטמפרטורה לא ירדה. האם קניה של מאוורר חדש תפתור את הבעיה ? הכרטיס כעת עם הקירור שהגיע של GIGABYTE . עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו ... תודה

15. Started by morx,

שלום לכולם קניתי פה מהמלצה של מישהו מחשב ממש טוב שכמה המליצו על המפרט הזה (תראו את המפרט בצד) בקיצור יש לי אותו חודש וקצת והוא קרס היום (זה לא טוב) מחום של המעבד+כרטיס מסך יש לי קירור למעבד zalman כזה http://tms.co.il/product/4539 המעבד עבר אוברקלוק מTMS שקניתי אותו ל3.0 GHZ (ועבר בדיקות ) וכזה כרטיס מסך http://tms.co.il/product/4622 רק בלי הקירור של הזלמן ניקיתי לפני שבוע את המחשב מאבק ואחרי הריסטרט המעלות היו כמעט 60 בשני הדברים ... זה טוב ?? והאם המחשב קרס בגלל המעלות ?? והאם אני יכול לשים קירור לכרטיס מסך שלי ועוד משהו... איך אני יכול לקרר עוד את המחשב כי אני רוצה שהוא יהיה כמו המקרר (במטבח D:) תודה מראש עריכה: הוספתי תמונה: http://img508.imageshack.us…

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  16. התקלה הזאת לרוב מתרחשת בזמן שאני משחק ב-World Of Warcraft. המשחק עצמו נתקע לכמה שניות, אחרכך מתקבלת תמונה של פסים צבעוניים/אפורים על המסך גם כן לכמה שניות בודדות, ואחריהן המסך פשוט נהיה שחור ומופיעה לי הודעה בצד שמתחלפת בין דיגיטאלי לאנאלוגי! התקלה מסתדרת אחרי שאני עושה ריסטרט למחשב. צירפתי כאן תצלום של טמפרטורות שונות בזמן שהמשחק פעיל, והן נראות לי תקינות. את המפרט אתם יכולים לראות בצד. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אני לא מאמין שזאת תקלה תוכנתית, כי הווינדאוס עבר פירמוט והתקלה המשיכה למרות זאת. http://img269.imageshack.us/my.php?image=17391044.jpg http://img269.imageshack.us/my.php?image=19841509.jpg

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  17. שלום חברים, במחשב שלי מותקן DVD של TOSHIBA ולפני מספר חודשים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של DVD לא משנה אם יש עליהם DATA או סרט, הוא לא מצליח לקרוא בכלל. האם ניתן לתקן תקלה זו? תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  18. Started by gjook,

שלום לכולם , ברשותי צורב dvd , כל פעם שאני מנסה לצרוב קובץ מסוים (ניסיתי כבר כמה סוגים ..), הצוריבה נתקעת בנקודה כלשהי (שמשווים פיסית את הדיסקים הנצרבים , אז אפשר לראות שהצריבה הופסקה די באותה הנקודה (לפני גודל העיגול הכה על פני הדיסק). ההודעה שהנרו כתב לי בlog הינה: אשמח לעזרה... Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: File 'Wnaspi32.dll': Ver=4.60 (1021), size=45056 bytes, created 10/09/1999 13:06:00 ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Ahead\Nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.59, size=160016 bytes, created 29/01/2003 22:37:36 Nero Version: 5.5.10.56 (Nero Express) Recorder: <SONY DVD RW DRU-510A> Version: 1.0d - HA 1 TA 0 - 5.5.10.56 Adapter driver: <IdeCh…

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  19. שלום! יש לי בעיה ואני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בשביל שאני לא אצטרך לפרמט את המחשב ולאבד את כל הנתונים. פירקתי את המחשב לצורך הרכבת ופירוק של כרטיסים, וכשהפעלתי אותו לאחר מכן התברר לי שהביוס התאפס משום מה. בכל אופן, החזרתי את ההגדרות הקודמות לקדמותן (מקווה שלא שכחתי משהו), ועכשיו, המחשב לא מכיר את שני הכוננים שלי שמחוברים בSATA raid (הראיד של המהירות והנפח הגדול לא של הגיבוי). ניסיתי לשחק בהגדרות של הביוס ולאפשר raid, שיניתי כל מה שרק קשור לכונני SATA ולתצורת raid אבל הוא עדיין לא מכיר את הכוננים. אני חושב שאולי אני צריך להתקין שוב את התוכנה שקיבלתי על הפלופי בשביל שהמחשב יזהה אותם, אבל אני לא יודע איך אני יכול התקין את התוכנה מכיוון שהייתי מתקין אותה דרך ההתקנה של …

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by yar26,

חיברתי HD חדש למחשב WD 80 כאשר בביוס אני רואה 80 גיגה ואילו לאחר ביצוע FDISK אני מקבל רק 10 גיגה בכל הארד דיסק. מדובר ב HD עם 8 מגה באפר והמחשב הוא בעל לוח גיגה בייט 7VAX והמעבד AMD 2000 למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  21. תופעה מוזרה. חיברתי אתמול במקביל (באותו הזמן) שני דיסקים חיצוניים למחשב - PASSPORT של WD, ו-SEAGATE של 3 TB. המערכת זיהתה את ה-PASSPORT אבל מאותו רגע נתקע ה -EXPLORER בכל נסיון גישה ל-SEAGATE. הדרך היחידה לצאת מהתקיעה הזאת היא RESET (חלונות 8, 64 ביט, עדיין לא יודעים להתמודד עם בעיות כאלה). מאז, גם אם אני מחשב את ה-SEAGATE לבד, המערכת מזהה אותו (בבדיקה דרך ההתקנים אני רואה שהוא חושב שהוא ה-WD - יש לו את השם של ה-PASSPORT והיצרן WD....) וכמובן לא ניתן לגשת אליו כלל. במחשבים אחרים הוא עובד בצורה תקינה. מישהו יכול לשפוך אור... מה קרה פה ואיך מתקנים את זה ?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by RDS,

טוב, אז יש לי בעיה בזמן משחקים... המחשב קורס ומגיע למצב שהמאווררים והכל עדיין פועל, אך אין תמונה על המסך.. כדי להחזיר את המחשב לקדמותו צריך לכבות והדליק מחדש... עד עכשיו חשבתי שהבעיה היא בעיית טמפ' בכרטיס מסך, מפני שכבר הייתה לי בעיה דומה, אך התברר לי שלא.. הטמפ' בכרטיס בסדר.. 60 במנוחה ו74 בזמן הקריסה.. כנראה שהבעיה היא לא במעבד כי הרצתי בדיקת מאמץ למעבד ולא הייתה בעיה... כנראה שהבעיה גם לא בספק, כי המחשב ממשיך לפעול לאחר הקריסה... בעיקרון כל הסימנים של הקריסה מצביעים על בעיית כרטיס, אך איזה עוד בעיה יכולה להיות בכרטיס חוץ מבעיית טמפ'? הרי הכרטיס קורס רק במשחקים.. מה אתם חושבים?

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  23. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אתמול אחרי התקנה של הכרטיס רשת הפעלתי את המחשב מחדש והוא החליט לא להגיב. הנורה של הלוח אם דולקת, המאווררים פועלים, הכוננים מקבלים חשמל, אבל זהו, לא ממשיך לעלות. ניסיתי לאפס את הCMOS (מסתבר שאין ג'אמפר וצריך להוציא את הסוללה) וגם לא קיבלתי שום תגובה. ניסיתי גם להוציא את הזכרונות ואת הכרטיס מסך, עדיין כלום. גם אין ציפצופים. הלוח הוא SQ800 של ג'יגה בייט, גרסת ביוס F8a, למישהו יש עוד עצות לפני שאני שורף אותו?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by yuvalkosh,

היי היום אני פותח את המחשב ואין כלום על המסך. פתחתי את המחשב ובדקתי שכל החיבורים הדוקים היטב. ניסיתי לחבר מסך אחר וגם לא ראו כלום. חיברתי גם את המסך למחשב אחר וראו אחלה. החלפתי כרטיס מסך וגם לא עזר. למישהו יש הצעות או שאני אאלץ לנסוע עם המחשב לחולון...? תודה...

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  25. הגיע לחבר שלי מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס, ובהתחלה בהתקנה שמתי מחיצה חדשה (כ-60 ג'יגה) מדיסק קשיח 160 ג'יגה ועשיתי לה NTFS (quick), אחרי זה המחשב עשה ריסט ועלה ונכנס שוב להתקנה אז יצאתי ממנה והפעלתי מחדש ואז עשיתי boot from cd והווינדוס עלה וההתקנה וכל ההגדרות. אחרי הכל ההתקנה הסתיימה והווינדוס עלה לא מופיע כונן D: (המחיצה שעשיתי), מה הבעיה? ועוד שאלה, במחשב יש לוח אם קצת ישן ל-AMD אבל עם תמיכה לפי אתר היצרן במהירות זיכרון 800 שאותה חבר שלי קנה 2 ג'יגה מהירות 800 OCZ ורשום 667 Dual channel במקום מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.