תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון (אם לא אני מתנצל על כך). החלטתי להחליף מארז. הבעיה היא שלוח האם מחובר למארז הנוכחי עם ספייסרים מפלסטיק שנראים כך (שהם לא מחוברים): איך מסירים את הספייסרים הללו מבלי לפגוע בלוח האם? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לעוזרים! קניתי בס"ד מחשב חדש, התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 10 על כונן SSD EVO860 ומחוסר ידיעה שיחקתי במחיצות כך שהמחשב מציג לי רק 120GB במקום 500GB השאלה היא האם אפשר להחזיר למחשב את כל הזיכרון בלי לפרק אותו פיזית. תודה רבה!!! נ.ב. https://www.ebay.com/itm/254271310015?ul_noapp=true שאלה נוספת😕 איזה SSD של סמסונג תואם למחשב הזה(יש לו שתי תושבות ואני התקנתי SSD בתושבת של SATA3) שוב תודה!!
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום,קניתי משחק והתקנתי אותו דרך STEAM. החשבון נחסם,ועכשיו כשאני מנסה להסיר אותו הוא רוצה להיכנס לSTEAM אבל החשבון לא קיים. לא מצאתי את המשחק במחשב,לא מצאתי תקיה שאמורה להקרא STEAM APPS.,או כל תקיה אחרת בה המשחק נמצא. ב ADD AND REMOVE הוא דורש כניסה ל STEAM. לעזרתכם אודה. המשחק נקרא SNIPER ELITE 5. המשחק נרכש באיביי לפני מספר חודשים ועבד תקין עד שהחשבון נחסם. המחשב:LENOVO LEGION 5,WINDOWS 11.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה מדגם סטלייט A300-17S ושאני מנסה להפעיל אותו הוא דורש סיסמא לביוס כדי להפעיל את שאר הדברים. מעוניין לדעת אם יש דרך להסיר את הססמא של הביוס? אני לא יודע מה הססמא של הביוס זה מחשב שלא נגעו בו הרבה מאוד זמן. אם אין דרך להסיר את זה לבד. חושבים ש טכנאי מחשבים יוכל להסיר את הססמא?
-
- 26 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש ברשותי ווינדוס 7 שהותקן בנוסף למערכת הפעלה XP לפני מספר שנים. כל פעם שהמחשב עולה מופיע לי אפשרות בחירה בין שתי מערכות ההפעלה... הסרתי את הווינדוס XP ועדיין כל פעם שהמחשב עולה יש לי את האפשרות בחירה בין שתי המערכות הפעלה וכמובן שאם אני לוחץ על האפשרות של הXP הוא רושם לי שזה פגום ולא ניתן להפעלה.. כיצד אפשר להסיר את המערכת הפעלה הזאת לחלוטין? תודה רבה.!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של צפייה ישירה לסרטים וכנראה הורדתי בטעות (לא נראה לי שהורדתי) תוכנה שבכל אתר שאני נכנס ברשת זה מציג לי פרסומות תקועות, ומשנה לי בהרבה אתרים את התצוגה הרגילה של האתר. יש לציין שיש אתרים שזה לא קורה בהם. כשאני נכנס לפרסומות שלהם זה מוביל אותי לדף בשם 'דפדפן אובייקטים' (או אובייקט דפדפן) נכנסתי להסר התקנת תוכניות, וחיפשתי את התוכנה ולא מצאתי. למשיהו יש מושג איך אפשר לדעת איך למצוא את התוכנה באופן ברור , אולי דרך מרכיבי הדף או משהו אחר, דרך אגב ניסיתי דרך התאריך אבל זה לא עוזר זה מראה לי לפי התאריך כאילו לא הותקנו תוכנות בזמן האחרון. אשמח אם מישהו יוכל להציל אותי מהסבל הזה. שבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב יש לי 3 אפשרויות לבחירת מערכת הפעלה להעלאה (Windows 10, Remix, Easeus). התפריט הוא של Windows 10. איך אני מבטל אותו? אין לי מחיצות שמכילות מ"ה. מצורפת תמונה של msconfig וניתן לראות שלא קיימות מערכות הפעלה מקבילות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קניתי דיסק קשיח: WD800JD. הלוח אם שלי הוא: K8NS PRO. אני רוצה לחבר את הכונן לבד ולהתקין עליו ווינדוס. הבנתי שבכדי לעשות את זה אני צריך בזמן ההתקנה להכניס את הדיסקט עם הדריברים וללחוץ F6. לא ממש הצלחתי להבין באתר של GIGABYTE איזה דריברים אני צריך לכונן SATA. לינק לרשימת הדריברים ללוח שלי: http://www.giga-byte.com/Support/motherboard/Driver_Model.aspx?ClassValue=motherboard&ProductID=1783&ProductName=GA-K8NS%20Pro יש לי כמה שאלות: 1. איזה דריבר אני צריך מבין הרשימה? 2. מה הקשר של RAID לכל הנושא של ה-SATA? 3. האם אפשר ליצור מערך RAID בין כונן IDE לבין כונן SATA? 4. אם התשובה ל-3 היא לא, איך אני יכול להעביר קבצים מכונן SATA לכונן IDE? 5. כדי ליצור מערך…
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לא מצליח לי... הורדתי את התוכה אבל הקטע של הדגלים שצריך לא ניראה לי עובד... רשום שצריך להוריד קובץ של 200 מגה בערך או שאפשר להשתמש ישר דרך הרשת אינטרנט... למישהו זה עבד בלי להוריד את ה200 מגה??
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
שלום, לפני כיומיים הדלקתי את המחשב והיה רעש נוראי מאחד המאווררים,פתחתי ת'מחשב ניקיתי אבק קצת,חזר פחות או יותר לקדמותו.[חוזק הרעש הנובע מן המאוורר] היום הדלקתי את המחשב ולפני טעינת הווינדוס הופיע לי הודעת אזהרה אשר דומה פחות או יותר לזו: Warning one of your chip fans is a low speed fan. התקנתי את התוכנה SPEEDFAN וגיליתי להפתעתי שהוא בכלל לא עובד,אני חושש שזהו המאוור אשר נמצא על לוח האם שלי[A8N-SLI של ASUS]. הנה תמונה מן התוכנה: http://img254.imageshack.us/img254/6238/shitfw4.jpg עזרו לי בבקשה לאתר איזה מן המאווררים זה,ואיך אוכל לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק בנפח גדול יותר ורציתי להעביר את כול הוינדוס קומפלט להארד דיסק החדש אם אני יעשה את זה עם Norton Ghost לא יהיו לי בעיות בגלל השיוני חומרה של ההארד דיסק או שאני חייב להתקין את הוינדוס מחדש? והאם ביצועי SATA הרבה יותר טובים מ IDE ? (הפרש המחירים הוא זניח) תודה
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והעברתי את ההארדיסק הישן שלי, ומאיזשהי סיבה העברית הפכה לג'יבריש. מה יכולה להיות הבעיה? אפשר להפוך את זה חזרה לעברית? ד"א, זה לא כל העברית. את השמות של הקבצים אני עדיין רואה בעברית, רק התוכן (תגיות שירים, תוכן מסמכים) הפך לג'יבריש... תודה רבה, גל.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך להעביר את הHD ללוח אם עם מעבד וזיכרון חדשים ללא התקנה מחדש של הOS. בעקבות קפיצת חשמל קרס המחשב והלוח אם לא נידלק לא מצפצף ורק המאווררים פועלים. האם יש אפשרות להעביר את הדיסק הקשיח עם מערכת ההפעלה לאחר שהחלפתי לוח אם ללא התקנה מחדש של מערכת ההפעלה? או האם יש דרך לנקות את הדריברים בMicrosoft Windows XP Professional , בצורה כזאת שמתי שהOS יעלה הוא יבקש את ההתקנה של כל הדריברים מחדש כמו לאחר התקנה ראשונה של הXP ?:
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר להעביר HD שבו מורכבת מערכת ההפעלה ותוכנות למינהן למחשב אחר לגמרי לחבר ולהריץ את ה HD כרגיל { כמובן לאחר עידכון דריברים והסרת הישנים } ?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את הHDD והכ.מסך שלי מהמחשב הישן למחשב החדש, מותקן עליו ווינדוס 7. המחשב הישן עם לוח p31-ds3l ומעבד Q8400, ואני מתכוון להעביר אותו למחשב עם i7 ולוח חדש וזכרונות חדשים וכו. האם אני אצטרך לפרמט?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מחשב ישן עם XP וכל ההגדרות והקבצים וכ'ו. רכשתי מחשב חדש , רציתי לדעת אך אפשר להעביר את ההגדרות אחד לאחד כמו במחשב הישן שפשוט יהיה אפשר להדליק את המחשב החדש וכל ההגדרות במחשב הישן יהיו שם כולל התוכנות ? הבנתי שיש תוכנה מסויימת שמגבה את כל המחשב ומעלה אותו מחדש ? מישהו יכול לעזור בבקשה בנושא ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לחבר את המחשב בו זמנית לטלויזיה ולמסך מחשב באמצעות splitter של hdmi. מסך המחשב לא מסוגל לקבל אודיו. אני מחבר אותו דרך מתאם dvi. אבל אני מעוניין שהטלויזיה כן תקבל את האודיו. בחיבור ישיר של הטלויזיה ל hdmi מתקבל גם קול. כשניסיתי לחבר דרך המפצל (היה לי עד עכשיו אחד זול) יחד עם החיבור למסך, לא התקבל קול בטלויזיה. רציתי לבדוק את החיבור דרך המפצל רק לטלויזיה, מבלי לחבר את מסך המחשב, אך המפצל בדיוק שבק חיים ואינו עובד יותר. האם ניתן בכלל להעביר קול רק למסך אחד? או שהמפצל/מחשב משבית את הקול? האם זה תלוי בסוג/איכות המפצל? זו אמנם עדיין לא תקלה, כי אין לי מפצל עובד - אבל אני מעוניין לדעת לפני שאני מוציא 200 שקל על מפצל איכותי אחר. בנוסף, אם פיצול כזה אינו אפ…
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
משום מה מיקרוסופט לא השכילה ליצור דרך לגבות קבצים של אנשי קשר כפי שהיא עושה עם קבצים מסוג OST או PST. יש אולי איזה תכנה חיצונית שעושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 358 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. אבקש עזרתכם- יש לי כונן קשיח חדש בלי מערכת הפעלה. אני מעוניין להעביר אליו גוסט של דיסק אחר, קטן יותר. האם זה ריאלי, אפילו שיתפוס חלק יחסי מהדיסק החדש? המטרה הסופית היא להרחיב את הדיסק הישן הקטן עם מערכת ההפעלה, כך ש"יבלע" את החדש לתוכו ויהיה לי אותו דבר מקודם רק גדול בהרבה.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שאלה למומחים אפשר להעביר דיסק הפעלה (מערכת וינדוס 10) ממחשב אחד למחשב אחר בעלי מפרט קצת שונה ? האם פשוט להחליף וזהו והמערכת תבצע עדכון לרכיבים באופן אוטומטי ?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. רציתי לדעת אם קונים מחשב חדש ורוצים להעביר את הדיסק קשיח פנימי מהמחשב הישן לחדש, האם במחשב החדש הכל נשאר אותו דבר כמו בישן? או שצריך להתקין הכל מהתחלה?.. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברים. שוקל לרכוש NAS. הבעיה היא שבכבר יש לי 4 דיסקים של 8 טרה ב PC מלאים במידע. אם אעביר אותם לנאס האם: 1. הנאס ידע לקרוא את המידע (הדיסקים עובדים כרגע ב NTFS) ? 2. יהיה אפשר לבצע RAID על הדיסקים המלאים במידע כבר (או שביצוע רייד מוחק את המידע). אם התשובה ל 2 היא לא, מה הפתרון למעט רכישת עוד 4 דיסקים, הכנתם לרייד והעברת המידע לשם (פרוצדורה שתעלה לי אלפי שקלים)?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי במחשב הישן שני כוננים קשיחים שאחד מהם יש שם רק מדיה שאני רוצה להעביר למחשב החדש, הבעיה איך אני מזהה איזה מהם אני צריך להוציא.SLAVE או MASTER???
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, עקב מזג האוויר המאתגר אתמול הייתה לי קפיצת חשמל ומאז המחשב לא עולה. על פי בדיקות כנראה לוח האם הלך. זה היה מחשב נייח ישן של דל עם ווינדוס XP ששימש בעיקר לעבודה ולכן אני חייבת למצוא גישה לקבצים ששם. יש לי מחשב נייח נוסף של לנובו גם כן ישן שאין לו מערכת הפעלה. במידה והחיבורים של הארד דיסק מתאימים בין המחשבים השונים, האם יהיה ניתן להעביר את ההארד דיסק מהמחשב הישן לחדש והוא יצליח לעלות דרכו את המערכת הפעלה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-